• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Larsi ?en

1
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 14, 2015, 22:26:01 PM
Megafon ble ikke brukt.
Vår fantastiske plan om å få alle nett-trollene til å synge fordi vi har "truet" med megafon fungerte som bare pokker.
2
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 13, 2015, 09:15:17 AM
Quote from: ostraume on October 12, 2015, 21:43:48 PM
Argumenter for:
- forsangerne blir ikke så hese
- flere hører kjappere hvilken sang som startes.

Er det mer? Er dette virkelig nok til å dra en megafon inn på Stadion?


Bare ta å les innlegget på bgg08.com
og som andre her inne sier med en hallelujastemme: "se situasjonen fra den andre parten sin side". Om du har les kommentarene her inne i tillegg kommer det mer frem.
3
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 12, 2015, 21:30:44 PM
Quote from: Klaus_Brann on October 12, 2015, 20:08:24 PM
Dette er faktisk en ganske viktig debatt.
BGG skal ha mye ros for at de har tatt tak i stemningen og at de fortsetter å gjøre det, men på tross av dette er de en liten gruppe og jeg tror ikke de har veldig mange med seg når det gjelder denne megafonen.

Hvis det er de selv som skal avgjøre om dette funker eller ei så blir vel megafonen værende, men hittil har jeg sett mest misnøye rundt dette, også i kommentarfeltet på deres egne sider på facebook.


Den som tier samtykker.
Kun GGG som sitter igjen for å kritisere.
4
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 12, 2015, 21:27:51 PM

[/quote]

Men argumentet om at "folk ikke hører at det startes sanger" synes du er bra? Jeg står på utsiden av sangfeltet og hører helt fint når det startes sanger, selv om det bare er av et par personer.


[/quote]

Det er ihvertfall ikke det eneste argumentet vårt. OG dere skjønner vel aldri at det er ikke akkurat det vi mener heller. Men en person alle hører fra første stund, kan trøkken komme fortere enn det den gjør nå. F.eks testet sånn halveis ut på flere bortekamper i år, f.eks. når det var markering om fotball i helgen borte i Sogndal. Vet ikke om det er flere en Krøvvell som drar på bortekamper her jeg, men han har vel noen tanker.
Og det handler ikke bare om at man skal bli hørt. Handler også at det blir lettere for de som faktisk starter sanger, at man slipper å skrike seg hes etter 4 minutter, fordi man skal starte sangene med en enorm stemme, samtidig som man må synge for full hals fordi 70% av store stå holder kjeft istedenfor å bli med.
Tar dere poenget i det heletatt nå? Eller skal dere skru det over i en eller annen retning KUN fordi dere er sta?
Igjen. Bare prøv det. Det kan da umulig være så ille.

5
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 12, 2015, 17:51:20 PM
og det trenger vi ikke heller.
Folk peker tilbake til 2007 osv.. altså.. de sier seg selv at stemningen er god når det er snakk om medaljer, og engasjementet rundt kampene er i taket.. Håper dere selv skjønner at "argumentet" deres er håpløst.
6
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 12, 2015, 17:42:54 PM
Megafonen kan også brukes som en motivator på tribunen. Oppfordre folk til å synge, evt. gi et par korte beskjeder om at folk må ta seg sammen (det er tross alt et sangfelt ).
7
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 12, 2015, 15:58:52 PM
Det er så utrolig latterlig å lese kommentarene deres her inne. Guttene som sitter med 1200000 poster på bataljonen sitt forum, som gjerne står under kampen og kommenterer her inne, istedenfor å synge. Dere vet at det er faktisk DERE som er problemet her? Dere og alt det andre daukjøttet som er på store stå.

Med en megafon kan man få et høyere trøkk med engang, fordi folk hører hva som blir startet, og sangen trenger ikke å spre seg lenge før det blir litt trøkk.
Det er også mye lettere å gi enkle beskjeder for oss som står å roper og starter sanger. Beskjeder som f.eks. under et tifo-show som inneholder mer enn bare et banner...
Man kan ha faste folk som starter sanger, i tillegg til at de spontane sangene spretter opp. Men tingen med at det gjerne er faste folk som prøver å fortsette å starte sanger, gjør at sangene blir variert fordi man fokuserer på å komme igjennom hele sang- repertoaret. Ikke de 20 skapningene som på død og liv skal starte "Heia Brann" ca. 159 ganger iløpet av hver kamp. Et rop som er dør ut etter gjennomsnittlige 4 sekunder med trøkk.

også rimelig lett med motivasjon for å synge.
Hvorfor ikke prøve det? Har dere virkelig noen andre argumenter enn: Nei. Fordi. Ikke LSK?
Dere er verre enn et lite barn i trassalderen.

Selv om folk her inne sikkert er såpass barnslige at man prøver å sabotere støtten til sitt eget lag.. Herlig..
? Prøv i det minste. Det kan ikke være så ille å prøve det EN gang.
8
Skjedde med banneret som hang på høyre siden av hansatribunen? Trodde vi var enige om å ikke blande inn politikk på tribunen. Er det slik at alle er helt enige om budskapet som var der? Hørte mange som var meget uenig. Skal de også få lov til å henge opp bannere?
Synes man ikke skal dra inn politikk på stadion, men om man gjør det bør ihvertfall folk være enige om budskapet, noe folk ikke er.
9
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tribunekultur
March 27, 2015, 09:15:20 AM
Quote from: Lasaron on March 21, 2015, 10:21:39 AM

Dermed syns jeg egentlig at dagens tribunekultur på Stadion er tilnærmet perfekt, bortsett fra at stemningen generelt kan være bedre.
* Vi har ingen instrumenter, bortsett fra nevene og stemmene våre.
* Ingen megafoner.
* Ingen forsangere som står med ryggen til.
* Ingen musikk som settes på ved mål.
* Ingen dystre, monotone sanger.

Det eneste som er å utsette noe på (bortsett fra generell stemning), er at flagg veives mens spill pågår.


Så du har aldri tenkt at nå kunne det vært greit med EN forsanger? Som f.eks. Mjøndalen borte da det gikk 3 forskjellige sanger samtidig og alle var like svake og dårlige? At man ikke skal samle det opp til EN sang? nei det ville jo vært forferdelig for kulturen i Bergen. De siste kampene på stadion gikk det også flere sanger samtidig, skapte kaos og alle sangene døde ut ti sekunder etter de ble startet.
Hva med problemet med at hansa tribunen rett og slett blir 3-stemt? Det samme skjer der også. Sangen blir startet, det kommer litt trøkk og folk synger på minst tre forskjellige steder i sangen. Igjen dør sangen ut.
Har folk helt tunnel syn her? En capo trenger ikke å være som lillestrøm og resten av europa der de fyrer opp publikum og får med seg både kortsider og langsider.. Jeg har et lite ønske om at man faktisk kan få sunget samme sang, og ha en høy og klar stemme, istedenfor 2-3 mumlende sanger som dør ut.
10
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
August 21, 2014, 08:30:35 AM
Quote from: krøvel vellevold on August 15, 2014, 23:09:10 PM
Quote from: 1908 on August 15, 2014, 20:14:47 PM
Håper å se alle storflaggene ute på søndag. Helst med noen som klarer å bruke de og :pJa bare de ikke holder på under spillets gang. Irriterende med folk som ikke forstår at folk lenger bak kanskje har lyst til å se det som skjer utpå gresset. Eller kanskje de ikke engang forstår at det er folk lenger bak som ikke kan se pga flagget de absolutt må veive med midt under kampen.Er du den som klager på oss hver eneste kamp? Fordi et eller to små flagg er oppe når ballen er ute eller er på midtbanen? Det er en supporter-tribune. Voks opp.
11
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
August 01, 2012, 21:55:56 PM
et lite one-time slogan er klart. Glemte kona hans :/
12
Brann / Sv: Stemningen
April 19, 2012, 12:46:37 PM
Må si meg enig med Bergensgutt der altså.
13
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
March 28, 2012, 21:50:37 PM
For meg som bor på østlandet, er det naturlig med svart :)

Men som sagt har jeg laget røde og hvite flagg også.
14
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
March 28, 2012, 21:34:54 PM
Quote from: Markmus on March 27, 2012, 22:11:28 PM
Ang. de svarte, røde og hvite flaggene, så mener jeg å huske at en eller annen (LarsØien?) fikk laget en del flagg før en LSK-kamp for et eller to år siden.

edit: Merkelig ting å huske for øvrig.Ja. Jeg som lager masse flagg. Både røde og hvit, og rød, hvit og SVART. Fordi jeg mener det er en del av Brann sine farger, og det ser heftig ut. 

Til The Rock: Slutt med det keiser-flagg tingene. Det er samme farger, men det er alt. Uansett, dette er på høykant, og har ingen politiske formål.  Lag ca. 40 flagg, store og små. Jeg tar med det på en god del kamper, og folk bruker det, og leverer det inn. De som mener svart ikke er en del av fargene, bruker de ikke, så lett er det. Folk kommer jo bort og spørr om de kan få låne dem, så "folket" vil ha det. Bare noen her inne på forumet som ikke liker svart..

Tenker på å ta litt ansvar. Det er ikke bare bataljonen og tifo-gruppa som trenger å gjøre ting. Det går ann å gjøre noe annet enn å tenke på en ide, og sende dem videre til andre..  Hint til andre her inne?..
15
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
January 11, 2012, 21:43:00 PM
Tenker at alle andre lag har også: Kan vi høre bønda synge? NEEI NEEEEI.
Så hvorfor ikke ha noe annet? kan hende jeg har foreslått det før...

Tekst: Kan vi høre pakket synge? NeeeEeEeei!
Kan vi høre pakket synge? Neeei neeei!
Kan vi høre pakke synge, kan vi høre (laget man spiller mot, f.eks enga)  synge?
neeeeeeeeeeeeeeei!
http://www.youtube.com/watch?v=wi2RNqeb_EI

Ja, jeg vet det er mye gjentagelser, men den høres jo så fin ut, og man synger faktisk, istedenfor at bare 1 sier: kan vi høre bønda synge? og 10-30 stykker svarer nei.
Da ødelegger de jo alt annet av sang, med mindre sanger er på motsatt side ( B til felt Z)
Noen som har noen meninger?
16
Bataljonen.no / Sv: Siste versjon av d12m
December 17, 2011, 14:20:51 PM
Hva skjer med hetsingen av "denne gruppen av supportere"? Nevner ikke noe om det positive de har tatt med seg? At det faktisk er de som er tifo-gruppa, fordi ingen andre vil ta noe ansvar? I Mine øye er denne gruppen med supportere et stort +.

"er de egentlig ekte supportere?" har sett dem nesten hver gang det har vært "østlandskamp", de har dratt opp stemningen når alle andre står og klager..

Blir litt irritert når jeg ser det innlegget.
17
Kamper / Sv: AAFK - Brann Søndag 27.11.11 Kl 18:00
November 27, 2011, 18:20:06 PM
Det er jo så typisk. Cupfinale og høyt opp. Trodde 90% på at vi skulle få Europa, men nei... 90% på at vi ikke får det nå.
18
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
October 23, 2011, 17:07:42 PM
Oslo e rød- hvit   ( finale helga )
http://www.youtube.com/watch?v=HfQlwj4K5Dk&feature=related
19
Hvilken tribune får vi?
20
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
September 23, 2011, 09:29:15 AM
Banner i finalen eller kampene før finalen: "Sponsorer, nå får dere Fa*n meg synge!"
21
Bilder og filmer / Sv: Filmer: Verden
September 17, 2011, 19:51:08 PM
http://www.youtube.com/watch?v=zPHGIw7mvT0&feature=related

9:00. Ganske bra Horto Magiko fatkisk.
22
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
September 15, 2011, 14:19:19 PM
Quote from: 1908 on September 14, 2011, 16:28:11 PM
Hadde det vert mulig for Bataljonen/Brann å fått ordnet et større skap som kunne stått midt på Hansa? Si inni et hjøre til en trapp opp til øvre? Der mann kunne lagret storflagg/stenger og annent utstyr? Da kunne det mye fortere blitt brukt til hver kamp...


Frankfurt har en ganske lik løsning som det. Der må alle som har høyere stang enn 2 meter, melde det inn, så får de et "flaggpass" som de da viser frem til hver kamp, så får de flagget sitt. og man ser at det funker kjempe bra. Bare se hvor mange flagg de har :
http://www.youtube.com/watch?v=vOQ3z1QT3y0
http://www.youtube.com/user/eintrachtonlinenet#p/u/0/OBnDUBz7wZQ
23
Kamper / Sv: Brann-Haugesund - Fredag 16.september kl 1900
September 13, 2011, 17:26:02 PM
Kan noen filme de 5000 flagga? Får ikke sett kampen på tv'en engang, siden jeg jobber :(   
25
Ja, jeg vet at det er fokus på setene osv. Men er det ingen som har tenkt på ( dette er kanskje tatt opp før)
at en del av sangene/ropene er ganske korte, som sk brann ropet. Man kunne da kjørt noen av ropene flere enn to ganger på rad? Da ville de blitt lenger, dermed kanskje mindre tid uten sang? Det kan da hjelpe litt det?
26
27
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
August 23, 2011, 21:48:22 PM
Quote from: psv-hasund on July 02, 2011, 18:40:15 PM
Jeg synes we shall not be moved er en feit sang. Absolutt med på å innføre denne. Jeg tror det er få i Norge som forbinder den med noe harry sånn som er tilfellet med Seieren er vår.


Kan vi ikke bare prøve å synge den på noen kamper, se om noen andre liker den? :P
Tror nok vi bare burde gå for det!
28
Bilder og filmer / Sv: Bilder: Stabæk - Brann 2011
August 23, 2011, 20:07:49 PM
Quote from: thesevs on August 23, 2011, 14:13:51 PM
Quote from: vebo on August 23, 2011, 13:44:30 PM
Var det noen som ville danse?


Fra et annet forum:

QuoteEpisk øyeblikk da en bergenser klappet til en stb og løp vekk til de andre brannsupporterne. Enda mer episk da vår fulleste prøvde å løpe opp en våt gressbakke for å ta ham, og faceplanta stort. Eneste punktet i dag der både stb og skb jubla samtidig.


Ble oppringt av en øst Bergenser etter kampen, som var sjokkert etter stabæk fans/ ultras skal ha dyttet og slått mot en liten gjeng fra SKB, som skal bare ha bestått av trær.
Hva er dette for noe? stemmer det?

Svar:
Nei, dette stemmer ikke. Stb sang mot noen som gikk av bussen, men det var god tone og aldri noen form for aggressiv stemning. Jeg snakket med flere av dem, de følte seg aldri truet. Den som skrev ønsket nok bare å dramatisere litt.[/img]

QuoteDu får vurdere det slik du vil, eller slik kompisene dine vil, men vi opplevde det ikke som så veldig dramatisk.  Så da har du vår versjon. ikke så mye som skjedde utenfor stadion utenom den forventede syngingen mot hverandre og litt happy slapping etter kampen.

På tribunen var det flere fra oss som for en gangs skyld var tilstede, ble litt mer liv av det. Så ikke noe til bgg eller andre grupper. Mange medgangs fra oslo. såvidt vi så var det ingen organisert tur fra bergen.Det var en god del aggresjon der...
29
Bilder og filmer / Sv: Bilder: Stabæk - Brann 2011
August 22, 2011, 21:27:09 PM
Du skulle tatt bilde av den gjengen som venta på oss ved bussholdeplassen :P
30
Kamper / Sv: Viking-Brann(cupen) 14.august kl 19:45
August 09, 2011, 20:49:57 PM
31
Grei stemning deler av kampen i går :P 
Skulle hatt tilgang til klippet der Her kommer bergen igjen runget.
32
Kamper / Sv: Brann - Stabæk 03.07 18.00
July 03, 2011, 18:09:29 PM
Noen som så hva det stod på Banneret? Så ut som det var et banner foran Frydenbø.
33
Kamper / Sv: Brann - Odd (Torsdag 30.06. 19:009
June 30, 2011, 18:20:07 PM
Er i Sverige, og har ikke tv2 zebra her. Har eller ikke sumo. Noen som vet om en stream som virker?
34
Kamper / Sv: NM 2011
June 24, 2011, 13:12:56 PM
Quote from: Northside on June 24, 2011, 12:19:14 PM
Spiller Bataljonen kortene sine riktig, så kan de kanskje promotere dette som årets tur og starte påmeldingene tidlig?

Dersom det stemmer at vi har krav på 10% av kapasiteten på Viking Stadion, så er "Tusenvis av Bergensere på tribunen" et bra nok salgtriks til at flere kaster seg på turen.


Frankfurt satset mye på to bortekamper i år. Særlig mot Kaiserslautern. Litt fordi de hater dem, og fordi det ikke er så langt. De informerte om det på stadion, Internett og i byen. Husker godt at når folk hørte speakern snakke om det, var de fleste positive. Her er resultatet ( du ser hvor mange de er når de hopper) http://www.youtube.com/watch?v=Gvc4oMhrzZI

Hadde vært kjempe bra hvis vi klarte å fylle opp med 1000-2000 folk.
35
Kamper / Sv: NM 2011
June 24, 2011, 12:55:43 PM
36
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
June 21, 2011, 20:25:14 PM
Noen som har nevnt "we shall not be moved".

Jeg mener melodien er kjempe flott, noen som er enig? Isåfall lage en tekst til den?

Noe med rabling og synging?

La oss rable gal
La oss gå helt mental
la hele Bergen rable gal
Syng for SK Brann og syng for Bergen by.

Slutten ble jo litt dårlig og ikke noe med resten av "sangen" å gjøre, men ikke bare si nei denne gangen, prøv å endre på den?

Rolig verson her: http://www.youtube.com/watch?v=v-CL0KhvL5o
Liverpool sin versjon her: 50 sekunder uten i filmen blir den sterkere og sterkere.  http://www.youtube.com/watch?v=R9B26fXTj4c
37
Kamper / Sv: Sarpsborg - Brann 27 Juni kl 19:00
June 20, 2011, 12:16:38 PM
Quote from: OC on June 19, 2011, 22:27:25 PM
matchbilletter legges ut på billettservice for oss, eller..?
Ser at felt F (bortesuportere) ikke er tilgjengelige enda..

Og kommer noen av dere til Særp? :)


Fyrebussen kommer.  Det vil si noen få av de på forumet...
Billetter kan man finne her: http://www.billettservice.no/event/SARPSBORG-08-BRANN-billetter/SSA0711
38
Kamper / Sv: Viking-Brann
June 16, 2011, 20:39:27 PM
Han liker ikke Brann eller Bergen.
39
Bilder og filmer / Sv: Filmer: Verden
June 16, 2011, 10:45:49 AM
Dynamo Dresden rykker opp på kvalikk. Opp til 2. Bundesliga.


http://www.youtube.com/watch?v=3v9b-c3_p0E&feature=related

Dynamo Dresden på hjemmebane i 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=8MGkRWdgiN0

Dynamo Dresden tifo. Kan hende jeg har lagt den ut før. Husker ikke helt.
http://www.youtube.com/watch?v=LtyFnIYnaHI
40
Er dette noe for Bataljonen Ung?  Da kunne man fått flere engasjerte sjeler, som kunne bidratt til stemning, og hvis de blir bitt at tifo-basillen, vil noen oppgradere etterhvert.

Klippet er om Dynamo Dresden, som har, jeg vil si de beste supporterne i tyskland. De var i 3.Bundesliga da dette klippet ble filmet. Men nå har de rykket opp til 2. Bundesliga.

http://www.youtube.com/watch?v=qGLvx5aSWxU&feature=related
41
Quote from: krøvel vellevold on June 15, 2011, 09:34:48 AM
Quote from: stig on June 15, 2011, 09:25:17 AMFlere forslag?


Ja det med hjørnet SpV/BT. Kanskje en litt unormal plassering for en supportergjeng, men formen på feltet burde være genialt for synging. Står man ytterst på en rad, ser man likevel dem som står ytterst på motsatt side. Det må jo være genialt når det er snakk om å få startet sanger og spredd dem så fort som mulig. Tror også akustikken kunne blitt bra der, både fordi tilstøtende tribuner står 90 grader på hverandre, og fordi tribunen vel går nærmere taket enn den gjør på Nedre Hansa. Her kunne vi også operert helt uavhengig av Z.
Jeg mener at dette er genialt. Men jeg tror det hadde blitt mye bedre hvis dette feltet hadde vært kun for dem som vil lage og ha stemning. Hvis alle "stemningsdreperene" flytter seg dit også vil stemningen  bli dårlig igjen.
42
Kamper / Sv: Sarpsborg - Brann 27 Juni kl 19:00
June 05, 2011, 15:03:34 PM
Quote from: revert on June 03, 2011, 20:04:52 PM
Quote from: Larsi ?en on June 03, 2011, 18:52:33 PM
Men kan bataljonen legge ut på siden sin, at de som skal på kampen, kan ha 10 min stillhet?


Ville neppe blitt lagt merke til. Vi er ganske stille til vanlig...


Det er ikke det at vi skal bli lagt merke til eller noe. Det er rett og slett bare for å gjøre det. Hvis ikke vi eller Fossefallet synger noe, blir det lagt merke til.  La oss ha en stille-aksjon.
43
Kamper / Sv: Sarpsborg - Brann 27 Juni kl 19:00
June 03, 2011, 18:52:33 PM
Men kan bataljonen legge ut på siden sin, at de som skal på kampen, kan ha 10 min stillhet?
44

Hvilke nye sanger ble sunget på tribunen?
[/quote]

Hvis du elsker SK  Brann så hopp, osv. melodien her:
http://www.youtube.com/watch?v=PIc1koAk9l8

Jeg hadde ikke hørt sangen med den teksten før.
45
Igjen, bra at noen tar bilder :)

Litt dumt at stanga brakk, men tror jeg fortsatt kan bruke den. Bare de to øverst ledda som er borte.
47
Bilder og filmer / Sv: Filmer: Verden
May 09, 2011, 12:41:38 PM
Film fra søndag. Flagging og en litt svak gullet skal hem.

http://www.youtube.com/watch?v=rltKD1NJN1M

48
Bilder og filmer / Sv: Filmer: Verden
May 07, 2011, 21:10:45 PM
Her er et lite klipp fra vif- Brann  http://www.youtube.com/watch?v=i3eshjKUr9U
49
Bataljonen.no / Sv: Bataljonen-effekter
May 04, 2011, 09:54:07 AM
Kunne nettbutikken inneholdt stickers? Fra fotball i helgen og andre motiver..
50
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
May 03, 2011, 21:12:48 PM
Man trenger vel ikke så mange nye sanger egentlig.. Man må bare få de vi har funnet opp til å fungere. Skal prøve å få med meg folk på Ullevaal til å synge denne sangen.