• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - peteE

1
Brann / Bjørn Dahl
May 18, 2008, 21:50:07 PM
Han har jo lenge vært en rimelig "anonym" spiller, og en spiller som ikke blir så mye diskutert rundtom.

Men han har hatt et godt år hittil, både i førsesongen og i tippeligaen. Rart han ikke er i noen landslagsdiskusjon, har er etter min mening en langt bedre back en storbæk, iallefall defensivt. Kvaliteten på Norges høyrebacker er jo også helt elendig.

Hva synes dere om osingen, er han Brann verdig? Synes han har vært en av få lyspunkter i denne sesongen!
2
Brann / Kjøpe e-cup drakt
February 14, 2008, 17:08:40 PM
Vel, aldri om jeg setter på det reklameinfiserte makkverket Brann har laget for 2008 sesongen! Men synes de reklamefrie(uten hovedspons seff) e-cup-draktene er utrolig tøffe! Både de i fjor og de for i år. (de i år har kulere layout med krage osv, men stygg logo :P) så fjorårets er foretrukne!

Men er disse å få kjøpt i Brann-butikken, og til hvilken pris? Fant ingenting på brann.no!
3
Brann / Profet :P
January 28, 2008, 22:01:37 PM
Godt gjettet da, bortsett fra at Karadas kom litt senere! :D

QuotePosted: Tue Jun 06, 2006 12:42 am    Post subject:     Reply with quote
Eg tek det dessuten for gitt at vi får Karadas, Bakke og Helstad som forsterkninger til sentrallinja i sommer! :D
4
Kamper / Brann - FCK/Helsingborg
January 14, 2008, 15:12:44 PM
Noen som vet om Las Palmas kampene mellom Brann og FCK/HIF blir vist på tv2? Og noen som har noen tanker rundt disse kampene? Bør Brann kjøre mye testing av spillere og formasjoner osv. Eller bare kjøre plain startoppstilling og taktikk, og heller bytte på formasjon og spillere senere i kampene?

Er spesielt FCK - Brann som interesserer meg. Lurer litt på hvordan vi ligger i forhold til dem - selv om seff dette kun er en treningskamp. FCK er også et lag jeg følger endel, og kjenner godt til, så blir spennende!

De har mange gode spillere, og de var brilliante i perioden fra Solbakken tok over til i sommer. De har dalt veldig i kvalitet siden da. Selv om de ligger bra ann på tabellen, så klager mange fans på den veldig direkte, defensive og kjedelige spillestilen. Er veldig sterke defensivt. Men de scorer lite mål, og har spisser i målkrise. Så tror det er et lag vi kan klare å styre kampen mot hvis vi får tilbake noe av de vi hadde før Martin dro! De har også rimelig treige midstoppere, så Helstad skal kunne fikse biffen!