• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - krakra

1
Brann / Re: Talentarbeid
October 12, 2019, 13:36:15 PM
Hadde LAN fulgt opp ordene i saken om Kvinge og flere andre lignende saker hadde det vært flott.
2
Kamper / Re: Treningskamper 2019
October 09, 2019, 21:38:39 PM
Ingen
3
Kamper / Re: Treningskamper 2019
October 09, 2019, 11:50:35 AM
Nja. Vi har skapt en god del, men vi klarer ikke skape noe trøkk i boksen. Vi kjørte kampen ganske sterk siste halvdel av førsteomgang, så ble vi kjørt i første halvdel av andre.

Kvinge har vært tidvis svært bra, Grøgaard og. Forsvaret har vært hjelpesløst og Johansen er fortsatt livredd hvis han får ballen under det minste press.
4
Nei, hvis dette stemmer er det bare å degradere ham til andrelaget ut sesongen og så kvitte seg med ham. Han har nettopp kommet tilbake fra en karantene etter et voldelig overfall mot en motspiller. Så sitter han og sipper fordi han kommer inn for sent? Han burde virkelig være innstilt på å gjøre ting godt igjen. Istedenfor er han selvsentrert, sutrete og destruktiv. Få ham vekk!
5
Så en gang der RYJ slo ballen ut mot kanten. Både Gilli og Berisha jaget den. Gilli kunne lett tatt den, og Berisha kunne plassert seg i boksen. Berisha er ofte dypt og ute på kantene. Ufarlige posisjoner. Samtidig klager han mye på medspillere som ikke beveger eller plasserer seg som han vil.

Syns han var langt bedre plassert, og bevegde seg mye farligere, i starten av sesongen da. Så han har kanskje gått litt for lenge på LANs spisskole.
6
Quote from: Nixon on October 06, 2019, 21:38:41 PMHva skal man si etter en slik kamp? Mye bedre enn fryktet, men det er jo likevel ikke veldig bra. Utrolig mye slurvefeil gjennom hele kampen ødelegger mye av mitt inntrykk av kampen i alle fall.

Men ikke verst av Teniste som har vært svak i halvannen sesong å komme til våre to største sjanser. Kanskje det er håp likevel.
Sier litt om angrepsspillet vårt. Hadde Berisha en eneste avslutning fra innenfor sekstenmeter i dag?
7
Formidabel etter hvilke standarder? Fremstod vi som en gullkandidat i dag? Som en klar medaljefavoritt? Jeg syns vi fremstod som en middelmådighet der viljen er vår soleklare styrke. Det var en jevn kamp der Molde hadde en dårlig dag på jobben. Men glimtvis viste de hvor enkelt de kan spille oss ut.

Sammenlignet med høsten i år er det imidlertid et klart steg opp.

Deler forresten ikke den samme entusiasmen for DM-Acosta som kommentator. Ja, han vinner masse dueller, takler så det suser og treffer på flere pasninger. Så en bra kamp. Men han posisjonerer seg langt ifra like godt som SHN. Han styrer ingenting og er for udisiplinert. Han er riktignok ny i rollen, men det skal mye til for at han er en permanent løsning av høy klasse på DM.
8
Quote from: Serez on October 06, 2019, 20:51:27 PMVi må vel være på bunnen når det kommer til antall bytter, ikke rart vi sliter med skadeproblemer.

Den underliggende årsaken for alle problemene med LAN: Han er feig.

Spillestil, manglende talentsatsing, bytter osv osv. handler om at han er feig. Når laget fungerer passe bra så ser han ikke mulighet til å gjøre justeringer som løfter oss. Istedenfor ser han faren for å ødelegge det som funker. Så gjør han ingenting. Når ting ikke fungerer endrer han derimot hele tiden.

Manglende bytter og rullering har vært en gjentakende problem i våre gode perioder.
9
Var vel ikke riktig kampbilde for å gjøre bytter.
10
Brann / Re: Hvor er de nå? Tidligere Brannspillere
October 06, 2019, 20:01:03 PM
Scharner og Seyi ikke veldig imponert over Brann.
11
Ni minutter spilt og Berisha har slått oppgitt ut med armene mot medspillerne fire ganger allerede.
12
Med fravær av medaljekamp, Eliteseriens dårligste angrep på hjemmebane, aldrende lag, ingen profiler og ingen talenter så tror fortsatt Brann at fristelsene fra hytten er hovedårsaken til at folk ikke kommer på kamp.
13
Kamper / Re: Brann 2 2018
October 06, 2019, 13:49:57 PM
Ser at Kalsaas startet igjen. Har vært skadefri en stund nå. Kanskje han kan få litt spilletid i høst. Teniste har vært svak i nesten halvannen sesong nå så veien til førsteelleveren neste sesong burde ikke være så langt. Såfremt han klarer å holde seg skadefri over tid da.

Ellers merker jeg at Mjøs ikke var i kamptroppen i det hele tatt. Skadet eller aktuell fra start i kveld?
14
Brann / Re: Partoutkort 2019
October 05, 2019, 17:53:55 PM
Jeg håper klubben er proff nok til å vurdere dette på alvor etter sesongen. Og at de da vektlegger litt mer enn tidligere prestasjoner vs. at noen supportere vil ha ham sparket.

Jeg mener at tiden er inne for å bytte trener, men mener samtidig at hvis Brann noen sinne skal bli en stabil toppklubb så kan de ikke la seg presse til sparking, ansettelser, kjøp og salg av supportere og omgivelsene. De har faktisk veldig lite peiling.
15
Brann / Re: Hvor er de nå? Tidligere Brannspillere
October 05, 2019, 13:15:50 PM
Kanskje Brann forsøker å lokke Scharner tilbake når han først er på besøk? Han er jo i sin beste (Brann)alder
16
Ja, Helland hadde vel en kjempesjanse han også?
17
Brann / Re: Sesongen 2019
September 30, 2019, 21:35:36 PM
«Det har ikke forstått hverandre. Mange supportere har klaget på kjedelig spill, sviktende resultater og svak ungdomssatsing.

Brann, på sin side, har pekt på alt de har oppnådd de siste årene og manet til samhold og tålmodighet.»

- Doddo

Ikke helt fan av all mediehåndteringen på Stadion, men har ikke både styreleder, sportssjef, trener og kaptein vært klare på at verken spill eller resultater har vært gode nok. Har de ikke forsikret om en økt satsing på talenter? Jeg syns det er merkelig å si at kommunikasjonen viser at de ikke forstår hva supporterne er misfornøyd med.

Joda. De maner til en viss tålmodighet, men hva annet skal de gjøre?
18
Brann / Re: Thomas Grøgaard
September 29, 2019, 13:19:24 PM
Mangler ankeret. Skulle gjerne sett at Grøgaard blomstret i en hvilken som helst annen rolle.
19
Brann / Re: Billettsalgstall
September 29, 2019, 10:45:00 AM
Sesongen er jo fortsatt over og jeg tror fortsatt det sitter et stykke inne for mange å betale flere hundre kroner for å se et oldboys-lag spille kjedelig fotball for poeng som betyr lite. Vi har jo tidligere sett at gode enkeltkamper ikke mobiliserer all verdens, selv når vi har vært i medaljekamp.
20
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 23:14:32 PM
Løfgren er vel i Sverige? Jeg mener jo at Branns største talenter ikke var i kamptroppen i dag, men de er kanskje de mest lanske. Jeg skulle gjerne sett Wolfe eller Tufta. Så er jeg usikker på hvordan det går med Kalsaas. Har sett at han har vært med i noen kamper for Brann 2. Får han fysikken på plass er det en spiller vi forhåpentligvis kan se mot slutten.

Av de lanske talentene så syns jeg Bildøy er det største talentet. Han hadde et dårlig opphold i Åsane, men de spiller ikke med vinger og jeg syns ikke han skal avskrives for det. Det er dog en stund siden jeg så ham i aksjon nå. Mulig han har stagnert, som de fleste talenter gjør i Brann når de nærmer seg slutten av tenårene.
21
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 22:02:51 PM
Quote from: Serez on September 28, 2019, 21:56:46 PMJeg synes kampbilde argumentet er greit, forventer mer tid til ungdommen fremover, selv på stillingen uavgjort.

Forventer som i at det er realistisk, eller at det bør skje? For jeg har liten tro på at ungdommen får noe særlig med spilletid nå som Bamba, RYJ og Haugen kommer tilbake. Kanskje noen innhopp på Heggebø, men tror ikke noen av de andre får spille i det hele tatt.
22
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 21:55:37 PM
At LAN åpenbart er redd for å bruke unge spillere, og på mange andre måter er en feig trener, påvirker nok vurderingen han om å fortsette med sluttkjørte voksne spillere istedenfor å sette innpå en unggutt.
23
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 21:47:38 PM
Du kan jo nevne en eller to.

Nå slipper ikke LAN til ungguttene i noe kampbilde så lenge han har alternativer. Så jeg syns «kampbilde»-argumentet er svakt. Det er ikke kampbildet som passer dårlig for ungguttene. Det er treneren.
24
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 21:40:11 PM
Quote from: SK on September 28, 2019, 21:28:50 PMHvis LAN hadde vurdert det på samme måten akkurat som du legger det frem, hadde han nok byttet. Hvis han derimot har ment at kombinasjonen av evner, rutine og mengden av krefter Komsoon faktisk hadde igjen var det beste alternativet å ha innpå kampen ut, basert på det som var tilgjengelig, må det være OK. Skjønner poenget ditt, men tenker at LAN gjorde OK i denne situasjonen. Er generelt skeptisk til at unggutter med liten/ingen erfaring skal innpå i en slik kampsituasjon.
lurer på hvilke kampsituasjoner du mener de skal inn i.
For jeg har lest at det ikke bør inn når vi jager poeng, de bør ikke inn når vi sikrer en seier, de bør ikke inn når vi har tapt. Da gjenstår det bare når vi er garantert seier, men vinner vi klart går det jo ikke an å kritisere treneren for å ikke sette innpå en unggutt da heller.

Det går fint an å sette en unggutt innpå med dagens kampbilde. Det handler litt om holdninger. Du og LAN tror unggutter er farlige. At skumle ting skjer når man bruker dem. Det er ikke forenelig med talentsatsing. Da bør man være ærlig på det. Istedenfor å lete etter unnskyldninger mens man bedyrer at man ønsker å bruke unggutter slik Brann og LAN gjør.
25
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 21:12:33 PM
Quote from: Superjack on September 28, 2019, 21:09:03 PM
Quote from: Jose Arrogantio on September 28, 2019, 21:07:06 PMSer LAN si på TV nå at å sende inn ungdommen nå i en kamp som dette ikke ville være riktig.

Finn den kampen der LAN mener det er riktig.
Eller så har LAN rett og talentene i Brann er ikke talentfulle nok. Da må også Soltvedt gjøre noe. Handle inn de største talentene.


LAN er jo naturligvis en sentral årsak til at det knapt har vært talenter i stallen siden han tok over. Hadde han vært en talentutvikler hadde man, i mangel på egne talenter, hentet store talenter andre steder. Slik feks Molde gjorde under Solskjær.

26
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 21:08:43 PM
Quote from: Jose Arrogantio on September 28, 2019, 21:07:06 PMSer LAN si på TV nå at å sende inn ungdommen nå i en kamp som dette ikke ville være riktig.
og det blir nok ikke riktigere mot Molde heller. Etter det er både Bamba, RYJ og trolig Haugen tilbake og da er nok best case scenario at Heggebø får noen innhopp.

Lan er for feig. Både til talentsatsing og til å lede Brann til noe stort.
27
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 20:52:31 PM
Quote from: osoerli on September 28, 2019, 20:51:38 PMNokon med større fotballkunnskap enn meg som kan fortelja meg kvifor ikkje LAN gjer fleire bytter på slutten?
Fordi det bare var unggutter og Karadas på benken.
28
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 20:48:25 PM
Quote from: Huff on September 28, 2019, 20:45:05 PMHvis noen trodde LAN kunne være treneren som skulle utvikle talenter er det bare å legge den ballen død. Når to spillere er totalt ferdige byttes kun en av dem ut. Heller en spiller som er så sliten at kan knapt klarer å løpe enn et talent.
Men vi spiller jo uavgjort mot RBK og da er han vel immun for kritikk.
29
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 18:11:44 PM
På den positive siden er ikke snittalderen over 30 år denne gangen. Bare 29 år.
30
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 17:55:48 PM
So much for å «kaste ungguttene på dypet og se om de kan svømme». Ser for meg ett bytte i kveld, dårlig fotball, tap og mange som «velger hytta» mot Molde.

Vi starter altså med tre spillere som ikke er forsvarsspillere i dag.
31
Kamper / Re: Rosenborg - Brann, lørdag 28.09.19, kl 20:00
September 28, 2019, 15:53:43 PM
Kjør unggutta!

     Pettersen
Kalsaas - Vito -Eggen - Kristiansen
Barmen - Acosta - Mjøs
Gilli - Heggebø - Berisha
32
Brann / Re: Overganger vinteren 2020
September 26, 2019, 16:28:46 PM
Skal Brann hente flere midtbanespillere bør de være under 20 år. Tullete å skulle ha seks etablerte spillere til tre plasser hvis man samtidig skal satse på talenter. Særlig når det ikke blir ecup.

Kvitter vi oss med RYJ, som jeg syns vi bør, åpner det seg jo en plass. Men da håper jeg vi går for noe litt mer spennende enn Moberg. Gjerne et talent da også.
33
Brann / Re: Treneren etter LAN
September 24, 2019, 16:54:54 PM
Jeg tror ikke det bare er noe Brann-fansen hadde satt pris på. Jeg tror det er  noe klubben hadde hatt godt av.
Jeg tror det er noe som hadde vært vanskelig for noen av de som er komfortabel med middelmådighet, men jeg mener Landros verdier ligger nærmere toppidrett enn Branns for tiden
34
Brann / Re: Treneren etter LAN
September 23, 2019, 19:54:55 PM
Skal man avskrive Landro på grunn av at han minner noen om Nielsen(som leverer helt ok i Danmark) så bør vi vel også unngå en med seriegull i sekken, med tanke på Norling.

Siden våre to(tre) mest suksessfulle trenere(Mjelde, LAN og Skarsfjord) hadde null Eliteserie-erfaring, og våre to mest merittere treneransettelser(Nilsen og Norling) de siste 15 årene endte med nedrykk, og sparken for å unngå nedrykk så bør vi vel da virkelig gå for en umerittert trener uten trenererfaring i Eliteserien?

Litt satt på spissen, men historien viser at meritter er oppskrytt. Ikke bare her, men i norsk fotball generelt.
35
Kamper / Re: Brann - Haugesund, 21.09.19, kl. 18:00
September 23, 2019, 19:45:28 PM
Jeg skal være snillere med LAN og gi ham skryt hvis Heggebø(eller noen andre) fortsetter å få spilletid når Bamba og Gilli er tilbake. Trenger ikke være fra start, men noen reelle innhopp.
36
Brann / Re: Treneren etter LAN
September 23, 2019, 19:32:43 PM
Nielsen var og er en spennende type han, men Landro er råere på de fleste områder.
37
Brann / Re: Treneren etter LAN
September 23, 2019, 12:07:26 PM
Intervju med Landro før årets sesong. Anbefales.  https://www.bt.no/sport/i/xPreQj/steffen-landro-om-den-farlege-andresesongen-det-er-rein-statistikk

Lite er sikkert i fotball, men jeg tror det er lite risikabelt å spå at Landro hadde skapt mer engasjement rundt Brann enn LAN.
38
Kamper / Re: Brann - Haugesund, 21.09.19, kl. 18:00
September 23, 2019, 10:47:26 AM
Høres ikke autentisk ut.

39
Brann / Re: Treneren etter LAN
September 23, 2019, 10:23:55 AM
https://www.ba.no/sport/nest-sotra/fotball/fa-i-norge-som-gjor-som-ham/s/5-8-1138489

Landro hyper en ny spiller. Dette er noe jeg liker best med Landro. Han har en ekstrem tro på spillerne sine. Ikke bare på nivået de holder, men også potensialet. Dette er ikke første spilleren Landro har troen på kan dominere, for å si det forsiktig. En slik mentalitet tror jeg smitter over på spillerne. Og det virker som han også er veldig god på å coache de så de når potensialet sitt. En sinnsykt god spillerutvikler.

Han er nå i ferd med å lede Nest til ny kvalikk. Klubben med det minste budsjettet i OBOS-ligaen. Et budsjett på under ti millioner.

Han har en mentalitet som er vanskelig å ikke bli inspirert av. I tillegg virker han veldig fotballklok.

Tilværelsen blir en annen i Brann, men i den situasjonen vi er i nå ville det vært veldig rart å ikke sterkt vurdere Landro. Vi har en stall med høyt potensiale som ikke kommer ut og vi ønsker å blåse liv i talentsatsingen vår. Og det hadde vært kult med en litt mer bajastype nå som så mange er i ferd med å miste interessen for Brann.
40
Kamper / Re: Brann - Haugesund, 21.09.19, kl. 18:00
September 23, 2019, 09:03:10 AM
Hehe, skal fortelle damen at det går an å skryte av t jeg slukket lyset og låste døren før jeg gikk i dag, selv om det ikke er imponerende.
Spent på responsen.
41
Brann / Re: Veton Berisha
September 23, 2019, 08:57:10 AM
Berisha er også for meg mer hva en angrepsspiller skal være, men jeg tror Skålevik er mer en LAN-spiss.

Eller ganske sikker. Berisha får jo ikke spille spiss engang.
42
Kamper / Re: Brann - Haugesund, 21.09.19, kl. 18:00
September 23, 2019, 08:54:44 AM
Quote from: SK on September 23, 2019, 07:42:53 AM
Quote from: krakra on September 22, 2019, 22:41:36 PMMener du at LAN skal få kred for å bruke en umerittert 18-åring fra start når han ikke hadde andre alternativer enn en Karadas som viste tydelig sist at han ikke holder nivået lenger? Og for å sette innpå en 19-åring sju minutter før slutt når vi fikk en skade der Karadas igjen var eneste alternativ over 20 år?

Ja, LAN skal ha skryt for det. Spesielt Heggebø, det andre er en mindre sak. Han hadde ikke på noen måte trengt å starte med Heggebø, f.eks. kunne Berisha startet på topp.

Og da startet med Grøgaard på kant, som egentlig er back, men som har prestert dårlig hver gang han fikk sjansen der.

Vilt at han faktisk skal ha skryt for det. Da legger man lista lavt.
43
Kamper / Re: Brann - Haugesund, 21.09.19, kl. 18:00
September 22, 2019, 22:41:36 PM
Mener du at LAN skal få kred for å bruke en umerittert 18-åring fra start når han ikke hadde andre alternativer enn en Karadas som viste tydelig sist at han ikke holder nivået lenger? Og for å sette innpå en 19-åring sju minutter før slutt når vi fikk en skade der Karadas igjen var eneste alternativ over 20 år?
44
Kamper / Re: Brann - Haugesund, 21.09.19, kl. 18:00
September 22, 2019, 21:23:52 PM
Forøvrig er det samme greia med spillestil. Når man forsvarer primitiv møkkafotball med at «vi har ikke spillere til å spille mer ambisiøst» så skjønner man ikke at kreative, kvikke og teknisk begavede spillere stort sett ikke går til lag som spiller primitiv drittfotball.

Med mindre du betaler dem veldig mye penger.
45
Kamper / Re: Brann - Haugesund, 21.09.19, kl. 18:00
September 22, 2019, 21:18:40 PM
Quote from: Jose Arrogantio on September 22, 2019, 19:25:37 PM
Quote from: SK on September 22, 2019, 19:02:34 PM
Quote from: Lasaron on September 22, 2019, 12:49:02 PMOppsummering

Bedre at 19 år gamle Bildøy får ti minutter med dårlige arbeidsvilkår enn at 24 år gamle Koomson med slitne bein nok en gang skal spille dårlig de ti siste minuttene. Det kalles utvikling.

Betyr null og niks, det er kun symbolikk og ingenting annet. Spesielt når en snakker om spillere som ikke engang klarer å prestere to divisjoner under. Da handler det ikke om å "vente til spillere har bevist i andre klubber", han kom tilbake fordi Åsane ikke trengte han. Bildøy sin kontrakt går ut etter sesongen og det vil være en sensasjon om den forlenges.

Betyr null og niks og er kun symbolikk HVIS du ikke tror spilleren har noe potensiale. Hvis du tror han har potensiale til å bli en god Brannspiller, som jeg håper er kriterie for å sette ungdommen på benken, så kan disse 10 minuttene bety mye. Mener du at å sette innpå talenter før de har bevist noe virkelig ikke er annet enn symbolpolitikk?

Niasse var en flopp i Brann. Etterpå gjorde han det godt i to bedre ligaer enn Eliteserien og har dessuten fått spille i Premier League. Man kan floppe i klubber som ligger under nivået du har potensiale til å prestere i, om forholdene ikke er der. Å avskrive Bildøy på grunn av en dårlig halv sesong i Åsane når han har vist godt potensiale tidligere er den type tenking som har satt Brann i den triste talentsituasjonen vi er i allerede.

Og som jeg, og flere, har sagt: om Bildøy var uaktuell på grunn av prestasjonene i Åsane var det andre talenter på benken som kunne nytt godt av de 10 minuttene. Problemet er ikke at Bildøy ikke fikk sjansen. Problemet er at hvis ikke Vito ble skadet ville INGEN av ungdommene på benken fått sjansen. Og hadde ikke Bamba brukt albue mot Mjøndalen ville ingen ungdommer fått sjansen fra start heller.

Symbolpolitikk er å bruke millioner på talentarbeid når du ikke har tenkt å bruke talentene.
ener det betyr noe uansett. Det er kanskje «bare symbolikk» å sette en unggutt innpå når vi uansett ikke har noe å tape på det, men det kan være en ganske verdifull symbolikk. Akkurat nå er Brann en av Norges dårligste på talent- og spillerutvikling. Det påvirker selvfølgelig vår mulighet til å rekruttere stortalenter.
Brann burde egentlig være en klubb som i likhet med RBK og Molde henter de største talentene i Norge, men akkurat nå klarer vi ikke å tiltrekke oss de største talentene i Bergen eller holde på de største talentene i Brann. Det er nok flere årsaker til det, men en sentral årsak er signalene man har sendt som en klubb som ikke har plass til talenter.

Nå har man mulighet til å rette litt på det inntrykket, som på sikt kan bidra til at vi kan rekruttere enda større talenter.

Men det blir kanskje litt for langsiktig for noen. Skulle tro det var et poeng at talenter ikke skulle spille. Hvor mange godt voksne flopper har ikke fått spille uten å være gode nok her?
46
Kamper / Re: Brann - Haugesund, 21.09.19, kl. 18:00
September 22, 2019, 19:13:37 PM
Nå var det andre talenter enn Bildøy på benken. Brann kunne nytt godt av litt god symbolikk i talentsatsingen sin.

Forøvrig har Haugesund en unggutt som gjør det rimelig bra. Han hadde et mislykket utlån hos Nest i vår før det.
Åsane spiller jo 3-5-2 med vingbacker på kantene. Det kan jo ha hatt noe å si.
47
Brann / Re: Positivitets-tråden
September 22, 2019, 19:08:54 PM
Vi rykker ikke ned
48
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
September 22, 2019, 00:17:06 AM
Syns det er interessant det Heggebø sier til Beann.no. Når fysikken ikke er på plass må han være smartere. Er viktig poeng for hvorfor det er viktig at unge spillere får kamper i sekken tidlig. Når fysikken ikke er helt på plass må de lære seg andre triks. Når fysikken da etterhvert kommer har de flere strenger å spille på.

Syns allerede nå det har vært verdt å hente Heggebø hjem. Særlig dagens kamp tror jeg var veldig lærerik. Han hadde ikke en stor kamp, men man ser at han er en smart spiss. Allerede bedre spilleforståelse enn Bamba. Mangler endel teknikk. Bare å terpe, men fysikk, målteft og spilleforståelse er et bra register det.
49
Kamper / Re: Brann - Haugesund, 21.09.19, kl. 18:00
September 21, 2019, 19:23:41 PM
Men jeg lurer på om Doddo fortatt vil bygge spillet rundt RYJ.
50
Kamper / Re: Brann - Haugesund, 21.09.19, kl. 18:00
September 21, 2019, 19:21:14 PM
Mindre frustrert enn på lenge. Både fordi Heggebø fikk starte og bestod prøven, fordi vi leverte bedre angrepsspill enn på en stund(lav liste) og fordi jeg ikke bryr meg så mye og resultatet lenger.

Men ikke akkurat entusiastisk.