• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - lovebrann4ever

1
Brann / Nye stoppere: Kalvenes og Walde
October 28, 2005, 22:46:47 PM
Quote from: "Xminator"Takk gud(ene) for at de ikke hører deg...
2
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
October 22, 2005, 18:36:01 PM
Scharner komme til å forsvinne!!! det er faktisk et trist faktum men, Scharner kommer til å forlate klubben, han er veldig sugen på å kommer seg til England. han kom til Brann då var han relativt ustabil, nå har han fått utviklet seg fra en middels spiller til en topp spiller!! 32 mill er ikke en sånn pengesum som noen kommer til å grine av i england!! det er bare snakk om tid så forsvinner han!! Soma har sagt siden han kom til klubben at han vil til utlandet, nå har ikke ha fått den beste sesongen i år, men det kan jo vere det er noen som ser på tidligere resultater fra han, då kommer han til å forsvinne også! så vi trenger hvertfall en spiller på hver posisjon!! jeg vil ha to nye stoppere, hvertfall en midtbane spiller og en eller to spisser!!
3
Brann / Huseklepp elendig
October 01, 2005, 19:32:50 PM
jeg tror ikke dere er klar over forsskjellen mellom 2 divisjon og tippeligaen... eller er det noen som er klar over den?? dere må gi huseklepp tid.. han kommer han, han kan bli en av de beste unge spillerne fra hordaland noen sinne. han er myye bedre enn en som arve walde som går rundt på banen som en jævla lyktestolpe. han er ung han får ikke spille så mye å godt er det!! men om det er noen som vil at huseklepp ska ut av laget, vel si meg en ting, hvem faen ska erstatte han då?? vi har jo ingen andre!
4
Brann / Re: David Brocken
August 26, 2005, 22:08:09 PM
Quote from: "Geir"Leser i dag at David Brocken ikke ønsker å fornye kontrakten med Engen som går ut til nyttår. Han er vel en av de få fra engen som er såpass likandes at jeg ville hatt ham på Brann.

Noen som er enig med meg der?? En god back er han jo også.

han skal ligge skoene på hyllen.. han avslutter karieren i enga..
5
Brann / Kondolanse protokoll
July 30, 2005, 00:04:56 AM
6
Brann / Miller blir
July 11, 2005, 01:12:06 AM
det er på tide og jævlig bra
7
Brann / Hvor er forsterkningene?
July 01, 2005, 21:28:39 PM
Quote from: "Gnomen"
Quote from: "Leffen"det er ikke vits og kalle han "neger" bare fordi du ikke vet navnet hans. brian west er det, forresten.
lite gjennomtenkt!


Negeren Brian West? han er jo neger.. hva mener du? er det stygt å være neger da?
8
Brann / Hvor er forsterkningene?
July 01, 2005, 21:26:43 PM
Quote from: "gamlefar"I følge sikre kilder er Adriano i samtaler med Brann.
9
Brann / Hvor er forsterkningene?
July 01, 2005, 21:25:28 PM
Quote from: "Leffen"det er ikke vits og kalle han "neger" bare fordi du ikke vet navnet hans. brian west er det, forresten.
lite gjennomtenkt!
10
Brann / Hvor er forsterkningene?
June 30, 2005, 23:56:52 PM
11
Brann / Dårligste Brann spiller?
June 12, 2005, 17:16:18 PM
Quote from: "Tois"Brann kjøpt han fra Viking for 300.000,- ikke 750.000,-.. kanskje du roet litt, Ivar Rønningen dro til barteland for 750.000,- og brann bruke disse penger for å kjøpe Tom Sanne og lønn til Charlie Måller.

oky. takk for den.. jeg sa jo jeg va usikker.. men han va ikke vert 300.000.- heller.. han er ikke en tippeliga spiller. han passer toppen på Brann2. ikke noe mer enn det..

det er på tide no..
12
Brann / Dårligste Brann spiller?
June 11, 2005, 23:27:24 PM
jeg syntes egentlig Tom Sanne er et jæævla dårlig kjøp?? stemmer det ikke atte Brann kjøpte han, istedet for å vente i to måneder for å få han gratis??eller er jeg helt på jordet no?? tror summen va 750.000 om jeg ikke tar feil.. men hvertfall hva har han egentlig gjort for Brann, annet enn å varme benken greit nok, men han er jo nesten ikke god nok for det en gang. men han skulle liksom tre til med fart og teknikk på høyre siden, ehh HVOR FAEN ER DET?? har han i hele tatt scort et mål for a-laget? utenom cup-kamper å sånn då..

                        Brann Bataljonen Bergen til jeg dør.
13
Brann / Re: BBB-feltet bare for bataljonen?
June 04, 2005, 17:54:11 PM
Quote from: "slang"Eg meldte meg inn i bataljonen før lyn kampen for å kunne stå på BBB-feltet. Før eg meldte meg inn hadde eg fått intrykk av at man måtte være medlem for å stå der. Men då eg kom dit traff eg mange kjente som eg vet ikkje e medlem. De sa at de bare kjøpte biletter, og at ingen sjekket om de var medlem.

Ka e poenget med gjerdet hvis folk som ikkje e medlem av bataljonen bare kan gå inn på BBB- feltet uansett??? då kan de jo bare ta vekk gjerdet!!!

då er det for dårlig kontroll når man kjøper billetter for BBB-felte i det tillfellet.for BBB-felte er for de mektige Brann Bataljonen Bergen...
14
Brann / ingen bombe men
June 04, 2005, 17:48:34 PM
Quote from: "sekto"Miller er ikke bygget for løping. Hans kropp er designet for korte turer til og fra puben. quote]
Jeg syntes ikke du/dere bør kritisere Miller sånn.. tenk tilbake når han kom til Bergen og Brann så feit han VAR då..!! :evil: menne han har jo nesten mistet hele øl bommen og har begynt å bli en veldig trent mann.. om han ikke føler for å løpe en lang tur, så la han få ta en litt mindre tur då.. han må få ta det litt i sitt eget tempo.. det har gått bra til no...Miller er en klasse spiller...!!
15
Brann / Ny spiss på vei?
May 31, 2005, 22:07:23 PM
Hvis han er så "jævlig flink" burde du kanskje vite hva han heter? Og han burde absolutt spilt i en bedre klubb enn Ross County. Tipper du ikke engang visste det...
jeg vet mer enn du noen gang kommer til å gjøre......!!!! det ligger i genene til en Winters å vere jævla god... samme som Bengt Sæternes.....
Brann til jeg dør å vel som det...
16
Brann / Re: Flott TIFO, laber stemning
May 31, 2005, 15:42:34 PM
Quote from: "Torvanger"Endelig har man begynt å få litt nivå på TIFO-en, banneren "Bill.mrk Motstand søkes..." som hang foran Store Stå var det høy klasse over. Stemningen var derimot fullstendig fraværende, normalt sett peiser publikum på når Brann leder 3-0, men de siste 20 minuttene virket det som om Stadion sovnet. Ingen tvil om at Brann hadde fått dampen mer opp dersom publikum hadde gitt dem beskjed.

helt, helt, helt ENIG!!!!! Brann til jeg dør...
17
Brann / Re: Bengt S oppskrytt?
May 31, 2005, 15:39:59 PM
Quote from: "jegløh"Blir vel en del som kommer til å måtte hvile etter å ha lest dette innlegget, men jeg skriver det likefullt; Bengt S er ikke så god som folk mener og ønsker.

Faktumet at han scorer en god del mål kan ikke legges skjul på. Men det er aspekter ved hans spill som ergrer meg veldig.

For det første mener jeg at ballfølelsen er rett og slett elendig. Ikke bare har han Norges hardeste ballmottak, han er stadig vekk blitt observert i å trakke på ballen når han fører. Og hva i helvete var den frispillingen til Raymond (som kunne vært alene med keeper forrige kamp).

Jeg er veldig glad han spiller i Brann for reservene er vesentlig svakere, men hvis han er aktuell for landslaget er det et elendig landslag. Robbie W er i mine øyne av en helt annen klasse.

om du mener dette som du skriver her så FUCK OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bengt er en spiller som har sånn klasse over seg atte har ikke ord over det... den nye Vieri!!!!
18
Brann / Ny spiss på vei?
May 31, 2005, 15:33:45 PM
kan ikke bare Brann bruke pengene på klasse spillere som Lundekvam og andre.. vi har for mange dårlige opplevelser med kjøp av spillere som ikke gjør mål for seg, i dette tilfelle kan de bli bokstavlig talt... og 94 kamper å kun 22 mål?? hallo? Sæternes skårer fler i denne sesongen enn det... det Brann bør lære seg er å bruke pengene mer fornuftigt.. hent heller lillebror til Winters, han er ung,hurtig og jævlig flink..... noen som vet hva han heter???
Brann til jeg dør... Hansa smaker like godt som hvor mye jeg elsker Brann....
19
Brann / Branns ambassadører
May 27, 2005, 22:50:00 PM
Quote from: "`Nisse"Ekle fjortiss tøser altså. De kan brenne og ikke søren om de skal få store stå med seg på noe tull. Blir så irritert på sånne folk som fremstiller bergensere som totalt hjernedøde. Jeg synes sånn som dette er helt usmakelig og ikke morsomt i det hele tatt.

HELT ENIG!!!!!!
20
Brann / Reis med Bataljonen og se Viking - Brann
May 27, 2005, 22:44:41 PM
faen jeg har så lyst til å reise, menne jeg har eksamen de dagene.. :evil: det er så jævla irriterende... sender de kampen på tv?? så kan jeg se på den menst jeg leser..!!!
Brann til jeg dør, Brann til blods..
21
Brann / Brann-Lyn: Ingen interesse??
May 27, 2005, 15:22:04 PM
hvor mangen kommer fra lyn då?? jeg var på lyn oslo`s hjemme bane sist sesong, det var cup finalen, då satt jeg nesten inne i lyn bataljonen(d.v.s to seter vekke fra der den første lyn supporten) og det var vel 200 stk eller noe?? og vi fra Bergen var over 20.000 på ullevoll. det var ca. 30.000 i oslo den helgen.. det er greit man kan ikke sammen ligne det menne jeg lurer på om lyn har "giddet" å arrenskjere en tur til verdens navle Bergen. og då tenker jeg ikke på tre stk.!?
22
Brann / lite liv.
May 26, 2005, 20:00:16 PM
inngangen har vel ikke ødelagt alt menne ja den e i veien (litt) av og til..
menne inngangen bør ikke fjernes, e.v.t bare justerest på.. trekke den frem sånn atte det gåt an å gå bakom den..
23
Brann / CAPO!!!!?? det er det vi trenger!!
May 26, 2005, 19:56:37 PM
Quote from: "Brannmann rob"nei dessverre jeg er 16 år jeg så jeg husker ikke de gode gamle dagene, menne jeg har vel så god stemme som en VOKSEN mann så det er ikke det som er problemt menne jeg syntes vi burde hatt noen som hadde styringen, en som hadde ansvar for å starte liv.. jeg har gått på stadion siden jeg var 3 år... du då?? menne det er ofte unge som ødelegge for oss som er inntrisert i å skape liv ja, menne så er det noen unge (som meg) vi gir alt hver kamp, vi starter sanger, vi føller opp på sanger, vi sloss bokstavlig talt for Brann.. det har godt et par knokler for Brann allerede ska jeg si deg... kødder du med Brann kødder du med Bataljonen medlemmer(som meg)
Brann til jeg Dør........


Da er vi 2... hehe :P[/quote]

det er godt at det er noen som er enig..!menne ja 16.mai va den beste kampen angående liv.. for då hadde vi på en måte en"capo" då ble det mer samstemt. jeg bare sier om , e det nokken som vil slåss bare kom igjen me oss"
Brann til blods
24
Brann / Vi er så dårlig
May 25, 2005, 21:49:04 PM
jeg syntes dere er litt stygg mot Bergens ære her asså... E fra Bergen å e stolt av det....?!
25
Brann / CAPO!!!!?? det er det vi trenger!!
May 25, 2005, 21:47:42 PM
Quote from: "sekto"
nei dessverre jeg er 16 år jeg så jeg husker ikke de gode gamle dagene, menne jeg har vel så god stemme som en VOKSEN mann så det er ikke det som er problemt menne jeg syntes vi burde hatt noen som hadde styringen, en som hadde ansvar for å starte liv.. jeg har gått på stadion siden jeg var 3 år... du då?? menne det er ofte unge som ødelegge for oss som er inntrisert i å skape liv ja, menne så er det noen unge (som meg) vi gir alt hver kamp, vi starter sanger, vi føller opp på sanger, vi sloss bokstavlig talt for Brann.. det har godt et par knokler for Brann allerede ska jeg si deg... kødder du med Brann kødder du med Bataljonen medlemmer(som meg)
Brann til jeg Dør........
26
Brann / CAPO!!!!?? det er det vi trenger!!
May 25, 2005, 21:34:51 PM
27
Brann / Svindal Larsen?
May 25, 2005, 20:40:28 PM
enig med enavgutta... de to er jo noen av norges beste hodespillere..... ingen skal utkonkere de to... de e på laget for å bli.. :twisted:
28
Brann / lite liv.
May 25, 2005, 20:31:38 PM
helt enig syma.. de som vil synge bør stå oppe med veggen.. mens de som vi bare stå å se kamp kan komme seg ned til gjerde........
30
Brann / då har jeg sikkert sett dere...
May 25, 2005, 15:18:04 PM
jeg pleier å stå over dere då.... ja vi kunne jo prøvd å få til en ordning med det då.... går jo an å prøve... menne det er jo litt kjipt for andre på BBB felte at vi står å veier med flagg, då ser jo ikke de en dritt...
31
Brann / har flagg..
May 25, 2005, 15:06:05 PM
jeg har opp til flere flagg, menne gidd ikke drasse på de inn på kampen.. hvor pleier dere å stå på kampene då?? jeg pleier å stå til høyre for inngangen(når du kommer innen fra) jeg hyler å skriker menne det er ingen som føller opp på sånne som "Vi e Brann Bergen`s stolthet, SK Brann Bergen`s stolthet.." og "No ser jeg rødt(no ser jeg rødt) no ser jeg hvitt(no ser jeg hvitt) men det ender bare med ingenting... :evil:  :cry:
32
Brann / hater VIF
May 25, 2005, 14:42:04 PM
33
Brann / lite liv.
May 25, 2005, 14:35:20 PM
no har jeg vert på BBB- felte hver kamp denne sesongen, jeg syntes det er relativt dårlig liv på kampene no for tiden. det har vert en kamp der det va skikkelig liv. det var 16.mai menne då var jo relativt mangen drita full så det er jo greit.. jeg håper at no på søndag atte Brann Bataljonen Bergen klarer å sette i stand no skikkelig liv.. ikke bare de første 5 minuttene. ikke for å slenge drit til Brann supportare, vi er best i verden, menne jeg syntes at vi kan endå bedre.. er der ikke enighet blant andre som har vert på kampene??
Brann til blods... Brann til jeg dør..
may the force be with you Obi "Wan" Mikel. (where ever you are)
34
Brann / john obi mikel
May 25, 2005, 14:04:04 PM
May the force be with you Obi "Wan" Mikel (where ever you are)
35
Brann / nytt blod..!!
May 25, 2005, 13:59:34 PM
"Satans svarteste fittehelvete, dette laget er helt forjævlig elendig" skrev "skotten" om det er sånn du seie om Brann så kan du til helvete holde deg unna klubben.. då er du bare en medganssuporter og det er bare idioter som er det....
Brann trenger gode spillere på benk og på banen... vi har mennesker som mer en gjerne gir penger til nye spiller kjøp om det som er et problem.. Brann trenger hvertfall en som kan dirigere laget sånn at de klarer å holde fokus HELE kampen, ikke bare de 73 første.. mål forskjeld de første 73min 18-6 de siste 17min 1-7??? og noen sier vi ikke trenger noe å holde mote oppe? e du dom eller?? det vises gang på gang kamp på kamp atte vi trenger noen som kan derigere laget de siste 17min.....
May the force be with you Obi "Wan" Mikel (where ever you are)
36
Brann / nytt blod..!!
May 25, 2005, 10:22:50 AM
michael mifsund som er en alt muligmann fra lillestrøm og vil vekk derfra er et STOORT møst for en klubb som Brann.. han har klasse over seg.... kan brukes som høyre kant.. kristoffer hælstad er en ung perfekt derigent som er en ball vinner... han gir alt alltid.. den nye myggen... har et godt lag,menne vi trenger bare en som kan styre troppene skikkelig hele tiden.... mjelde e god ikke misforstå meg, menne han trenger en assistent som kan gi beskjed han også...
37
Brann / elsker Brann i tykt og tynt...
May 24, 2005, 11:56:50 AM
jeg er fremdelses rasende over at Brann klarte å tape mot start på søndag, menne jeg elsker Brann uansett. jeg håper de vinner mot lyn no først kommende søndag, menne om de ikke gjør det så kommer jeg til å vere skuffet ja, menne jeg er en Brann suporter uansett og jeg vil aldri tenke tanken om å gå til en annen klubb, jeg er Brann til jeg dør, i tykt og tynt.. selv om vi skulle rykke ned så støtter jeg Brann for det.... ser at tom sanne skårte for Brann2. NYDELIGT... på tide..... ELSKER BRANN I TYKT OG TYNT.. Brann til blods. Brann til jeg dør..