• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jkippers

1
Tifo, sanger o.l.... / Re: Forslag til nye sanger
October 31, 2018, 12:12:49 PM
Mel: Rule Brittania

Vi e´ Bergen
Vi e´den 12.mann
Vi vil aldri aldri aldri svikte Brann!
2
Brann / Sv: Overganger 2008
November 04, 2008, 10:21:34 AM
Quote from: Innlandsmax on October 28, 2008, 21:54:16 PM
PS: En helt annen ting er at jeg har innside-informasjon om at BH Riises ny-signerte utfordrer i LSK, læregutten Mathis Bolly, er et kjempetalent (også høyre kant). Blir gambling å hente han, selvfølgelig, men jeg nevner han likevel.

3
Kamper / Sv: FK Ventspils - Brann
August 05, 2008, 23:01:42 PM
Quote from: osoerli on August 05, 2008, 18:14:39 PM
Hadde faktisk tenkt Ã¥ reisa til Marseille om me gjekk vidare.  hadde ein utruleg hyggeleg tur til Rennes i fjor.  Etter dagens kamp lurar eg jo pÃ¥ om det er noko vits.


Brann har lange tradisjoner for å spille dårlig mot dårlige lag, og godt mot gode. Hvem husker ikke kampen hjemme mot Liverpool i 97? Nei, heng ikke med geipen etter dette. Baltikum er up and coming i fotball, noe kjepphøye dansker kommer til å oppleve etter å ha inkassert seieren mot Kaunas på forskudd.

Dra du trøstig i vei til Marseille.
4
Brann / Re: Juss og sånn...
February 27, 2008, 13:25:48 PM
Quote from: "hansfr"Hva gjelder straff renner det nok ut i sanden. Det er ikke straffbart å kaste en kule ut på en fotballbane.
5
Brann / Biljardkulen
February 14, 2008, 15:03:41 PM
Quote from: "Brannesen"
Men hvordan kan dette gjøres noe med? Bedre kroppsvisittering ved inngangen? Holdningsfremmende arbeid i bataljonen?


Mer nitid kameraovervåkning med påfølgende strenge straffer er veld - dessverre - eneste tenkbare løsning. Synd, men det må nok til
6
Tifo, sanger o.l.... / En hyllest til BT-tribunen
November 14, 2007, 17:45:15 PM
Hadde vært tøft om Hansa oppfordet BT til Ã¥ synge med f.eks. tilrop av typen: "BT, BT, syng for oss - BT, BT, syng for oss!"   (etter modell av britiske "cockney, cockney, give us a song!")
7
Brann / Re: Hyllest til Viking?
October 24, 2007, 18:51:20 PM
Quote from: "Innlandsmax"Vil igjen minne om Brann-Lyn 3-7 for mange herrens år siden. En kamp som ikke betydde noe for Brann, men enormt mye for Lyn (nedrykks-strid). Lyn holdt på å greie det umulige (7-1 eller 7-2), og berge seg fra nedrykk, og ettersom kampen ikke betydde noe for Brann, begynte Brann-supporterne å juble for Lyn-scoringene. Men så putta faktisk Brann en eller to helt dødelige scoringer, og Lyn rykka ned. Da jublet Brann-supporterne for DET, og sang "Rykker ned, rykker ned, rykker ned" så det ljomet.


Situasjonen med Lyn er nok ikke helt sammenlignbar. Da handlet det om å gjøre det verste ut av en litt kjip, men ubetydelig situasjon (Brann slåss om 7. eller 8.plass eller noe i den dur). Det har aldri vært - og vil vel heller aldri bli - noe tema å hylle et lag med mindre det oppstår en akutt situasjon der man må ty til utradisjonelle midler.

Ved å juble for LYn-skåringene den gangen, markerte vi at dette var uviktig for oss, og tok på den måten litt av gleden vekk for Lyn. I tillegg sang vi "Ullrich Møller fins isje lenger" så det ljomet. Lyn-seieren kunne nemlig bety at Molde rykket ned i stedet. Når så Soltvedt puttet på slutten var det ganske riktig vel så morsomt at Lyn likevel rykket ned.

På Stadion skal vi prøve å finne svake punkt hos motstanderen og pirke borti det. Sanger om hvor uvesentlig og simpelt sølv er, vil f.eks. kunne passe veldig bra mot Viking.

HVa med (taktfast): Sølv e' tull - vi har gull! Sølv e' tull - vi har gull!

Eller hva med "Soma fikk 'sje gull, for Soma fikk 'sje gull! For vi har gullet i Bergen, for vi har gullet i Bergen, for vi har gullet i Bee-eergen! For Soma fikk 'sje gull."
8
Tifo, sanger o.l.... / Mjelde - vi vil ha flere gull
October 24, 2007, 18:43:23 PM
Enkel sang, hentet fra hans tid som spiller (mel: Mjelde - vi vil ha flere mål")

Altså:

Mjelde - vi vil ha flere gull!
Mjelde - vi vil ha flere gull!
Mjelde - Mons Ivar Mjelde!
Vi vil ha flere, og flere gull!!!
9
Kamper / Aalesund - Brann
October 21, 2007, 17:54:38 PM
Quote from: "Ricky"Dommeren gav ham vel beskjed om å gå av banen for å bytte trøye, regner jeg med. Er dommerens oppgave å passe på sånt.
Og det samme regelverket gjelder for alle spillere som må av banen; de kan ikke komme innpå igjen før ved neste stopp i spillet. Virket for meg som om Sigurdsson bare løp utpå, og i så fall skal han vel egentlig bare være heldig han slapp gult kort slik Munoz på Sandefjord fikk for litt siden.
10
Kamper / Aalesund - Brann
October 21, 2007, 06:15:08 AM
11
Brann / Re: Brannsupportere på Sunnmøre!
October 12, 2007, 18:35:48 PM
Quote from: "pergunnar"
12
Kamper / Eget chartret fly til Ã?lesund
October 09, 2007, 09:27:22 AM
Quote from: "Tifo-gruppen"


Vi er noen som er i eksil på Sunnmøre og gjerne betaler 1500 kroner for billetten tilbake til Bergen. Lar dette seg gjøre, selvom vi ikke har vært med fra Bergen til �lesund?
13
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
October 01, 2007, 10:32:13 AM
Quote from: "C@Bøe_79"


For lite kjent melodi? Hva med å bruke den på "gullet ska hem?"

Altså bare bytte ut "gullet ska" med "det e' komt"
14
Brann / Episoden på slutten av Odd-kampen
September 24, 2007, 07:24:04 AM
Måten både Mjelde og Hanstveit har omtalt episoden etterpå har vært forbilledlig.

Hanstveit takker Mjelde for at han ville skåne han for gult kort, og Mjelde påpeker at det staute karer han har med å gjøre og dermed må trå til litt for å klare å flytte de fysisk ut av vanskelige situasjoner.

Applaus til begge!
15
Brann / Azar Karadas (edited)
September 03, 2007, 11:04:17 AM
Quote from: "Nixon"Det er selvsagt litt forhastet å konkludere etter de få minuttene i går. Men jeg synes Azar og Brann bør gå en runde på om Azar skal spille spiss eller midtstopper. Det vil bli veldig vanskelig å finne en fullgod erstatter for Winters når han reiser etter sesongen. Og nå har vi faktisk en spiller i troppen som kan gå inn og gjøre en god jobb som spiss.


Vi får jo også et problem på stopper-plass når Bjarnason forsvinner da. Bjørnsonn var vel ikke akurat en suksess som stopper mot Lyn. Men kanskje det var debut-nervene som spillte både han og oss et puss.
16
Kamper / Sudova-Brann
August 31, 2007, 18:36:53 PM
Quote from: "Red Rabitt"At ikke Brann rapporterer den halvfeite alkoliserte pingvinen fra moldova som løpte rundt utpå der er en skandale!


Ja, det var helt utrolig. Synd for Winters spesielt som fikk annulert sine 2 meget fine skåringer.

Høydepunktet var likevel da dommeren måtte tilbakekalle absolutt alle - inkl. Suduva-spillerne - fra midsirkelen for å få tatt en corner. Han sto som en påle og pekte ufortrødent på corner-flagget, på tross av at ballen var headet ut av en Suduva-spiller som sto mutters alene.

For å være seriøs bør absolutt Brann klage inn dommeren. For en gangs skyld må utsagnet "dommeren var kjøpt og betalt" faktisk stemme - det kan være eneste forklaringen på slik bisarr atferd. Mafiagjengen der øst bør oppleve at ugjerningene deres faktisk blir sett og lagt merke til, og at de ikke uten videre slipper unna med korrupsjon
17
Brann / Brann skal "ta" røykerne
August 26, 2007, 16:36:24 PM
Quote from: "Baunebob"Usmakelig at supporterene nærmest skal sorteres ut etter om de røyker eller ikke.


Det er vel ikke det det er snakk om? Det er vel snakk om å sortere etter om de røyker ulovlig eller ikke?
18
Kamper / Brann - Rosenborg
August 12, 2007, 09:54:26 AM
Quote from: "gitarbroiler"men uansett HELT feil å sette inn å Jaiteh i en slik kamp.


Det er ikke noe problem å være enig i det slik det hele utviklet seg. Bakke hadde jo briljert. Men kan vi ane en liten skjult strategi fra Mjelde om å sikre seg at Jaiteh er innpå i nok kamper til å beholde oppholdstillatelsen? NFF sier jo 50 % av alle kamper, men det er vel ikke fra start de mener?

Forøvrig er jeg enigi at denne kampen kan bli stående som et symbol på det paradigmeskiftet vi lenge har etterlyst. RBK er nå endelg detronisert.
19
Brann / Sv: Eirik Bakke
August 11, 2007, 23:01:47 PM
Bakke var dagens mann mot RBK. Han laget vel knapt et eneste frispark? Jeg hadde sett for meg 2 gule og rett ut før 30 minutter, men han var uhyre disisplinert, bunnsolid defensivt og med mange positive offensive framspill.

ENdelig valuta for pengene!
20
Kamper / Brann - Rosenborg
August 11, 2007, 20:58:26 PM
Hvilken lykke!!! Du og du så deilig! I dag kriget spillerne. Helstad som går på et svært vanskelig løp før 2-0 skåringen er et godt eksempel på det. Han kriger til seg ballen og serverer så nydelig til Winters. OK, kanskje 7 cm. offside, men mål ble det uansett.

Fantastisk!!! Gratulerer alle mann!!! Skulle det ikke bli gull til slutt, betyr det uansett utrolig mye å holde Rosenborg bak seg.

YEeeeeeeeeeeeeeeeee-haaaaaaaaaaaa!!!!
21
Kamper / Strømsgodset - Brann
July 29, 2007, 19:28:57 PM
Quote from: "tovatle"koffor i helvete skal alltid mjelde legge seg bakpå?? Nå hadde vi mulighet til kalassiffer her, så kommer byttet med arman inn.. Fy faen, så unødvendig å slippe inn de målene!
22
Kamper / Strømsgodset - Brann
July 29, 2007, 19:26:14 PM
Quote from: "Nesten"Gledelige poeng, men nok et bevis på Mjeldes svakheter.
23
Tifo, sanger o.l.... / Hassan El Fakiri
July 26, 2007, 07:10:35 AM
El - El - Hassan El!
El - El - Hassan El!
El - El - Hassan El!
Hassan El Fakiri!

(mel. "Hermegåsa kommer" / "Who put the goal in the gerry's net")

Alternativt:
Ha- Ha - Hassan El!...

Men det høres kanskje ut som en latterligjøring - "Ha-ha"
24
Brann / Nøkkelspillere i Brann pr. idag
July 24, 2007, 15:12:35 PM
Håkon Opdal må helt klart med i en slik oversikt.

Forøvrig hadde bt en interessant artikkel for en tid tilbake, der de hadde regnet ut hvor mange poeng Brann hadde tatt med Bjarnason på banen og utenfor. Den endte opp med solid poengovervekt til de kampene Bjarnason spillte.

Han er kanskje anonym, men bunnsolid.

Kanskje Krøvel tar utfordringen med å lage en slik poengstatistikk for hele stallen? Innbytter kompliserer det hele, men Krøvel er vel ikke redd for en slik utfordring?
25
Brann / MJELDE MÃ? BLI 2007
July 24, 2007, 08:05:35 AM
Quote from: "Xminator"Synest ærlig talt ikke det er noe i en tråd som dette som ikke kunne vært tatt i "mjelde må gå"-tråden. Diskusjonen blir nøyaktig den samme. Frontlinjene nøyaktig de samme. Og ikke er det mange som sitter å gjerdet lenger heller...


Foreslår at begge trådene stenges, og at det opprettes en "Mons Ivar Mjelde - høstsesongen 2007". Jeg er helt enig i at det ikke bør lyse "Mjelde må gå" mot folk som besøker forumet. Spillerenes tråder er jo langt mer nøytrale.

Forøvrig støtter jeg Mjelde fullt ut. Han representerer en kontinuitet vi har vært sultefora på i Brann. Brann har også tidligere kjøpt dyre stjerner uten at man har lykkedes av den grunn. Nå har vi tatt sølv, cup-gull og er tungt inne i årets gullstrid.

Det var kanskje feil Ã¥ ansette han da han ble ansatt - ingen ordentlig trenererfaring. Men han har vokst med oppgaven og synes Ã¥ foreta mange kloke valg. At enkelte mener innsatsen har vært for dÃ¥rlig og at det et trenerens ansvar, forstÃ¥r jeg ikke helt. Kan noen vise til et annet tippeliga-lag der supporterne er langt mer fornøyd med spillernes innsats gjennom hele sesongen? Om  jeg ikke husker feil, var ogsÃ¥ LSK misfornøyd med spillernes innsats nylig. Gresset er ikke alltid grønnere pÃ¥ andre siden av gjerde. Dette gjelder ogsÃ¥ i høy grad i trenerspørsmÃ¥let.
26
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 19, 2007, 23:17:38 PM
Quote from: "Stoffi"
Nå har ikke jeg fulgt med på om LSK har spilt bra eller dårlig, men jeg har ikke registrert at noen har krevd hans avgang.


Det skjer nok snart. Fryktregimer holder bare en viss tid.
http://www.dagbladet.no/sport/2007/07/19/506685.html
27
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 19, 2007, 08:08:24 AM
Quote from: "Tifo"Tråden ble stengt fordi det allerede finnes 2-3 tråder som handler om andresen/mjelde. Det er bare å dra igang den diskusjonen i en av de eksisterende trådene.

Mvh
Stian


Disse 2-3 trådene du omtaler har ikke den meget essensielle referansen - nemlig det opprinnelige innlegget der denne farsen ble forutsett. For en menig forum-bruker opplevdes dette som overivrig sensur.

Det _er_ meget påfallende at Andresen tilsynelatende ryker uklar med Mjelde etter å ha møtt veggen i sine egne kontraktsforhandlinger med Brann. Hadde han kanskje forventet at Mjelde skulle gå i krigen for han og legge press på RBH for å akseptere lønnskravene. Når Mjelde ikke gjør dette, faller Andresen han i ryggen.

Svært relevant å få vite at omtrent samme mønster ble fulgt i Stabæk.
28
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 16, 2007, 21:43:14 PM
29
Brann / Mons eller Martin
July 16, 2007, 12:48:54 PM
Mons
30
Bilder og filmer / Filmer:
May 19, 2007, 17:46:07 PM
Tifo + Byen e Bergen fra Brann-FFK

http://www.youtube.com/watch?v=5RX2bfCSgMk
31
Brann / Billettsalgstall
May 19, 2007, 08:10:39 AM
Quote from: "arntf"Som er en nedgang fra både fjoråret og året før. Husker ikke tallene helt men i fjor var det over 89.000 og året før var det over 92.000.


Det er pussig at ikke fotballforbundet forsøker å skvise sitronen maksimalt og setter hjemmekamp på Start, Lillestrøm og Fredrikstad, i stedet for Stabæk, Strømgodset og Tromsø. Da ville nok den nasjonale rekorden blitt slått ettertrykkelig. Forbundet har jo (heldigvis) allerede innført at "rettferdig rullering" ikke gjelder 16.mai.
32
Brann / Billettsalgstall
May 07, 2007, 16:27:46 PM
Quote from: "HansaZ"Da kom jeg igjennom. 4 billetter i boks!


Lucky bastard. PÃ¥ nett eller telefon?
33
Tifo, sanger o.l.... / Spillersangene - stallen 2007
April 18, 2007, 15:03:36 PM
Quote from: "jkippers"OK, nytt forsøk:

Solli - Jan Gunnar Solli
Gir alt for Bergen
Gir alt for Brann
For Brann skal seire
Og vi skal feire
At Solli - e' vår mann!


Kan selvsagt brukes om mange, eks. Helstad:

Helstad - vår Torstein Helstad
Gir alt for Bergen osv.

Men det spesielle med Solli og denne sangen er jo parallellen "Sol.." - "Sunshine"
34
Tifo, sanger o.l.... / Spillersangene - stallen 2007
April 18, 2007, 14:58:44 PM
OK, nytt forsøk:

Solli - Jan Gunnar Solli
Gir alt for Bergen
Gir alt for Brann
For Brann skal seire
Og vi skal feire
At Solli - e' vår mann!
35
Tifo, sanger o.l.... / Spillersangene - stallen 2007
April 18, 2007, 11:19:25 AM
(mel "sunshine, you are my sunshine"

Solli - Jan Gunnar Solli
Gir alt for Bergen
Gir alt for Brann
NÃ¥r Solli spiller
MÃ¥lene triller
Jan Gunnar Solli e' vår mann!


(4. og 5. linje bør erstattes av noe bedre, men de første 3 linjene er etter mitt syn meget bra)
36
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "monzilla"Forøvrig mener jeg det er et par ting RL bør gjøre for å bli mer attraktiv.
For det første, gi rettighetene til TV2. De er eksperter på området, og jeg kan banne på at de greier å gjøre konseptet interessant. De vil også tilbringe en viss mengde seriøsitet. Sponsorene følger også etter økonomisk
For det andre bør vinneren få mesterligakvallik. Første runde, andre runde, what ever. Dette bør være motivasjonsfaktor for alle klubbene til å gjøre alt for å vinne.

Skjer dette vil vi oppleve RL-kamper med fullt hus. garantert.


Er helt enig i det du sier. Mesterliga trengs for å gjøre det attraktivt, og TV2 eller NRK.


Lag som allerede spiller mesterliga (f.eks. København nå i høst) bør få walk-over til kvartfinalene.
37
Brann / Per Ove Ludvigsen sier opp...
November 02, 2006, 18:34:08 PM
Synd med Peddien. Egentlig forbanna synd. Nytter ikke gråte over det.

Aktuelle kandidater:

- Sture Flatmark? Norges mest undervurderte, men kanskje som trener heller? Har for lite aktuelt nettverk, vært mye utenlands?

- Roar Strand? Den eneste sympatiske i hvitt og svart? Kanskje for sympatisk? Men stort nettverk og høy standing.

- Ola By Riise? Har personlig motivasjon i å knekke RBK og tør å ta avgjørelser. Har selv blitt sparket, og vil ikke nøle med å sparke andre. Kanskje ingen dum løsning?

Ja, jeg er klar over at det ikke er ny trener som skal ansettes. GEnerelt sett tror jeg vi _må_ skule til det som fins av aktuelle kandidater fra RBK-miljøet. _Noe_ har de jo tross alt fått til der oppe :-/
38
Brann / tanker om gamle tråder...
October 25, 2006, 19:35:18 PM
Quote from: "Kararay"så ikkje gidd å bry deg da om du mener det...



Fint eksempel dette her på hvorfor internett har sine begrensninger kommunikasjonsmessig. Ironi f.eks. blir ofte oversett (og nå var jeg ikke ironisk).
39
Brann / Barnslige Brann
October 25, 2006, 10:34:32 AM
Quote from: "Xminator"Det er fortsatt teoretisk mulig å ta gullet :p Tror det blir en herlig stemning på Stadion om Viking begynner å score mål, og vi putter noen selv også. Om RBK-kampen egentlig bare kunne bli tidenes nedtur, så har Hamkam-kampen potensiale til å bli en skikkelig klassiker.


Et ekstra festlig moment ved Viking- og Brann seier neste helg vil være at et fullsatt Lerkendal fortsatt ikke kan se gulvmedaljene, mens Brann stadion kan juble over at sølvet er definitivt sikret.
40
Quote from: "Red Rabitt"Det er selvfølgelig trist at det eneste positive med kampen blir tatt fra oss.
Får håpe tv 2 retter opp i dette til neste kamp fra stadion.
Men en ting som spiller inn er at de står under ett langt tak, blir vel gjerne bedre til neste år når de fleste står under hansa.


Jeg satt bak cornerflagget på BT-tribunen. Etter 3-1 var riktignok Kjernen svært hørbare. Før dette var det svært lite å høre fra de. Jeg ble sjokkert når jeg kom hjem og så på video. Lydbildet ga et utrolig skjevt bilde av den reelle stemningen. F.eks etter 1-1 skåringen var lyden fra Brann-publikummet ikke imponerende i det hele tatt på TV, mens i virkeligheten var det jo ekstatisk. Har gått på stadion siden 1990, dessverre sjelden siden 1998 pga. flytting. Men den eneste kampen som kan være i nærheten stemningsmessig var vel semifinalen mot LSK i 95. Selv den blekner fullstendig.

Det sier vel også sitt når til og med Riseth sier at han aldri har opplevd maken til stemning på noen norsk arena. Og da siktet han nok ikke til RBK-supporterne. Også Semb uttalte under kampen at "slik stemning har han aldri opplevd før".

TV2 har et forbedringspotensiale når det gjelder lydformidling fra Brann Stadion!
41
Brann / Barnslige Brann
October 24, 2006, 22:21:33 PM
Quote from: "hocey"
En annen ting er den massive kritikken fra mange hold om medgangsupportere som går før kampsslutt og manglende støtte til laget.


Det mange glemmer er at supportere er ikke roboter! Nettopp på grunn av det intense engasjementet blir følelsene så sterke. Og når RBK går opp til 3-1 blir man AKUTT DEPRIMERT!!! En deprimert person er fysisk ikke i stand til å hyle av begeistring. Ja, vi prøver, men det er neiggu ikke enkelt. Når Brann-publikummet bar Brann fram mot Sandefjord skjeddet det fordi spillerne gjennom spillet signaliserte fortsatt vilje.

Begeistringen er en gjensidig prosess. Publikum lar seg begeistre og yter da støtte til spillerne. Denne begeistringen er større i Bergen enn noe annet sted i Norge, men publikum er ikke en maskin. Vi er ikke i stand til å yte maks støtte når magen vrenger seg og tårene presser på etter at gulldrømmen er skutt i filler.
42
Brann / Vi trenger en "gållgetter"
October 23, 2006, 22:51:18 PM
Memelli gikk med ispose på låret etter dagens trening. Neppe alvorlig?

Uansett; Jeg merker meg at Memelli iflg. Hanstveit har gjort store fremskritt i norsken sin, og det tar jeg som et uttrykk for innsatsvilje og tæl! Målteften hans er behørig omtalt i tidligere innlegg.

Winters sto utenfor stadion i dag etter trening og virket pottesur. Vil han ikke være her, så får han heller dra da.
43
Kamper / Lyn-Brann
October 09, 2006, 09:08:49 AM
Quote from: "Super Hasund"Helvete. KAmpen måtte jo begynne 8 sant? Ryker flyet mitt kl 10!!!

Hehe blir heller en dag te enn å måtte gå etter første omgang. Men e det nokken som vet om nokken billige hoteller i oslo? På forhånd-heia brann


Perminalen. Ikke lenger forbeholdt militæret. 6-manns rom, men billig.
44
Brann / Billettsalgstall
October 06, 2006, 14:25:59 PM
Quote from: "Bataljonen"I og med at alle kampene "ligger" i kortet må vedkommende som skal kjøpe/få kampbilletten låne kortet for å komme inn.


En slik ordning har jo en del åpenbare fordeler, men også noen klare ulemper. Mange med partout-kort har ikke anledning til å gå på alle kampene. Når adgangstegnet er "låst" til et kort, er det mye ekstraarbeid å gi adgangstegnet til andre. F.eks. arbeidskolleger o.l. Resultatet vil bli at mange plasser vil stå tomme, selv om stadion er utsolgt til partout-kort.

Burde man ikke beholde muligheten for å kjøpe "billett-hefte", evt. at de som gjorde det på den måten kunne betale litt ekstra?
45
Brann / Billettsalgstall
October 06, 2006, 12:47:54 PM
Quote from: "Bataljonen"
Quote from: "atlascopo"Synest det viktigste er at de klarer å få til en smart kort løsning for de godt over 10 000 som kommer til å kjøpe partoutkort. (inkludert meg)

Slik at vi slipper å få alle bilettene hjem osv. Der kan jo andre fordeler legges inn, samt biletter til E-cup, Cup, treningskamper osv.

Både Aalesund og Rosenborg har sånne for sine P-kort holdere.


Til neste sesong vil disse smartkortene komme, i format som et bankkort.


Noen av oss lurer på å kjøpe partout-kort, selvom vi max når 3 kamper i året. Vi ønsker naturlig nok å bli av med de resterende billettene - til pålydende. Vil det være umulig med et slikt smart-kort system?

I såfall syns jeg Brann kunne ha innført en liten kvote - kanskje 500 billetter, som var lagt ut til salgs i laaaaang tid før kampen (med forbehold om endring av tidspunkt i forhold til TV etc) og til dobbelpris. Dermed kunne vi som bor på andre kanter av landet, sikre oss i alle fall noen kamper i løpet av sesongen.
46
Brann / Slik tar Brann gull
July 31, 2006, 07:38:27 AM
Quote from: "tormi"
Jeg var en av de som ikke jublet over RBK seier igår. Og som du og sikkert så, det var ikke seirene i seg selv osm bekymret men måten den kom på. RBK var god i går og jeg personlig ble bekymret til tross for den store luken.

NÃ¥ er jo jeg litt lettskremt da men likevel...


Enig i at det ikke er noen grunn til å avskrive Rosenborg ennå (dessverre). Men om ikke annet kan dette føre til at kampen 22.oktober blir en reell seriefinale med stappfulle tribuner, knepen Brann-seier og legende-status.
47
Kamper / Brann - Lillestrøm
April 18, 2006, 19:59:47 PM
Quote from: "Gud"Den skulle Migen satt ja. Litt kaldere der Migen!


Han satte den jo da. Slo jo en klokkeren tunnell. Ren uflaks gjorde at ballen traff underarmen til keeper i det han landa.
48
Brann / EN Store Stå-kamp igjen
October 10, 2005, 12:09:32 PM
Quote from: "krøvel vellevold"
Spørsmålet er jo hva som er best:

1) At hele Stadion synger med og lager gåsehud-stemning 5-10 ganger per kamp, og heller akseptere at det da blir litt stille imellom.

2) At absolutt alle som vil synge, f.eks. 1000 - 1500, samles i et hjørne og synger om og om igjen de samme sangene i 90 minutter - men aldri klarer å fra med resten av Stadion.
49
Brann / Brann-Vif flyttet til 30/7 kl 19
July 14, 2005, 09:29:44 AM
50
Brann / Vollvik selger Chess
July 06, 2005, 14:36:17 PM
Quote from: "Nixon"Til Netcom. Og Vollvik sitter etter ryktene igjen med ca. 650 millioner. Nok til å kjøpe Brannspillere i mange år fremover...:)


Helt klart. Men mest sannsynlig for å profilere en ny satsning. Blir spennende å se hva denne karen kan finne på.

Men det kan jo tenkes at han også vil svi av pengene i "hard-balls" eller hva det nå heter dette investeringsselskapet. Som en slags oddsen-spilling for store karer.