• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Tobey

1
Brann / Kaptein 2009
November 22, 2008, 01:50:30 AM
Det er vel ganske klart at Bakke ikke kan fortsette som kaptein etter de holdningene han har vist i høst, så det er duket for kapteinsbytte. Bjarnason er etter min mening et glimrende kapteinsemne, men selv om han kanskje har vært vår beste og mest stabile spiller i år, kan vi ikke være sikre på hvor mye spilletid han får neste år. Hvem bør bli vår nye kaptein?
2
Som de fleste andre her inne mener jeg at Mjelde bør Hedres til det maksimale den resterende tiden. Likevel er det viktig at vi ikke glemmer RBH, og den elendige innsatsen han har gjort i år! Makan til ansvarsfraskrivelse som han driver med skal man lete lenge etter! Denne mannen solgte toppscoreren i tippeligaen før han hadde en erstatter 100% i boks. Dette før vi skulle ut i den første CL-kvaliken siden Levski! Helt katastrofe spør du meg, og vi bør markere vår misnøye med en skikkelig TIFO "RBH må gå" i en av de siste hjemmekampene. Kan TIFO-gruppen ta ansvar for dette, stiller jeg med glede.