• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Læreren

1
Blir 3 poeng om vi klarer å fortsette med den gode innsatsen!

Vi på tribunen bør forøvrig også ta oss selv i nakken, og støtte laget gjennom 90 minutter. De siste 30 var bra mot Engen, men resten av tiden var vi bås.

Bakke, som har vært vår beste spiller de 3 siste kampene, må desverre stå over denne kampen etter å ha pådratt seg sitt tredje gule kort for sesongen.

Satser på denne oppstillingen:

Opdal

Sævarsson-Austin-Yaw-Holmvik

Solli-Mjelde-Fakiri-Moen

Guastavino-Huseklepp

Eventuelt:

Opdal

Sævarsson-Austin-Yaw-Fakiri

Guastavino-Solli-Mjelde-Moen

Hansen-Huseklepp
2
Blir spennende å se hvordan vi ligger ann når vi møter noenlunde motstand. FC Midtjylland tok sølv i superligaen i både 06/07 og 07/08 sesongen, og er et greit lag i skandinavisk målestokk.

Jeg håper vi starter med denne oppstillingen:

Opdal

Sævarsson-Yaw-Bjarnason-Fakiri

Solli-Jaiteh-Austin-Mjelde

Huseklepp-Guastavino

I løpet av kampen tror jeg nok sannsynligheten for å se Austin som midtstopper er stor. Vi har ikke flere stoppere enn de to som starter, og Nilsen har varslet at flere skal prøves ut i midtstopperrollen før sesongstart. Da er nok Austin blant de første han vil prøve ut.

Om Austin blir flyttet ned i midtforsvaret i andre omgang, håper jeg at enten Haugen får sjansen i 45 minutter eller at Solli blir flyttet inn på midten og at Haugsdal tar høyrekanten.

Kalve tror jeg vi får sett som spiss i løpet av kampen.

Cato Hansen, Bjørnar Holmvik, David Nielsen, Eirik Bakke og Petter Vaagan Moen er alle uaktuelle til kampen.
3
Kamper / Brann - Vålerengen kl. 20.00, 18.10.
October 04, 2009, 19:01:02 PM
Med borteseier på Alfheim kan vi se frem mot fullt hus og hovedkamp neste søndag! Med flomlys, god stemning på tribunen og forhåpentligvis yr i luften, kan det bli en bra kveld!

Veldig synd at både Jaiteh og Solli må stå over. Det byr på utfordringer. Solli har vært en viktig mann de siste kampene og Jaiteh har vært en av våre bedre i lengre tid.