• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ikstart

1
Brann / Brann får drakter fra Kappa!
December 01, 2006, 15:02:53 PM
Gratulerer. Norges peneste drakter! =)
2
Brann / Gashi til Brann??
August 30, 2006, 22:14:56 PM
Gratuler med Gashi. En av de få spillerne jeg alltid hatt sansen for i Enga. Ta gullet!

Mvh
IK Start fra Christianssand
3
Bilder og filmer / Filmer:
July 18, 2006, 00:13:40 AM
Filmen er fra Hammarby-AIK. Litt treg å laste ned, men det er verdt det.

http://brugd.ctrl-c.liu.se/~globaltifo/filmer/bajenaik06.wmv

Her er en fra Djurgården - Hammarby

http://www.youtube.com/watch?v=PJrc5YFbc0g&search=Babys%20hooligan%20Casual%20AIK%20Hammarby%20Bajen%20Gnaget%20Boys

Sykt å se hvor langt før Sverige egentlig ligger i supporterkultur og stemning. Merker fort at vårt naboland er så mye mere internasjonalt.
4
Brann / Brann ut i Europa?
June 04, 2006, 22:52:24 PM
Gratulerer. Satser på at både Start og Brann kan komme langt i Europa :wink:
5
Tifo, sanger o.l.... / Banner til RBK-kampen
May 31, 2006, 11:54:35 AM
Har kanskje ikke noe med RBK kampen å gjøre, men foreslår når/hvis Azar Karadas kommer tilbake. Lager dere et banner med; Azar Karadas - kongen av Bergen!
6
Brann / El Fakiri og Karadas
May 31, 2006, 11:52:43 AM
Azar Karadas - Kongen av Bergen
7
Brann / En hilsen fra Sørlandet - til Bergen!!
May 21, 2006, 23:42:10 PM
Ja, ikke sant. Dere er en fotballby - men tenk hvilkne tilstander det hadde vært hvis dere hadde vunnet serien iår. Eller vært i den posisjonen Rosenborg har vært i mange mange år. Dere har ergo potensiale til og bli MYE større.
8
Brann / En hilsen fra Sørlandet - til Bergen!!
May 21, 2006, 22:50:28 PM
Se det bergensere.

Brann gjør det sinnsykt bra for tiden, og må si Brann er det laget jeg liker mest - bak mitt kjære IK Start selvfølgelig. Stemningen på sitt beste, er internasjonal snitt over. Og Bergen er den eneste byen i Norge som har potensiale til og bli en sikkelig fotballby. Noe jeg tror dere hadde vært, hvis Brann hadde hatt den sportslige suksessen for.eks Rosenborg har hatt (stemningen på Lerkendal er latterlig). Nå snakker jeg om Brann-publikummet generelt. Bataljonen har også enormt potensiale, og dere har potensiale til og bli norges beste supportergruppe. Dere er langt unna, men jeg tror Bataljonen bare vil vokse og vokse fremover.

Dere spiller også posetiv fotball. Og Brann er det laget jeg til nå denne sesongen har blitt mest imponert over. Før var det ofte sånn at dere spillte fantastiskt fotball 40-min, forså og spille elendig. Ser ut som det har forandret seg, og at dere er blitt litt mere kyniske samtidig å spille offensiv og fin fotball. Dere har typer på laget som KAN føre Brann til nye høyder, for.eks Winters, Andresen, Opdal og ikke minst Charlie Miller. Mangler vel bare at Azar Karadas kommer til byen nå?

Som sagt setter jeg ingenting foran IK Start. Men Brann er det laget jeg håper skal vinne, hvis det ikke blir Start. Dere er konge bra folk, dere har litt for god selvtillit - som igjen bare er morsomt og dere lager selvsagt mye liv. Dere har ikke minst nydelige jenter i Bergen, ingenting slår blide-sørlandsjenter men Bergen sine er på høyde med våre faktiskt.

Så, come on BRANN! Hvilken fest det hadde blitt vist dere vant gullet. IK Start kommer sterkt tilbake, om ikke iår, men neste sesong blir det gull på vår nye stadion i Christianssand!
9
Kamper / Start - Brann
April 20, 2006, 19:16:21 PM
Kommer det mange bergensere nedover eller?
3-2 kampen ifjor er at av mine beste minner. Sinnsykt kamp!
10
Brann / Jesper Mathisen
March 24, 2006, 11:07:54 AM
Jesper Mathisen er til de grader oppskrytt.
Han forlater heller ikke klubben, han blir leid ut først.
11
Brann / Selge Soma??
March 24, 2006, 11:06:40 AM
Jeg barer lurer på hva dere driver med der oppe?
Selge Soma til Viking?
12
Brann / Forventninger for sesongen
March 07, 2006, 12:59:37 PM
Se det folkens!
Håper dere kan ta dere litt tid til å svare på et par spørsmål, anngående hva dere forventer av Brann i sesongen 2006. Er selv skribent på menigheden, og lurer litt på hva DERE supportere tror om deres eget lag før denne sesongen.

1. Hvilke forventinger har dere til sesongen?
2. Hvordan blir deres anntatte førsteellver?
3. Vurdering av stallen. Pluss-minus ved laget.
4. Plassering ved slutten av sesongen.
5. Og evt andre ting dere vil skrive om laget..

Håper dere kan være så ærlige som mulig.

Vi lier det
13
Brann / Det store selvbedraget
January 16, 2006, 18:37:33 PM
14
Brann / Det store selvbedraget
January 16, 2006, 14:37:38 PM
Vil bare si at stemningen på Brann-stadion på sitt beste er uten tvil Norges beste! Har selv vært på noen Brann-kamper og når stemningen er på topp er det ingen som slår dere. Bergenserne har et enormt potensiale til og bli enda bedre. Dere er høylytte og tro meg, når brann blir et sikkelig topplag og kjemper om gull så kommer det til og ta av i Bergen.
Har aldri sett maken til et mer engasjert publikum. Og at stemningen og interessen er overvurdert blir for meg helt feil!

At det er stor interesse for Viking etter at de fikk en ny stadion er rett. De har også gjort det bra og det skulle bare mangle. MEN stemningen på stadion er rett og slett elendig! Husker Viking-Start hvor Menigheden og vi kr.sandere overkjørte siddisene. Har aldri vært så stille på en kamp som det var da.
Om interessen ikke er på topp i Bergen nå så kommer det til og bli det om noen år, når Brann får noe til igjen!
Husker også når Brann-fansen var i Krsand i 2000, makan til selvsikkre folk skal man lete lenge etter :wink: Var liv i byen da!
Men det er det som er gøy med Bergensere, dere tror alltid dere skal vinne og er best men det går som oftes på trynet. Men tenk når dere begynner å vinne igjen? Tenk hvordan det hadde vært i Bergen hvis dere hadde vært i Champions League slik Rosenborg har vært i mange år. Tro meg, stemningen hadde vært enorm!
15
Brann / Satsing på unge talenter.
January 16, 2006, 14:10:17 PM
Nicolai Misje? Er ikke han et stort talent?
Husker han debuterte i tippeligaen for et par år siden...

Og dere har jo fotballgymnas her, Ole Marius Gundersen fra Kristiansand var jo innom der men flyttet tilbake. Spiller nå i MK...
Hørt også noen rykter om at Fana og Løv-ham er gode?

Ser at det er mange som tviler på Start iår. Det er klart alle er spent på hva som skjer nå og hvordan det går. Det Nordlie og Soler tydeligvis satser på nå er å utvikle spillerne våre enda mere. For det er ingen tvil om at vi har gedigne talenter i klubben, som har et enormt potensial og som forhåpentligvis bare vil bli endre bedre enn de var ifjor. Det er dette vi håper på!
At Start hadde litt flaks til tider er jo sant, men når det blir såkalt flaks i flere kamper på rad så man at det var noe helt spesiellt og mere enn bare flaks. Vi spillte til tider også glimrende fotball og overkjørte flere lag!

At Erik Soler ble i Start er nok ikke bare det med at Start er dumstridig og lot han bli da laget rykket ned. Vi så nok heller at det var noe stort på gang og hadde usedvanlig mange talenter i klubben. Derfor satset vi videre på Soler.
Uten Erik Soler (og Ernst ravnaas) hadde vi heller ikke fått ny stadion. Som skal stå klar til neste år!
16
Brann / Satsing på unge talenter.
January 15, 2006, 23:57:44 PM
Jeg synes det er litt merkelig at ikke en stor by som Bergen har fått frem flere talenter i de siste årene. Meget merkelig!
Bergensere trodde jeg skulle ha såpass selvtillit at de skulle få til noe. At ungdommer i Bergen er selvsikkre er vel ingen myte?
Hva er det dere gjør feil? Er det dårlige holdninger?

Ser at det er mange som nevner Rosenborg og Oslo-klubbene, men dere må heller ikke glemme Start og Sørlandet!
Uten de talentene vi hadde for 5-år tilbake, hadde ikke Start vært der de er idag. Start måtte satse på talenter og det har fått enorme resultater idag og vil også gi det i fremtiden.
Nevner bare Kristofer Hæstad, Marius Johnsen, Fredrik Strømstad, Lars Martin Engedal som alle Kr.sands gutter. Alle er idag på landslaget, Engedal kaptein på U21.
Vi har også 1 spiller på U17 landslaget, hele 6 på U18 og 2 spillere på U19. Spesiellt Jesper Mathisen og Morten Hæstad kan fort få sitt gjennombrudd ganske snart, gedigne talenter begge to. Vil også nevne Aram Kahili som bare er 15år og scorer høyevis av mål for Start2, som iår rykket opp til 2-div.
Andre lokale men litt eldre spillere er; Steinar Pedersen og Bård Borgersen, begge på landslaget og fra Kr.sand. Også keeperen vår Rune Nilsen. Dermed er over halve A-laget vårt lokalt, da ikke tatt med Atle Roar Håland som er fra nabo byen, Mandal. Disse fikk sølv iår, og viser at det er mulig å satse på egne spillere!

Det er klart dette gleder meg, og talent arbeidet har blitt jobbet med i det usynnelige. Da Start var en klubb som alle lo av og ingen trodde på Start ble talent arbeidet i Kr.sand satset på. Og det vil bare bli bedre og bedre. Start3 satser på opprykk til 3-div neste år og Erik Soler har sagt at det skal satses på lokale talenter også i fremtiden!

Tilbake til saken lurer jeg som sagt på hva som er blitt gjort feil i Bergen og Brann?
Hvor er det blitt av spillere som Azar Karadas, Tommy Knarvik og Alex Valencia? Husker Knarvik for noen år siden, trodde det skulle bli noe stort av han. Og skal nå Erlend Hanstveit kanskje selges. Blir ikke det bare en ny bergenser ut?
Jeg takker for Valencia for det er rett og slett en fantastiskt spiller, men jeg lurer litt på hvorfor han ikke fikk det til i Brann?
Azar Karadas som gikk til RBK  sier jo senere at hvis du fÃ¥r suksess i Bergen ble du med en gang en superstjerne og fikk et enormt press pÃ¥ seg.
Kan dette være noe av problemet?

Hvorfor jeg bryr meg om Brann er fordi jeg liker Brann meget godt. Jeg har alltid likt Bergensere og dere engasjemang. Men dere har aldri fått det orgentlig til!
Tenk hvordan det hadde blitt på stadion hvis Brann hadde vært ett topplag, det hadde tatt fullstendig av. Dere har et enormt potensial. Bataljonen hadde vært norges beste supportergruppe hvis Brann hadde vært Norges beste klubb, det er garrantert! Husker bare cupfinalen. Ikke sett maken til publikum! Kr.sands publikummet blir ettermin mening bare slått av dere på sitt beste, det skal sies at vi i Kr.sand har hatt en enorm utvikling iår. Folk har vært gale på stadion!

Forslaget mitt er å begynne å satse fullt og helt på talenter, Bergen er en stor by og bergens ungdom har full av selvtillit.
Jeg håper Brann snart blir et topplag!
17
Brann / Ã?ren i fokus
November 21, 2005, 19:13:22 PM
18
Brann / Hvorfor er ikke Brann-jr med i NM?
August 18, 2005, 13:29:57 PM
Nja...typisk for landsdelen vil jeg ikke si legner.
Hvertfall ikke Kr.sand city, der er det jævlig mange overlegne og selvgode personer og også i Menigheden. (uten at jeg skal si så mye) Er jo blitt Wannebe byen nr2 nå, etter Oslo-vest, Lyn og Bastionen:? Det er dessverre ikke lenger "sjenerte sørlendinger" hehe..

Uansett så vil jeg Brann alt godt, og jeg sier ikke noe ydmykende her. Bergensere er fine folk som jeg liker! :D
Du skal vite at Start har i årerekker ligget nederst på alle tabellen, derfor er vi meget høyt oppe og store i kjeften nå. Og dette er ikke bare blaff som det ofte er, vi har flere talenter enn noen gang i klubben. Og som ennå ikke har prøvd seg!
Sørlandet har ikke vært så mye å skryte av liksom, det har vært "Bergenbølgen". Nå dominerer vi nesten alt: spyd, sykkel, fotball, Idol, padling osv osv.. tror det er mye av årsaken til at vi er gått fra å være træge og flaue sørlendinger til ekstremt høy på pæra. Det ser jeg også i byen som er av ENORMT vekst...

Vil Brann alt godt, og håper vi kan dominere Fotball-Norge sammen! :D

Heia Heia START!<3
19
Brann / Hvorfor er ikke Brann-jr med i NM?
August 18, 2005, 11:57:45 AM
Ole Marius Gundersen fra Kristiansand var en god stund i Brann.
Flyttet tilbake til Kr.sand og spiller nå for MK, skal over til Start snart igjen.
Han sa at Misje var rimelig god..og en som heter Mathias.
20
Brann / Hvorfor er ikke Brann-jr med i NM?
August 17, 2005, 16:21:59 PM
Start har ikke det.
Men vi har trenere nedover i alderen som er ekstremt gode og satser enormt mye på teknikk.
Det samme i de andre klubbene i byen, som det nå begynner og bli en del av. Nå rykker også Start2 opp til 2-div så jr og talentene får et mye bedre nivå, noe som har vært et problem. En del av de beste spiller også på Start3..
21
Brann / Hvorfor er ikke Brann-jr med i NM?
August 17, 2005, 16:07:16 PM
Ok, takk for svar.
De har jo et par talenter da! Og det gikk nesten mot Startjr, Brann tapte 4-3..hehe. ( I jetcupen)
Synd dere ikke er med, satser pÃ¥ at StartJr tar NM pokalen.  :D
I Agder, spesielt Vest og Kr.sand kryr det av talenter, har aldri vært så mange før. Ikke bare i Start, men klubber rundt om i byen..
Tror Soler har gjort en god jobb med Ã¥ sette opp ballbinger nesten sagt pÃ¥ "hvert hjørne" i bydelene.  :D
22
Brann / Hvorfor er ikke Brann-jr med i NM?
August 17, 2005, 15:10:44 PM
Kan noen si meg hvorfor ikke Brann sitt junior lag ikke er med i NM?
De var jo meg i Jet-cup!
23
Brann / Tobbe Grahn
August 17, 2005, 13:30:15 PM
Tobbe skal være på vei til Start.
Selv er jeg svært skeptisk...
24
Tifo, sanger o.l.... / Teksten til "Det skal skje"?
August 16, 2005, 16:35:19 PM
VÃ¥lerenga kan brenne.
Et mer usympatisk lag skal man lete lenge etter...
25
Tifo, sanger o.l.... / Teksten til "Det skal skje"?
August 15, 2005, 14:33:47 PM
Takk!

HEIA HEIA START<3<3<3
26
Tifo, sanger o.l.... / Teksten til "Det skal skje"?
August 15, 2005, 00:34:58 AM
Quote from: "R.I.P.Super-ray"Hva i alle dager skal en start fan med teksten til en brann sang?
Jaja, anyway, noen som har teksten til cupfinalelåten til RBK i 99? Digger den!


Den er utrolig bra. hehe!
Morsomm tekst :D  Pluss at jeg heier pÃ¥ Brann etter Start.
27
Tifo, sanger o.l.... / Teksten til "Det skal skje"?
August 15, 2005, 00:21:12 AM
Nja.. Det var en del som prøvde å psyke han ut osv.. Noen som "bua". Var vel mere ironi støtte enn orgentlig støtte fra en del.
Det skjønnte Espen Johnsen og han svarte med å vise finger til Menigheden, dermed ble mange forbannet på han og ble sagt masse stygge ord.
"Kristne-pakk", "bling bling bling espen skjønner ingen ting"++++
Har diskutert dette i hele dag så jeg orker rett og slett ikke.
Jeg kan skjønne Marius, det er broren han osv..Men det ble litt for mye å gå ut til pressen synes jeg. Og det han ikke skjønner er at for.eks når de ropte opp Espen Johnsen når kampen skulle begynne klappet vi, men under en kamp så driter vi i det. Da er det kun de gule og svarte vi heier på og de andre kan dra til "helvete" hvis du skjønner. For meg ser det ut som at M. Johnsen synes vi skal være forbannet fordi Espen fikk rødt kort, men det er ikke mulig under kampens hete.

Hvis dette hadde vært Stian Ohr som vi virkelig hater, var syke tilstander da han spillte for Enga i Kr.sand 2002, Var flo tilstander bare verre, VIF bussen ble steinet og spyttet på. Tilbake til saken tror jeg ikke denne saken hadde vært så stor. Er KUN fordi det er broren til Marius, som vi elsker!!

Synes synd på Espen, men egentlig mest fordi han er i Rosenborg og blir ødelagt som spiller, som mange mange andre har gjort. Hva de driver med der oppe vet jeg ikke, dessverre. Men det er trist å se på, Espen som var så enormt god. Jaja..
Måtte RBK rykke ned og Brann ta sølv!

Uansett, ingen som har teksten? hehe
28
Tifo, sanger o.l.... / Teksten til "Det skal skje"?
August 14, 2005, 23:15:41 PM
Se det!
Som dere kanskje ser er jeg Ikstart fan, og jeg lurer veldig på om noen av dere har teksten til: "Det skal skje", synes den er utrolig bra.

Brann er foresten et lag jeg har respekt for, Bergensere er kule folk. Trenger sånne i kjedelige Norge.
Sats på 2-plass dere så dominerer vi Fotball-Norge sammen.
En dag skal det skje at RBK og Enga rykker ned! ;)

Stå på!


http://www.menigheden.no
29
Brann / Røykbombe på BBB feltet.
May 26, 2005, 14:35:50 PM
30
Brann / Start - Brann
May 22, 2005, 14:51:26 PM
Hvor mange bergensere kommer det til Kr.sand/sol-byen ca?
Er 18 grader i skyggen her og sol!

Start skal bare leke! : )
31
Alex Nyarko kommer inn for Joey.
En spiller som etter min mening kanskje burde har startet før, joey blir for lik doffe og strømstad. Alt for liten og vi trenger en med litt muskler på midtbanen.
Men en ting er sikker, Nyarko debuterer og han er enten en klassespiller eller en flop.
32
Bergensere er koselige men rare: )
og blir nok ikke bråk med dere...

Start skal bare leke. Og har ikke noe press på oss, det har dere som skal ta medalje. Tipper ikke en enkel kamp, men kanskje underholdning?!
Meget offensive lag begge to, men tror nok start går seirende ut av kampen.
33
Hvem vet?
Neida..bergensere er koselige de. Vi skal være greie med dere : )
34
Quote from: "Xminator"Typisk fjortisspreik. Voksne supportere klarer å ta en øl sammen før kampen.


Bare så lenge det ikke kommer casuals fra bergen. Er vel en del av de der?
Er noen her nede også...
35
Bare vent, skal ta fullstendig av! :D
noe som det gjør allerede.

Spiller samba fotball, og blir gøy å møte brann som også spiller god fotball!
se hva normark sa:

http://www.fedrelandsvennen.no/fotball/start/article213990.ece

Det er bare to plasser i Norge de har bygget opp et så sjølgodt image. Det i Bergen og her i Kristiansand, sa Normark.
36
Bare dere ikke blir banket opp dere nede :wink:
Vi sliter med et kristent rykte ennå, men det er fullstendig feil. Vi har den mest voldelige byen bak oslo.

Ble bråk mot Viking:

http://www.fedrelandsvennen.no/nyheter/kristiansand/article279430.ece
37
Brann / Start- Brann!!!
April 18, 2005, 12:09:52 PM
Hvis dere tror at det kr.sand er en kristenby tar dere helt feil.
Sørlandet har en del mer rike og kristne folk enn andre steder men Kr.sand er langt ifra kristent, Til det har det vært for mye tilflytninger og full/slagsmål på quarten : P og menigheden er faktiskt ironisk ment på kr.dom.

Jeje.. dere klarte ikke tabelltopp :wink:  Tar av her nede nÃ¥!!
Og blir jævli gøy når Start ennå leder serien etter å ha slått brann 22mai! : )
38
Brann / Start- Brann!!!
April 17, 2005, 12:59:02 PM
Quote from: "LandåsKongen"nytt for meg dette her at folk fra kr.sand er så sykt gode supportere.


hehe. Da har du tatt feil, det tar av i byen ver gang start vinner :D
Derfor normark sier dette.
39
Brann / Start- Brann!!!
April 17, 2005, 11:54:59 AM
Normark er tragisk, enkelt og greit!
Men jeg synes det han sa ikke er så negativt, det stemmer jo og det bare betyr at folk fra Kr.sand og Bergen er sykt gode supportere og tar helt av når det går bra med laget :D
40
Brann / Start- Brann!!!
April 17, 2005, 10:16:54 AM
Quote from: "Stalin"Har lyst, få steder man finner så råe folk som i kr.sand..



Bare kom, det skal ta av! Og jeg må si at bergensere er noe helt spesielt og som jeg og mange andre i Kr.sand har respekt for. : )
41
Brann / Start- Brann!!!
April 17, 2005, 01:56:00 AM
Hvor mange bergensere kommer til Kristiansand 22mai ca?
Skal bli sikkelig liv hvertfall  :D Jeg gleder meg.


Se hva Normark sa om oss: "Det er bare to plasser i Norge de har bygget opp et så sjølgodt image. Det i Bergen og her i Kristiansand, sa Normark."


Link: http://www.fedrelandsvennen.no/fotball/start/article213990.ece