• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Lister

1
Brann / Sv: Stemningen
May 05, 2012, 22:48:19 PM
Ja de er vel harry nok til å være bønder uansett bystørrelse, men uansett. Pakket dekker alle typer uahvengig av urbanitet.
2
Brann / Sv: Stemningen
May 05, 2012, 22:26:17 PM
Jeg for min del assosierer bønder med bønder, dvs alt utenfor de tre store byene er bønder i min bok.

Hvorfor ikke bare kalle pakket for pakket og ha alle baser dekket?
3
Brann / Sv: Stemningen
May 05, 2012, 20:04:19 PM
Tar selvkritikk på bønder, jeg hørte bønda, men ikke umulig jeg hørte feil. Fortsatt ikke helt med på tanken at oslingene føler seg spesielt truffet av å bli kalt bønder.

Helt enig i alle poengene til krøvel, point still valid ang. "vi hater enga" though.
4
Brann / Sv: Stemningen
May 05, 2012, 16:31:10 PM
Jo, sånne ting er litt forskjellig, men fortsatt milevis fra at vi i vårt storsinn synger med på deres sang i et felles hat mot vålerengen og det at vi tar en av de mindre fantasifulle sangene fra andre og til og med endrer vår egen dialekt i for å være så nær deres versjon som mulig.
5
Brann / Sv: Stemningen
May 05, 2012, 14:44:53 PM
Var den jeg tenkte på når jeg nevnte direkte plagiat av en sang fra en gul togstasjon.
6
Brann / Sv: Stemningen
May 05, 2012, 13:43:26 PM
Quote from: bergensgutt95 on April 20, 2012, 14:14:53 PM
Enig! det vi Yngre prøver å gjennomføre, men er ikke så lett når folk spyr bare med tanken på å finne på noe nytt i " kulturen" våres.
Hva er gale med litt hopping å flagg?!
Men vi kommer ikke til å gi opp! :)


Ikke overrasket over at "kulturen deres" inneholdt en sang ordrett fra en gul togstasjon, men fortsatt skuffende å høre bergensere synge med, a-endinger og alt. Jeg har ingenting i mot å bruke melodi som andre bruker, så lenge teksten er god nok, men ordrett plagiat kan du umulig kalle "å finne på noe nytt". Desto mer skuffende og enda mer ulogisk er det å høre enkelte forsøke å starte klanens egne sanger mot de. For meg er det kraftig absurd å høre folk på Hansa prøve seg på klanens "kan vi høre bønna synge", når vi spiller mot et lag fra en by som ikke bare er dobbelt så stor som vår, men også skrev sangen...
7
Quote from: stig on April 19, 2012, 17:55:26 PM
Må innrømmer jeg stor sett ikke skjønte et pukk av ditt innlegg.  Men siden er ganske personavhengig, uten at det bør være noe problem. Vi har laget en "stilling" som har med å holde nettsiden oppdatert, og svare på spørsmål/kritikk.  I år har jeg skribent hjelp i Niklas som forløpig tar seg av "før kampen" artikklene. Egne ting som nettbutikk og billettsalg er det Ole som håndterer, og han legger det ut på siden selv.


Poenget var at det finnes verktøy som kan automatisere utsendelsen av informasjon vedrørende et spesifikt arrangement, som f.eks. en tur, både bakt inn i oppdatert versjon av forumet som kjører her på siden eller som en egen applikasjon hvis selve siden hadde kjørt et mer generisk system.
8
Brann / Sv: Stemningen
April 19, 2012, 17:59:04 PM
Det ser vel bra ut når du filmer det...
9
Brann / Sv: Stemningen
April 19, 2012, 14:22:39 PM
Du kaller det å "sprite opp" vi kaller det unødvendig og tåpelig.

Det å ikke være åpne for alle impulser er ikke ensbetydende med å ikke være åpen for impulser. Vi ønsker å fremstå som et engasjert publikum som støtter laget, ikke som en koreografert apegjeng som er mer opptatt av at egen regi får masse hits på youtube.
10
Brann / Sv: Stemningen
April 19, 2012, 09:35:29 AM
At noe nytt kan være bra er ikke ensbetydende med at alt nytt er bra.
Uansett om du kaller det hummer eller kanari er det å koreografert hoppe rundt med ryggen mot banen og danse jenka ut stadionportene en supporterkultur vi ikke ønsker å stå for.
11
Hadde vi kjørt en nyere versjon av SMF så hadde den inneholdt egen kalender og det ville også vært mulig å sette opp notifications for en eller flere bestemte calendar events.

Hadde siden kjørt en av de større CMS'ene ville det vært mulig å satt opp en delt kalender med events folk kunne melde seg på eller bli påmeldt og da få eventuelle oppdateringer automatisk på mail.

Den som jobber i M C har sikkert gjort en kjempejobb og helt sikkert også ganske pro bono, men systemet virker noe personavhengig.
12
Brann / Sv: Stemningen
April 17, 2012, 21:31:28 PM
Og med spillets gang mener du selvfølgelig at når alt går mot oss synger vi bare sterkere mot alt, vi er da tross alt ikke medgangssupportere.
13
Brann / Sv: Stemningen
April 17, 2012, 07:56:37 AM
Svimingene med ryggen mot kampen var lite imponerende ellers var stemningen etter forholdene bra.
Litt nedtur når enkelte prøvde å dra i gang en klanen-sang, men ellers satt en del av ropene bra.
14
Det sier mer om rykket til fakiri enn rykket til barmen :)
15
Quote from: gladiporno on April 15, 2012, 10:30:58 AM
Tempomessig tror jeg Barmen og El Fakiri ligger på samme nivå.


Toppfart er usikkert, men barmen har et langt raskere rykk enn hassan og kommer mye tidligere opp i fart. Hassan er flink og posisjonere seg, men ble jo flyttet vekk fra midtbanen på grunn av fart. Så å bruke det som et argument for hassan blir litt søkt. Misforstå meg rett, jeg har sansen for hassan, men mer og mer som person og mindre og mindre som spiller.
16
Shars har fortsatt en herlig tone med reportere som stiller dumme spørsmål

Quote
17
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
April 14, 2012, 14:22:11 PM
Quote from: krøvel vellevold on April 14, 2012, 14:15:51 PM
Vi har jo allerede en sang på den melodien.


Quote from: Lister on April 14, 2012, 12:43:08 PM
Ser egentlig på det som noe positivt, da kan en lett veksle mellom sangene slik at den varer lengre uten å gjenta for mye og det blir også lettere å innføre.
Eks: En kan starte med fredrik haugen og så gå til eg e fra bergen etter et par repetisjoner.

18
Brann / Sv: Drømmelaget 2012
April 14, 2012, 12:55:24 PM
Slet med keeper og venstreback, følte det ikke var noen som holdt nivået til resten av laget.

Mitt ble slik:

-------------Ojo----Helstad------------
Kniksen-Scharner-Olofinjana-Huse
Hanstveit--POL-Lundekvam--Geddi
--------------Farestvedt----------------

Mange tunge valg der, regner en både sentralt og på kant så er det mye bra som har vært innom midtbanen vår gjennom årene.
19
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
April 14, 2012, 12:43:08 PM
Ser egentlig på det som noe positivt, da kan en lett veksle mellom sangene slik at den varer lengre uten å gjenta for mye og det blir også lettere å innføre.
Eks: En kan starte med fredrik haugen og så gå til eg e fra bergen etter et par repetisjoner.

Modifiserer derfor hansastrilens forslag til følgende:

Melodi: Can't take my eyes off you - Frankie Valli

Tekst:

20
Brann / Sv: Sesongen 2012
April 13, 2012, 20:36:45 PM
Greit nok at vi er tidlig og statistikk kan fort endres fordi grunnlaget er så lite, men med tanke på at to av tre kamper er borte mot molde og rbk så er 57.6% ikke så alt for gale.
21
Men han kom aldri skikkelig tilbake etter den skaden.
22
Mannen er en gris i feltet, han har alltid vært det. Godt mulig han ikke gikk inn med den intensjonen å skade noen, men han gikk bevisst i kroppen uten å ha mulighet til å få tak i ballen.
23
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
April 13, 2012, 16:12:31 PM
24
Quote from: Huff on April 13, 2012, 12:53:16 PM
Kovacs er en fotballspiller som måtte ta en avgjørelse på ett sekund og som da tok en ræva avgjørelse. Det han gjorde var helt på trynet, og spesielt da han også feiret. Dette er ille, men egentlig en fillesak, det er menneskelig å ta feil avgjørelse i en slik situasjon


Største beefen min med kovacs er hverken scoringen eller feiringen eller at han forsvarte det etterpå, men at han effektivt satt en stopper for karrieren til opdal. Ikke i scoringssituasjonen, men på en corner tidligere i kampen hvor han hoppet inn i pvm og opdal som førte til at håkon fikk bøyd kneet feil vei.

Kovacs er direkte og med overlegg skyld i skaden som ødelagte karrieren til opdal og det er grunn nok til å hate mannen og bue på hver ballberøring.

Scoringen, feiringen og forsvaret i etterkant er bare bensin til bålet.
25
Regner med billettene til free seating fortsatt kan kjøpes på foppalpuben (som btw autocorrecter til dåpsklubben på android) i morgen.
26
Brann / Sv: Billettsalgstall
April 12, 2012, 17:59:46 PM
Dette er jo direkte vakkert og kan ikke tolkes som noe annet enn at personer med beslutningsmyndighet i klubben ikke bare lytter til supportermiljøet og tar seriøst det som kommer, men også at de handler på bakgrunn av det.

Syvmilssteg på vei vekk fra det arrogante klovneveldet.
27
Ja for flere kandidater til OM er akkurat det vi trenger, spesielt hvis det går på bekostning av gode kantspillere, for de har vi jo overflod av.
28
Ikke umulig at han får de sjangsene fordi han var på høyre og prøvde mye der og så kommer trykket plutselig fra andre kant. All endring i taktikk har potensiale til å ta motstander litt på sengen.
29
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
April 11, 2012, 12:45:39 PM
Røyk fra bakken ser bra ut hvis du i tillegg bruker blinkere.

Det er fullt mulig å gjøre god tifo både trygt og "lovlig nok til å ikke få bot for det"-lovlig.
30
Tror nok heller ingen vil påstå at vi er der enda, men skal en se etter lyspunkter så bør en se tendenser i hva som blir uttalt og handlet på om hvor vi ønsker å være.

Der er det gjort en kjempejobb og hvis det arbeidet fortsetter med de samme tankene så sitter vi nok ganske langt unna all driten vi har slitt med en periode.

Det sagt så er alt langt fra rosenrødt og det er fortsatt mye å ta tak i.
31
Vil nå si at vi ikke har så alvorlig mørke utsikter selv heller, ikke over så kort tid som molde, men hvis en ser på utviklingen de siste årene er det veldig mye som peker rett vei.

Er fortsatt mye som kan bli bedre og vi har en lang vei å gå, men det er klare signaler som peker bort fra alt som var feil.
32
De har mer penger i ryggen enn stabæk og en mer bærekraftig plan enn Brann så er mye som tilsier at de er forskjellig fra det som har feilet tidligere. Ikke dermed sagt at molde vil lykkes, mye kan skje og tror nok at solskjær er en rimelig kraftig bærebjelke i moldes luftslott.
33
Brann / Sv: Stemningen
April 11, 2012, 07:51:21 AM
Så lenge det er melodier som er godt brukt av andre i utlandet kan en ikke si at det er direkte kopiering, men skal vi bruke en melodi mange andre bruker bør sangen ha god nok tekst til å rettferdiggjøre bruken av melodien.

Kravet til teksten øker også proposjonalt med andres bruk av melodien og omvendt proposjonalt med kvaliteten på melodien.

På den måten må vi vinne nobels litteraturpris og bli invitert til bokbadet hvis vi skal sette tekst til f.eks "pippi pikksukk"

Melodien som brukes på "oslo by, full av drit" skulle jeg gjerne sett en bedre Brann-tekst på. Genial melodi til supporterbruk og lite brukt her på berget.
34
Bortsett fra at kalven garantert gjør en tabbe som fører til baklengs, krysser fingrene for at jonsson blir klar.
35
Edvardsen var på vei ned i lommen for å gi kort så fikk han beskjed på øret om at straffen var heller tvilsom.
36
Brann / Sv: Talentarbeid
April 09, 2012, 22:53:19 PM
Vet ikke noe om brunikken, men moldestad sin har hvertfall gode gener for spillet. Begge har vel vært med siden småguttelagene, men aner ikke hvordan nivået på de er nå.

Emil derimot er et talent av dimensjoner, fortsetter han utviklingen og får han ut potensialet sitt er vi heldig om vi får beholde han i Brann.
37
Quote from: krakra on April 09, 2012, 21:57:57 PM
Nå sa jeg i fjor at jeg hvis Brann bare prøvde å spille skikkelig fotball så skulle jeg ikke hugge hodet av dem hvis de slet. Og jeg var ikke alene om det, så litt tålmodighet bør vi ha. Vi ser jo at vi prøver på en mer ballbesittende stil, noe som gjør at stoppere og midtbanespillere oftere har ballen under press. Noe som gjør dem mer nervøse og fører til flere feil enn i fjor. En naturlig konsekvens av en mer ambisiøs spillespil. Jeg tror både supportere og Skarsfjord bare skal være tålmodig. Vi har nok spillere med ferdigheter, så jeg er optimistisk til at det vil funke når roen kommer.


Det blir nok gråt og tenners gnissel i en del kamper fremover, hvertfall borte, men med flyt og flaks (les: stang inn) så hadde vi vunnet både i trondheim og molde.

Poengfangsten er egentlig som forventet, alt annet ville strengt tatt vært bonus, men det til tross føles det jævlig surt etter begge bortekampene og det vil nok føles like surt ut etter neste kamp som går sånn.
Men vi er langt fra tannløse og får vi litt flyt og trygghet inn i dette så får vi nok ut potensialet i laget. Tror også hele backrekken hadde sett anderledes ut med Jonsson.

I fjor var vi et lag som presterte over evne og som kollapset litt på slutten, nå er vi et lag med et langt høyere potensiale som ikke sitter helt som det skal.
38
Ikke annet enn det som har kommet frem i media. Han ble kjørt til sykehus og Moldes lege sier i følge TV2 at det kun dreier seg om hjernerystelse.
39
Barmen er ingen notorisk avslutter, men han kommer til sjangser og med tiden så kan han nok få en del mål. Men slik jeg ser det så er styrkene hans sentralt i banen, han kan gjøre en god rolle både offensivt og defensivt.
40
Quote from: hansastril on April 09, 2012, 20:59:17 PM
Syke syke mann, Askar. På tide med en skikkelig Askar sang?


Han får lett Helstad sin for min del, men med fordel en med litt mer tekst også.
41
Er det som er litt sykt med begge bortekampene våre så langt i år. Litt flyt og stang inn så hadde vi fort vunnet begge to.

Men det blir litt som å si at vi hadde vunnet hvis vi hadde scoret flere mål. Vi hadde ikke fortjent å vinne i dag, men ser på du sjangsene vi faktisk hadde så var vi faen so close.
42
Med litt stang inn i dag hadde vi fort hatt minst fem mål. Greit nok at spillet er ræv, men det har det vært før og, ting vil bare ikke inn. Det er nok noe som setter seg når laget får mer flyt og da spiller de nok med mer trygghet. Greit å få de kampene mot vanskelig motstand, men faen så frustrerende det der.

Askar er en gud.
43
Får kjøre askar på begge kanter neste kamp.
44
Edvardsen er tilbake på sitt vante toppnivå. Må ha hatt en tvillingbror som dømte et par sesonger for han.
45
Enten er det noe i veien med dybdesynet til szolt eller så har han tatt på seg for små sko.
46
Quote from: dudo on April 09, 2012, 20:19:21 PM
Au. Svelgt tungen?

Enten det eller hjernerystelse. Han så hvertfall helt låst ut.
47
Ser hvertfall ut som demir våknet litt av å bli kjeftet på. Får vel håpe shars shrur på hårføhneren og det funker like bra på resten av gjengen.
48
Uten noen kant foran seg er jeg redd demir kommer til å bli overkjørt igjen.

Det er lov å håpe at mjelde klarer å holde bredde defensivt, men heller tvilsomt.
49
Påsken var også feiret lenge før han fyren kom og var bare enda en høyttid som ble kapret av disse folkene som følger den fyren.
50
Brann / Sv: Stemningen
April 04, 2012, 21:50:01 PM
Quote from: dex1974 on April 04, 2012, 15:49:27 PM
Liker veldig godt refrenget til  "Omgitt av Fjeller" (herlig tekst på versene og) som Fred Ove  Reksten synger...men den bør synges i et betraktelig roligere tempo enn originalen  ;)

"Syv fjell vi har syv fjell rundt Bergen vår by
De e´kkje det eneste på vår menu
Vi har Bryggen og Hansa og regn fra hver sky
Så takk Gud vi e omgitt av fjeller"

For de som aldri har hørt denne klassikeren finner dere en smakebit her : http://www.rockipedia.no/Vault.aspx?entity=209590


Bytte ut Bryggen med Brann