• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Tabago

1
Brann / 8.2 millioner til spillerkjøp
June 12, 2007, 17:26:47 PM
Kan ikke se at FM har blitt nevnt her... Skjønner hva du mener, men Eduardo er en god spiller. Tviler på at han ville gått til en norsk klubb.
2
Brann / 8.2 millioner til spillerkjøp
June 12, 2007, 16:51:22 PM
Han er absolutt en klassespiller, men litt dyr kanskje???
3
Brann / 8.2 millioner til spillerkjøp
June 12, 2007, 16:33:52 PM
Må du tenke på at resten av laget til både Lyn og Odd er ganske dårlig.
De spillerne som har blitt hentet opp har gjort det bra. Se på Gulsvik. Han har scoret mål i nesten hver eneste kamp han har spilt. Han skyter også utrolig godt.

Quote"Bare å lage kontrakter av de millionene"?????? Så vi gir Huseklepp 3 mill i årslønn, så er alt greit? Andresen får 5 mill og Sæternes 4... KJEMPE plan!!

Litt overdrivelse... De millionene kan bli investert i kontrakter hvis ikke Mons vil kjøpe nye spillere.
4
Brann / 8.2 millioner til spillerkjøp
June 12, 2007, 15:52:26 PM
Hvorfor kjøpe store stjerner? Kan ikke Brann se etter spillere ned i divisjonene? Lyn og Odd har jo hentet unge, gode spillere fra lavere divisjoner. De koster ikke mye og kan bli solgt for langt større summer i fremtiden (med litt flaks). Resten av pengene kan brukes til juniorutvikling. Det er ikke veldig mange av Brann's spillere som kommer fra juniorstallen. De trenger heller ikke hente spillere fra Norge. I Sverige kryr det av spisser som har havnet i gode klubber i Europa, som Afonso Alves, Johan Elmander, Henrik Larsson osv. Afonso spilte i Sverige før han dro til Heerenveen. Han har scoret 34 på 31 kampen i ligaen i år. Barcelona og Man U vil kjøpe han. De to andre er heller ikke så utroig dårlige heller. Hvis jeg hadde vært Mons Ivar, ville jeg tatt meg turen til Sverige.

Hvis Brann skal kjøpe en god toppspiller, må de se litt på Myklebust i LSK.
Han har bra fart og scorer jevnt og trutt med mål. Han er også ung så han blir nok i klubben ganske lenge. Også har vi PFO. Jeg vet det er en del som ikke vil ha han tilbake til klubben fordi han sutrer mye. Men jeg tror ikke han vil sutre i Brann siden han kan få mye spilletid og kjenner klubben fra før.

Helt til slutt: trenger vi nye spillere? Det er jo bare å lage kontrakter av de millionene, så vil både Huseklepp, Sæternes og Andresen bli værende.
5
Brann / Linker
May 04, 2007, 19:58:38 PM
fotballidioter.diskusjonsforum.no. Her diskuteres alt du vil diskutere om.
Genial side!
6
Kamper / Brann - Vålerengen
April 21, 2007, 18:51:10 PM
Det var da flott! Men Wæhler spiller vel. Han er jo også en hodesterk spiller.
7
Kamper / Brann - Vålerengen
April 21, 2007, 18:43:24 PM
På bt.no står det at Brann starter med det samme mannskapet som startet mot Godset. Tror det kan være bra, siden VIF har gode hodespillere bak. Sæternes kan matche Johnsen i luften.
8
Kamper / Brann-Strømsgodset
April 14, 2007, 23:36:51 PM
Jeg tror ikke Brann kommer til å bli så utrolig svekket uten Martin og Dahl mot godset. Brann har flere gode spillere som er sugen på å få spille. Hvis de to ikke spiller, vil jo erstatterne spiller på topp for å prøve å få en fast plass. Det hadde vært verre hvis det var mot LSK eller RBK, som begge har en veldig god midtbane, skulle spille mot Brann på mandag. Det jeg er mest redd for er farten til Andersson. Han løper fra de fleste i tippeligen. Derfor blir det litt farlig hvis Dahl er ute, men Sigurdsson tar han sikkert på farten. Guntveit kan også gjøre underverker.
9
Brann / Seyi Olofinjana vs. Hassan El Fakiri
April 14, 2007, 22:13:37 PM
Olof er en spiller jeg aldri kommer til å glemme. En gang da Brann spilte mot et sammensatt lag på Askøy, skulle jeg å en venn av meg sanke autografer i pausen. Vi gikk ut på banen og mot Olof. Vi fikk autografene og småsnakket litt med han. Når han skulle inn i garderoben sto vi der og ventet på flere spillere. Han gikk forbi oss og tok meg på hodet. Jeg tok det som en velsignelse. Olof spilte i høy klasse for Brann. Håper han kommer tibake en gang. Jeg blir varm i hjertet når jeg ser på en Wolverhampton kamp og tenker at han har spilt i Brann.
10
Brann / Selger sin sjel!
April 14, 2007, 21:56:49 PM
Quote from: "tr0Ndemann"Når det kommer til de store kampene, som f. eks Cup Finalen, ser jeg det som helt naturlig at de som virkelig brenner for klubben, de som er der på hver kamp og på andre arrangementer, bør få førsteprioritet. Ikke de som får billettene i hånden sin av sjefen.

Når det kommer til vanlige hjemmekamper etc. er jo selvfølgelig Brann Stadion åpne for alle!


Jeg er helt enig med deg tr0ndemann. De som bruker masse penger og tid på å følge Brann på hver eneste kamp bør få førsteprioritet.
11
Kamper / Brann-Strømsgodset
April 14, 2007, 21:43:57 PM
12
Brann / Mjelde må gå anno 2007
April 14, 2007, 21:23:45 PM
Jeg er helt enig med deg cm. MIM har gjort en glimrende jobb som hovedtrener for Brann. Han fikk de opp fra driten og gjorde de til et topplag i Norge. Monsen laget "stein på stein" prinsippet, skaffet gode spillere og fikk dem oppover tabellen i sin første sesong.
Jeg fatter ikke at folk kan si at han må gi seg når han har gjort Brann til et så godt lag! Hvis han får forsette, tror jeg Brann kommer til å vinner serien eller cupen før kontrakten hans går ut.