• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - krakra

1
Brann / Re: Sesongen 2019
Today at 11:04:52
Nei
2
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
July 13, 2019, 11:41:33 AM
Wow. Hva skal man egentlig svare på en slik bølge av skremselspropaganda og hersketeknikker? Du skal altså diktere hvilke kriterier vi skal vurdere treneren etter, du kaller de som ser den åpenbare ulmingen blant spillerne for konspiratoriske, slår fast at de som ønsker offensiv fotball er for "Norling-fotballen" og at de som vil ha en annen trener skader Brann?
Ja, hva skal man egentlig si til slike desperate forsvarstaler, rett fra læreboken til Gorm Natlandsmyr? Jeg får flashbacks til RBH-tiden. Der kritikere av lederen framstilles som fiender av klubben og oppviglere. Som ikke aner hva de snakker om, og bare ødelegger for klubben.

Jeg kunne skrevet et lengre innlegg, igjen, om hvorfor talentutvikling, spillerutvikling, spillestil og utvikling av det offensive spillet er en viktig del av den langsiktige driften av en fotballklubb. Men jeg holder meg til å si at folk som bruker en retorikk som finfin aldri igjen må få sette premisser for debatten om Brann.
3
Brann / Re: Veton Berisha
July 12, 2019, 21:24:17 PM
Kanskje du har dårlig husk
4
Brann / Re: Veton Berisha
July 12, 2019, 19:15:04 PM
Nå er ikke dette en tråd om Skålevik, men enkeltes vurderinger av ham virket mer vandettastyrt enn saklige og objektive. Han var tross alt en perfekt LAN-spiller, som styrte det offensive presset som var grunnsteinen i det beste Brann-spillet vi har sett siden gullet og var samtidig den mest målfarlige spissen vi har hatt under LAN. Samtidig var han fra enkelte hold den mest utskjelte spissen vi har hatt. Jeg ser f.eks. ikke dine syrlige bemerkninger rundt Bamba og Berisha, som både kostet, tjener og sutrer mye mer enn Skålevik noen gang gjorde, mens de presterer langt dårligere. Du har vært mer opptatt av å godte deg over Skåleviks manglende prestasjoner i Sarpsborg enn hvordan dagens millionsspisser gjør det.

5
Brann / Re: Veton Berisha
July 12, 2019, 18:25:19 PM
Og jeg tror det gikk såpass mye prestisje i Nixons nedrakking på Skålevik etterhvert at han ikke ville anerkjent Skåleviks betydning for Brann om han så hadde scoret 40 mål for Sarpsborg.

Men uansett hva man tror så stod da Skålevik med flere mål etter halvspilt serie i fjor enn Berisha, Bamba og Koomson har scoret til sammen etter halvspilt serie i år. Og han var med sin ekstreme innsatsvilje og arbeidskapasitet spydspissen på vårens beste Eliteserie-lag der det offensive presset var en av de aller, aller viktigste faktorene bak suksessen. Det er jo viktigere hva en leverte her enn hva han leverer i Godset og man skal være surmagret og ha en antipati mot Skålevik som gjør at en mistenker en eller annen personlig historie hvis man ikke klarer å anerkjenne hans bidrag for oss, og erkjenne at spillerne vi har brukt nærmere 15 millioner foreløpig ikke har klart å levere på tilsvarende nivå.
6
Brann / Re: Veton Berisha
July 12, 2019, 11:41:24 AM
Hele den offensive trioen med Berisha, Bamba og Koomson har skuffet stort i år. Samtidig som de viser klare primadonnanykker. Virker som alle tror at løsningen på Branns angrepsspill er at spillet bygges rundt dem og at de har ballen mest mulig.

(Undervurderte) Skålevik > Bamba og Koomson.

Jeg tror dette kunne vært den beste offensive trioen i ES under en annen trener, men med en trener som slår ned på individualisme tror jeg de er mer destruktive.
7
Brann / Re: Veton Berisha
July 11, 2019, 20:04:41 PM
Får sutre litt mer over fansen etter nok en kamp der han er milevis fra å forsvare prislappen og sannsynligvis lønnen.
8
Flott vi satset på defensiv balanse så vi ikke slapp inn flere mot på hjemmebane mot et amatørlag.

Soltvedt får fortsette å snakke om at dette ikke er motgang samtidig som han viser til våre ekstreme ambisjonsnivå når han forsvarer at det ikke er en spiller under 23 som spiller regelmessig for Brann.
9
Strand skulle jo spilt indreløper istedenfor Løkberg
10
Brann / Re: Overganger sommeren 2019
July 07, 2019, 22:19:14 PM
Nok en ferdigutviklet spiller i minst et sjikte under de beste i Eliteserien. *Gjesp*
11
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
July 06, 2019, 16:57:31 PM
LAN er for primitiv og enkel til å leee en klubb til tippen. Spillet i fjor var også enkelt, endimensjonalt og avhengig av motstandere som spilte slik vi ønsket. Ønsker vi å spille ut motstandere slik Molde gjør må vi satse på det og ta den nødvendige risikoen. Både i spill og signeringer. Vi må tørre å ta sjansen på unggutter med potensiale og bygge en stall rundt tekniske, kvikke spillere

LAN suksess er bygd rundt enkle ferdigheter som løpskraft, duellstyrke og evnen til å presse. Det har blitt avslørt og det er konsekvensene av det vi ser nå. Jeg tror ikke han er kapabel til å lede et Brann-lag som spiller ut motstanderne slik Molde gjør. Ikke om han så får ti år og 200 millioner å handle for
12
Brann / Re: Overganger sommeren 2019
July 05, 2019, 21:20:39 PM
Alle posisjoner er det viktig med ungt og lovende

Et femtevalg til indreløper på 27 år når vi er ute av cupen, ute av medaljestriden og snart ute av e-cupen er bare tull.

Målet er vel ikke å gjøre det greit? Målet må være å bli best og spille strålende fotball
13
Brann / Re: Overganger sommeren 2019
July 05, 2019, 20:59:22 PM
Vi har fem indreløpere i stallen: Haugen, Barmen, Ordagic, Strand og Løkberg. Skal det ryddes plass til noe ungt og lovende må noe annet ut. Løkberg er det svakeste ledd. På spissplass har vi Berisha, Johansen, Mehnert, Bamba, Karadas og Hustad. Karadas og Johansen er naturlige spillere ut, men vi vi har fortsatt fire igjen. Skal vi ha plass til et talent må minst en ut. Helst to. Benkeslitereen fra OBOS med like mange gule kort som mål de siste to årene peker seg ut der.

Det er aldri god timing for å slutte med dyrkingen av denne eldre, primitive stallen med null utviklingspotensiale. Alltid en god unnskyldning for å la være. Men man må løsrive seg for denne trangen til å satse på det trygge og røske opp. Fordelen med å ta det mist i en sesong der det meste er ferdigspilt er at man får mulighet til å komme i gang og teste ut litt før vintervinduet.
14
Brann / Re: Overganger sommeren 2019
July 05, 2019, 19:57:59 PM
Nå som sesongen er over og vi ikke har noe særlig mer å spille for et det på tide med en vårrengjøring av stallen. Vi har seks spillere over 30 år. Ingen er toppspillere og alle bør ut i løpet av de neste to vinduene. Opdal kan til nøds bli som andrekeeper. I tillegg bør vi kvitte oss med Holmen Johansen, Grøgaard, Løkberg, Kjelsrud Johansen og Hustad.

Høsten bør brukes til å teste ut de mest lovende ungguttene vi har i stallen for å se hvordan de takler det. Inn bør det komme moderne, unge spillere med fart, teknikk og potensiale. Spillere som kan vokse i Brann og ikke ferdigutviklede, primitive spillere og has beens.

Koomson og Bamba vil jeg beholde. De har potensiale og jeg trodd de hadde blomstret under rett trener. Det bør naturligvis også tas en seriøst vurdering på trenersiden.

Forhåpentligvis trenger ikke Brann et nytt nedrykk eller en ny krise for å skjønne at ting går feil vei. Vi spiller dårlig fotball, har middelmådige resultater, en av eliteseriens eldste staller uten utviklingspotensiale og har ikke utviklet oss på over ett år. Noe må gjøres.
15
Brann / Re: Brann sin mediehåndtering fremover
July 02, 2019, 20:08:32 PM
Håper man går en annen vei enn Gorm, som har vært viktig for å drepe interessen for Brann med sin «samkjøring av kommunikasjon» iallefall
16
Brann / Re: Daouda Bamba
June 29, 2019, 15:07:53 PM
Quote from: SK on June 29, 2019, 14:55:22 PMNei, man må ikke være psykolog. For å stille diagnoser ja, men jeg har ikke stilt noen diagnose. Det er åpenbart at Bamba ikke har hodet helt med seg for tiden. Hylgrining på benken etter bytte i Lillestrøm-kampen f.eks., og nå dette.
har jo en løs definisjon på ordet diagnose her inne.

Uansett. Man visste jo at Bamba var en følelsesstyrt fyr. Det ble sagt allerede i KBK. Skal man hente slike spillere må man være en klubb som håndterer slike spillere. Noen er gode på det. Det har ikke Brann vist seg å være.
17
Brann / Re: Daouda Bamba
June 29, 2019, 14:27:31 PM
Quote from: SK on June 29, 2019, 13:51:05 PMfyren må ta en ryddejobb i eget hode.
man ikke være psykolog for å komme med slike diagnoser?

Jeg syns først og fremst at det er oppsiktsvekkende at Brann krasjer med spillere på både personlighet og spillestil på ting man burde visst før de ble hentet. Virker som dårlig forarbeid.
18
Brann / Re: Daouda Bamba
June 28, 2019, 14:36:25 PM
Når var sist en spiss var en åpenbaring i Brann? Det har ikke skjedd under LAN i alle fall. Våre beste midtspisser under LAN har vært Skålevik og Orlov. Mens spisser som Pedersen(han var allerede sur riktignok), Hvilsom, Børven og Bamba har falt igjennom. Berisha har heller ikke vært noen åpenbaring. Men han har jo stort sett spilt kant.
19
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
June 27, 2019, 12:40:29 PM
Sier ikke nødvendigvis at spillerstallen ikke er lagt opp til slik LAN ønsker å spille, men at den ikke passer til det spillet son har fungert best under LAN.

Suksessoppskriften i fjor vår var å presse høyt, vinne ballen og angripe kjapt og å spille av første pressledd i forsvar, og spille opp på Barmen på midten som fordelte videre til de rundt ham.

Nummer en krever løpssterke, aggressive, lojale og kvikke spillere lengre fram på banen og en DM som kan plukke opp de ballene som kommer igjennom førstepresset og dekke rommene det presset gir. Den DMen har vi ikke. Derfor har vi begynt å trekke ned Ordagic for å bidra. Det svekker pressarbeidet lenger fram. I tillegg til at Bamba jukser mye mer enn (undervurderte) Skålevik.

Nummer to krever en keeper som kan brukes aktivt for å spille av presset. Det var derfor vi hentet Holmen Johansen, men han taklet ikke det. Det krever også et oppspillspunkt på midten, eventuelt på topp. Ingen av disse har vi i dag.

Konsekvensen er at vi verken er i stand til å presse høyt, spille av førstepress eller sende ballen kjapt opp de gangene vi klarer det. Istedenfor holder vi på med lange baller på Berisha eller et oppbyggende spill som går så sakte at motstander enkelt kommer seg i forsvar. Vi må ofre angripe helt bakfra. De mest effektive våpnene våre er enten at RYJ vrir spille mot kantene, eller at Berisha og Strand spiller seg fri på hjørnet av 16 meteren. Problemet her er både at innleggskvaliteten er varierende og ikke minst at vi er ufarlige i boksen. Det går også såpass sakte at motstander gjerne er etablert. For at dagens spill skal fungere nå det nå mye raskere. Det krever samhandling som også krever en klar plan fra en trener som vet hva han vil. Det virker det ikke som LAN gjør når de to viktigste angrepsvåpnene ikke lenger funker.
20
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
June 27, 2019, 11:34:17 AM
Jeg er ganske sikker på at LAN hadde latt det komme ut hvis Brann drev å signerte spillere mot hans vilje.
21
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
June 27, 2019, 07:53:13 AM
Selv den fantastiske Strand er jo alt for lav til å vinne langballer og være et oppspillspunkt. En vesentlig ingrediens hos Brann på sitt beste under LAN.
22
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
June 27, 2019, 07:51:54 AM
Forsiktig, primitiv fotball, lite rom for individualister(både spillertyper og personligheter) og null satsing på talenter(både egenproduserte og innkjøpte). Bra at stadig flere innser at dette ikke er bærekraftig. Likevel enkelte som er lett å overbevise. Brann spiller et bra ok kamper på rad og plutselig var det flere som mente vi var på nivå med sesongen i fjor, RYJ slår bra pasninger og folk ser ikke hvor svekket vi er på DM(skyldes riktignok i stor grad treneren), Opdal redder med skrittet og gjør en flott redning og plutselig har vi ikke behov for en ny keeper.
Det er klare mangler hos LAN som har vært tydelige siden dag en. Men det er også klare mangler i stallen. Særlig med tanke på hva som har vært suksessoppskriften med LAN. Den er ikke skreddersydd LAN-stilen i det hele tatt, men en eller annen mer ambisiøs og ballbesittende stil som LAN ikke behersker.
23
Kamper / Re: Cupen 2019
June 26, 2019, 18:07:14 PM
Ikke rart spissene våre scorer lite når de er vant til å avslutte på Holmen Johansen på trening.
24
Kamper / Re: Cupen 2019
June 26, 2019, 17:21:36 PM
Lederen som står fram i motgang det der.
25
Brann / Re: Talentarbeid
June 20, 2019, 09:34:23 AM
Han burde signere for Nest, eller en annen norsk ES-klubb. Molde, RBK, VIF, Sarpsborg, Godset, Odd eller Glimt er gode alternativer.
26
Brann / Re: Talentarbeid
June 19, 2019, 09:53:16 AM
Brann tror tydeligvis at veien for å beholde store talenter er å gjøre det vanskelig for dem å dra ut. Tror en bedre strategi er å være gode på å utvikle talenter. Brann har jo signalisert at de i stor grad vil ofre all tqlentsatsing for «resultater». Da burde man egentlig la de største talentene dra.
27
Brann / Re: Ruben Yttergård Jenssen
June 18, 2019, 23:51:54 PM
Quote from: Kagain on June 18, 2019, 12:26:52 PMVel vel, da er det i alle fall prima potensiale for skandaler og slikt, lik da Rolf Barmen holdt til i Brann...
Nå skal Jenssen lede akademiet, og selv om man har en annen definisjon på ung i Brann enn andre steder så tror jeg ikke han vil ha mye med RYJ å gjøre rent profesjonelt.
28
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
June 16, 2019, 20:50:10 PM
Latterliggjort? Glimt hadde da en helt grei sesong i fjor?
29
Quote from: Superjack on June 15, 2019, 19:46:54 PM
Quote from: Spelaren on June 15, 2019, 19:43:50 PM
Quote from: ACHTUNG on June 15, 2019, 19:34:59 PMMener du Holmen?

?
Nei? Opdal var så langt unna at "nærmeste hanske så ut å være igjen i Bergen". En liten overdrivelse for å poengtere håplausheten.

Opdal er ikke problemet.
er ikke løsningen heller, for å si det sånn.

Nå blir det vel tribunen framover for Koomson også.

https://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/vi-hadde-god-kontroll-sa-gjorde-han-lars-arne-nilsen-denne-feilen-denne-store-feilen-alle-kan-se-det/s/5-8-1073340?fbclid=IwAR3vi172evwARGD1SmIhCgwuRDwxQEnj3aWyVPf40i921Cv4x09qSJVznJA
30
Quote from: Belfort on June 15, 2019, 18:55:50 PMDet som bekymrer er at vi nå nærmer oss et år på nedadgående, og ingen grep fra ledelsen ser ut til å bli gjort
Utenom å hente spillere for nærmere 20 millioner mener du?
31
Kamper / Re: Treningskamper 2019
June 09, 2019, 18:36:22 PM
Handler vel om å ikke gå to uker uten kamp, holde spillere gående og teste ut 3-5-2 igjen.
32
Brann / Re: Overganger sommeren 2019
May 27, 2019, 09:22:43 AM
Hvor mye mer penger skal vi sløse vekk på offensive spillere til LAN?
33
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
May 27, 2019, 09:18:36 AM
Quote from: ostraume on May 27, 2019, 08:55:04 AM
Quote from: krakra on May 27, 2019, 07:02:15 AMDet er skremmende og rimelig beskrivende at etter en kamp som mangler det meste så er det høyde og fysikk treneren trekker fram.

Synes du analysen er feil? Vi ble tatt på fysikken i går.
Det Eivind sa.
34
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
May 27, 2019, 07:02:15 AM
Det er skremmende og rimelig beskrivende at etter en kamp som mangler det meste så er det høyde og fysikk treneren trekker fram.
35
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 26, 2019, 22:10:08 PM
Ikke behov for noe nedrykk nå, men kanskje et trenerbytte.

Så to feige lag spille dårlig fotball.
36
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 26, 2019, 22:03:48 PM
Quote from: Henki on May 26, 2019, 22:00:57 PM
Quote from: krakra on May 26, 2019, 21:57:35 PM
Quote from: Henki on May 26, 2019, 21:55:28 PM
Quote from: krakra on May 26, 2019, 21:51:45 PM
Quote from: Henki on May 26, 2019, 21:44:31 PM
Quote from: krakra on May 26, 2019, 20:53:25 PMDefensiv drittfotball. Bra vi tapte.


Jeg heier på Brann, så jeg er selvsagt ikke enig i dette. Mulig du heier på noen andre, så da var det gjerne et greit resultat.
Interessant å høre hvem du heier på. Jeg heier også på Brann og et derfor glad når vi ikle lykkes med defensiv, kjedelig drittfotball.
Jeg er også glad for at vi rykket ned i 2014.


Supert for deg at du bruker kvelden på å stå frem på denne måten. Noen vil gjerne kalle det du driver med, å være medgangssupporter. Jeg er tilbøyelig til å være enig.
Å ha meninger om hvordan Brann skal fremstå og hva man ønsket at Brann skal prøve å bygge suksess på er ikke å være medgangssupportere så da tar du og dine hypotetiske meningsfeller feil.


Men å være glad for at Brann rykker ned, høres svært lite Brannsupportersk ut. Det tror jeg både hypotetiske meningsfeller og andre vanlige dødelige er ganske enig i.
Det kommer jo an på om man er i stand til å tenke litt lengre og se de langsiktige konsekvensene av nedrykket. Som at vi fikk ryddet opp og langt grunnlaget som har gitt oss medalje. Noe som neppe hadde skjedd hvis vi ikke rykket ned. Vi hadde veldig godt av nedrykket. Derfor er jeg glad for det.

Lignende i kveld. Branns kjedelige, feige tilnærming til flere kamper har vært uangripelig så lenge vi vinner. Selv om det har drept interessen. Jeg syns derfor det er bra at vi ikke lykkes med den type fotball. Så kan vi droppe den.
At det sitter «supersupportere» som mener alt er bra så lenge Brann leverer og at det er de som mister interessen som er dårlige supportere får bare være.
37
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 26, 2019, 21:57:35 PM
Quote from: Henki on May 26, 2019, 21:55:28 PM
Quote from: krakra on May 26, 2019, 21:51:45 PM
Quote from: Henki on May 26, 2019, 21:44:31 PM
Quote from: krakra on May 26, 2019, 20:53:25 PMDefensiv drittfotball. Bra vi tapte.


Jeg heier på Brann, så jeg er selvsagt ikke enig i dette. Mulig du heier på noen andre, så da var det gjerne et greit resultat.
Interessant å høre hvem du heier på. Jeg heier også på Brann og et derfor glad når vi ikle lykkes med defensiv, kjedelig drittfotball.
Jeg er også glad for at vi rykket ned i 2014.


Supert for deg at du bruker kvelden på å stå frem på denne måten. Noen vil gjerne kalle det du driver med, å være medgangssupporter. Jeg er tilbøyelig til å være enig.
Å ha meninger om hvordan Brann skal fremstå og hva man ønsket at Brann skal prøve å bygge suksess på er ikke å være medgangssupportere så da tar du og dine hypotetiske meningsfeller feil.
38
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 26, 2019, 21:51:45 PM
Quote from: Henki on May 26, 2019, 21:44:31 PM
Quote from: krakra on May 26, 2019, 20:53:25 PMDefensiv drittfotball. Bra vi tapte.


Jeg heier på Brann, så jeg er selvsagt ikke enig i dette. Mulig du heier på noen andre, så da var det gjerne et greit resultat.
Interessant å høre hvem du heier på. Jeg heier også på Brann og et derfor glad når vi ikle lykkes med defensiv, kjedelig drittfotball.
Jeg er også glad for at vi rykket ned i 2014.
39
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 26, 2019, 20:58:06 PM
Bra at slik drittfotball ikke lønner seg, så folk lurer seg til å tro at det er noen form for suksessoppskrift.
40
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 26, 2019, 20:53:25 PM
Defensiv drittfotball. Bra vi tapte.
41
Brann / Re: Overganger sommeren 2019
May 24, 2019, 14:48:50 PM
Ikke lenge siden folk ville kvitte seg med Ordagic også. Og nå er han, angivelig, bedre enn Haugen. Det er en uting at man skal kvitte seg med de spillerne med størst potensiale fordi de sliter med å få det ut. Fokuset må ligge på å få Koomson i gang. For da er han kanskje vår farligste offensive spiller.

Skal være forsiktig med å si det sitter i hodet, man må jo være psykolog for å komme med slike diagnoser, men vi har iallefall sett hva Koomson kan når han er bestemt. Det viste han også i Sogndal. Da snakker vi en spiller på et nivå vi må betale ganske mange millioner for. Mentale sperrer kan forsvinne ganske fort.
42
Jeg mener han er mentalt svak, og viste at han ikke taklet presset ved å spille for Brann. Noe som ga utslag i paniske «klareringer» og utskjelling av medspillere. Det er ikke det samme som å stille psykiatriske diagnoser. Og hvis man ser etter tegn på dette i en 2. rundekamp i cupen mot 2. divisjonsmotstand så mener jeg man bommer litt.
43
Nei
44
Hvem har sagt at Holmen Johansen har psykiske problemer?

Hvor stort poeng er det at han taklet presset mo 2. divisjonslaget Åsane i 2. runde av cupen?
45
Jeg vil si at naivitet er en form for tapermentalitet. Det trengs litt kynisme, som det vil være å ikke risikere alt for tre turneringer, men faktisk sette en av dem på spill for å hevde seg i de to andre. Fram til vi eventuelt når et punkt der det er verdt å satse på cupen, er ute av e-cupen eller medaljestriden i ES.

En viktig egenskap hos de virkelige vinnerskallene i verden er evnen til å skille mellom de viktige og uviktige konkurransene. Å ikke skulle "vinne alt" når man ikke har kapasitet til å vinne alt. Men fokusere på det viktigste og drite i det andre.

Så må man forstå det riktig. Det er ikke sånn at de som går ut på banen i morgen skal drite i om de vinner eller taper. Det kan godt være at vi har kapasitet til å hevde oss i alle tre turneringer(og hevde seg i ecup betyr ikke å kjempe om tittelen bare så det er sagt), men det forutsetter at vi tåler å bruke hele stallen. Å faktisk hvile nær hele førsteelveren i cupens andre runde, uten å ryke. Klarer vi ikke det har vi ikke en stall som er sterk nok til å hevde seg i tre turneringer. Da er det greit at cupen ryker.
46
Brann / Re: Amer Ordagic
May 21, 2019, 15:02:38 PM
Haugen var en nøkkelspiller på høsten i fjor da Brann var på et langt høyere nivå enn i dag. Haugen har et høyere toppnivå enn Ordagic og Brann har også hatt et høyere toppnivå med Haugen enn med Ordagic.
47
Brann / Re: Amer Ordagic
May 21, 2019, 14:29:03 PM
Haugen har vist et høyere toppnivå og kommer nok til å ta plassen når han er i form, men med skadene han har hatt så spiller fort Ordagic til høsten.
48
Syns disse argumentene blir ganske bagatellmessige i forhold til det faktum at spillerne var synlig slitne tidlig i kampen mot Glimt, og at det reduserer sjansen for å slå trønderne betraktelig hvis de skal spille ennå en midtukekamp bare for å trene på å punktere kamper og utvikle relasjoner mot 2. divisjonsmotstand,

Vi kan tape. Det kan vi også med et toppet lag. Taper vi med b-laget ødelegger det ikke flyten til førstevalgene.
49
Et annet poeng er jo at det ikke nødvendigvis er noe mer sannsynlig at vi ryker hvis vi stiller med et rent b-lag der 90% av laget har Eliteserieerfaring enn hvis vi stiller med et toppet lag der planen er at de skal ta det rolig og ikke bruke for mye krefter. Jeg tror nivåforskjellen på vårt toppede lag, og et rent b-lag er såpass lite at hvis det toppede laget senker seg 10%, så er de dårligere.
50
Brann / Re: Overganger sommeren 2019
May 20, 2019, 15:15:00 PM
Største ankepunktet mot Opdal er jo at han ikke er i toppsjiktet av ES på noe, mens han har flere mangler. Både ballbehandling, feltarbeid og rekkevidde. At han gir Holmen Johansen for stor konkurranse sier mer om Holmen Johansen enn Opdal. Jeg syns ikke Opdal er så forferdelig som enkelte skal ha det til, men han er en keeper som ligger rundt en firer på børsen normalt, fem på en god dag og seks på sitt beste. Han er ikke en toppkeeper. Ikke på noen områder.
Det var Radlinger, selv om Radlinger var svak på mye han og.