• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sga55

1
Brann / FLERE SPILLERE INN?
January 17, 2008, 20:51:25 PM
2
Brann / Overganger før seriestart 2008
January 17, 2008, 20:44:54 PM
Quote from: "HansaInferno"Solli kan flyttes inn sentral, og Guntveit kan også brukes der. Jeg vil heller bruke penger på backplassene. Til nøds kan både Dahl og Hanstveit brukes som stoppere, det er ikke sentralt problemet ligger. Backer/vinger bør være det viktigste nå om man skal forsterke mer. Spesielt på venstrebacken der vi kun har Hanstveit akkurat nå!


Litt uenig med deg der. Mener sentral linjen er det viktigste. Når eg har sagt det så er eg enig med deg i at vi kunne trenge et klar første valg på både høyre og vestre back som er god nok for CL. Men spørs kor mye peng vi har då... Venstre back er mest prekært behov pga av Hanstveit sin fart. Dahl håper eg kan forbedre seg denne sesongen.
3
Brann / Overganger før seriestart 2008
January 17, 2008, 20:30:48 PM
Quote from: thesevs
Quote from: "Nixon"På spørsmål fra en Brannsupporter har Esbjerg-fansen dette å si om vår nye (forhåpentligvis) nye spiss.

Demba er en rigtig rigtig god spiller, når han ellers gider. Han kan til tider virke opgivende, men det er bare fordi han mener han gør alt bedre end de andre. Han er en super stærk spiller, som holder folk godt væk fra sig. Han er drible stærk, og har nogen gange et genialt øje for spillet!
I mine øjne vil han være et perfekt køb for jer hvis i søger en targetman.


En god spiller i henter jer der. Men der er masser af problemer med discipline, og han opfatter sig selv som den ultimative stjerne så der er intet team work over ham.
Men bestemt en god target spiller, med fremragende teknik og et godt hovedspil. Men han laver ikke så mange mål. i 71 kampe har han lavet 23 mål for os.
Men han skal nu nok blive jer et spænende bekendtskab


Sort guld købt for sort guld.....I sandhed en sorgens dag ifald historien holder.



Hvis Demba blir fast tror jeg Mjelde kan slippe mange problemer med ham. Det at denne dansken sier at han kan vanskelig for å se Teamwork holdningen og dermed stein på stein holdnignen til Mjelde gjør meg litt bekymret. Ydmykhet i media pluss teamwork i forhold til resten av laget håper jeg kan hjelpe denne spilleren mye. Når det gjelder fotball kvaliteter så ser det ut som han har plenty med det. Håper Mjelde sitter seg ned og rådgir ham både om media (på samme måte som Erik Huseklepp) og  bruker mye tid på dette med teamwork og støtte opp om andre lagkamerater.

Tror heller ikkje det kan være en uting om han finner seg til rette og blir gode venner med Tijan. No skal det jo sis at det er stor alderforskjell der då.

NOEN Som vet om han snakker skikkelig svensk? Noen som har sett et intervju. Regner egentlig med det siden han har vært i Sverige siden han var 8 men...
4
Brann / Overganger før seriestart 2008
January 17, 2008, 19:48:10 PM
Quote from: "Kjell249"


Veldig enig med Kjell her. Bruke mye penger på en leder i midtforsvaret og midtbanen kan bli viktig. Andresen gone og en Siggurson ute i lang tid eller evt at han ikkje er den samme spilleren etter øyeskaden kan få katastrofale følger. Føler vi har muligheten til å bygge på Branns sukksess i fjor. Interessen er større enn på lenge og vi har mulighet til å komme oss inn i CL. Blir kjent på kontinentet. Dvs. mye mer peng til stadion utbygning og spillerkjøp... spillerkjøp først og fremt for å bli i det selskapet.
5
Brann / Kaptein 2008
November 16, 2007, 18:35:46 PM
Så akkurat svaret ditt.. kan komme med like mange eksempler på det motsatte.. .hva med nummer 20... ET EKSEMPEL????
6
Brann / Kaptein 2008
November 16, 2007, 18:34:38 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "Luke Skywalker"Tja, nå skal vi ikke le så altfor mye av dette. Trøye-numre er meget viktig, og er en måte å kommunisere utad internasjonalt. Et lite kurs i numre:

Nr 1 : Første keeper. 12 er reserve keeper.
Nr 4 : Sjef i midtforsvaret, som oftest en ledende skikkelse.
Nr 6 : En back eller ving, helst høyre side. Dette skal være en allround        
        spiller, som bidrar begge veier.
Nr 7 : En ving, eventuelt en playmaker på midtbanen.
Nr 8 : Det viktigste nummeret i laget. Denne personen spiller på
        midten, som ball-fordeler og sjef. De fleste kapteiner er nr 8. F.eks
        Andresen.


Kan du samtidig komme med noen statistikk på hvor ofte denne kodeksen følges?....:-)Tror nok ikke dette betyr noen verdens ting, man spiller med det nr. man liker om det er ledig...


Kan ikkje annet enn å si meg enig med Klaus her.. Makan til standpunkt!!!
7
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 14, 2007, 09:42:24 AM
Quote from: "Snublefot"må si jeg kommer til å bli virkelig bekymret over vurderingene brannledelsen tar om de velger å bruke penger på moldskred...

Får vi ikke tak i noen av de toppspissene (ijeh, iversen(æsj)nannskog(æsj),vpg, kone,  etc, så får de heller se utenlands.



Akkurat her e eg helt enig med deg Snublefot. Men tror hente Hagen fra Zenit kunne vært et glimrende alternativ hvis ikkje Martin Andresen huker tak i han på landslags samlingen no då.

Hagen inn, karadas på topp og så henter vi Hæstad i tillegg.. då e vi satt for neste år så sant vi ikkje mister Corrales. Forsvinner han må vi ha inn en erstattning der også.  (utlandet er best der mener jeg,... kanskje Christoffer Andreasson fra Sverige...) tenker han hadde kost seg med CL!

Henke larsson (er vel kanskje usannsynlig men burde vært en ide å prøve....) Familien kunne trivdes i Bergen og det er ikke så langt hjem til Sverige når de vil feriere....drømme tenkning..
8
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 05, 2007, 19:16:54 PM
Quote from: "Dr. Nansen"http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=182987
E litt skeptisk til VPG, i dagens vg sier han nesten rett ut at han har overprestert og at han har nådd toppen. En spiller som ikkje tror selv at han kan bli bedre kommer heller ikkje til å utvikle seg..

Nokken som veit kor lang kontrakt Braaten har med bolton? Han var jo ikkje med i troppen ein gang i går.. kansje han e lysten på en retur til fedrelandet igjen vist ikkje ting snur i england.. Han e jo en forholdsvis ung og dyktig spiller med erfaring fra CL.


Enig med deg her Dr. Nansen.

Tror ikke VPG er rett mann for Brann per i dag. Liker mye bedre Braaten som er foreslått over. Viks sier videre at han ikke kan kommer før til sommeren men hvorfor ikke hente ham på lån. Er dette lov? Først i 3 mnd.

Det har ikke vært noe snakk om Nevland i det hele tatt. Er Brann i det hele tatt interessert. Ville ikke dette vært en super makker for Helstad. Har nå erfaring på internasjonalt nivå og kan kanskje lokkes hjem av mulihet CL spill. Nederlands liga er jo ganske mye høyrere nivå enn norsk. Men hadde Nevland spilt i Norge er det en god mulighet for landslagsfotball kanskje igjen?

Beste hadde jo vært om Brann hadde satset på Azar på topp sammen med helstad og heller kjøpt en gull midtstopper. Så kan man spørre seg. Hva er lettest å hente. Tror Azar kan bli landslagsklasse i begge posisjoner. Virker som han har forbedret seg mye i utlandet når det gjelder fotarbeidet og avsluttninger. Mangler kanskje litt fart men trenger nødvendigvis ikkje det for å lyktes som spiss elller midtstopper i tippeligaen.

Mener videre vi bør hente Espen Hoff (kontrakt er nesten ute), Espen Ruud, Kristoffer Hæstad (start sier senest i helgen at de skal selge.) Forsvinner Huseklepp kan Størmstad også være en type vi burde gå etter. (Kan spille for Solli når han trenger vile). Så har vi Hoff på andre siden...

Alle disse spillerene er norsk landslagsklasse og har vært litt ut og inn der.

Hoff, Ruud, Hæstad og Strømstad er alle spillere jeg mener vi kan få tak i. Samme med Gulsvik i Odd.

Gitt at Karadas vil spille stopper ville dette gitt oss en god ballast for framtiden. Strømstad mener jeg vi kan vente med til vi vet hva Huseklepp gjør.

RBH sier en avgjørelse der kommer etter de to neste Europa cup kampene

http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article1424513.ece
9
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 03, 2007, 19:52:55 PM
spe på med Nevland og Lars Ivar Strand og Erik Hagen... og vips er vi klar for CL
10
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 03, 2007, 19:50:24 PM
11
Brann / ERSTATTER TIL M. ANDRESEN og NY KAPTEIN
November 02, 2007, 15:57:12 PM
Men ser poenget ditt Ricky... no får eg helt sikkert moderatorene på nakken.

Blir spennende å¨se om Vålerengen blir en skikkelig utfordrer neste år. Påvirker dette Huseklepp sin avgjørelse?

Mister Mjelde tillitt i spillergruppen fordi Martin går eller derimot styrkes den. Kommer dette an på resultater framover. Hva skjer med UEFA cuppen? Kan vi hevde oss uten martin.

Men mest viktig mener jeg...  hvem henter vi som erstatter. Nå trenger vi en ny leder i laget. Kem kan ta den jobben? Kan noen tre fram... Siggursson? Er Hanstveit nå klar for oppgaven? Ka med Guntveit? Han er kanskje ikkje sikker nok i laget.. Ka med Opdahl kan han bli lederen eller burde vi helst ha en ute på banen.

Mange spørsmål nå som Martin drar!
12
Brann / ERSTATTER TIL M. ANDRESEN og NY KAPTEIN
November 02, 2007, 15:53:07 PM
Mener bestemt dette fortjener egen tråd siden det nettopp ble helt offentlig at Martin drar.

Vår kaptein og den mest "arguably" den mest betydningsfulle spilleren vår forsvinner. Håper vi allerede har en erstatter klar som offentlig gjøres Mandag.

Mener også at denne tråden spesifikt skal diskutere litt hvorfor han gikk også.. (hvorfor får vi ikke penger for ham). Burde vi stilt ultimatum i fjor. osv.

Ok burde kanskje inkludert dette i tråd tittel... men var ikkje plass
13
Brann / ERSTATTER TIL M. ANDRESEN og NY KAPTEIN
November 02, 2007, 15:48:22 PM
http://www.nettavisen.no/innenriks/ibergen/article1420461.ece

Då kan vi begynne å diskutere erstatter og ny kaptein. Ibergen og Ba er aldri så bombastisk uten å ha sitt på det rene.

Grindheim er mitt førstevalg. (pga samme blikk og fotball forståelse og en bedre motor)

Hæstad er et annet alternativ.

Fevang...outsider??
14
Brann / Daniel Fredheim Holm
November 01, 2007, 16:08:08 PM
Quote from: "Gud"Gulsvik kan vel stort sett bare skyte hardt, ser ikke på han som en forsterkning i Brann på lang sikt.


Kan vel utvikle seg vel. Har fått noen kamper for Odd i år. Kan få noen til neste år gjerne ved å låne han ut til Odd igjen skulle de rykke ned. Bilr også bedre med å spille med bedre spillere i Brann. Kan forbedre stamina, fart osv.
15
Brann / DFH er ikke god nok
November 01, 2007, 15:41:24 PM
Daniel Fredeim Holm er ikke god nok til å spille i Brann. Han har hatt mer enn nok sjanser til å bevise hvor god han er i VIF og aldri skåret nok mål. Skjønner ikke hva brann tenker med det her. En spiss skal være skikkelig målfarlig. DFH er definitivt ikke det. Mener ikke VPG ikke er det i tilstrekkelig grad heller.


Hent noen med sikkelig talent som Gullsvik. VPG er bedre enn DFH fordi som Xaminator sier, han er god til å spille gjennom folk på løp.

Jeg mener vi uansett må gå for spillere av en annen klasse som lett kan skape noe på egenhånd. Dvs. spillere som har vært i bedre ligaer enn Norge alla Karadas. Han har ikke vært god nok til å fungere i utlandet.Mener Nevland ville vært en ypperlig signering. Norge prissetter spillere alt for dyrt også.

Gullsvik kan vi få relativt billig rykker Odd ned.
16
Brann / Jarstein ka fan skal vi med ham?
October 31, 2007, 17:44:36 PM
Hvis no Opdahl forsvinner til en utenlandsk klubb... noe som er sannsynlig ettersom han stor spiller på både landslag og for Brann så hadde det gjort seg og ha en annen topp keeper i laget. Torbjørnsen er god han men ikkje noe landslags klasse. Tror også at Rami Shaban kunne vært nokke for Brann skulle Jarstein bli for dyr.
17
Brann / Overganger før seriestart 2008
October 31, 2007, 16:23:08 PM
18
Brann / SEYI blir i WOLVES
October 22, 2007, 16:50:30 PM
Quote from: "sga55"
Quote from: "Høyrebacken"Det er mange som kunne forsterke Brann. Problemet blir gjerne å finne en fullgod Andresen-erstatter, som besitter samme lederegenskaper og internasjonale rutine.

Men: I Tippeligaen finnes det mange gode spillere som ville vært gode tilvekster til dette Brann-laget.
John Anders Bjørkøy på Fredrikstad, Marek Sapara på RBK, Veigar Pall Gunnarsson, Tore Reginiussen, Espen Hoff osv.
Så får det bli opp til mastermindene i Idrettsveien å finne ut hvem som er best for Brann.
'



FANT AKKURAT DENNE ARTIKKELEN

http://www.skysports.com/story/0,19528,11699_2790292,00.html
19
Brann / Overganger før seriestart 2008
October 22, 2007, 16:45:12 PM
Quote from: "Xminator"Niks, den som hadde forsterket Wintersrollen i dagens tippeliga er Gunnarson. Prislappen han har på hodet sitt er nok omtrent 10 ganger så mye som Brann har råd til. Desverre.


Er helt uenig i at vi bør hente VPG. Har ikkje litt samme aksjons radius som Winters og står for helt feile holdninger slik som han fremstår. Siste del av sesongen har han også vist at han varrierer kraftig i prestasjonene også. Mener dette ikke er mannen for Brann. Nevland, Kone eller Hoff mener jeg alle er bedre alternativer på spiss plass. Kanskje også gå for Gullsvik nå hvis Odd rykker ned.
20
Brann / Overganger før seriestart 2008
October 22, 2007, 16:42:29 PM
Quote from: "Høyrebacken"Det er mange som kunne forsterke Brann. Problemet blir gjerne å finne en fullgod Andresen-erstatter, som besitter samme lederegenskaper og internasjonale rutine.

Men: I Tippeligaen finnes det mange gode spillere som ville vært gode tilvekster til dette Brann-laget.
John Anders Bjørkøy på Fredrikstad, Marek Sapara på RBK, Veigar Pall Gunnarsson, Tore Reginiussen, Espen Hoff osv.
Så får det bli opp til mastermindene i Idrettsveien å finne ut hvem som er best for Brann.
21
Brann / Overganger før seriestart 2008
October 21, 2007, 19:34:52 PM
SPISSER: Nevland, Kone,
VING:Hoff, Traore, Konan
Sentral midt: Ciljan, Sappara, Tettey
Forsvar: Dorsin, Koppinen, Reginiussen,

Jeg mener vi bør spørre oss her.. Hvem hever Brann. Ikke bare første ellver men også stallen.

Joda enig i de som sier vi har god nok stall men kem forsvinner. De som er viktigst å beholde mener jeg er Andresen, Huseklepp og Corrales. Da tar jeg det for gitt at Helstad, Siggursson og Opdahl blir i Brann.  

De som kanskje er lettest å hente er de uten kontrakt. Dorsin, Koppinen. Da har vi erstattning for evt. tap av Corrales og Bjarnarsson. En annen som ikkje signerer kontrakt er Kone. Vi har hatt suksess med å hente folk fra RBK før og Kone, Dorsin og Koppinen kan de ikkje gjøre noe med så lenge de ikkje har kontrakt. En annen som har kanskje lyst å flytte på seg for å utvikle seg er Ciljan. Har ikkje fått for mye spilletid heller.

Ellers mener jeg Hoff kan være en av de vi bør fokusere på. Kan steppe inn på spiss plass.... (mye bedre avslutter enn Huseklepp) men er også sikkert keen på å komme til Brann pga. at vi skal ut i Europa neste år og kommer forhåpentligvis til å være med å kjempe om seriegull neste år også om vi beholder stammen av spillertroppen.

Har noen noe forslag til høyre back? Er det noe tro på at Bjørn Dahl kan utvikle seg på duell styrke og deffensivt på høyre back til å bli vårt definitive første valg på høyre back?
22
Brann / Overganger før seriestart 2008
October 19, 2007, 14:56:32 PM
Quote from: "dudo"Han er stopper i RBK ja, men har også spilt en del høyreback i TIL. Kan vel også brukes som defensiv midtbane i nødsfall. Forsåvidt en god erstatter for Bjarnason.


http://www.ba.no/sport/fotball/article3067432.ece

Hvis vi kan få han gratis er det helt topp.

Helt enig her med dudo. Tror Koppinen kunne kommet inn og og vært en god erstatter for Bjarnarsson. Han har vel ikke hatt en kanon sesong for Rosenborg men har vist glimtvis at han holder topp nivå (Chelsea kampen). Tror også han hadde akseptert å være 3. valg etter Karadas og Siggursson. Noen som vet om han har mye fart?
23
Quote from: "dudo"
Quote from: "sga55"Eg mener ikkje VPG er god nok samtidig så er han ikkje på noen som helst måte bevegelig alla Robbie Winters.


Bevegelig eller ikke, en kar som sørger for 30 mål i året er definitivt verdt å vurdere. Tarik blir grusom dyr, og ihvertfall i forhold til mål/målgivende.


Nei men eg mener også at han ikkje går inn og hever kvaliteten på første elveren. Derfor bør vi ikke signere ham.

Heller Karadas på topp enn VPG!
24
Brann / Overganger før seriestart 2008
October 15, 2007, 21:08:05 PM
Quote from: "Xminator"Og Sigurdsson blir solgt sier jeg ja takke til Hagen.

Man bør også legge inn offentlig bud på Sappara. Om ikke annet så for å tåkelegge hva man faktisk driver med.



Tror heller ikkje vi får Hagen. Sappara vil Rosenborg aldri latt gå etter den sesongen han har hatt. Men men skader ikkje å legge inn et bud der. Ka med å legge inn bud på Konan eller Traore. Synes begge har vist mye bra. Kone er heller ingen dum spiller.
25
Brann / Ny spiss 2008
October 15, 2007, 20:36:07 PM
Quote from: "bs"Har skummet tråden men ingen har nevnt mitt førstevalg  nemlig Espen Hoff fra Lyn.  Han er 25 år,  log har spilt bra både hos Odd og Lyn. Han er teknisk god og har scoret noen perler av mål.  Litt for få vil noen si, men det gjør jo strengt tatt Winters også.

Et opplagt prosjekt for Hardball



Han e vel mer ving enn spiss, men absolutt en tilvekst vi bør lukte på. Enig med deg der. Kunne vært en god erstatter skulle Huseklepp forsvinne også og er mer målfarlig enn den typiske ving.
26
Brann / spisser som er gode nok til å forsterke Brann
October 15, 2007, 20:12:39 PM
Eg mener ikkje VPG er god nok samtidig så er han ikkje på noen som helst måte bevegelig alla Robbie Winters.

Derfor mener jeg både Tarik og Erik Nevland er mye bedre alternativer til å hente på topp. CL spill må jo være fristende for Nevland og kanskje flere muligheter for å vise seg fram for Hareide når han er i Norge. Karadas er jo et kjempe eksempel på at landslagsfotball kommer gjerne fortere om man spiller i Norge.

Denne Shelton, hva utrettet han for Sheff utd i fjor og hvor mye skårte han før han forlot Sverige?`
27
Brann / Ny spiss 2008
October 15, 2007, 19:59:19 PM
Quote from: "Stalin"En usportslig kuk som VPG er iaffal en av de siste jeg kunne tenkt å se i Branndrakt.



Selv om det er sterke ord så er jeg enig med deg der. Tror ikke VPG kunne tilført Brann laget mye og tror ikke han har potensiale til å bli mye bedre enn det han er.

Mener heller vi bør signere folk som Alanzinho... Tror kan kunne utviklet seg til å bli en bra tilrette legger om ikke utpreget spiss.

Mener vi må se etter spillere med skikkelig CL potensiale. Kanskje hente hjem tidligere topp spillere. Med det nye medesinske apparatet i Brann er jo vi blitt veldig flink til å restituere fotballspillere som har vært mye skadet. Noen forslag? Bosnic?`
28
Brann / Azar Karadas (edited)
October 15, 2007, 19:54:44 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "sga55"
Hadde Mjelde delt litt mer paa kampene mellom slik at Solli, PVM og Huseklepp spilte like mange kamper i aar...


...Så er det ikke sikkert vi hadde vunnet gull. Lett å være etterpåklok. Klart Huseklepp kunne blitt brukt mer, men om de hadde spilt like mange kamper i år, så er det ikke sikkert at f.eks. Solli hadde spilt like bra som han tidvis har gjort..


Nei det blir jo selvfølgelig å spekulere. Eg mener ihvertfall at det er viktig at vi har Huseklepp med videre. Han har kvaliteter som ingen andre har og eg tror jo det at hadde han fått litt fler kamper fra start kunne han blitt enda bedre.

Håper Brann tilbyr han en kanon kontrakt med klausul om å kunne gå om han ikkje får et visst antall kamper. (dvs en bedre kontrakt enn den han ble tilbydt tidligere der kanskje han blir betalt etter hvor godt han spiller og hvor mange kamper han får for eksempel).
29
Brann / Azar Karadas (edited)
October 15, 2007, 15:57:11 PM
Quote from: "Xminator"Da mangler vi egentlig bare Huseklepp som joker 2, så er det rimelig komplett :p Brannslaget!

Med fare for å repetere meg selv; SPILL SPISS AZAR!!!!


Hadde Mjelde delt litt mer paa kampene mellom slik at Solli, PVM og Huseklepp spilte like mange kamper i aar hadde vi hatt større sjanse til å beholde huseklepp og jeg tror det hadde vært en liten mulighet for at Huseklepp hadde vært med på landslaget.

Xaminator kor viktig tror du det er at Andresen blir neste aar?

Enig med deg at vi boer beholde Karadas på topp og at vi heller bør hente inn en kjapp duell sterk midtstopper som Siggursson itillegg til en spiss til. Med Karadas, Helstad som første valg samt en ny en som kan komme inn aa true plassene deres tror eg vi e bra besatt på den plassen. Hadde ikkje vært dumt å beholde Winters en sesong til selv om vi kanskje hvis vi skal utvikle oss bør satse enda høyre på spillerstigen i form av kvalitet.

Gleder meg uansett til Karadas er klar for hele kamper. En kanon spiller. Tror han blir landslagsklasse uansett om blir på topp eller i midtforsvaret.
30
Brann / Tormi...
September 03, 2007, 10:42:53 AM
Valig arguments alt sammen.

Eg har sett veldig lite til Sjøhage. Synes bare at han gjerne kunne fått litt sjansen nå når vi har hatt karantener der framme. Er ikkje noe kjempe fan av Bjørnson.

Det har vel kommet fram av tidligere innlegg.

IAO hadde en bra kamp i dag for start. Samtidig har han vel ikkje vært skadet så mye.. var tilbake for Stabæk i lengre tid uten å få spilletid og det var vel litt derfor han dro også.

Mener også det ville vært bedre å satse på Walde i midten der men har får jo ikkje tillit. Mener han har utviklet seg og mer enn holder tippeliga nivå. Han spilte jo bra og masse under Teitur i sin tid i tippeligaen.

Anyways... Bjarnarsson har vel ikkje vært dårlig og han er vel litt det trygge valget. Tror jo det at jo bedre form Karadas kommer i no jo mer kommer han inn og tar plassen til Bjarnarsson hvis ikkje han bare blir brukt på topp da... kem vet...han ble jo det tidligere i dag... eller i går blir det jo i Norge.

Det er ihvertfall tydelig at Mjelde også foretrekker Karadas på topp foran Bjørnsson. Ellers ville han sikkert spilt med Armann på slutten i dag i stedet.
31
Brann / VURDERING ETTER VINDUET ER LUKKET:
September 03, 2007, 10:08:31 AM
32
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
August 24, 2007, 18:23:21 PM
Quote from: "Langhår"Karadas er kjøpt og vil kan bli en kjærkommen forsterkning for forsvaret neste år. Det vi trenger mest er imidlertid også det som gjennstår.

Med Helstad som et stort spørsmålstegn grunnet skader burde en ny spiss være førsteprioritet i Idrettsveien. Kanskje er det også det? Vi har nå en historisk sjanse til å bringe Gullet hem og da bør det ikke stå på pengene. Jeg skjønner selvsagt at det blir vankelig å hente en toppspiss nå, men jeg håper til 31.08, kl 00.00.
33
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
August 24, 2007, 18:14:45 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "sga55"Stå til ansvar. Det skjer jo ikkje så mye annet enn det som pleier å skje på høsten i Bergen.

Brann vinner ikke serien og monger det til og er stor fornøyd fordi de nådde målsetningen om å være i toppen av norsk fotball over tid.

stein på stein ikkje sant mjelde


Så det er Mjelde sin feil om vi ikke henter en ny spiss?


Nei, ikkje nødvendigvis. RBH gjorde kanskje en feil da han hev ut Bengt. Hadde vært grei å ha no selv om vi akkurat har signert Azar. Tenk om Azar hadde bidratt med rundt 6 mål på dødball her på slutten då... hadde blitt evig folkehelt. Eg mener vi fortsatt bør hente en spiss. Selv om Azar er et godt alternativ på spiss plass fram til 08 sesongen. Håper Azar er i form nok til å starte eller ihvertfall få en omgang på Mandag.
34
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
August 23, 2007, 20:25:18 PM
kem skal vi hente av spisser då? Eg håper på Karadas og mener han kan ihvertfall gjøre en bedre jobb enn Sjøhage og Armann. Armann er for treig og Sjøhage kan ikke være god nok hvis han har fått så lite tillit som det som er tilfelle per dags dato.

Andre spisser som er blitt foreslått. Mener Iversen ikke er aktuelt. Blir dyr og vil ikke dra fra Rosenborg.

Noen Afrikanere eller Sør amerikanere som er aktuell?
35
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
August 23, 2007, 20:22:06 PM
Stå til ansvar. Det skjer jo ikkje så mye annet enn det som pleier å skje på høsten i Bergen.

Brann vinner ikke serien og monger det til og er stor fornøyd fordi de nådde målsetningen om å være i toppen av norsk fotball over tid.

stein på stein ikkje sant mjelde
36
Kamper / Brann - Rosenborg
August 07, 2007, 09:52:52 AM
helt riktig Krøvvel...

ERGO RBK TAR GULL.

Slike ball tap som vi hadde i VIF kampen skal ikkje gå ann når man leder seiren.

Mener andresen skulle hatt to mål sist. Kanskje der han mangler mest i kvalitet.

Tar vi RBK vinner vi serien tror eg og.. men vi taper desverre den.

Håper ikkje det men er ganske sikker på at der skjer. NOen uenig eller enig?
37
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 02, 2007, 02:15:57 AM
Quote from: "lekestuee"banke samer!
ja
Mjelde må gå!
ja
Brann e best
ja


Det der nytter ikkje. Skriv heller litt svar på mitt innlegg om Mjelde må gå.

Skriv litt om hvorfor du mener Mjelde må gå?
38
Brann / Mjelde - Overrakser stabilt!
July 02, 2007, 00:49:23 AM
39
Brann / Helge Haugen til Tromsø?
June 26, 2007, 05:34:36 AM
Haugen har blitt infisert av Memelli-syndromet.
Jo mer tid på benken, jo bedre blir han...[/quote]

Hehe. Kunne ikke vært mer enig.[/quote]

Dette er bare tull. Faktum er at Helge hadde en kjempe sesong i fjor vår og var langt fra så god på slutten av sensongen men slik var det jo med hele brann laget.

Mener han må få tillit. Har jo ikkje hatt det siden i fjor. Gi han noen kamper bak Andresen og Bakke i den formasjonen vi hadde på søndag i stavanger.

Har må få noen fulle kamper til å komme tilbake i slag men synes ikkje gashi fortjener å starte. Er ikkje målfarlig nok. Der har jeg mer tro på Bakke.

Haugen er ikke det heller men tror han må inn for å ta rollen til Bakke slik at Eirik får mer frihet til å gå framover.

Etterlyser også mål av kantene.. PVM og Solli. PVM har vel to no så det er ikkje så hakkande men Solli har vel ikkje skårt noen ennå.

Andresen har vel ikkje skårt mer enn et fra¨åpent spill. Mener uansett han er for viktig til å ta han ut av laget.
40
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
June 15, 2007, 13:20:50 PM
Quote from: "Fabregas"Jeg hører Petter Furuseth Olsen ikke trives i stabæk. Jeg synes Brann bør se på han. Han er jo et alterntaiv på spissplass og egentlig begge kantene. Huseklepp, Sæternes, Winters og Helstad kan alle være vekke før jul og PFO vil absolutt være en spennende mann for oss. Han var jo sinnsykt god før han dro og hvis han får trent godt over en lengre periode samt at han trives i klubben så tror jeg absolutt han kan nå nye høyder. Iom at det ryktes at han skal til Viborg er det ikke kjempeviktig for oss å få han, likevel tror jeg dette kan være en god investering og prisen vil vel ligge på noen par millioner, noe sim ikke er alt for ille i dagens spillemarked.

Noen som følger meg på dette eller skal vi satse på noen andre spisser? Vi bør i alle fall ha fire spisser utover høsten.



Skjoenner deg ikkje i det hele tatt her. Har du helt glemt tingene som ble sagt sist han dra fra Brann. Det viser seg jo no at han ikkje passer inn i Stabaek heller.

Trenger ikkje en slik spiller inn aa oedelegge miljoet. Samtidig hvis han ikkje e god nok til aa spille paa stabaek saa er han ikkje god nok til aa spille paa brann either.
41
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
June 14, 2007, 16:11:39 PM
Quote from: "olebrann3"Vi tar Azar/nilsson i sommer og så henter vi Braathen gratis etter sesongen...


Hadde vaert fint men tror ikke det blir lett. Baade Azar og Nilsson blir dyre menn. Ellers saa tipper jeg Braaten ikke er kjempe keen pa Bergen.
42
Brann / 8.2 millioner til spillerkjøp
June 12, 2007, 14:23:30 PM
Quote from: "Xminator"



Ka med aa proeve aa hente Occean eller Kovacs. Er de ikke litt samme typene?


Kontrakter med Andresen, Huseklepp boer vaere mener jeg.

Saa kan vi begynne aa tenke paa aa faa inn gode/litt yngre erstattere for Seternes og Winters
43
Brann / MIller bør være takknemlig.
September 09, 2006, 20:04:16 PM
DEt at han ikke vil spille på høyre er bare teit mener jeg.

Så lenge han er i Brann bør han spille der mjelden vil ha ham...

Han inrømmer jo mer eller mindre at han tar feil og når Mjelde spør om han vil komme inn og bidra mot Molde og han bare aksepterer at han får spille på høyre kanten.

Håper Charlie starter der igjen mot stabæk på mandag selv om han har monget det passelig til for seg.


Han er per i dag den beste vi har der... med knutsen som en god erstatter... Gashi bør bare vurderes sentralt og Bakke kan vurderes på høyre men ikkje før han kommer i form.


Spilte noen ganger for leeds der i CL.

Mener det er rart at Gashi blir diskutert som ving... vi har jo Miller som er god der... Erik som er på vei igjennom og Knutsen som er bunn solid deffensivt når vi trenger det.
44
Brann / Helge Haugen er vår mann!
September 03, 2006, 10:09:40 AM
Quote from: "jako"
Quote from: "Langhår"Helge Haugen er vår Jamie Carragher. Lokal spiller som ved hjelp av innsats, kjærlighet til klubben og fandeninnvolskhet har nådd et høyt nivå. Ingen vil vel påstå at Haugen har et kjempetalent, men han har jobbet seg god og han svarer kontant når han blir spurt om klubbytte. Det er uaktuelt for ham. Dette sier han bare timer etter at to landslagsspillere er hentet inn for å forsterken den posisjonen han har hatt.  

Det er slike spillere som virkelig fortjener supporternes beundring og hyllest. De får det sjelden. Dessverre.


Carragher er jo mye bedre enn Helge Haugen. Så det der blir en tåpelig sammenligning. Hadde vi spilt med ti Helge Haugen hadde vi rykket rett ned. Hadde Liverpool spilt med elleve Carragher så hadde de neppe rykket ned.

Hvem er interresert i å kjøpe Helge Haugen da? Greit nok at det er flott for Brann at vi har spillere som aksepterer at de er squad-players, men det får da være grenser for glorifisering.

Personlig setter jeg en spiller som Andrsen høyere siden han tross alt vraket Rosenborg og i stedet takket ja til oss. Det samme gjorde forøvrig Ahlsen i sin tid.



Er helt enig i at Andresen er en bedre fotball spiller enn Haugen. Men dette er ikke noe glorifisering av Haugen. Vi Brann supportere bare ser hvilket enormt arbeid han har lagt ned og hvordan han har klart å komme seg opp på bra tippeliga niva med knall hardt arbeid.

Javel han er en løpsmaskin, javel han har kanskje ikke nok tempo til å hevde seg helt i toppen av internasjonal fotball, men i Brann hvis han forbedrer seg hele tiden og fortsetter å trene like hardt, og lærer av de som er rundt ham så kan han klare å nærme seg det nivået og bli en av de aller beste i tippeligaen (kanskje til og med forsvare en landslags plass.)

At vi hedrer haugen for holdingen hans synes jeg er flott. Han står på, klager ikkje og trener for å bli bedre.

Pasningskvaliteten er kommet seg betraktelig siden for et par sesonger siden. Han har fått mer ro og tør å dra av en mann.

Nå må han jobbe med tempo og styrke i luften. Mener han kan bli mye bedre der.

Helge blir nok i Brann mange år framover fordi han har visst at han ikkje er en mann som gir seg så lett og trener for å bli bedre. Mange kamper har Helge faktisk få spille i Brann, bare på grunn av holdningene han har visst.

Gi han kreditt for arbeidet og holdningen i stedet for å disse ham. Som Brann supporter er det mer riktig og det kommer samtidig til å gjøre Helge og Brann bedre.
45
Brann / Re: ANDRESEN FORTJENER IKKE LANDSLAGSPLASS
August 25, 2006, 10:33:09 AM
Quote from: "Chrisstah"

Med spillet sitt i aarets tippeliga kan han ikke forsvare en landslagsplass.[/quote]

da har du ikke fulgt med på mange kamper andresen har vært ganske solid gjennom hele sesongen utenom enga og start![/quote]


Hvis Andresen hadde vært så god som folk skal ha det til så hadde han vært fortsatt i Blackburn, Brann hadde ikke tapt de siste tre kampene og han hadde vært på topp på spillerbørsene..

Faktum er at Andresen er oppskrytt men holder god tippeliga standard. Mener han må gå litt i seg selv framover og få med seg gutta og sørge for at Brann vinner serien.

Var ikke akkurat fantastisk mot åtvidaberg heller,.....!!!
46
Brann / ANDRESEN FORTJENER IKKE LANDSLAGSPLASS
August 23, 2006, 17:15:24 PM
Quote from: "Xminator"Kunne ikke brydd meg mindre. Egentlig burde Andresen sittet i Bergen også.


Makan til oppskrytt fotball spiller..

Har dere brann supportere sett mengden paa feilpasninger denne mannen har slaatt i de siste kampene. Med spillet sitt i aarets tippeliga kan han ikke forsvare en landslagsplass. Han er naerme men spesielt i det siste har det vaert mye daarlig.

Holdningen til Martin i de siste kampene er ikke der den skal vaere. Synes ikke han loeper nok og vrikelig vil vinne nok i slutten av kamper. Det gjelder forsaavidt flere paa laget...

Regner med at Brann kommer tilbake til winning ways mot atvidaberg og deretter mot molde paa soendag men no maa vi begynne aa bloe litt med hjertet utenpaa drakten igjen. Det har rett og slett vaert for lite kjemping og alt for mange personlige feil i de siste kampene....

da mener jeg baade i forsvar og i avsluttningsfasen i angrep...

Latt Helstad og memelli faa starte en kamp.
47
Brann / OLAFINJANA
August 23, 2006, 17:10:23 PM
Kan noen sende meg en link til diskusjon rundt siste olafinjana rykter evt. hvorfor det ikke har vaert paa agendaen...

Staar det bare paa penget...


Saa forresten han startet sin foerste kamp for sesongen for wolves her om dagen.. .no naar mick mccarty e trener...

HENT HAM HJEM MJELDE, om det bare er paa laan
48
Brann / HENT THOMAS MYHRE TIL NORGE
August 23, 2006, 17:08:15 PM
Thomas Myhre er naa tilgjengelig paa markdet igjen i og med at han rangeres under Scott carson i Charlton.

Jeg synes dette er horribelt.

Jeg ser som de fleste andre at det er mer framtid i baade Haakon Oppdahl og Scott Carson men Thomas Myhre er per i dag en bedre keeper.

Av den enkle grunn mener jeg vi boer hente ham hjem for serie slutt i Norge.  Haakon har godt av aa laere av en som er bedre i en liten periode og han har godt av aa kjempe hardt for aa fortjene plassen sin mellom stengene i Brann.

Hvis Brann henter hjem Myhre faar de en enda bedre keeper samt vi trenger  bare aa signe ham i et halvt aar for Thomas har gjort det klart at han helst vil spille i utlandet.

Haakon vil oenske forsterkningen velkommen hvis han virkelig vil at Brann skal vinne serien og gjoere det best mulig, og samtidig maa han kjempe vanvittig hardt for aa faa kamper.

Konkurranse er noe vi mangler paa keeperplassen i Brann per i dag, og jeg mener Haakon har en litt for sikker plass mellom stengene i Brann buret.

Ting som taler mot at Thomas skal komme er foelgende>

Johan Torbjoernsen har vaert god de gangene han har faatt sjansen.... (ikke haaploes konkurranse men grei)

Haakon trenger match trening for aa bli bedre og det er ikke lenge foer han begynner aa naerme seg nivaaet til Myhre

Thomas blir dyr i drift

Haakon kan bli irritert for at Brann ikke satser paa ham naar han har spillt saa bra som han har gjort.



Jeg mener vi maa ta denne sjansen. Haakon boer taale dette fordi Brann har tidligere vaert lojal mot ham og hatt troen, og no er det haakons tid aa vaere lojal mot Brann. Er han god nok vil han alikevel ville faa spille.

Jeg tror Brann vinner serien med en thomas myhre mellom stengene. Han vil vaere tryggere enn haakon og selv om haakon har kommet seg mye i felt arbeidet denne sesongen saa har han fortsatt en blunder eller tre her og der.

Mjelde boer diskutere problemstillingen med haakon foer en evt. Thomas bliri signert men jeg mener absolut det burde vaert gjort...
49
Brann / ANDRE HANSSEN
August 23, 2006, 16:45:34 PM
Hent ham hjem til Norge og faa ham i form igjen.

Var like loepsterk som Haugen men har mange fler strenger aa spille paa.

pasninger, avdriblinger og et kanon skudd. Kunne virkelig styrket den sentrale midtbanen til brann.
50
Brann / Mjeldes treningsmetoder.
August 10, 2006, 15:28:14 PM
http://fotball.bt.no/england/article62461.ece

Her har mjelde noe å lære... Ta en telefon til Sharner.