• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Danny

1
Brann / Forventninger til Sk Brann
April 17, 2010, 08:36:11 AM
Selv om ikke jeg har skrevet her så mye, har jeg bivånet det meste fra sidelinjen. Jeg merker, som andre har påpekt, at det i det siste (etter gullet) har blitt en ganske negativ holdning, kanskje til og med sutrete holdning, til alt og alle i Brann. Dette henger selvsagt sammen med forventningene hver enkelt har til klubben. Brann prøver kanskje å bygge en forventning hos supporterne, men det kunne vært spennende å høre hver enkelts egen forventning av Sk Brann. Jeg tror for eksempel en del, meg selv inkludert, forventer mer av klubben enn hva den for tiden presterer. Men det kunne vært artig å sett om forventningene våre er ca. de samme, eller om det spriker veldig også her.

Så hva er dine forventninger til Sk Brann?

Jeg kan begynne med mine forventninger:
Basert på det faktum at Sk Brann representerer Bergen by, og er i en unik posisjon i sin by, sin region og i sitt land, forventer jeg at klubben skal være en klubb som deltar i Europa hvert år, (1-3(4)) plass, og regelmessig sikrer seg trofeer, dvs. kanskje tre pr. tiår. Dette er faktisk min minste forventning resultatmessing. Jeg forventer også at Brann alltid skal spille en attraktiv fotball. Derfor mener jeg at en i klubben derfor burde ha nedskrevet en egen offisiell fotballfilosofi hele klubben kan operere etter. Klubben bør kunne klare å stå på egne ben økonomisk, men trenger ikke av denne grunn å sky investorer.

Kort fortalt min forventning. Jeg forslår at en i denne tråden kan stille spørsmål til hverandres forventninger, men bare etter at en selv (kort) har delt sin egen forventning først. Er det flere en meg som synes dette kunne hvert interessant? I så fall: Tut og kjør! ;)