• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Geddi

1
Brann / SVARTEBÃ?RS/VIDERESALG BBB'S POLICY
October 03, 2006, 13:18:50 PM
Bataljonens policy på salg av billetter/svartebørs.
Vi syns det er helt greit og flott at våres sider kan brukes til videresalg av billetter. Alt som kan komme våre medlemmer til gode.
MEN da til ordinær pris.
For de som ønsker å selge sine billetter igjennom Bataljonens nettsider bes ta kontakt med styret på styret@bataljonen.no så skal vi legge ut billetten(e) tilsalgs. På denne måten er vi sikre på at de blir solgt til pålydende.
Får vi kunnskap om salg av billetter til en høyere pris enn ordinær pris, vil vedkommende bli eksludert/utesteng for all tid på forumet og som medlem av supporterklubben. Alle innlegg/tråder som antyder til svartebørshandel vil umiddelbart bli slettet. Også de som antyder at de vil betale mer enn ordinærpris for billetter.

Om du/dere kommer over svartebørs-haier her på forumet, så vær så snill å tips oss på mail. Det er ingen unntagen haiene som tjener på svartebørs.

mail; modikkene@bataljonen.no
2
Tifo, sanger o.l.... / Linker - Tifo & sanger.
October 02, 2006, 23:09:37 PM
Mange av trådene her inne startes med henvisning (link) til noe som er å finne på en annen webside. Istedet for å få en ny tråd om hver eneste av de forslår jeg at vi holder oss til en tråd hvor vi kan henvise til andre interessante sider ang. interessante artikler som er enten Brann eller fotballrelatert. Så kan de som ønsker det klikke på linken og lese det de event. ønsker å lese om. De fleste av disse sakene trenger jo ikke diskuteres og dessuten fører de bare med seg innlegg som "stilig", "morsom" og "hehe" + :) :) :) :) osv.
3
Kamper / Linker
October 02, 2006, 23:08:28 PM
Mange av trådene her inne startes med henvisning (link) til noe som er å finne på en annen webside. Istedet for å få en ny tråd om hver eneste av de forslår jeg at vi holder oss til en tråd hvor vi kan henvise til andre interessante sider ang. interessante artikler som er enten Brann eller fotballrelatert. Så kan de som ønsker det klikke på linken og lese det de event. ønsker å lese om. De fleste av disse sakene trenger jo ikke diskuteres og dessuten fører de bare med seg innlegg som "stilig", "morsom" og "hehe" + :) :) :) :) osv.
4
Brann / Borteturforslag til neste sesong?
December 10, 2005, 17:49:44 PM
Hei alle sammen.

HÃ¥per dette kan bli en trÃ¥d som inneholder konstruktive ide'er/forslag  som kan medføre til bedre turopplevelse med BBB til neste sesong.
Dvs at hvis DU har en ide eller andre løsninger på turer enn det som ble gjennomført i 2005, så setter vi pris på å få lese om de. Fyr i vei....
Forhåpentligvis vil noe bli tatt til betrakning.
5
Tenkte å informere litt om hva som skjedde på stadion igår kveld. Der møttes 20-30 supportere fra Bataljonen og Klanen. Vi tok oss noen øl og grillet sammen. Vi hadde også invitert en del presse.
Dette gjorde vi for å vise at det faktisk går ann å ha det kjekt sammen. De aller fleste supportere er hyggelige, greie personer som ikke er ute etter å lage bråk. For mange år siden (7-8 år), så var vålerengen-supportere alltid velkommen på fotballpuben. Vi festet sammen og hadde det kjempe artigt.

Hver gang det står noe om supportere i media, så er det fordi det har vært bråk. Dette er dumt. Men det er det som selger mest aviser.
Det fører til at personer som ikke kjenner til fotballmiljøet, danner seg ett helt feilt inntrykk av supportere. Vi blir alle stemplet som bråkmakere. Også nye supportere tror at det er slik det er og skal være. Hate andre supportere før kampene og etter kampene. Dette er feil.
Folkens! Vi er alle venner før og etter kampene, men ikke så gode venner under kampen :-) Det er slik vi ønsker det skal være.

Vi valgte denne gangen å kun invitere noe få personer fra hvert supportermiljø. Dette av helt opplagte årsaker. Er mange som ikke ønsker at ett slikt arrangement skulle blitt gjennomført og som sikkert hadde sabotert.

Nå begynnte vi litt i det små og neste gang inviterer vi kanskje flere. Og om noen år, så går vi kanskje bedre overens enn det vi gjør idag.
Vi kan alle bidra. Det er viktig at vi alle viser at vi tar avstand fra slossing og bråk.
6
Brann / METS - MÃ?TESTED I SKIEN
June 23, 2005, 14:54:55 PM
Odd supportene har skiftet stampub fra Mets til Ritz og der er vi velkommen. Men etter å ha undersøkt litt, fant jeg ut at de har Ringnes på tappekranene sine mens Mets derimot har CB.
Mets lovet oss halvlitere til kr 34,-, mange Brannsanger, god stemning samt mye god grillmat(koteletter og burgere).
Mets holder åpent fra kl0900 søndags morgen.

Valget er derfor ikke vanskelig å ta folkens.
Vi sees på Mets.
7
Brann / Champ pub i Oslo
April 20, 2005, 13:24:17 PM
Det ble her på forumet i forrige uke startet en tråd der det ble skrevet at puben selger Ringnes produkter og burde derfor boikottes av Brann supportere.
Jeg har undersøkt saken nærmere med innehaver av puben samt Ringnes og ønsker med dette å informere om de korrekte og faktiske forhold.

Tidligere solgte Champ ølet Koff. Dette sluttet de med øyeblikkelig da det ble ett produkt som Ringnes/Carlsberg tok over distribusjonen for. Carlsberg tatt med her fordi det er de som er importør av Koff, men Ringnes som distributør av Carlsberg i Norge.
Champ ønsker ikke å selge øl fra verken Hansa eller Ringnes av nøytralitets årsaker.
De begynnte i steden å selge det finske ølmerket Lapin Kulta. Dette var ett produkt Ringnes tidligere solgte, men har sluttet med nå.(Ringnes har fremdeles Lapin Kulta på produktoversikten sin på internett, men det fordi internettsiden deres ikke er oppdatert).

En kan selvfølgelig si at vi burde hatt ett stamsted i Oslo som serverer Hansa øl.
Men da skal det også taes med i betrakningen at innehaveren på Champ har vært gjennom mye for å "huse" oss på bortekamper. Feks trusler fra andre supportere for å nevne noe.
Ett sted som med de problemer Champ har vært igjenom og allikevell ønsker å ha oss som gjester, står det respekt av.
Mener derfor Champ er og skal være vårt stamsted i Oslo.
8
Brann / Avskjed til Geddi
October 31, 2003, 12:32:07 PM
Noen som har planlagt noe ifb med Geddis siste kamp på lørdag? Feks mosabikk med hyllest til Geddi + blomster etc.