• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - thomas007

1
Bataljonen.no / Sv: Klage
November 11, 2008, 15:12:40 PM
Til Krøvel Vellevold: Mener du seriøst at de som ikke frekventerer forumet daglig "egentlig driter i " hva som diskuteres her inne ?
Betalende medlemmer av bataljonen som går inn supporterklubbens offisielle sider og forum bør kunne forvente at man kan delta i en diskusjon om Branns nye trener uten å måtte gå gjennom en lektyre på 100 sider om diverse andre trenere før man endelig finner diskusjoner om Steinar Nilsen som i skrivende øyeblikk seiler frem som den mest aktuelle kandidaten.

Du sammenligner forøvrig et forum med Dagsrevyen, en utrolig dårlig sammenligning forresten. Ikke kan man "spole" i Dagsrevyen og man kan ikke man delta i Dagsrevyen på samme måte som i et forum.

Skal man først sammenligne et tv-program med dette forumet er det bedre å spørre om du sitter 4 timer og ser på andre programmer for å se det du ønsker..

Og dette pisset ditt om at de som ikke frekventerer her inne daglig egentlig driter i det som diskuteres her inne ... Vel, vanskelig å kommentere noe så forferdelig idiotisk..

Trådstarter har min fulle støtte!

Hilsen engasjert Brannsupporter som er veldig interessert i Brann til tross for at han ikke bruker hvert bidige minutt av livet sitt på bataljonen.no
2
Det burde bli gjort enda et forsøk på å innføre denne.. Den har et enormt potensiale
3
Quote from: "Gubrask"

Drit nå i andresen. Hvorfor lage en hatsang til han i stedet for å støtte laget?


Er det enten eller ? Kan ha både hatsanger og sanger som støtter Brann, vet du
4
Tifo, sanger o.l.... / Egne skjerf
January 30, 2008, 12:32:22 PM
Hei. Jeg er litt usikker på om dette egentlig er riktig forum, men håper uansett på svar.

Er det noen som vet hvor man kan lage/designe egne skjerf ? Bør helst være rimelig. Det var jo noen som gjorde dette (ref. Gullet ska hem - skjerfene), og jeg vil gjerne lage et slikt skjerf til et lokalt fotballag.
5
Bataljonen.no / Bussturene
October 03, 2007, 17:55:55 PM
Hei Brannmann Rob.
Jeg foreslår at du leser innleggene mine på nytt. Du har mistet poenget underveis. At det var fyll på bussen var vi fullstendig klar over, men at det var så høylydt og preget av andre situasjoner (som feks kasting av fyrverkeri på folk som sto og pisset etc) var ikke vi klar over. Jeg filmet også to filmer fra bussen på mobilen, og det er faktisk hundre prosent umulig å sove i det bråket der..

At jeg må reise på egenhånd i fremtiden trenger du ikke å fortelle meg, det har jeg funnet ut helt av meg selv..
6
Bataljonen.no / Bussturene
October 03, 2007, 14:16:44 PM
Jeg syntes du er helt på viddene, bbb martin. Hvordan har ikke kritikken fra meg vært seriøs ?

Ikke har jeg noe behov for å "skjule meg bak et nick". Dersom du ønsker mitt fulle navn er du hjertelig velkommen til å få det. Fornavnet finner du forresten i nicket mitt.

Poenget mitt, forøvrig nevnt litt lengre oppe, er at dere burde "advare" folk som ikke har reist før om hvordan bussturen er. Null soving, mye skriking og herjing, lite folkeskikk
Skikkelig rølpefyll altså, med stor R.

At du er så utrolig uimottakelig for kritikk forteller meg at dere vil ha store problemer med å utvikle dere som supporterklubb.
7
Bataljonen.no / Bussturene
October 03, 2007, 12:57:26 PM
Oki, da tror jeg kanskje dere bør bli flinkere å annonsere på forhånd hvilket nivå dere legger dere på. Han ene i reisefølget mitt nektet å bli med bussen tilbake, og overnattet i oslo for å skaffe alternativ transport hjem.

Kan godt være at det vi som har reagert i ettertid er hårsår på utskjelling av 12 år gamle lillestrømsupportere, pissing på butikkvinduer, thunderking på Lillestrøm togstasjon, 4 timers sammenhengende fyllakaraoke, etc etc

Forøvrig var reiseleder (dersom det var han som solgte billettene) en veldig grei fyr det gikk fint an å snakke med.
8
Bataljonen.no / Bussturene
October 03, 2007, 11:39:21 AM
At folk drikker på en buss som går fra fotballpuben kl 0130 på en lørdagskveld, er jeg fullstendig klar over. Den gjengen jeg reiste med satt også og drakk under fotballkampene før vi reiste innover til sentrum.

Bussturen vår var alt annet enn "rolig". Det var rett og slett helvete på jord..
9
Bataljonen.no / Bussturene
October 03, 2007, 11:11:09 AM
Jeg reiste med buss til Lillestrøm i helgen, for første gang med Bataljonen.
Jeg kan garantere dere at det blir den siste også.. Det er det verste jeg noensinne har vært med på, til tider var jeg faktisk flau over å være Brannsupporter.

Er vi bergensere virkelig så blodharry??

Biltur neste gang..
10
Kamper / Brann - Ffk 16.mai
May 18, 2007, 12:49:15 PM
Må si jeg fikk frysninger når Kvisviksangen joomet over stadion. Dette var storhet av supporterne! En av nåtidens største Brannspillere var tilbake, selvfølgelig skal han hylles. Stort!

At de der grinebiterne som fra Z som banner og steiker og synger Mjelde må gå mer enn de støtter Brann er uenig, hehe, det bryr meg midt i doen.
11
Kamper / Sandefjord-Brann
May 14, 2007, 11:25:10 AM
Den episoden med smellene skjedde i pausen. Jeg stod selv og så på det. Skjedde rett utenfor porten. Utrolig at man får 8000,- i bot for det.

Han idioten med skjerfet rett foran oss skal være glad han ikke fikk juling. At han mistet skjerfet sitt er det minste han burde forventet.
Ellers må jeg si at Sandefjordsupporterne var utrolig sympatiske, selv om måten de tapte på må svi noe så inn i helvete. Dette var en kjempekul tur, og det blir nok ikke min siste tur til Sandefjord.
12
Brann / Kor e alle helter hen?
April 02, 2007, 13:02:18 PM
Jeg syntes dagens Brannlag har mye flere potensielle "helte-emner" enn noen lag tidligere. Nevner i fleng :
- Opdal, Krissy, Dahl, Huseklepp, Andresen, Gashi, Solli, PVM, Winters, Sæternes, Helstad..
13
Bataljonen.no / Kickoff-partyet i går
April 02, 2007, 09:44:06 AM
Ja, faen heller. 50kr for en halvliter på Fotballpuben, den bruneste puben i byn etter børsen. hehe.
Men ingen som vet hvorfor ingen andre kom ?
14
Bataljonen.no / Kickoff-partyet i går
April 01, 2007, 11:59:25 AM
Jeg storkoste meg i går, men savnet egentlig flere av spillerne. Hvor ble de av egentlig ?
Syntes det var stormat av Solli å komme, det må jo egentlig være et helvete å stå foran på scenen der edru foran alle oss fulle folk. Hehe

Men vi burde spart oss for den Rosenborg rykker ned - sangen som han fikk da han gikk.
15
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
March 08, 2007, 18:47:57 PM
Ikkje kødd med oss blir kanskje litt for lang? hva med "Ikkje kødd?" hehe, eller noe bedre?

Sangen er forøvrig konge, skal lett få innført den til neste år. Kan skape stor stemning..
16
Brann / Hvem skal vi hakke på nå?
December 12, 2006, 09:03:22 AM
Quote from: "Botch"Denne tråden er noe av det pinligste jeg har lest, skrevet av supportere. Med eller uten ironi.

Støtt laget, ingen som blir bedre av å bli hakket på. (Svært få hvertfall)

Jeg skrev innlegget mitt i en ironisk tone for å illustrere hvor latterlig det er å rakke ned på eget lag..
17
Brann / Hvem skal vi hakke på nå?
December 11, 2006, 11:14:27 AM
hanioslo!
Veldig mange gode eksempler du kommer med her, men vi er nødt til å mobbe vekk en og en. Ellers står spillerne sammen, og hetsen preller av. Da oppnår ikke vi det vi er ute etter!
18
Brann / Ã?rets Brann-minne 2006
December 11, 2006, 09:29:35 AM
Stemningen like før spillerne kom ut på banen før Rosenborgkampen. Sinnsykt.
19
Brann / Hvem skal vi hakke på nå?
December 11, 2006, 08:49:32 AM
I god Bataljonenånd må vi jo ha en spiller som vi psyker ut. Før har det vært Opdal og Knudsen, i det siste har det vært Huseklepp.
Knudsen er solgt, Huseklepp og Opdal spiller som noen konger, så dermed har Bataljonen et problem; Vi har ingen hakkekylling.

Her må det handles. Noen som har et par forslag ? Kanskje Migen ?
Han var jo dårlig i går. Vi kan bue og slenge dritt til han i neste hjemmekamp. Ellers fikk jo Monkam rødt sist, han må vi ihvertfall trykke lengre ned i driten. I tillegg er jo han ung og lovende, og det liker vi ikke i Bergen. UT MED PAKKET!
20
Kamper / Brann - HIF -RL-
December 01, 2006, 10:39:40 AM
Er det mange gamlegutter på vei tilbake ? I så fall er det konge!
Vi er en gjeng på 8 som har kjøpt sammen, fra 21-26 år.
21
Kamper / Brann - HIF -RL-
November 27, 2006, 08:59:30 AM
Det må være kjipt å være på stadion og se på fotballkamper når man har så utrolig lite peiling som enkelte av 15åringene fra BBB.
Huseklepp var blant Branns 3 beste, selv om han hadde en del dårlige innlegg.

Alt det pisset dere nykonfirmerte fra BBB klarte å lire fra dere under gårsdagens kamp, er helt utrolig. Sang om alt fra kebabkøer til McDonaldsbesøket til Migen. Innimellom klaget dere jo også på andre. At jeg har kjøpt partourkort neste år med denne gjengen, angrer jeg helt utrolig på, siden jeg tross alt hadde fast plass på Z.
22
Brann / Hvem bør erstatte Peddien?
November 02, 2006, 12:48:43 PM
Det burde vi, så lenge vi har hatt en som elsket Fyllingen..
23
Brann / Selge Soma??
March 24, 2006, 19:40:50 PM
24
Brann / Selge Soma??
March 24, 2006, 19:34:44 PM
Quote from: "Bataljonen"Til alle bedrevitere, til de som skal "ta" Per Ove og til de som mener Soma er en "fotballhore" etc etc. Her følger litt informasjon :

Brann signerte ny avtale med Soma for noen mnd siden og har hele tiden sagt at de ikke vil selge Soma. Da Soma signerte ønsket han å være i Brann. Men slik familiesituasjonen til Soma er blitt den siste tiden hadde ikke Brann noen mulighet til annet enn å ta hensyn til Soma's situasjon. Det er Soma som nå ønsker seg hjem til trygge omgivelser og til familien sin og Brann har et personalansvar ovenfor sine ansatte og vil derretter ta hensyn til Soma's valg og la han få reise hjem. Dette er en sensitiv sak og er verken lett for Soma's del, ei heller for Brann.

Det fins ingen syndebukker i denne saken, kun et personlig tragisk utfall.

Med dette håper vi drittslengingen til Brann ledelsen og Soma som spiller oppi dette kan stoppe og heller ta til seg at Soma har det nå vanskelig og akseptere hans valg om å reise hjem.


Men herregud! Dette er PROFESJONELLE fotballspillere! Han har ønsker om å bli utenlandsproff! Nå bor han 20minutter unna Stavanger med fly. Man vet hva man går til dersom man satser på fotballen som levebrød.
25
Brann / Per ove!!!!
March 24, 2006, 19:00:48 PM
26
Brann / Per ove!!!!
March 24, 2006, 18:42:28 PM
Jeg tror Per Ove har bommet på datoen, og at dette egentlig er en 1 april spøk!!

Haha, eg tok an, Per Ove! Jæla god! Men du kan slutte å kødde nå, for det er ikke morsomt lengre.
27
Brann / Per ove!!!!
March 24, 2006, 18:38:19 PM
Soma til Viking, Bjørn Dahl til Brann!

Fy faen dette suger...

http://fotball.aftenbladet.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=95493
28
Brann / Brann sluttforhandler med Fredrikstad!
June 14, 2005, 07:26:11 AM
Blir en SKANDALE hvis Kvisvik må gå. Jeg tilgir aldri Per Ove hvis han selger Kvisvik.

Kvisvik er Gud.
29
Brann / Utsolgt?
March 17, 2005, 10:33:03 AM
Jeg har også to billetter til overs, pga sykdom hos de jeg skulle gå med. Dersom noen vil kjøpe dem, send en pm.

Jeg tar selvsagt ikke noe mer for dem enn de kostet hos Narvesen. Altså 200kr stk.
30
Tifo, sanger o.l.... / �rets kødd til VIF!!
March 08, 2004, 22:28:56 PM
Må jo ha litt humoristisk innslag. hvis vi vil bruke vår tid på han, bryr det vel strengt tatt ikke deg ?
31
Tifo, sanger o.l.... / �rets kødd til VIF!!
March 07, 2004, 20:10:27 PM
Her er sangen :

Normann e en kødd!
Normann e en kødd!
Det e sikkert, det e sikkert!
Normann e en kødd!
32
Brann / PFO blir i BRANN!
August 13, 2003, 10:53:33 AM
Hadde vært bedre å solgt PFO og hentet inn en mer hodesterk erstatter..
33
Brann / Opphaussing?
August 13, 2003, 10:50:31 AM
Alex Valencia: Talent som ikke slo igjennom. Litt primadonnanykker. Dump han

Martin Knudsen: Vandrende feilpasning, herregud må vel ha bedre spillere enn denne klovnen?

Geddi: Desverre for gammel nå, men holder sikkert ut sesongen.

Jokke: Grei å ha som backup når Haugen er ute med karantene/skade

Ulfstein: Spiller godt for tiden, men må vurderes som for gammel snart.

Roy: Over the hill? Syntes ikke han har gjennomført noen gode kamper denne sesongen, kanskje han begynner å bli for gammel.
34
Brann / GullBrann!
August 13, 2003, 10:46:29 AM
Gullbrann er da et friskt pust, ikke noe i veien med han...
35
Brann / FLO?!
August 05, 2003, 13:54:06 PM
Føler egentlig ikke at Flo er en judas, men likte ikke det han gjorde rundt overgangen sin..  Men hvordan du klarer Ã¥ trekke inn Helstad og Kvisvik er rart, de ble jo solgt for flere millioner.
36
Brann / Hvordan skal BBB bli best i Norge?
August 05, 2003, 09:31:36 AM
Altså, vi har fotballpuben. Dersom det kunne blitt en rutine om å møte der en time eller to før kampstart, er jo det en fin begynnelse.. Og de som ikke reiser på bortekamper kan se kampene derfra, istedenfor å sitte hjemme og råtne i sofaen.
37
Brann / Klubbfølelsen
August 04, 2003, 15:40:23 PM
Men syntes det blir feil allikevel.. RBK er liksom erkefienden, sammen med vif. Spiller man på Brann, skal man hate RBK!
38
Brann / Klubbfølelsen
August 04, 2003, 09:35:15 AM
Leste i Sotras lokalavis her forleden, og kom over et intervju med selveste Tommy Knarvik. Her avslutter han intervjuet med noe jeg finner sjokkerende, hånende og på grensen til et svik :

"Eg kjem nok aldri til å spele for ein annan klubb i Noreg enn Brann. Utanom Rosenborg då, seier han.
-Eg trur alle drøymer om å spela for Rosenborg, eigentleg."

Kanskje det er bare meg, men jeg mener at så lenge man er Brannspiller og blør for Bergen By, så skal man ikke gå rundt og dagdrømme om å spille for Rosenborg. Nå er jo ikke Knarvik fra Bergen, men nærmere bestemt Sotra, og nå er vel ikke folk fra den øyen kjent for å være patriotiske mot Bergen eller Brann.. Hva syntes resten av folket om denne kommentaren ?
39
Brann / Flaut
August 04, 2003, 09:31:34 AM
Vi skal være fornøyd med 2-2 ja, men det er nettopp fordi Mjelde feiget ut. Er enig med Ricky, er ikke artig å vinne slike kamper som feks Tromsø vant mot Brann.. Da er det bedre å klare 2-2 og spille gøy fotball..