• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Vizitery

1
Brann / Re: Treneren etter Horneland
March 14, 2022, 23:04:57 PM
Hadde det vert muligheter for å hente inn Uwe Rösler som trener mon tro?
2
Brann / Re: Sesongen 2022
December 25, 2021, 12:25:16 PM
Terminlisten kommer 14. januar både for Eliteserien og Obos


https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2021/spilleplaner-kommer-14.-januar/
3
Brann / Re: Positivitets-tråden
August 14, 2021, 00:29:59 AM
En situasjon der man sitter igjen med mange spørsmål.  Hvor skal man lete etter noe positivt? Vi sitter igjen med en supporterklubb som sletter tråder og ønsker å ungå all diskusjon rundt situasjonen.  Som supporterklubb, for all del er det regelementert, men å slette en diskusjon rundt en enorm skandale rundt klubben er litt over kanten etter mening. Eg trodde det lå i navnet diskusjonsfora å diskutere klubben, men det er tydligvis ikkje lov lenger. Her traff man noe som gikk langt over streken, og da ble alt sensurert. Ja nei, nok en gang graver "bataljonen" sin grav. Hvorfor har det siden febrar blitt ignorert.
SKB trener et bedrykk en kultur og en vilje
4
Brann / Re: Europa League 2019
June 17, 2019, 21:00:09 PM
Group 1
Seeded:
Vaduz (LIE)
Kilmarnock (SCO)
Brann (NOR)
Vitebsk (BLR)
Malmö (SWE)

Unseeded
Shamrock Rovers (IRL)
Ballymena (NIR)/NSÍ (FRO)
Connah's Quay Nomads (WAL)
KuPS Kuopio (FIN)
Breidablik (ISL)
5
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
May 23, 2019, 15:33:25 PM
Forventer at Brann går foran som et godt eksempel og kjører elbil til EL kvaliken, evt sier fra seg plassen. Meningsløse turer man utsetter klimaet for da man åpenbart ikkje vinner EL likevel.
6
Brann / Re: Talentarbeid
December 22, 2018, 02:15:23 AM
OK, til dere som mener min sammenligning av klubber tydeligvis av klubber var uhørt, så var det nok engang ikke nivået av klubbene som var poenget, men at klubber som bør og skal hevde seg i toppen er hovedsaklig basert på innkjøpte og jevnt over eldre spillere. Dere overså at jeg også nevnte klubber som HJK Helsinki og  FK Suduva som andre klubber på motsatt side av vektskålen. (Mulig at noen Liverpool supportere følte seg truffet ;) ) Og før kommentarene begynner så har jeg ingen spesielle favorttlag i England. I skandinavia med deler av øst europa er faktisk Brann en attraktiv klubb.

Molde, RBK og Sarpsborg har stort sett tjent sine penger på innkjøpte talenter. Brann (etter LAN perioden) har vel også forsøkt seg med visse talent kjøp uten at de har slått til. At Emil Hansson forsvant ut av landet hadde nok skjedd uansett hvor mye eller lite han spillte. Til kommende sesong har klubben allerede signert 2 potensielle talent, så får vi håpe de slipper til i stedet for Henrik K. Johansen feks.


At publikumsnedgangen som har pågått over tid på satdion og forøvrig alle andre sin stadion kan skyldes talentutvikling er etter min mening feil. Jeg tror den hadde kommet uansett etter toppen rundt midten av milleniums tiåret. Vi har vel det laveste innbyggertallet i Norden likevel er snittet i Norge etter nedgangen det omrent pluss/minus samme som i Sverige og Danmark. Dette skyldes nok nedsnakking av Norsk fotball samtidig som tilgjengeligheten hjemme i stuen har forandret seg enormt og muligens pris.

Jeg er ingen talenthater og vil gjerne se unge fremadstormede talenter på stadion, men ikke til enhver pris. etter mitt skjønn er LAN den mest fotballkyndige treneren vi har hatt på mange år så får vi håpe at de nye ungdommene slår til :D

7
Brann / Re: Talentarbeid
December 21, 2018, 03:39:59 AM
Absurd? Jeg sammenlignet ikke klubbers nivå, men lag som bør kjempe i toppen i sin repsektive liga. Kor naiv er du egentlig, eventuelt for dum til å lese mellom linjene? Dette var et poeng, det samme gjelder HJK Helsinki eller FK Suduva hvor nasjonen ligger bak Norge på ranking. Poenget er at for å være i toppen kan man ikke vere utviklingsklubb.

LAN har gjort Brann til et topplag som kommer til e-cup, med din filsofi hadde vi vert bevandret med lsk i bunnen

Medaljer uinteressante? Hvis kun lokale ungdommer gjelder bør du følge G19 serien og ikke Eliteserien (Obs, enkelte spillere der kommer faktisk heller ikke fra Hordaland)

Hva med Rosenborg? Hvis du var på stadion la du gjerne merke til at i en 18 manns tropp var 1 spiller fra akademiet eller Trøndelag? Vif har vasser i investorer, men skusler det vekk på tabbekjøp
Molde- Haugesund som var en nokså viktig kamp så var 2av 18  hos Molde fra eget akademi.
Samme hos godset forøvrig, men hvis  ambisjonene dine er at Brann skal vere på nivå med Strømsgodset, har vi nok forsjellige ambisjoner for vårt kjære Brann.

Der du synes at jubling for tredje plass tydeligvis ikke er godt nok, men samtidig skal ha 18 manns tropp med opphav innenfor kommunegrensen...klubb
Så hvilken trener og hvilken sportssjef mener du kan gi bedre resultater og samtidig kun bruke talenter? Glemte at du synest at medaljer og resultater ikke var så viktig, for det blir nok fullsatt når vi kjemper om 9. plass.

Dette blir nok mitt eneste svar til deg Krakra, for makan til naivitet, mangel på forståelse og generell fotball forståelse skal man lete lenge etter
8
Brann / Re: Talentarbeid
December 21, 2018, 02:33:43 AM
Først skal det sies at jeg som de aller fleste skulle ønske at klubben bruste over av sprudlende lokale talenter som spillte feiende flott fotball og Brann var i toppen jevnlig. Desverre er realiteten at det er umulig. At LAN og Soltvedt mener at Brann ikke er en utviklingsklubb priser jeg meg lykelig for. En må faktisk ta valget mellom utviklingsklubb eller toppklubb.
Her i landet er det kun Stabæk og gjerne Ranheim som i øverste divisjon er utviklingsklubber og det er klubber vi ikke bør sammenligne oss med i forhold til målsetning.

Et nokså raskt blikk over serielederene i de 4 beste ligaene i følge UEFA og coeffient viser at i forrige serierunde i Spania hadde Barcelona en spiller fra egen lokal barne, junior avdeling i troppen. I England representert av Liverpool var det ingen, I Italia ved Juventus var det ingen og i Tyskland og Borussia Dortmund var det 2 stykker. Samtidig er definitvit flest spillere i disse troppene fra 25 år og oppover og ikke hovedsaklig bestående av yngre spillere  rundt 20 år.

Tilbake til vår klubb så er jeg overbevist om at hvis LAN har en ungdom i klubben eller omegn som han mener er god nok så vil han få sjansen. I min hukommelse har vel ikke LAN sendt noen talenter fra klubben på dør som har gjort det så strålende at vi angrer på at de forsvant.

Dersom det kommer et lokalt talent som viser seg å vere gull verdt for klubben hadde neppe noe vert gøyere å se på stadion, men etter min mening er det viktigste at klubben er med høyest mulig i serien. Sesong kortet blir fornyet uansett, men at et par brennhete lokale talent på banen er selvfølgelig ekstra gøy :)

Alt det beste til Markus O. Pettersen, han kan bli en solid keeper i fremtiden og forhåpentligvis førstekeeper for Brann, men går vi for han som førstevalg allerede neste sesong tror jeg at det fort blir forskjellen på topp4 eller ikke.
9
Brann / Re: Europa League 2019
December 15, 2018, 21:32:02 PM
Vi blir vel etter all sannsynlighet seedet i 1. kvalik runde og useedet i 2. kvalik runde og trekningen er vel rundt midten juni (altså KUN 6 mnd til) ;)
10
Brann / Re: Hvor er de nå? Tidligere Brannspillere
February 12, 2018, 18:43:13 PM
Quote from: ostraume on February 12, 2018, 18:18:33 PMEr Yaw havnet i Danmark? Gått meg hus forbi.


Står i lagoppstillingen til Hobro i kveld, har iflg nifs.no vert der siden 16/17 sesongen.
Viser seg at David Nielsen er trener for motstanderen AGF, så da er det  3 tideligere spillere i aksjon.
11
Brann / Re: Hvor er de nå? Tidligere Brannspillere
February 12, 2018, 17:44:01 PM
Snacks klart for en herlig duell mellom Amankwah og Pusic i kveld kl 1900 i Superligaen siden det dukket opp en mandagskveld uten planer.
12
Brann / Sv: Hvor er de nå? Tidligere Brannspillere
July 20, 2014, 17:17:33 PM
Har kun link til russisk side:

http://www.championat.com/football/news-1884904-lokomotiv-poka-ne-kommentiruet-informaciju-o-perekhode-njasse.html

Forstår litt av språket, forstår det at det er i boks, men klubben vil ikkje kommentere noe enda.
13
Brann / Sv: Hvor er de nå? Tidligere Brannspillere
July 20, 2014, 17:04:48 PM
I dag ble faktisk vår korte lånimport Baye Oumar Niasse solgt for hele 46 millioner til Lokomotiv Moskva ;)
14
Hehe, som "Northside" sier, en stund siden en har gledet seg til kamp som i morgen, dagens skandale vekket heldigvis et herlig engasjement.
Kan vel trygt si at klovneveldet har tråkket i et vepsebol.
15
Brann / Sv: Partoutkort 2014
August 09, 2013, 01:08:17 AM
Sesongkortet har vert i boks hvert år siden 99. Hjertet blør. Likegyldigheten har gjort inntog den siste tiden. Samtlige, og det er ganske mange i Brann kretsen min som  er i samme situasjon. I dag toppet deg seg totalt med rene korrupsjonen, prostitueringen, timingen... ja absolutt alt var en astronomisk skandale i dag. Kjemper mot det, med det eg har, men nå er det jammen ikkje enkelt lenger. Andre som kjenner seg igjen???.

Nå må det kjempes knallhardt mot styret og trener fra og utenfor tribunen, oppforderer alle til det samme i morgen og videre.
Boikott må være  steg 2. 

Applaus til Thomas Andre sine svar til avisen og dagens aksjon på stadda.


Eneste korrekte uttalelse fra mafiaen i dag er at kontinuitet er viktig, men det er kun bra dersom det er positiv utvikling som videreføres.
Kontinuiteten som mafiaen vill videreføre er tåkelegging, defensivitet, spillteori og praksis uten utvikling, mindre publikum osv...

Og ja, fornying av noe sesonkort henger i en så syltynn tråd at det kan ikkje kalles noe tråd.
16
Brann / Sv: Sesongen 2013
January 20, 2013, 12:13:31 PM
Angående årets kamptidspunkter:

1 kamp fredag kl 19.00 på TV2 Zebra
1 kamp lørdag kl 15.30 på C More (betal-TV)
1 kamp lørdag kl 18.00 på C More (betal-TV)
1 kamp søndag kl 15.30 på C More (betalt-TV)
3 kamper søndag kl 18.00 på C More (betal-TV)
1 kamp søndag kl 19.00 på TV2

Forsåvidt bedre enn i fjor for min del, men er det sagt noe om i hvilken rekkefølge de velger kamper, feks C More velger sine først og TV2 får de 2 siste eller velger TV 2 først, noen som har info ang dette?
17
Kamper / Sv: Treningskamper 2013
January 20, 2013, 02:45:39 AM
Tenker også at motstanden i årets sesongoppkjøring er godt under hva man bør ha. Når man reiser til Gran Canaria så ender man vel opp med slike motstandere som lokale lag i sesong på øyen, er det egentlig noen andre brukbare utenlandske lag på oppkjøring der?

Lag fra andre land som har sur og kald off season holder seg samtidig på,

fastlands Spania som feks: Dinamo Bucuresti, Dnipro Dnipropetrovsk,  Sparta Praha etc
Kypros:  Viktoria Plzen, Slask Wroclaw og gamle "uvenner" som Levski Sofia og Lokomotiv Moskva etc
Tyrkia: Austria Wien, Dinamo Minsk, FC Zürich, Røde Stjerne, Dinamo Moskva etc
Dubai: Metalist Kharkiv, Zenit, Kuban Krasnodar, Spartak Moskva. etc

Dette er bare et fåtall av lag som er tilstede. Resten av lagene fra seriene hvor disse hører hjemme er stort sett spredt her. Rimelig sikker på at ingen av lokalisjonene er noe dyrere enn Gran Canaria, men det vil jo lage det et snev lettere å bli enig om noen treningskamper mot definitivt bedre lag dersom ønskelig.
18
Brann / Sv: Kaptein sesongen 2012
January 08, 2012, 18:32:26 PM
Austin er "sjef" og en motivator selv uten kapteinsbind, kommer til å svirre rykter rundt han så lenge han er i klubben og kan vel når som helst forsvinne.

Kanskje Skarsfjord "prøver ut" litt forskjellige som kaptein nå i starten av treningskampene.

Tror nok det blir Mjelde som er kaptein neste år også, men om jeg skal ha en outsider og få opp oddsen litt på den så setter vi Birkir M. S. der   ;)
19
Brann / Sv: Overganger 2012
December 29, 2011, 17:15:35 PM
Både Anzhi Makhachkala og Terek Grozny bor og trener i Moskva. Anzhi kjøpte veldig gode baner og treningsfasiliteter fra klubben Saturn som kom fra et tettsted (Ramenskoye)et lite stykke utenfor Moskva. (Saturn gikk konkurs foran 2011/12 sesongen)
Utenlandske spillere trives egentlig ganske godt.  Selv om det er store problemer rundt en del kamper i Makhachkala, spilles de der slik at det ikkje skal vise folk at det er problemer i regionene i området.
Så de flyr ned til hjemmekamp og ganske så fort tilbake til Moskva.
20
Kamper / Sv: AAFK - Brann Søndag 27.11.11 Kl 18:00
November 23, 2011, 23:35:21 PM
Regner med det blir samme som mot LSK, bortsett fra at Haugen går ut og Mjelde inn..
Skal forøvrig slepe meg oppover, noen som har et aldri så lite vannhull å anbefale?
Har blitt en del år siden sist eg var her, men da vant vi hvertfall ;)
21
Brann / Sv: Sesongen 2012
November 23, 2011, 17:23:40 PM
Det stemmer det, regner vel nesten med de satser på det samme i år igjen da. Vi spillte vel mot Chernomorets Burgas og et eller annet lag til der i fjor, Lausanne eller noe sånt? Litt bedre timing så får de mulighet på god matching med lag fra Russland og/eller Ukraina.
(Mulig det forandres noe mtp at i Russland skal de bare spille halv sesong. Men de er nok nedom både 1, 2 og 3 ganger).
22
Brann / Sv: Sesongen 2012
November 23, 2011, 16:56:37 PM
Anbefaler isåfall et treningsopphold i Tyrkia, der har de muligheter til å møte alle de Russiske og Ukrainske lagene.  For dagens Brann økonomi er det vel gjerne noe cash og spare på å velge Tyrkia fremfor Spania.
23
Kamper / Sv: Reise til cupfinalen
November 03, 2011, 19:16:47 PM
Noen andre som skal ta 09:10 toget på lørdag, og gjerne tar en pint i kafè vognen? Send gjerne pm   ;)
24
Brann / Sv: (Eventuell) seiersfest i Bergen
November 02, 2011, 22:24:12 PM
Både forskyve og fremskynde forsåvidt. Er nok neppe problemer med evt ny slot tid verken i Oslo eller Bergen så sent på kveld, men det går nok etter planen skal du se   ;)
25
Brann / Sv: (Eventuell) seiersfest i Bergen
November 02, 2011, 22:17:35 PM
Flyet til Brann lander på Flesland kl 23 søndag kveld. Dog de kan vel forskyve en avgang fra Oslo litt selv, da de har charterfly.
26
Kamper / Sv: Stabæk-Brann 21 august kl 2000
August 18, 2011, 14:50:58 PM
Billetter kan vel kjøpes i "døren"?

Reserverte gjennom linken til brann.no, men har i 2 dager vært umulig å få de ut hos narvesen så ga opp den metoden.
27
Sitter i transfer i Frankfurt under engen - Brann, noen som har testet om Sumo virker i Tyskland?
Mener å ha lest at det ikkje virker utenlands, men har selv brukt det i Russland, så er det bare enkelte land det ikkje kan brukes i pga rettigheter?
28
Brann / Sv: Overganger 2010
December 14, 2010, 08:16:28 AM
Macbeth Sibaya fra Sør Afrika, som vel var i Rosenborg i en ørliten periode i 2003 er nå uten kontrakt. Han har spillt relativt fast (bortsett fra i fjor) i Rubin Kazan siden. Han uttalte at han ville fortsette i Nord Europa eller Tyskland

Selv om han er 33 år nå, burde vert et godt rutinert alternativ, gjerne på en ett års kontrakt til og begynne med.
Kunne hvertfall vært verdt et forsøk.
29
Brann / Sv: Hvitt tørkle
April 12, 2010, 15:15:29 PM
Quote from: skuteviken on April 12, 2010, 14:58:48 PM


Eg er fullstendig enig at det primære er å støtte laget og det skal også gjøres. Det vet spillerene vi er der for og med en banner vil de forstå grunnen til stillheten. Skrev også desverre fordi det ikkje er ønskelig, men synest absolutt det bør vurderes med blant annet stillhets protest(er) mot styret før eller senere.
Mener som "krakra", om eg forstod han/hun rett, så er det under kamp som er tiden for protester.
30
Brann / Sv: Hvitt tørkle
April 12, 2010, 14:54:37 PM
Desverre burde man kanskje vurdere 15-30 min stillhet med banner "Mot styret, for klubben"
31
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
January 25, 2010, 22:33:28 PM
356. Skip to my Lou (Traditional American)

Blir fantastisk, gjerne med annen tekst... :P
32
Kamper / Sv: Turtråd: RBK-Brann 5.april 2009
April 02, 2009, 21:21:17 PM
Er det noen andre som skal oppover med 22:30 flyet i morgen? Send gjerne en pm om intresse for en drink (da øl alternativet desverre er skammelig) på flesland før avgang.
33
Kamper / Sv: Turtråd: RBK-Brann 5.april 2009
March 26, 2009, 18:10:35 PM
For oss som reiser på egenhånd og kun skal ha kamp billett, det er vel greit så lenge betalingen er motatt før onsdag 01.04 ?
34
Kamper / Sv: Turtråd: Sandefjord 16.mars
March 01, 2009, 18:03:35 PM
Noen som vet når kamp billettene sendes ut?
35
Kamper / Legendarisk: Brann - PSV Eindhoven
October 24, 2008, 19:57:32 PM
Til informasjon
Den legendariske kampen går på TV 2 Sport nå,   2. omg igjen

(Tråden kan evt bare slettes etter kampen)
36
Kamper / Sv: Champions League
July 22, 2008, 17:37:27 PM
4 - 0 med 12 minutter igjen så nå er det nok sikkert at det blir Ventspils
37
Brann / Sv: Champions Leauge 2008
June 15, 2008, 14:56:46 PM
Kommentar til Krøvel sin blogg(om han evt vil rette opp):  FC Mika er vel ikkje et finsk lag, eg tar gjerne feil men er ikkje de fra Armenia eller Azerbadijan?
38
Kamper / Basel - Brann
November 18, 2007, 23:35:35 PM
Pub i Basel  Paddy Reilly's er mitt forslag hvertfall
www.paddys.ch   (Trykk så på Basel)
39
Kamper / Brann - HIF -RL-
November 12, 2006, 14:44:12 PM
Morriss :
QuoteTror du snakker for deg selv nå Krøvel. Jeg er langt i fra lei, blir aldri lei fotball og Brann. Idiotisk at folk sier slikt. Når vintersesongen tar tak er det veldig mange av dere som følger engelsk fotball istedet. Er det Brann dere er lei?? Jaja, folk stiller de, kan ikke se noen grunn til å ikke gjøre det. Kutt ut den ukonstruktive kritikken av turneringen. 6000 er bra på en RL-kamp, det hadde vært meget bra i UEFA-cupen, som slik jeg ser det er en lagt mindre interessant cup, og nå tenker jeg generelt. Det er jo bedre å møte RBK, OB og HIF enn Lokomotiv! Jeg driter hardt i russisk fotball og ser egentlig ikke på Lokomotiv som et storlag. Nie, gi oss Helsingborgs med Henke i spissen på Stadda, blir morro det! Jeg har forresten klær å gå i så jeg fryser ikke, trenger ikke å gå med drakten i hver eneste kamp.


Må si meg enig med Krøvel at det er absolutt mer intressant med Lokomotiv Moskva på stadion+bortetur enn Odense og lignende lag, er langt mer attraktive lag i UEFA cupen.

Dessuten tror eg faktisk det er flere som har både hørt om eg sett flere Lokomotiv kamper i Champions League enn de har hørt om og sett feks Kalmar FF.
CSKA Moskva tok nylig 4 poeng mot Arsenal i Champions League, det betyr nødvendigvis ikkje at den Russiske serien er bedre enn den engelske, men, det viser vel at det finns og at det går an og anerkjenne enkelte lag som storlag i dette tilfelle den Russiske ligaen som t.d CSKA, Lokomotiv og Spartak selv om en ikkje intresserer seg for ligaen.
For og bruke dine avførings ord eg "driter hardt" i den Spanske ligaen men skjønner selfølgelig at Barcelona, Real Madrid og gjerne Deportivo er storlag i europa.