• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Larsi Ă?en

1
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 14, 2015, 22:26:01 PM
Megafon ble ikke brukt.
VÄr fantastiske plan om Ä fÄ alle nett-trollene til Ä synge fordi vi har "truet" med megafon fungerte som bare pokker.
2
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 13, 2015, 09:15:17 AM
Quote from: ostraume on October 12, 2015, 21:43:48 PM
Argumenter for:
- forsangerne blir ikke sÄ hese
- flere hĂžrer kjappere hvilken sang som startes.

Er det mer? Er dette virkelig nok til Ä dra en megafon inn pÄ Stadion?


Bare ta Ä les innlegget pÄ bgg08.com
og som andre her inne sier med en hallelujastemme: "se situasjonen fra den andre parten sin side". Om du har les kommentarene her inne i tillegg kommer det mer frem.
3
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 12, 2015, 21:30:44 PM
Quote from: Klaus_Brann on October 12, 2015, 20:08:24 PM
Dette er faktisk en ganske viktig debatt.
BGG skal ha mye ros for at de har tatt tak i stemningen og at de fortsetter Ä gjÞre det, men pÄ tross av dette er de en liten gruppe og jeg tror ikke de har veldig mange med seg nÄr det gjelder denne megafonen.

Hvis det er de selv som skal avgjÞre om dette funker eller ei sÄ blir vel megafonen vÊrende, men hittil har jeg sett mest misnÞye rundt dette, ogsÄ i kommentarfeltet pÄ deres egne sider pÄ facebook.


Den som tier samtykker.
Kun GGG som sitter igjen for Ă„ kritisere.
4
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 12, 2015, 21:27:51 PM

[/quote]

Men argumentet om at "folk ikke hÞrer at det startes sanger" synes du er bra? Jeg stÄr pÄ utsiden av sangfeltet og hÞrer helt fint nÄr det startes sanger, selv om det bare er av et par personer.


[/quote]

Det er ihvertfall ikke det eneste argumentet vÄrt. OG dere skjÞnner vel aldri at det er ikke akkurat det vi mener heller. Men en person alle hÞrer fra fÞrste stund, kan trÞkken komme fortere enn det den gjÞr nÄ. F.eks testet sÄnn halveis ut pÄ flere bortekamper i Är, f.eks. nÄr det var markering om fotball i helgen borte i Sogndal. Vet ikke om det er flere en KrÞvvell som drar pÄ bortekamper her jeg, men han har vel noen tanker.
Og det handler ikke bare om at man skal bli hÞrt. Handler ogsÄ at det blir lettere for de som faktisk starter sanger, at man slipper Ä skrike seg hes etter 4 minutter, fordi man skal starte sangene med en enorm stemme, samtidig som man mÄ synge for full hals fordi 70% av store stÄ holder kjeft istedenfor Ä bli med.
Tar dere poenget i det heletatt nÄ? Eller skal dere skru det over i en eller annen retning KUN fordi dere er sta?
Igjen. Bare prÞv det. Det kan da umulig vÊre sÄ ille.

5
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 12, 2015, 17:51:20 PM
og det trenger vi ikke heller.
Folk peker tilbake til 2007 osv.. altsÄ.. de sier seg selv at stemningen er god nÄr det er snakk om medaljer, og engasjementet rundt kampene er i taket.. HÄper dere selv skjÞnner at "argumentet" deres er hÄplÞst.
6
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 12, 2015, 17:42:54 PM
Megafonen kan ogsÄ brukes som en motivator pÄ tribunen. Oppfordre folk til Ä synge, evt. gi et par korte beskjeder om at folk mÄ ta seg sammen (det er tross alt et sangfelt ).
7
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 12, 2015, 15:58:52 PM
Det er sÄ utrolig latterlig Ä lese kommentarene deres her inne. Guttene som sitter med 1200000 poster pÄ bataljonen sitt forum, som gjerne stÄr under kampen og kommenterer her inne, istedenfor Ä synge. Dere vet at det er faktisk DERE som er problemet her? Dere og alt det andre daukjÞttet som er pÄ store stÄ.

Med en megafon kan man fÄ et hÞyere trÞkk med engang, fordi folk hÞrer hva som blir startet, og sangen trenger ikke Ä spre seg lenge fÞr det blir litt trÞkk.
Det er ogsÄ mye lettere Ä gi enkle beskjeder for oss som stÄr Ä roper og starter sanger. Beskjeder som f.eks. under et tifo-show som inneholder mer enn bare et banner...
Man kan ha faste folk som starter sanger, i tillegg til at de spontane sangene spretter opp. Men tingen med at det gjerne er faste folk som prÞver Ä fortsette Ä starte sanger, gjÞr at sangene blir variert fordi man fokuserer pÄ Ä komme igjennom hele sang- repertoaret. Ikke de 20 skapningene som pÄ dÞd og liv skal starte "Heia Brann" ca. 159 ganger ilÞpet av hver kamp. Et rop som er dÞr ut etter gjennomsnittlige 4 sekunder med trÞkk.

ogsÄ rimelig lett med motivasjon for Ä synge.
Hvorfor ikke prĂžve det? Har dere virkelig noen andre argumenter enn: Nei. Fordi. Ikke LSK?
Dere er verre enn et lite barn i trassalderen.

Selv om folk her inne sikkert er sÄpass barnslige at man prÞver Ä sabotere stÞtten til sitt eget lag.. Herlig..
? PrÞv i det minste. Det kan ikke vÊre sÄ ille Ä prÞve det EN gang.
8
Skjedde med banneret som hang pÄ hÞyre siden av hansatribunen? Trodde vi var enige om Ä ikke blande inn politikk pÄ tribunen. Er det slik at alle er helt enige om budskapet som var der? HÞrte mange som var meget uenig. Skal de ogsÄ fÄ lov til Ä henge opp bannere?
Synes man ikke skal dra inn politikk pÄ stadion, men om man gjÞr det bÞr ihvertfall folk vÊre enige om budskapet, noe folk ikke er.
9
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tribunekultur
March 27, 2015, 09:15:20 AM
Quote from: Lasaron on March 21, 2015, 10:21:39 AM

Dermed syns jeg egentlig at dagens tribunekultur pÄ Stadion er tilnÊrmet perfekt, bortsett fra at stemningen generelt kan vÊre bedre.
* Vi har ingen instrumenter, bortsett fra nevene og stemmene vÄre.
* Ingen megafoner.
* Ingen forsangere som stÄr med ryggen til.
* Ingen musikk som settes pÄ ved mÄl.
* Ingen dystre, monotone sanger.

Det eneste som er Ä utsette noe pÄ (bortsett fra generell stemning), er at flagg veives mens spill pÄgÄr.


SÄ du har aldri tenkt at nÄ kunne det vÊrt greit med EN forsanger? Som f.eks. MjÞndalen borte da det gikk 3 forskjellige sanger samtidig og alle var like svake og dÄrlige? At man ikke skal samle det opp til EN sang? nei det ville jo vÊrt forferdelig for kulturen i Bergen. De siste kampene pÄ stadion gikk det ogsÄ flere sanger samtidig, skapte kaos og alle sangene dÞde ut ti sekunder etter de ble startet.
Hva med problemet med at hansa tribunen rett og slett blir 3-stemt? Det samme skjer der ogsÄ. Sangen blir startet, det kommer litt trÞkk og folk synger pÄ minst tre forskjellige steder i sangen. Igjen dÞr sangen ut.
Har folk helt tunnel syn her? En capo trenger ikke Ä vÊre som lillestrÞm og resten av europa der de fyrer opp publikum og fÄr med seg bÄde kortsider og langsider.. Jeg har et lite Þnske om at man faktisk kan fÄ sunget samme sang, og ha en hÞy og klar stemme, istedenfor 2-3 mumlende sanger som dÞr ut.
10
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
August 21, 2014, 08:30:35 AM
Quote from: krĂžvel vellevold on August 15, 2014, 23:09:10 PM
Quote from: 1908 on August 15, 2014, 20:14:47 PM
HÄper Ä se alle storflaggene ute pÄ sÞndag. Helst med noen som klarer Ä bruke de og :p



Ja bare de ikke holder pÄ under spillets gang. Irriterende med folk som ikke forstÄr at folk lenger bak kanskje har lyst til Ä se det som skjer utpÄ gresset. Eller kanskje de ikke engang forstÄr at det er folk lenger bak som ikke kan se pga flagget de absolutt mÄ veive med midt under kampen.



Er du den som klager pÄ oss hver eneste kamp? Fordi et eller to smÄ flagg er oppe nÄr ballen er ute eller er pÄ midtbanen? Det er en supporter-tribune. Voks opp.
11
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
August 01, 2012, 21:55:56 PM
et lite one-time slogan er klart. Glemte kona hans :/
12
Brann / Sv: Stemningen
April 19, 2012, 12:46:37 PM
MÄ si meg enig med Bergensgutt der altsÄ.
13
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
March 28, 2012, 21:50:37 PM
For meg som bor pÄ Þstlandet, er det naturlig med svart :)

Men som sagt har jeg laget rÞde og hvite flagg ogsÄ.
14
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
March 28, 2012, 21:34:54 PM
Quote from: Markmus on March 27, 2012, 22:11:28 PM
Ang. de svarte, røde og hvite flaggene, så mener jeg å huske at en eller annen (LarsØien?) fikk laget en del flagg før en LSK-kamp for et eller to år siden.

edit: Merkelig ting å huske for øvrig.



Ja. Jeg som lager masse flagg. Både røde og hvit, og rød, hvit og SVART. Fordi jeg mener det er en del av Brann sine farger, og det ser heftig ut. 

Til The Rock: Slutt med det keiser-flagg tingene. Det er samme farger, men det er alt. Uansett, dette er på høykant, og har ingen politiske formål.  Lag ca. 40 flagg, store og små. Jeg tar med det på en god del kamper, og folk bruker det, og leverer det inn. De som mener svart ikke er en del av fargene, bruker de ikke, så lett er det. Folk kommer jo bort og spørr om de kan få låne dem, så "folket" vil ha det. Bare noen her inne på forumet som ikke liker svart..

Tenker på å ta litt ansvar. Det er ikke bare bataljonen og tifo-gruppa som trenger å gjøre ting. Det går ann å gjøre noe annet enn å tenke på en ide, og sende dem videre til andre..  Hint til andre her inne?..
15
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
January 11, 2012, 21:43:00 PM
Tenker at alle andre lag har ogsÄ: Kan vi hÞre bÞnda synge? NEEI NEEEEI.
SÄ hvorfor ikke ha noe annet? kan hende jeg har foreslÄtt det fÞr...

Tekst: Kan vi hĂžre pakket synge? NeeeEeEeei!
Kan vi hĂžre pakket synge? Neeei neeei!
Kan vi hĂžre pakke synge, kan vi hĂžre (laget man spiller mot, f.eks enga)  synge?
neeeeeeeeeeeeeeei!
http://www.youtube.com/watch?v=wi2RNqeb_EI

Ja, jeg vet det er mye gjentagelser, men den hÞres jo sÄ fin ut, og man synger faktisk, istedenfor at bare 1 sier: kan vi hÞre bÞnda synge? og 10-30 stykker svarer nei.
Da Þdelegger de jo alt annet av sang, med mindre sanger er pÄ motsatt side ( B til felt Z)
Noen som har noen meninger?
16
Bataljonen.no / Sv: Siste versjon av d12m
December 17, 2011, 14:20:51 PM
Hva skjer med hetsingen av "denne gruppen av supportere"? Nevner ikke noe om det positive de har tatt med seg? At det faktisk er de som er tifo-gruppa, fordi ingen andre vil ta noe ansvar? I Mine Ăžye er denne gruppen med supportere et stort +.

"er de egentlig ekte supportere?" har sett dem nesten hver gang det har vÊrt "Þstlandskamp", de har dratt opp stemningen nÄr alle andre stÄr og klager..

Blir litt irritert nÄr jeg ser det innlegget.
17
Kamper / Sv: AAFK - Brann SĂžndag 27.11.11 Kl 18:00
November 27, 2011, 18:20:06 PM
Det er jo sÄ typisk. Cupfinale og hÞyt opp. Trodde 90% pÄ at vi skulle fÄ Europa, men nei... 90% pÄ at vi ikke fÄr det nÄ.
18
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
October 23, 2011, 17:07:42 PM
Oslo e rĂžd- hvit   ( finale helga )
http://www.youtube.com/watch?v=HfQlwj4K5Dk&feature=related
19
Hvilken tribune fÄr vi?
20
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
September 23, 2011, 09:29:15 AM
Banner i finalen eller kampene fÞr finalen: "Sponsorer, nÄ fÄr dere Fa*n meg synge!"
21
Bilder og filmer / Sv: Filmer: Verden
September 17, 2011, 19:51:08 PM
http://www.youtube.com/watch?v=zPHGIw7mvT0&feature=related

9:00. Ganske bra Horto Magiko fatkisk.
22
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
September 15, 2011, 14:19:19 PM
Quote from: 1908 on September 14, 2011, 16:28:11 PM
Hadde det vert mulig for Bataljonen/Brann Ä fÄtt ordnet et stÞrre skap som kunne stÄtt midt pÄ Hansa? Si inni et hjÞre til en trapp opp til Þvre? Der mann kunne lagret storflagg/stenger og annent utstyr? Da kunne det mye fortere blitt brukt til hver kamp...


Frankfurt har en ganske lik lÞsning som det. Der mÄ alle som har hÞyere stang enn 2 meter, melde det inn, sÄ fÄr de et "flaggpass" som de da viser frem til hver kamp, sÄ fÄr de flagget sitt. og man ser at det funker kjempe bra. Bare se hvor mange flagg de har :
http://www.youtube.com/watch?v=vOQ3z1QT3y0
http://www.youtube.com/user/eintrachtonlinenet#p/u/0/OBnDUBz7wZQ
23
Kamper / Sv: Brann-Haugesund - Fredag 16.september kl 1900
September 13, 2011, 17:26:02 PM
Kan noen filme de 5000 flagga? FĂ„r ikke sett kampen pĂ„ tv'en engang, siden jeg jobber :(   
25
Ja, jeg vet at det er fokus pÄ setene osv. Men er det ingen som har tenkt pÄ ( dette er kanskje tatt opp fÞr)
at en del av sangene/ropene er ganske korte, som sk brann ropet. Man kunne da kjÞrt noen av ropene flere enn to ganger pÄ rad? Da ville de blitt lenger, dermed kanskje mindre tid uten sang? Det kan da hjelpe litt det?
26
27
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
August 23, 2011, 21:48:22 PM
Quote from: psv-hasund on July 02, 2011, 18:40:15 PM
Jeg synes we shall not be moved er en feit sang. Absolutt med pÄ Ä innfÞre denne. Jeg tror det er fÄ i Norge som forbinder den med noe harry sÄnn som er tilfellet med Seieren er vÄr.


Kan vi ikke bare prÞve Ä synge den pÄ noen kamper, se om noen andre liker den? :P
Tror nok vi bare burde gÄ for det!
28
Bilder og filmer / Sv: Bilder: StabĂŠk - Brann 2011
August 23, 2011, 20:07:49 PM
Quote from: thesevs on August 23, 2011, 14:13:51 PM
Quote from: vebo on August 23, 2011, 13:44:30 PM
Var det noen som ville danse?


Fra et annet forum:

QuoteEpisk Þyeblikk da en bergenser klappet til en stb og lÞp vekk til de andre brannsupporterne. Enda mer episk da vÄr fulleste prÞvde Ä lÞpe opp en vÄt gressbakke for Ä ta ham, og faceplanta stort. Eneste punktet i dag der bÄde stb og skb jubla samtidig.


Ble oppringt av en Þst Bergenser etter kampen, som var sjokkert etter stabÊk fans/ ultras skal ha dyttet og slÄtt mot en liten gjeng fra SKB, som skal bare ha bestÄtt av trÊr.
Hva er dette for noe? stemmer det?

Svar:
Nei, dette stemmer ikke. Stb sang mot noen som gikk av bussen, men det var god tone og aldri noen form for aggressiv stemning. Jeg snakket med flere av dem, de fĂžlte seg aldri truet. Den som skrev Ăžnsket nok bare Ă„ dramatisere litt.[/img]

QuoteDu fĂ„r vurdere det slik du vil, eller slik kompisene dine vil, men vi opplevde det ikke som sĂ„ veldig dramatisk.  SĂ„ da har du vĂ„r versjon. ikke sĂ„ mye som skjedde utenfor stadion utenom den forventede syngingen mot hverandre og litt happy slapping etter kampen.

PÄ tribunen var det flere fra oss som for en gangs skyld var tilstede, ble litt mer liv av det. SÄ ikke noe til bgg eller andre grupper. Mange medgangs fra oslo. sÄvidt vi sÄ var det ingen organisert tur fra bergen.



Det var en god del aggresjon der...
29
Bilder og filmer / Sv: Bilder: StabĂŠk - Brann 2011
August 22, 2011, 21:27:09 PM
Du skulle tatt bilde av den gjengen som venta pÄ oss ved bussholdeplassen :P
30
Kamper / Sv: Viking-Brann(cupen) 14.august kl 19:45
August 09, 2011, 20:49:57 PM
31
Grei stemning deler av kampen i gĂ„r :P 
Skulle hatt tilgang til klippet der Her kommer bergen igjen runget.
32
Kamper / Sv: Brann - StabĂŠk 03.07 18.00
July 03, 2011, 18:09:29 PM
Noen som sÄ hva det stod pÄ Banneret? SÄ ut som det var et banner foran FrydenbÞ.
33
Kamper / Sv: Brann - Odd (Torsdag 30.06. 19:009
June 30, 2011, 18:20:07 PM
Er i Sverige, og har ikke tv2 zebra her. Har eller ikke sumo. Noen som vet om en stream som virker?
34
Kamper / Sv: NM 2011
June 24, 2011, 13:12:56 PM
Quote from: Northside on June 24, 2011, 12:19:14 PM
Spiller Bataljonen kortene sine riktig, sÄ kan de kanskje promotere dette som Ärets tur og starte pÄmeldingene tidlig?

Dersom det stemmer at vi har krav pÄ 10% av kapasiteten pÄ Viking Stadion, sÄ er "Tusenvis av Bergensere pÄ tribunen" et bra nok salgtriks til at flere kaster seg pÄ turen.


Frankfurt satset mye pÄ to bortekamper i Är. SÊrlig mot Kaiserslautern. Litt fordi de hater dem, og fordi det ikke er sÄ langt. De informerte om det pÄ stadion, Internett og i byen. Husker godt at nÄr folk hÞrte speakern snakke om det, var de fleste positive. Her er resultatet ( du ser hvor mange de er nÄr de hopper) http://www.youtube.com/watch?v=Gvc4oMhrzZI

Hadde vĂŠrt kjempe bra hvis vi klarte Ă„ fylle opp med 1000-2000 folk.
35
Kamper / Sv: NM 2011
June 24, 2011, 12:55:43 PM
36
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
June 21, 2011, 20:25:14 PM
Noen som har nevnt "we shall not be moved".

Jeg mener melodien er kjempe flott, noen som er enig? IsÄfall lage en tekst til den?

Noe med rabling og synging?

La oss rable gal
La oss gÄ helt mental
la hele Bergen rable gal
Syng for SK Brann og syng for Bergen by.

Slutten ble jo litt dÄrlig og ikke noe med resten av "sangen" Ä gjÞre, men ikke bare si nei denne gangen, prÞv Ä endre pÄ den?

Rolig verson her: http://www.youtube.com/watch?v=v-CL0KhvL5o
Liverpool sin versjon her: 50 sekunder uten i filmen blir den sterkere og sterkere.  http://www.youtube.com/watch?v=R9B26fXTj4c
37
Kamper / Sv: Sarpsborg - Brann 27 Juni kl 19:00
June 20, 2011, 12:16:38 PM
Quote from: OC on June 19, 2011, 22:27:25 PM
matchbilletter legges ut på billettservice for oss, eller..?
Ser at felt F (bortesuportere) ikke er tilgjengelige enda..

Og kommer noen av dere til Særp? :)


Fyrebussen kommer.  Det vil si noen få av de på forumet...
Billetter kan man finne her: http://www.billettservice.no/event/SARPSBORG-08-BRANN-billetter/SSA0711
38
Kamper / Sv: Viking-Brann
June 16, 2011, 20:39:27 PM
Han liker ikke Brann eller Bergen.
39
Bilder og filmer / Sv: Filmer: Verden
June 16, 2011, 10:45:49 AM
Dynamo Dresden rykker opp pÄ kvalikk. Opp til 2. Bundesliga.


http://www.youtube.com/watch?v=3v9b-c3_p0E&feature=related

Dynamo Dresden pÄ hjemmebane i 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=8MGkRWdgiN0

Dynamo Dresden tifo. Kan hende jeg har lagt den ut fĂžr. Husker ikke helt.
http://www.youtube.com/watch?v=LtyFnIYnaHI
40
Er dette noe for Bataljonen Ung?  Da kunne man fĂ„tt flere engasjerte sjeler, som kunne bidratt til stemning, og hvis de blir bitt at tifo-basillen, vil noen oppgradere etterhvert.

Klippet er om Dynamo Dresden, som har, jeg vil si de beste supporterne i tyskland. De var i 3.Bundesliga da dette klippet ble filmet. Men nÄ har de rykket opp til 2. Bundesliga.

http://www.youtube.com/watch?v=qGLvx5aSWxU&feature=related
41
Quote from: krĂžvel vellevold on June 15, 2011, 09:34:48 AM
Quote from: stig on June 15, 2011, 09:25:17 AMFlere forslag?


Ja det med hjÞrnet SpV/BT. Kanskje en litt unormal plassering for en supportergjeng, men formen pÄ feltet burde vÊre genialt for synging. StÄr man ytterst pÄ en rad, ser man likevel dem som stÄr ytterst pÄ motsatt side. Det mÄ jo vÊre genialt nÄr det er snakk om Ä fÄ startet sanger og spredd dem sÄ fort som mulig. Tror ogsÄ akustikken kunne blitt bra der, bÄde fordi tilstÞtende tribuner stÄr 90 grader pÄ hverandre, og fordi tribunen vel gÄr nÊrmere taket enn den gjÞr pÄ Nedre Hansa. Her kunne vi ogsÄ operert helt uavhengig av Z.




Jeg mener at dette er genialt. Men jeg tror det hadde blitt mye bedre hvis dette feltet hadde vĂŠrt kun for dem som vil lage og ha stemning. Hvis alle "stemningsdreperene" flytter seg dit ogsĂ„ vil stemningen  bli dĂ„rlig igjen.
42
Kamper / Sv: Sarpsborg - Brann 27 Juni kl 19:00
June 05, 2011, 15:03:34 PM
Quote from: revert on June 03, 2011, 20:04:52 PM
Quote from: Larsi Ă?en on June 03, 2011, 18:52:33 PM
Men kan bataljonen legge ut pÄ siden sin, at de som skal pÄ kampen, kan ha 10 min stillhet?


Ville neppe blitt lagt merke til. Vi er ganske stille til vanlig...


Det er ikke det at vi skal bli lagt merke til eller noe. Det er rett og slett bare for Ă„ gjĂžre det. Hvis ikke vi eller Fossefallet synger noe, blir det lagt merke til.  La oss ha en stille-aksjon.
43
Kamper / Sv: Sarpsborg - Brann 27 Juni kl 19:00
June 03, 2011, 18:52:33 PM
Men kan bataljonen legge ut pÄ siden sin, at de som skal pÄ kampen, kan ha 10 min stillhet?
44

Hvilke nye sanger ble sunget pÄ tribunen?
[/quote]

Hvis du elsker SK  Brann sĂ„ hopp, osv. melodien her:
http://www.youtube.com/watch?v=PIc1koAk9l8

Jeg hadde ikke hĂžrt sangen med den teksten fĂžr.
45
Igjen, bra at noen tar bilder :)

Litt dumt at stanga brakk, men tror jeg fortsatt kan bruke den. Bare de to Ăžverst ledda som er borte.
47
Bilder og filmer / Sv: Filmer: Verden
May 09, 2011, 12:41:38 PM
Film fra sĂžndag. Flagging og en litt svak gullet skal hem.

http://www.youtube.com/watch?v=rltKD1NJN1M

48
Bilder og filmer / Sv: Filmer: Verden
May 07, 2011, 21:10:45 PM
Her er et lite klipp fra vif- Brann  http://www.youtube.com/watch?v=i3eshjKUr9U
49
Bataljonen.no / Sv: Bataljonen-effekter
May 04, 2011, 09:54:07 AM
Kunne nettbutikken inneholdt stickers? Fra fotball i helgen og andre motiver..
50
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
May 03, 2011, 21:12:48 PM
Man trenger vel ikke sÄ mange nye sanger egentlig.. Man mÄ bare fÄ de vi har funnet opp til Ä fungere. Skal prÞve Ä fÄ med meg folk pÄ Ullevaal til Ä synge denne sangen.