• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bbbmartin

1
Bataljonen.no / Sv: Orddelingsfeilen i BBB-navnet
December 28, 2008, 19:59:26 PM
En eventuell navneendring er jo helt klart en sak for årsmøte å avgjøre. Det snakkes om årsmøte 31 januar. Dvs, at da skal inkallingen sendes ut tre uker i forkant av dette (mener jeg å huske iht vedtektene).

Med andre ord er det rikelig med anledning til å fremme forslag om navneendring, om noen ønsker å tale denne saks sak på årsmøte. Det er i hvertfall der saker avgjøres og ikke her på forumet.
2
Brann / Sv: Partoukort 09
December 18, 2008, 09:56:27 AM
Quote from: tr0Ndemann on December 18, 2008, 08:21:19 AM
Er det slik at man skal ha fått mail om hvor man er blitt flyttet til? Har sendt mail til Bataljonen om hvem jeg står med etc, i god tid innen frist, men har ikke fått noe endelig svar enda, slik som det ser ut til at flere oppenfor har.


1. Hvis ikke Brann har lagret e-post adressen din i systemet sitt, kommer det per post.

2. Har du flyttet det siste året, har du husket å melde fra til Brann om adresseendring?

Hvis du ikke ser noen komplikasjoner i de to overnevnte forhold, så kommer det nok i posten til deg ganske snart.
3
Brann / Sv: Det nye trenerapparatet
December 06, 2008, 23:06:11 PM
Det mest interessante nå er hvilke spillemessige forandringer denne endringen vil føre til? For min del er jeg spent, vil vi fremstå mer defensivt, eller vil Steinar forandre spillestil nå som han har et annet spillermateriell tilgjengelig?
4
Bataljonen.no / Sv: Medlemskap Bataljonen 2009
December 05, 2008, 17:09:36 PM
http://www.bataljonen.no/?page=26&news=254

Medlemsskap er innbakt i partoukort!!
5
Brann / Sv: Partoutkort 2009
June 10, 2008, 08:12:33 AM
Quote from: Nixon on June 10, 2008, 07:01:01 AM
Har Bataljonen vurdert å øke prisen på partoutkortet? Det har jo kommet en del klager på at det er litt for mange som ikke bidrar på Bataljonsfeltet, og det vil jo være naturlig å anta at den kraftige rabatten er grunnen til at disse velger å stå på bataljonsfeltet.


Perspnlig mener jeg det blir feil å straffe alle fordi noen få ikke bidrar. De er jo tross alt i flertall de som gjør det.

Vi jobber jo for alle medlemmers beste, ikke bare de som ønsker å engasjere seg gjennom sang tifo etc.

Personlig tror jeg ikke prisøkning er den beste løsningen for å få flere til å synge, da heller jeg mer i retning holdningsskapende arbeid, der de som holder kjeft får en klapp på skulderen å beskjed om å synge med.

Er uansett en høyst reell debatt, og det er godt mulig at løsningen du skisserer er vel så god.
6
Brann / Sv: Robbie Winters, kastet på hodet ut?
April 22, 2008, 19:43:35 PM
Da skulle vel denne være "oppklart" :)

Stenges
7
Brann / Sv: Sikkerhetsproblemer på forumet!
April 01, 2008, 13:17:06 PM
Da har vel vår lille aprilspøk utspilt sin rolle.

Takk til tonynord som frivillig lot seg overtale til å spille lurt:)

Hvor mange som har gått på, om eventuelt noen vites ikke i skrivende stund. Mulig vi redigerer inn et tall her etterhvert, men uansett så stenges nå tråden for debatt.
8
Brann / Sv: Sikkerhetsproblemer på forumet!
April 01, 2008, 08:12:38 AM
Som sagt, her er det bare å ligge seg helt flat. Vi har drite oss skikkelig ut, og gjør selvsagt vårt ytterste for at våre debatanter skal oppleve Bataljonsforumet som en "sikker" plass i fremtiden.

For å få ordnet helt opp i saken er vi imidlertid nødt å ha "tillatelse" til å gjøre dette. Denne tillatelsen får vi ved at dere sender en mail med kodeord "stopp" til talhaug@bataljonen.no . Vår dataekspert kan da kjøre et renseprogram på mailen din slik at du ikke vil motta flere slike Vålerengen mails i fremtiden...

Vi beklager nok engang...

9
Brann / Sikkerhetsproblemer på forumet!
April 01, 2008, 07:23:10 AM
10
Brann / Partoutkort 2008
February 12, 2008, 18:26:54 PM
Snakker om å ta ting ut av kontekst.

Hvis man ser på svaret isolert sett, så later jo dette til å være nokså uprofesjonelt ja. Leser du bak linjene, og bak det som er redigert vekk i de inleggene det svares på fra min side vil du se at det blant annet ble hevdet at Bataljonen ga vekk partoukort til venner og bekjente, og generelt gjorde alt de kunne for å mele sin egen kake. Totalt urimelige påstander med andre ord.

Avslutningsvis ønskes folk velkommen til årsmøte i Bataljonen. Regner med noen kritiske røster som deg feks Stoffi benytter anledningen til å stille opp å fremsetter din kritikk der også..

Forøvrig har det sneket seg inn et 9 tall i telefonnummeret mitt, som ikke skal være der.
11
Bataljonen.no / Spam på forumet
February 08, 2008, 14:10:06 PM
Quote from: "abe78"De er laget av roboter og det er derfor nærmest hvert forum burker et bilde som den som lager konto må forklare teksten til. Om en ikke har en slik løsning vil roboter generere kontoer hver dag og noen av de vil spamme forumene.

Jeg foreslår at Bataljonen leier inn arbeidskraft i en periode til å lage en ny side og et sikkert forum. Dette vil sikkert koste en del, men vil være med på å løfte Bataljonen og gjøre det mye enklere\proffere å administrere og bruke siden.


Vi er allerede kommet relativt langt i dette arbeidet, og håper å ha noe klart om ikke så altfor lenge.
12
Det går nok helt fint. Ville ikke likt og vært den "pøbelen" på bussen som fikk hele busse til å ikke rekke kampen hehe.

Fra spøk til alvor. Vi kommer til å kjøre knallhardt på dette, siden det er ferger som skal rekkes.

Er uansett uendelig med tid til å "feste" på kvelden, om det er det folk evnt ønsker.
13
Man har jo et skjema og overholde, og det vil ikke bli stoppet noe mer enn at vi rekker det vi skal rekke.

Samtidig så starter jo turen på morgenen, noe som sikkert gir en litt mindre "flying start" enn fra puben klokken 01.00:)
14


Her vil det bli satt opp overnattingstur. Mer informasjon vil komme på forsiden i løpet av en dag eller to. Stikkord er avgang Bergen ca 0800 lørdag, og retur søndag rundt 12.00.Priser omtrent tilsvarende det vi har hatt på tidligere overnattingsturer.

Stabæk borte lørdag 19 april kl 1900

Her vil det bli satt opp både vanlig nattbuss og ikke minst morgenbuss. Mer informasjon vil komme på forsiden i løpet av en dag eller to. Stikkord er en avgang Bergen ca 0100 natt til lørdag og ca 0800 lørdag morgen, og retur etter kampslutt..
15
Brann / Partoutkort 2008
February 03, 2008, 21:42:17 PM
Quote from: "monzilla"Hadde Bataljonen opptrått ryddig fra første stund av hadde disse problemene nærmest løst seg selv. Hvor mange sekunder tar det å sende ut mail som forklarer folk hva som skjer?


Tar noe tid å segmentere og sende ut 800 mails.

Når det er sagt så har vi vel delvis tatt noe selvkritikk i innleggene over, om man går de litt mer i sømmene. Samtidig så finnes det forhold som ligger utenfor vårt ansvarsfelt uten at vi trenger å gå nærmere inn på dette her og nå. Enkelte debatanter her har en særdeles svart-hvit oppfatning av saken.
16
Brann / Partoutkort 2008
February 03, 2008, 14:14:37 PM
Selvsagt er det mye følelser i sving her, og misforstå meg rett, sier heller ikke at vi i Bataljonen er ufeilbarlig. Mye kunne nok vært gjort både andreledes og bedre. Men å uttale seg i etterpåklokskapens navn er alltid en utfordring.

Når det er sagt skal vi være den første til å ta til oss kritikk dersom den er berettiget, og innspill som kan være med å effektivisere driften av Bataljonen som organisasjon er selvsagt hjertelig velkommen. Udokumenterte påastander og usakligheter derimot bidrar imidlertid ikke til å bringe verden fremover..
17
Brann / Partoutkort 2008
February 03, 2008, 14:05:26 PM
Hvis du kan dokumentere at vi ikke har overholdt konkrete lovnader om noe som helst så hversågod.

Har tidligere påpekt at det hadde vært ønskelig med flere som stiller opp og er med å gjør en jobb. Når jeg gjorde det i mitt forrige innlegg var det imidlertid på grunn av det jeg opplever som urettferdig kritikk. Blant annet ble det hevdet at billetene til Bataljonen gikk hovedsaklig til familie og venner av oss i styret.

Vet ikke helt hvilket belegg de ulike kritikerene her inne har for den fritikken de fremfører, men er det som et punkt nummer en, pga at de ikke har tilkommet partoukort selv så er det i beste fall naivt å tro at man kan melde seg inn i Bataljonen i oktober og tilkomme partoukort på bakgrunn av ansenitet. Er det som et punkt nummer to på grunn av at de ikke har fått forkjøpsrett på Everton biletter, så er dette noe som vi tidligere har informert om utenfor vår kontroll. Er det som et punkt nummer tre rett og slett at man føler seg forbigått av Bataljonen er man jo hjertelig velkommen til og ta dette opp med oss.

En del av kritikken som fremkommer her er konstruktiv. Det aller meste er imidlertid i beste fall basert på påstander fremført mot bedre vitende og faller på sin egen urimelighet. Jeg skal ikke være noen skyldfordeler, men  saker har alltid mer enn en side. Foreslår for fremtiden at en del av debatantene her inne uten å nevne navn innhenter fullstendig saksdokumentasjon og informasjon før man slenger ut ubegrunnede påstander.

Selvsagt kunne partoukort saken vært håndtert hurtigere, men det er altså flere årsaker til at det ikke har vært gjort uten å utdype dette videre. Når det gjelder Everton kampen så visste man jo heller ikke om denne før 20 desember, sier jo seg selv at julen ikke er høytid for dugnadsarbeid i regi Bataljonen.
18
Brann / Partoutkort 2008
February 03, 2008, 13:37:30 PM
Quote from: "Luke Skywalker"Jeg synest dette er det mest latterlige opplegget noensinne! Måten hele systemet fungerer på er over en lav sko. Dere holder ikke datoer, systemet er rotete og uinformativt, og dere sier dere skal informere på mail, jeg har ikke mottat en eneste mail, bortsett fra en ok i oktober. Greitt nok at det går på ansenitet, hvem som får kjøpe, det forstår jeg godt, og det er også rettferdig, selv om jeg tviler litt på at vi kan stole på det, tror nok mange "kompiser" og "familie medlemmer" har fått tilbud også. Dere har sagt selv i informasjons siden på bataljonen.no at alle blir besvart. Vi er 3 stykker som fortsatt venter. Så jeg regner med at vi snart får et svar fra dere. Dere skrev at det skulle komme i januar, men nå er det 3 februar.

Nei, det er tydelig at Branns økning av seriøsitet og profesjonalisme ikke blir fulgt opp av bataljonen.no.


Du er hjertelig velkommen til å være med å ta i et tak for å øke Bataljonens profesjonalitet om du er interessert.

Ring meg gjerne på 932984024, Vi har nok av ting å ta tak i!
19
Bataljonen.no / medlemskort
January 30, 2008, 15:30:48 PM
Tror ikke det er så veldig lenge før de går i posten.
20
Kan røpe såpass at Bataljonen jobber med et veldig bra turopplegg til begge de to første bortekampene allerede.

Kommer sannsynligvis mer informasjon uti neste uke på dette.
21
Brann / Partoutkort 2008
January 25, 2008, 13:41:20 PM
Quote from: "alexandergaugstad"
Quote from: "Vebjørn"
Quote from: "alexandergaugstad"Sånn ca. hvor lå grensen for hvem som fikk partoutkort og hvem som ikke fikk? ... alstå hvor lenge måtte man ha vært medlem for å få partoutkort?

Har ikke vert hjemme på to dager så har ikke sjekket posten, men må si meg skuffet viss anseniteten min er for liten... :(


Utifrå at dei delte siste året opp i måndar, reknar eg med at alle som har eit år anseitet har fått partoutkort ;-)


ja, vil tro det jeg og. men hadde vært kjekt om noen kunne bekrefte hvor lenge en må ha vært medlem?


De som melte seg inn fra medio setember 2007 har ikke fått tildelt partoukort. Dette omfatter imidlertid en god del.
22
Brann / Partoutkort 2008
January 24, 2008, 11:09:36 AM
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "Tifo"Det første vi gjorde var å sortere søknadene etter ansenitet. For de som hadde meldt seg inn i løpet av 2007 delte vi opp i måneder. En av grunnene til at folk som har ønsket seg plass ved siden av hverandre ikke har fått det, er at den ene har lengre ansenitet enn den andre og søknadene har derfor havnet i forskjellige mapper. Dersom vi skulle letet gjennom alle mappene for hver gang noen ønsket plass ved siden av en som ikke lå i samme mappe hadde vi nok ikke blitt ferdig på denne siden av påske.

De som har ønsket seg plass ved siden av noen som allerede har partoutkort har heller ikke fått dette. For det første er det så mange solgte partoutkort fra før, så det er skjeldent ledig i nærheten, og for det andre så er systemet til Brann ganske dårlig, så det hadde medført mye arbeid for oss som ikke kjenner systemet som våres egne bukselommer dersom vi skulle søkt opp disse.

Vi plasserte først de med lengst ansenitet slik at disse har fått de beste plassene.  

Håper de som har fått partoutkort er fornøyde med plassen de er tildelt!

Mvh
StianSkjønner at dette er en meget vanskelig kabal å få til å gå opp. Men når dere sorterte bunkene, ser det ut som om det ble glemt en viktig ting. Folk ønsker å sitte sammen med vennene sine. Hvis nå mange har søkt samtidig for å sitte sammen, og ikke får plass ved siden av hverandre, er det rimelig stor sannsynlighet for at de ikke gidder å ta imot tilbudet.

95% ofrer en litt bedre plass der man sitter mutters alene for å sitte sammen med vennene sine. Det er liten moro i å sitte alene når man ikke har noen å dele stunden med. :)


Vi har selvsagt sortert bunkene. Tror også jeg kan si med 90% sannsynlighet at personer som har vært medlem i BBB i mer enn 1 år altså over ett års ansenitet har fått oppfylt alle sine ønsker.

Det ville vært umulig å etterkomme alle ønsker, men vi har lagt oss på en linje der vi ønsker å belønne våre mest trofaste medlemmer i form av ansenitetsprinsippet.

Det vil uansett helt sikkert være enklere å "flytte" på fok etc, når nye stadion står ferdig i 09 eller 10. Er en enorm kabal dette her både for Brann og for oss. Uansett så regner jeg med at de som har fått tildelt partoukort priser seg lykkelig over dette, istedenfor å la være og betale bare forid de ikke fikk plass rett med siden av kompisen sin etc. Er fullt mulig å flytte seg rundt på det vi ønsker skal være en "ståtribune". Da regner jeg selvsagt med at man ikke skviser seg inn mellom to fullstendig uvedkommende lenger oppe, slik en så fint skisserte litt lenger oppe i et tidligere innlegg..
23
Brann / Partoutkort 2008
January 24, 2008, 09:46:51 AM
http://www.bataljonen.no/?page=26&news=118

Søndag 24 februar kan merkes av i kalenderen.
24
Brann / Førsteleveren i 2008-sesongen.
January 17, 2008, 14:40:51 PM
Kan diskuteres i "Status på stallen tråden"...
25
Brann / Rushfelt eller Moldskred?
January 11, 2008, 11:05:12 AM
Kan diskuteres i et uttall andre tråder.
26
Bataljonen.no / Medlemsfordeler i Bataljonen
January 02, 2008, 21:26:10 PM
Quote from: "KNUDSEN"får medlemer i BBB noe vist de verver nye folk?


Vi har ikke noen vervepremier/kampanjer etc. Om dette vil bli gjennomført i fremtiden vites ikke, men det har vært debatert.
27
Kamper / Billetter?
December 27, 2007, 15:33:47 PM
28
Brann / Brann - ?rets navn i Dagbladet?
December 27, 2007, 08:56:53 AM
Da var reklamen formidlet.

(Når skal Dagbladet vinne kåringen for de desidert dummeste kåringene forresten?)
29
Brann / Ny 12Mann CD
December 12, 2007, 10:29:54 AM
Den vil ihvertfall bli solgt i vanlige Platebutikker og på Steve Perryman. På Steve Perryman vil man mot fremvisning av medlemskort kunne kjøpe Cden til medlemspris 150,-

Vi kommer tilbake med mer informasjon om utsalgsteder etterhvert!
30
Brann / Ny 12Mann CD
December 11, 2007, 21:55:05 PM
Jeg mener at dette er noe av det beste som er levert av Brann sanger noensinne.CDen inneholder så definitivt noe for enhver smak.

"Hilsen fra Bergen" som innledes med et herlig utdrag fra Nystemten på sekkepipe, er definitivt en schläger for evigheten. Samme er en nydelige baladen "Velkommen hem".

Det anbefales alle å kjøpe denne. Overskuddet fra salget går uavkortet til Bataljonen, og sånn sett direkte tilbake til våre medlemmer i form av borteturer og andre tiltak. En fantastisk gest fra Den 12 mann.

Løp og kjøp!
31
Brann / Overganger før seriestart 2008
December 11, 2007, 09:45:31 AM
Quote from: "bbbmartin"http://www.nordlys.no/sporten/til-magasinet/article3182391.ece

tydelig at sigurd ønsker seg sørover...


http://fotball.bt.no/eliteserien/article96177.ece

Tromsø fikk avslag på Hannes Sigurdsson bud...

2+2 er vel fortsatt 4?
32
Brann / Overganger før seriestart 2008
December 11, 2007, 09:13:31 AM
http://www.nordlys.no/sporten/til-magasinet/article3182391.ece

tydelig at sigurd ønsker seg sørover...
33
Bataljonen.no / Medlemsfordeler i Bataljonen
December 10, 2007, 11:38:27 AM
Som sagt så kunne vi med fordel vært enda flinkere å iinnhente og markedsføre våre medlemsfordeler. Helt klart noe vi bør gjøre noe med!
34
Bataljonen.no / Medlemsfordeler i Bataljonen
December 10, 2007, 09:36:52 AM
Kan også nevne 15% på alle ordinære varer på Steve Perryman, og 10% på Brann produkter.

Eller så er nok medlemsfordeler noe man vil jobber mer aktivt med frem mot neste sesong.

Er bare å erkjenne at vi her nok ikke har vært flinke nok til hverken markedsføre eller muligjøre medlemsfordeler de siste årene.
35
Brann / Partoutkort 2008
December 05, 2007, 10:35:20 AM
Quote from: "Kai-Olai"Sånn som jeg skjønte det..

Bataljonen har fått 500 nye plasser til sesongkort neste år.. + evt de som ikkje blir fornyet..
2/3 av disse skulle selges til medlemmer, etter ansinitet.. Sånn at de som har vært medlem en stund skulle få seg, og ikke bare "golddiggers"..
Den siste 3dje delen blir lagt ut for åpent salg til alle som vil.. Og der er det ikke krav at en tidligere har vært medlem, men at alle som vil kan prøve å få..

Rett meg om jeg tar feil...


Dette er korrekt.

Til alle dere som maser om at det er lenge siden den 30, så kommer det informasjon når det kommer. Den kommer ikke fortere om dere maser eller sprer eder og galle her på forumet.

Det er tidligere sagt at de som har vært med i BBB i mer enn to år kan føle seg sikker på partoukort. Dere andre får smøre dere med tålmodighet.

Tilbakemelding kommer når den kommer. Det er kommet inn mellom 600 og 800 søknader som alle skal gjennomgås, sorteres, og gi tilbakemelding på. Dette er et tidkrevende arbeid.
36
Brann / Partoutkort 2008
December 04, 2007, 09:59:21 AM
Quote from: "tr0Ndemann"
Quote from: "Baunebob"Det er kun de som har sendt inn søknad som får tak på bataljonsfeltet 2008 ?


Du har også en kjangs om du stiller på Stadion 10/12 i håp om å få karret til deg et.


Kan bli endringer i denne dato. Vi kommer ut med info så snart vi vet noe mer.
37
Brann / Når vil vi få svar?
December 04, 2007, 09:12:32 AM
Det går ikke noe fortere av at du lager en egen tråd om temaet hvertfall, som fint kan diskuteres i http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=7917

Det vil nok drøye en uke eller to, men har du anseniteten i orden så er det vel lite å bekymre seg over.
38
Brann / Partoutkort 2008
November 30, 2007, 22:45:13 PM
Quote from: "Lilleheil"Vi som har fornyet bataljonen sitt partoukort på nettet har vi også betalt medlemskontigent te bataljonen for 2008 eller kommer det en regning senere på det?


Dette er korrekt ja
39
Brann / Re: Hmm
November 30, 2007, 22:44:10 PM
Quote from: "SLV-Gabby"Sendte inn søknad i dag om å få partoukort i bataljonen. Fekk så opp at det fristen var utgått. Men eg meiner at eg sendte inn før fristen var ute..
Kven skal eg snakke med for å få inn søknaden?


Jeg kan personlig love deg at om du fikk den mailen i retur så sendte du mail etter klokken 12. De søknadene som kom inn i timene etter tolv er likevel gått i bunken.

Det vi kan si på det nåværende tidspunkt er at personer som har ansenitet 2 år+ kan føle seg rimelig sikker på å få tilbud om partoukort.

Vi har en enorm jobb foran oss nå med å gjennomgå alle søknadene, og plassere folk. Ikke alle kommer til å få "sitte" med siden av sine nærmeste dessverre, men sånn er det. Pågangen har vært enorm.

For de som ikke får tildelt partoukort, kommer det jo enda en sjanse, og er man "desperat" nok, så lar det seg nok helt sikkert gjøre å få tak i partoukort.
40
Brann / Ny 12Mann CD
November 28, 2007, 18:49:16 PM
Ja, det vil bli informert om utsalgssteder etterhvert.

Forøvrig vil jeg oppfordre alle som har mulighet, til å stille opp på arrangementene, her blir det full fart!

Ryktene vil forøvrig ha det til at de nye låtene virkelig står til gull også:)
41
Brann / Ny 12Mann CD
November 28, 2007, 17:33:02 PM
8 Nye 12 mann sanger, 2 nye gjeste-artist sanger!
42
Brann / Ny 12Mann CD
November 28, 2007, 17:29:33 PM
43
Brann / Sigurd Rushfeldt til Brann?
November 21, 2007, 15:00:37 PM
Quote from: "Gepard"http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=7798&start=900


Kan meget fint diskuteres i den tråden, med flere.
44
Brann / Talenter til brann
November 13, 2007, 15:21:55 PM
Kan diskuteres i opptil flere andre tråder.
45
Brann / Partoutkort 2008
November 13, 2007, 15:07:23 PM
Quote from: "dudo"
Quote from: "bbbmartin"Er ikke bare å "overføre" et partoukort nei.


Jeg er rimelig sikker på at Brann har en annen oppfatning. Mener det sto på denne lappen vi fikk utlevert på Viking-kampen. (?)


Jeg uttaler meg, og kan kun uttale meg om Bataljons feltene, og disse administrerer i hvertfall vi selv. For å pressisere litt.
46
Brann / Partoutkort 2008
November 13, 2007, 13:12:24 PM
Quote from: "peppes"Hei, det er vel ikke noe problem å få overført et p-kort fra en venn og over på mitt navn
Greit å ha det stående på eget navn når en ser hvor vanskelig det er og få fatt på disse kortene


Er ikke bare å "overføre" et partoukort nei.

Da kunne jo alle som hadde 6 års ansenitet kjøpt flere, og solgt videre. Det er jo ingen tjent med.

Sender med dette en advarsel til folk som prøver å være kreative i forhold til å anskaffe seg partoukort.

Dette kan få konsekvenser både for dere som allerede har, og dere som prøver å anskaffe.
47
Brann / Stem fram din egen klubb#2
November 13, 2007, 08:58:58 AM
Da har dere trosset mod lenge nok:)
48
Brann / Partoutkort 2008
November 06, 2007, 14:57:48 PM
Quote from: "Erlend"Fornyes automatisk medlemsskapet i bataljonen når man fornyer plassen sin på bataljonsfeltet??


Ja
49
Brann / Stem frem klubben i våre hjerter...
November 05, 2007, 14:01:08 PM
Oppfordring er gitt, tråden stenges.
50
Brann / Pressekonferanse 5.11 - kl 13.00
November 05, 2007, 13:40:30 PM
Denne tråden kan diskuteres videre i de respektive spillertrådene/relaterte tråder.