• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - laxn

1
Brann / Sv: Medlemmer i Sk Brann
August 18, 2013, 21:39:04 PM
Medlem
2
Brann / Sv: Stemningen
April 02, 2012, 14:33:32 PM
Liker ikke utviklingen med 17. Mai flagging mens kampen pågår. Det er endel mennesker bak som også ønsker å se kampen. Vi er ikke kanari som driter i hva som skjer på banen. Ta litt hensyn til dem også. Eventuelt flagg kun under stopp i spillet eller still dere på en side.
3
Bataljonen.no / Sv: Stand utenfor Brannbutikken!
April 11, 2010, 20:46:13 PM
Jeg mener Bataljonen burde skaffet seg penger på annen måte..de kunne jo solgt ostepop ;-)

Enig i at utvalget er dårlig i Brann butikken men det lille jeg har sett fra Bataljonen er ikke mye å skryte av det heller.
4
Bataljonen.no / Sv: Stand utenfor Brannbutikken!
April 11, 2010, 12:55:10 PM
Er det bare meg som synes det er rart at Bataljonen konkurerer med Brann butikken om salg av supporter effekter? Brann trenger alt salg de kan få.
5
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
March 28, 2010, 11:32:26 AM
En ide kan være å aliere seg med Brann og deres facebook side og få de til å sende ut samme link som på forsiden her via Facebook. Med deres over 30 000 medlemmer vil man nå mange flere enn her inne.
6
Brann / Sv: Partoutkort 2010
February 14, 2010, 12:26:18 PM
Når man ser hvor stor forskjell det er på billigste ordinære billett og prisen på Bataljonsfeltet så er det vel ikke så veldig rart at Bataljons feltet fylles opp med folk som ikke bryr seg med å skape stemning
7
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Huseklepp
May 01, 2009, 11:51:29 AM
Fungerer bra den,  bør kunne bli godt "trøkk" på den
8
Hva med å bruke gamle Svante sangen?

Se på Gylfi han ofrer alt for Brann
Gylfi Gylfi Gylfi Einarson
9
Kamper / Brann - Rosenborg
August 12, 2007, 12:56:58 PM
Deilig å ende 20 års fornedrelse fra barte pakket, deilig å slå de i en kamp som virkelig betyr noe. Endelig kan vi glemme tapte cup finaler,    0-9, 0-10, pakket som feirer seriegullet på Brann stadion endelig pisset vi på de. Vurderer sterkt å innvitere til ekstraordinært slektstemne med møteplikt for trønder delen av slekten.
10
Bataljonen.no / Bataljonens potensiale
August 12, 2007, 00:09:13 AM
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "laxn"Litt av grunnen til at Batlajonen ikke har flere medlemmer er hvem de henvender seg til, de taler stort sett bare "gamle" store stå sin sak. Dette er en liten gruppe av publikum på stadion  selv om man liker å fremstå som noe mer. Som eksempel kan nevnes hvor var Bataljonen når umbro publikum ble behandlet som en vits ved flyttingen i fjor. Man var flink med å få plassert "store stå" mens resten ga man blaffen i. Da kan man heller ikke forvente at flere en fjortiss og flatfyll suporterene er medlemer. Folk flest savner en organisasjon som kan tale hele publikum sin sak ovenfor Brann, man savner organiserte borte turer som ikke er ensidig fokusert på å få i seg flest mulig pils.



Sitter du på Hansa selv? Da hadde du sett at veldig få av kidsene på SS står der, ihvertfall som jeg kan se.

Men bataljonen har litt problemer med ryktet sitt, det er garantert.


Ja jeg sitter på øvre del av Hansa, innlegget mitt er satt litt på spissen men likevel.
11
Bataljonen.no / Bataljonens potensiale
August 11, 2007, 16:05:17 PM
Litt av grunnen til at Batlajonen ikke har flere medlemmer er hvem de henvender seg til, de taler stort sett bare "gamle" store stå sin sak. Dette er en liten gruppe av publikum på stadion  selv om man liker å fremstå som noe mer. Som eksempel kan nevnes hvor var Bataljonen når umbro publikum ble behandlet som en vits ved flyttingen i fjor. Man var flink med å få plassert "store stå" mens resten ga man blaffen i. Da kan man heller ikke forvente at flere en fjortiss og flatfyll suporterene er medlemer. Folk flest savner en organisasjon som kan tale hele publikum sin sak ovenfor Brann, man savner organiserte borte turer som ikke er ensidig fokusert på å få i seg flest mulig pils.
12
Brann / Billettsalgstall
July 24, 2007, 10:27:14 AM
Quote from: "Brannfrelst"http://www.billettluka.no/brann
-Vi oppfordrer barnefamilier til ikke å kjøpe billetter på felt D på Frydenbø.

Hehe,endelig er det kommet ut advarsel;)


De burde vel strengt tatt også oppfordret barnefamilier til å kjøpe bilett på familietribunen BT...men det virker ikke som om Brann helt har skjønt dette med familietribune, ref 200 barn på Hansa mot Stabæk...eller så er det meg som ikke har skjønt det
13
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
July 24, 2007, 09:52:54 AM
Vet lignende ting har vært foreslått tidligere, men prøver likevel. Hva med å skrive ut sangene fra sangsiden  i 2000 eksemplarer (er også lagt ut i en annen tråd se link http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=7622) på et dobbelt A4 ark med overskriften "gå hjem og øv" og dele de ut til alle på Hansa (og da nytter det ikke begynne å dele ut et kvarter før kampstart men fra portene åpner). Gjør man dette enkelt uten masse stæsj, eks. A4 ark skrevet ut på en vanlig kontor printer så koster det ikke all verden.

Så bør man dra i gang endel av sangene, men mest for at folk skal høre melodiene, for så neste gang å prøve å få skikkelig trøkk på dette.

Det er mange sanger på sangsiden som er utrolig bra, noen kan sikkert med fordel kuttes, mens mange av de glemte sangen bør få sin renesannse.
14
Quote from: "Tore Larsen"
Quote from: "naitsirk"trur ikkje det blir noko problem. barneplassane på hansa er dei fyrste 9 radene. sitter sjølv på rad 10 og har vel ikkje opplevd nokon farlige situasjoner.

skal forresten på barnas dag:)


Bataljonen fikk samtlige plasser på felt B og C til disposisjon, midtfeltene på nedre Frydenbø. Disse ble solgt ut og da fikk vi noen hundre plasser på sidefeltene A og D.

Når det gjelder disse "familieradene" fra rad 1-9 eksisterer ikke disse lenger på Hansa.
Så regner med at disse ungene blir plassert på øvre del, men hvordan de har klart å ordnet 200 seter noelunde samlet virker rart på meg siden veldig mange plasser på øvre del er solgt som partoutkort.


Kan ikke skjønne at det skal være 200 ledige plasser på øvre felt A, når vi fikk velge nye plasser i den famøse flyttingen av partoukort innehaverne på umbro i fjor var det kun 5-6 ledige plasser på øvre felt A. Så det er tvilsomt at det er der de skal sitte.

Blir kvalm av tanken på Tommy Sulen som noe som helst i forbindelse med Brann, la mannen holde seg på Varden med den gule roperten sin og Fyllingen trygt plassert ned i divisjons systemet.
15
Kamper / "Seriefinalen" mot Stabæk
July 21, 2007, 13:37:55 PM
Tydelig at Stabæk gjør det de kan for å "fyre" opp under i morgen, de har stort sett brukt hele sommer pausen på medie utspill mot Brann. Tror neppe det er tilfeldig at man kommer med nytt utspill om Puslekleppen dagen før de møter oss, samtidig med masse andre rare utspill. Men andre har prøvd dette før, blant annet Odd for noen år siden. Men de feilberegner mye med sånne utspill for det virker bare mot sin mening, publikun kommer garantert til å støtte ekstra opp under i morgen på lik linje med det man gjorde når Sandstø kom med et lignende utspill om publikum for noen år tilbake.

Men det er jo bra at Stabæk bruker energien sin på dette mens Brann konsentrer seg om kampen. Det virker jo som de ikke har tenkt på annet i tre uker.
16
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
July 19, 2007, 18:56:22 PM
Quote from: Red Rabitt
Quote from: "laxn"
Quote from: "gunkar"


.....eller solgt!

Ja, ikke sant,opdal neste?
Når stenger det jevla overgangsvinduet? Noen som vet?[/quote

Det er åpent til 31 sugust kl.23.59.59
17
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
July 19, 2007, 18:42:37 PM
Quote from: "gunkar"


.....eller solgt!
18
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 18, 2007, 15:11:19 PM
Quote from: "Ikognoti"Hvem blir tildelt trøye nummer 10 nå som Sæternes er borte vekk?


Walde skal vist nok spille med den
19
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
June 09, 2007, 13:06:26 PM
Quote from: "Xminator"

Jeg tror ikke Brann klarer å ha dette klart til seriestart 2008. Sa Dahl noe om fremdrift i intervjuet sitt?


Han snakket om å rive søndre i november i år og at sitte plassene skulle være klare til seriestart, men hørtes ut som underforstått at ikke hele tribunen var klar, kanskje noe i nærheten av hvordan Odd gjør det der det mangler tak og den øverste delen av tribunen er under bygging