• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - azul

1
Brann / Da er vi best i landet igjen
November 09, 2006, 21:46:47 PM
og samme hva man mener om RL, vi har hittil tjent 1 mill, 125 tusen, og å slå Rævbekå er deilig og!
2
Brann / Sesongen 2006
November 02, 2006, 15:01:51 PM
Svak sesongoppkjøring og frykten for at 2005 høstens prestasjoner skal fortsette er stor. 2 poeng på de 2 første, så skjer noe uventet; vi vinner på bortebane og slår Engen komfortabelt hjemme.
Vi vinner sølv i år fordi vi har tatt flere poeng borte enn på flere år, pluss; vi har vunnet flere kamper etter å ha ligget under. I tillegg, faktisk vunnet over drittlag, selv om det har vært vel mange knepne seire.
De to beste offensivt har vist seg å knekke som strå i flau motgangsbris, likevel; vi klarte faktisk å karre til oss sølv mot bondeungdomslaget fra Mjøsens skitne bredd (som holdt Rævbekå til uavgjort og har faktisk vist at de kan slå alle og grundig innimellom).
Selvsagt er det alle surere å spille 1-1 etter å ha ledet i 80 min. Sommerens våte drøm om GULL svant utover høsten. Surt, men for de fleste av oss som har vært med en stund, ingen bombe. Synes vi briljerte mer våren 05 enn i vår, var mer overlegne hjemme. Vi vant nok en del litt heldige seire i vår og kanskje pga ekstra innsats.
Kjøpene av Gashi og Bakke kan vi evaluere neste sesong. for tidlig ennå.

Alt i alt, bør vi ikke være fornøyd med sesongen, uten å gi opp ambisjonene om gull? Vi trenger en gållgetter, øve på dødballer offensivt og defensivt, vi trenger ikke systemeksperimenter som forrige søndag i sesongen, vi trenger en trener som tør sette høye mål og ikke er redd for å benke sytepaver og spillere utav form. Det kan godt hende at denne treneren fortsatt skal være Monsamjelden. Han har vist læringskurve tidligere.

Mindre kakling, flere egg
3
Brann / Ã?rets spiller er utvilsomt
October 25, 2006, 09:59:49 AM
Petter Vaagan Moen
4
Brann / Monsamjelden
October 15, 2006, 21:21:14 PM
Ingen vil om at Monsamjelden har gjort mye bra i Brann, men uten gull i år bør vi skifte trener. Med det mannskapet vi har nå og de ressursene vi har, bør man forvente å kunne holde en hel sesong. Nå røk nok sjansen i kveld, men gullet røk etter den dårlige perioden i høst. Vi taper mot bunnlaget tromsø, sliter oss til knappe seire mot drittlag som molde og odd og taper på enkle feil mot middelmådigheten Lyn. uten gull; takk til det du har gjort Mons Ivar, men nå har du fått sjansen...
5
er det blitt slipstvang også nå ?
6
Brann / Kan mjelde forsvar ?
May 23, 2005, 12:13:21 PM
7
Brann / Tur til Malmökampen
December 12, 2004, 18:30:54 PM
Flott at dere stÃ¥r pÃ¥. men er det ikke mulig Ã¥ lage en flypakke (København) ? Malmø ligger 20 min med tog fra København/Kastrup og omtales som København Syd hos de lokale etter broen kom.  Bestiller man f eks til 50 pers, bør ikke flyturen komme pÃ¥ mer enn 1000 Eftapenger....
8
Brann / Forbannada møkkaspillere
June 22, 2004, 13:06:17 PM
man kan godt skylde på en horribel bane (trodde viking stadion var ny, jeg, ballen humpet jo som på en på ker på jæren) og at nevland og co treffer på sjansene sine for engangs skyld, men -

brannspillerene står og ser på viking når de kom i angrep ?

hvorfor må det være så stor forskjell på hjemme og bortebane ?

flott at vi har tatt 5 av 6 hjemme i år (den statistikken kan fort blir svakere når kyllingene og bartemennene kommer i de 2 neste kampene), men tape for lag som sogndal, stabæk og viking er bare utrolig når vi ser på spillemateriellet vårt - fullstendig ufattbart !

Det mest irriterende e at det skjer i sesong der spenningen i toppen fortsatt er der- bartelaget har ennå ikke fått "flyten" og tromsø selger seg ut av toppdiskusjonen

tror dessverre at mitt tips om en plass midt i sumpen i år igjen slår til, igjen....
9
Brann / Skyt, Haugen- skyyyt !!!
May 11, 2004, 14:20:43 PM
Eg kvir meg til den 16nde.
Min verste forestillinger ser ut til å gå i oppfyllelse- og tror på nok en nedtur søndag- og dessverre en "spennende" høst. For hvem skal skåre ?
Med en impotent høyrekant, Monsamjelden som vingler med bakplassen (hvorfor mistet Martin Knutsen den til mosseskallen ? Martin gjør en del rare ting, men var det nærmeste vi har en noenlunde offensiv høyrekant mot Molde)

Kan noen fortelle Helgenen Hauge at han ikke trenger å få driteangst når han er på skuddhold. Han blir blek og har opptil flere ganger latt være å skyte på gode muligheter i år - så please Helge Haugen- skyt ! Gå rett på mål og knall til.

Og Ivar Rønningen... neste gang du kjefter til deg et gult kort blir det vask !

Det kommer til å gjøre vondt på den 16nde- i år som de fleste år med et defensivt lag som som sikkert klarer å romle ballen i mål en gang eller to.

Eg kvir meg til å se Skranglekojak hoppende på sidelinjen og glise til pressen etterpå etter å ha fått seg en etterlengtet skalp (sic!)
10
Brann / Ut med pakket !
May 09, 2004, 21:38:45 PM
Nå skal man ta pressens dekning av brannsupportere på tur, men stemmer det at noen har spyttet på Russell (eller noen) så e det på hovve ut av supportergjengen- borte og hjemme. Kreativ sjikane og nedpsyking av det andre laget er helt okei- men det som skal komme ut av kjeften skal være ord- gjerne tonesatt- ikke sikl og definitivt ikke noe som engang ligner på rasisistiske bemerkninger. Brann og Bergen skal være et fargerik klubb i rødt ! Eventuell duster som holderr på med slike ting vi trodde vi var kvitt noen år tilbake forsøpler !

Trodde vi nå for engangs skyld skulle ta poeng på Bosshaugdn. Vi har et målskårerproblem... Og eg håper at Monsamjeldn praktiserer bøter for tåpelige kort. Synd at Dylan nå ikek får være med 16... og Ivar er på vei tilbake- blir for sikker på plassen- gjør rare ting og pådrar seg sitt 2 kjeftegulekort i år...