• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - KapteinMartin

1
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 22, 2007, 16:54:20 PM
Helt enig! Stallen er ikke kvalitetsmessig svekket, men dybden i stallen må bli bedre før sesongen starter, og da spesielt på topp. At Winters forsvinner er helt greit. Han har vært strålende for klubben, men begynner etterhvert å bli gammel og treig. Sier meg også fullstendig enig i de som har nevnt tidligere i tråden at vi må få oss to spisser til. En targetman og en mobil, spillende spiss (av typen Winters). På den måten kan vi variere spillet på topp og ha forskjellige makkere til Helstad.

Jeg har en mistanke om at Mons Ivar har ambisjoner om å omskolere Huseklepp til en slags hengende spiss. MIM prøvde seg på det et par ganger nå i sesongen og er på papiret en relativt smart idé. Vi så alle mot Rennes hvor avkledd vi blir dersom Huseklepp spiller ving på bortebane mot gode lag. Hjemme på Stadda funker han som ultraoffensiv ving, men på bortebane skaper han ubalanse på vingen. Både Solli og Vaagan Moen jobber bunnsolid hjemover, og det er veldig viktig i en 4-4-2 formasjon på bortebane.

Uansett er det spiss (gjerne i flertall) vi trenger. Liker IKKE idéen om å hente Veigar Pall Gunnarson. Hamburger-islendingen tror jeg ikke passer inn i Brannstallen, selv om ferdighetene hans er gode. Mannen er en sytekopp og primadonna uten sidestykke. Alternativene er få i Norge, men både i Sverige og Danmark finner man mange gode spisser....ofte utlendinger fra ymse afrikanske land og denslags. Klarer vi å finne en diamant blandt rasket (bare tenk Koné og Ijeh i forhold til Pascal Simpson og David Nielsen) så kan vi gå 2008 smilende i møte...

Uansett er ihvertfall spenningen stooor i forhold til hva RbH klarer å dra opp av hatten.. Alt ligger til rette for en ny storhetstid på Stadda...stallen trenger bare en ekstra liten finetuning...
2
Kamper / Rennes-kampen
November 12, 2007, 16:06:42 PM
Tilbake igjen fra Frankrike nå...og tenkte jeg bare skulle si tusen takk til Brann-fans for en flott kamp & strålende kveld i Rennes! Pre-match øl på Café de la Place var nydelig...ikke ofte Bergens glade gutter koser seg med vin på uteservering i November! Ellers må jo også den lystige dansingen og skrålingen utover kvelden i Rennes' bargate nevnes. Vi var ikke så mange..men vi lagde nå et vanvittig leven!

For de som var bekymret for casuals, så kan jeg fortelle at jeg kom i prat med en ung franskmann som påstod at han var casuals-lederen i Rennes. Etter litt høflig prat kom det frem at hans firm var på 3 personer. Inkludert han selv. At de to andre på dette tidspunktet sov på barkrakkene sine understreket vel bare at franske fotballfans er av den harmsløse og hyggelige typen.

Jeg krysser ihvertfall alt av armer og bein for at vi går videre i gruppen og får oss en bortetur eller to på nyåret. Jeg er ihvertfall med!
3
Kamper / Rennes - Brann
November 06, 2007, 16:35:56 PM
Godt...
Dete området i Rennes skal visstnok kry av pubber.. Blir vel bare å gå etter lyden av "gullet skal hem" tenker jeg...  :)
4
Kamper / Pub i Rennes
November 06, 2007, 15:47:07 PM
Blitt noe klokere på møteplass/ølsentral i Rennes?
Noen lanserte en pub tidligere i tråden....er det blitt noen enighet om dette? Billettene som skal deles ut i Rennes...deles de ut på Stade de la Route de Lorient eller?
5
Kamper / Rennes - Brann
November 05, 2007, 10:34:15 AM
Takk for tipset!
6
Kamper / Billetter?
November 05, 2007, 10:23:17 AM
Hvordan ligger det an med billetter til kampen? Antar at Rennes har en egen innhegning for oss bortesupportere...selges billetter til bortedelen gjennom klubben eller er det bare å troppe opp på stadion og spørre etter billetter i bortesvingen?
7
Kamper / Drikking i Rennes..
October 30, 2007, 15:12:07 PM
God idé å se seg ut en pub vi kan samles på... Når det er sagt så tror jeg ikke vi vil ha noe problem med å finne en plass å drikke på. I følge Wikitravel så er byen full av barer: "The students gives the town a vibrant night life. Some streets, such as the Rue Saint Michel, have only one type of shop on both sides: Bars! (The locals actually call "Rue Saint Michel" "la rue de la soif", which means the "Street of Thirst"). A stroll down Rue Saint Michel on a Friday or Saturday evening is a very interesting experience indeed."

Pub-oppføringer på nett er ikke alltid så oppdaterte, men både forslaget til osoerli ser bra ut. I tillegg skal det være noen friske irske pubber i Rennes, O'Connells og Westport Inn. Da slipper jo man å forsøke seg på fransk...
8
Kamper / Tog til Rennes
October 18, 2007, 18:50:00 PM
Togene til Rennes går fra Paris Montparnasse, en stasjon i Paris som ligger ca. 10 minutter fra Orly, men litt lengre fra CDG...
9
Kamper / Rennes - Brann
October 17, 2007, 14:00:49 PM
Ingen vits å ta tog tilbake til Paris etter kampen... Rennes er en by på størrelse med Bergen (ca 250 000 innbyggere) og byen er som Bergen en studentby. Noe som betyr at torsdager er de beste utedagene. Helt bortkastet å bo på dobbelt så dyrt i hotell i Paris da..
10
Kamper / Rennes - Brann
October 16, 2007, 22:30:52 PM
11
Kamper / Ohh lala!
October 15, 2007, 15:43:51 PM