• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - egrasdal

1
Brann / Brann-Birmingham
July 19, 2005, 16:01:34 PM
noen som vet klokkeslettet for denne kampen? finnar det ikkje noen sted
2
Brann / 16 lag i Eliteserien?
July 15, 2005, 15:57:45 PM
synes det er for dumt å utvide til 16 lag. eg mener nå som nivået riktignok har blitt bedre i norsk toppfotball, så bør man begynne å se litt på profesjonaliteten i det hele. synes de lagene som spiller i den øverste divisjonen i Norge bør ha et bra stadion anlegg med minimum 6-8000 tilskuere i gjennomsnitt. Ser man på førstedivisjonslagene så er det svært få eller ingen som har mer enn 2000 tilskuere på kampene sine og vil heller ikke få flere om de rykker opp i eliten. dette begrunner jeg med at mesteparten av lagene i første divisjon kommer fra østlandet og det er rett og slett ikke nok folk der borte som har et forhold til alle klubbene. de folkene som har et forhold til en klubb på østlandet har flere nok å velge mellom som allerede er i eliten.

Så med hensyn til publikumsantall og stadionanlegg synes jeg det er greit slik det er no. Kunne gjerne byttet ut odd, glimt og lyn med noen litt mer publikumsvennlige lag. kozkoz
3
Brann / Når kommer sannheten for en dag?
June 25, 2005, 10:23:02 AM
enig med lurkin.. tror det er personlige grunner til at kvisviken flytter på seg... sikkert trøbbel med damen, men det for han ha for seg selv! skal ikkje vi  legge oss oppi!
4
Brann / Ditt beste Kvisvikminne!
June 25, 2005, 10:20:56 AM
må bare si at det var sinnsykt godt den gangen han fikk ballen på kanten.. så stod han med en spiller på seg... så ser han hanstveit komme... så står han bare helt stille og peeeker på hanstveit som kommer på overlap før han sender den geniale pasninger til hanstveit...
5
Brann / Thomas Myhre
June 25, 2005, 10:12:58 AM
det kan man alltids spekulere i. synes det hadde vær positivt med myhre i Brann... Kanskje det hadde blitt litt konkurranse for Opdal.. hehe!
6
Tifo, sanger o.l.... / Sang til Martin Andresen
May 31, 2005, 11:00:01 AM
den var faen meg fet. så er det også en melodi som ikke har vært så mye i bruk på stadion... de siste årene ihvertfall..
7
Tifo, sanger o.l.... / Sang til Paul Scharner
May 30, 2005, 12:15:09 PM
Quotevi kan ta "for en gjeng med bønder" å bytter ut teksten med "scharner über alles".


Var det dette "Guttene" sang i kveld?


Nei det var ikke denne vi på felt z sang i går. Er ikke helt stødig i tysk, men det gikk som "sharner!, fusball güt!"

relativ grei sang.. suåer enkel. Men som en av opphaverne til Vi har Paul Sharner med melodien til Geir Hasund, så håper jeg at noen på ss kan ta initiativ til å få sunget den litt og la den gå i øregangene til de fleste på stadion slik at folk kan den. ALLE bør jo huske den gamle teksten...
8
Brann / Gratulerer med dagen
May 17, 2005, 21:59:10 PM
ja, er enig med nixon.. sitter vanligvis på hansa felt z, og der høres store stå veldig dårlig ut. Men i går sto jeg på ss og da følte jeg det var bra trøkk der, men når folk sier det fortsatt hørtes dårlig i hansa så tror jeg det henger mye sammen med vinkelen fra ss til hansa...

Det var nyt å være på staddaen i går folkens.
9
Tifo, sanger o.l.... / Sang tempo!
October 18, 2004, 20:35:44 PM
Synes tempoet på sangene er litt for kjapt. ta f.eks: byen e begren... på slutten går det så fort det er vanskelig å puste.

Så mitt forslag er at det er vanskelig å endre på de "innkjørte" sangene, men at vi innfører Paul Scharner sangen (gamle hasund-sangen) og denne sangen med melodien fra country roads med et mye roligere tempo, da vil det bli lengre toner og hele stadion kan synge med uten å vise det for mye med leppene slik som mange av de som sitter er redde for...

Hva sier dere?
10
Tifo, sanger o.l.... / Jeg er oppfinneren!
October 18, 2004, 20:22:34 PM
jeg vil faktisk med min ære og stolthet som brannsupporte  fortelle mine medpatrioter at det faktisk er jeg som er opphavsmannen til denne sangen. hehe. den smeller som bare juling den. takler er bedre enn finter på scharner. vi drar den på viking kampen.
11
Tifo, sanger o.l.... / Paul Scharner sangen
October 02, 2004, 09:56:32 AM
Prøvde å dra i gang den uoffisielle scharner-sangen forrige kamp, men det var skuffende få som var med. den er jo drita enkel, det er jo bare den gamle hasund sangen. siterer den her for ordens skyld:

Vi har Paul Scharner, å super scharner, han fintar alle, på vei mot målet, vi vinnar alltid, når scharner spellar, så kom å syng for scharner igjen.

Hva sier dere?