• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - BBB-Tony

1
Bataljonen.no / Stand utenfor Brannbutikken!
April 11, 2010, 10:37:53 AM
I forbindelse med kveldens kamp mot IK Start arrangerer Bataljonen stand utenfor Brannbutikken.

Vi vil ha stand fra rundt 15:30 og frem til kampstart. Her blir det anledning til å kjøpe alle våre produkter som er blant annet tøffe hettegensere, T-skjorter og ikke minst live-CDen fra konserten på Ole Bulls scene, samt den nyeste Brann-boken, Fortellingen om Brann - Klubben hele Bergen brenner for, en lettlest bok som passer for både liten og stor, som du KUN får tak i hos Bataljonen.

I tillegg får du anledning til å enten fornye eller tegne nytt medlemsskap i Bataljonen.
2
Haugesund - Brann

Båtturen til kampen mellom Haugesund og Brann vil bli lagt ut for salg langt tidligere enn vanlig
Allerede Onsdag kl 12.00 vil vi åpne for påmelding til båtturen til Haugesund. Denne kampen er terminsatt 10. juli, men merk at dette kan endre seg når tv-selskapene skal velge kamper.

Det vil lønne seg å melde seg på tidlig, da prisen vil øke etterhvert som det nærmer seg kamp.

Vi vil sette opp 2 båter, og vil da sette opp 2 påmeldingsskjemaer slik at man kan samle seg med sitt reisefølge før påmelding.

Påmelding er bindende og betalingsfrist vil være på ca 2  uker.
3
Løv Ham - Brann, 3. februar klokken 1900 i Vestlandshallen

Det blir satt opp gratis transport tur/retur Fotballpuben-Vestlandshallen. Avreise klokken 1810 fra puben.

Billettene til denne kampen koster kroner 100 for voksne, og kroner 50 for barn.4
Støtt Bataljonen gjennom grasrotandelen!

Nå har du endelig sjansen til å støtte Bataljonen gjennom grasrotandelen til Norsk Tipping. Hva det betyr, og hvordan du gjør det, kan du lese mer om her!

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge Bataljonen som din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss!

Bataljonen jobber for å legge best mulig til rette for våre medlemmer. For å gjøre det, trengs det selvsagt penger! Nå kan du være med å bidra til at Bataljonen for inn et par ekstra kroner på en veldig enkel måte, som krever verken mye tid eller energi fra din side! Pengene som kommer inn via Grasrotandelen til Norsk Tipping, vil gå til Bataljonen ung, et prosjekt Bataljonen ønsker å satse på i fremtiden.

Vårt organisasjonsnummer er 985813841 .

Gå inn på https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/page?id=558, og søk opp Bataljonen. Der finner du ulik informasjon om hvor mye Grasrotmidler vi får inn og litt annen statistikk. Ta gjerne å hjelp oss med å spre nyheten om at en kan støtte Bataljonen gjennom Grasrotandelen.

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til Bataljonen ung. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til Bataljonen ung (gjelder ikke Extra og Flax), om du har registrert Bataljonen som din Grasrotmottaker. Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på norsk-tipping.no

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede nå og du gjør det på én av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær:
Ta med deg organisasjonsnummer og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings kommisjonærer.

2. SMS:
Send kodeordet GRASROTANDELEN 985813841 til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett:
grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no å foreta tilknytningen der.

4. Norsk Tipping Mobilspill.
5
Bataljonen.no / ?rets Brannspiller 2009!
October 01, 2009, 21:55:20 PM
Stem frem årets Brannspiller 2009!


Sesongen går mot slutten, og det er på tide med den årlige kåringen av årets Brannspillere blant supporterne! Sesongen har ikke vært all verden, men noen lyspunkt har vi hatt!

For å stemme, går du et stykke ned på hovedsiden til bataljonen.no, der finner du voten på høyre side!
6
Vestlandsderby til helgen!

Det er som kjent landslagspause til helgen, men fortvil ikke av den grunn! Det spilles fotball for det! Søndag spilles kvartfinale i junior NM mellom Brann og Viking, og våre unge, lovende trenger vår støtte for å komme seg et steg videre mot NM-finalen!

Kampen spilles førstkommende søndag klokken 16.00 på Brann Stadion.

Der våre antatt beste feilet, har juniorene våre en god sjanse til å ta seg videre i NM. Viking kommer med et sterkt lag, og blir et tøft hinder på veien mot NM-finalen! Men vi skal selvsagt knuse Viking, og vise at vi er best, også når det kommer til juniorfotball!

Bataljonen oppfordrer alle til å møte opp og gi ungguttene våre en verdig ramme rundt kampen! Det er selvsagt gratis inngang, og ingenting er vel bedre enn en Brann-kamp på en søndags ettermiddag?
7
Bataljonen.no / Supportermøte før Brann-Lyn
June 06, 2009, 11:47:02 AM
Bataljonen inviterer til supportermøte på stadion lørdag 13.06. Vi ønsker med dette møtet å sette fokus på stemningen på stadion, og hvordan Bataljonen sammen med andre kan få flere til å bidra på tribunen.
ALLE som har noe å bidra med er velkommen, uansett om de har plass på bataljonsfeltene eller ikke.

Tema for møte blir:

- Hvordan forbedre stemningen på kort sikt?

- Hvordan forbedre mentaliteten på tribunen på lang sikt?

- Hvordan forbedre stemningen på bortebane?

Møte blir holdt i Brann Corner i Hansatribunen (Frydenbøtribunen) og starter klokken 15.00
8
http://www.bataljonen.no/?page=26&news=286

Linken sier sitt!

Endelig kamp innenfor Republikkens grenser! Dette blir bra!
9
Kamper / Etter kampen Molde - Brann 3-2 (0-2)
October 06, 2008, 19:50:53 PM
Skandale i 2 omg! Og MIM sier rett ut på TV at spillerene er illojale ovenfor han! På tide å gjøre noe? Har ikke MIM tillit i gruppen, så er det på tide at han går... I dag er det spillerene som svikter. De gidder ikke følge taktikken som MIM legger opp til. Slik kan det ikke fortsette!

Bort i mot samtlige av spillerene som ifører seg Brann-drakten i Molde i kveld bør heve seg betragtelig om de i det hele tatt skal få lov til å ta på seg Brann-trøyen igjen!
10
http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=6887&gad=CNPbmKYFEgjfPn-1VP1DPhjxj6D8AyDrgLc1

Deportivo gikk nok en gang målløs av banen, og har ikke imponert særlig siden de slo Real Madrid i første seriekamp.

At de sliter med å score lover jo bra! Mista fikk ett kvarter mot slutten av forje seriekamp, og må nok regnes med å være på banen når vi møter Deportivo om en uke.

Sammenligner en lagoppstillingen deres fra Brann-kampen med forje seriekamp så var det noen endringer. Og jeg tror nok vi kommer til å se et mye annerledes Deportivo i Spania enn hva vi så her i Bergen. De er nå obs på hva Brann står for (de undervurderte jo Brann så til de grader!). Og de stiller garantert med det beste mannskapet i denne kampen. En spiller som Mista som var hjemme i Spania for å hvile forje kamp kommer nok ikke til å bli hvilt i denne kampen.
Klarer Brann å ligge kompakt og ikke slippe spanjolene til de første 20-25 minuttene, så tror jeg Brann med Huseklepp i spissen kommer til å få mangen kontringsmuligheter. Deportivo vil nok etter hvert ofre mer og mer fremover for å få de 3 målene de trenger, og bakrommet kan bli stort etter hvert!

Jeg føler meg overhode ikke sikker på avansement. Deportivo er et helt annet lag hjemme enn borte. De kom til Bergen for å ri på 0-0, og kanskje putte et bortemål. Så nå er situasjonen en helt annen. Men klarer vi å få et bortemål så tror jeg mye er gjort...11
1 omg lignet veldig på kampen mot Hamburg. De angrep i midten, og fikk trille ball store deler av tiden. Selvsagt måtte den ene gangen av veldig få de utnyttet svakheten vår på venstrekanten bli utslagsgivende. Huseklepp gjorde riktignok ett par gode returløp i kampen, men på scoringen blir han alt for passiv, og der hadde det vært bra å hatt PVM. Hanstveit lider av feilen til Huseklepp, og kan ikke klandres.. I 2 omg spiller vi greit og skaper noen gode sjanser etter hvert. Veldig synd at PVM sitt frispark ikke lirker seg under tverrlegger! Men 0-1 er i umulig å ta igjen! Jeg ble ikke skremt av OM, men frykter at vi får se ett helt annet OM-lag i Marseille..
12
Forje "stor-kamp" i Europa, altså mot Everton, så ble det litt mye reiseprat i kamptråden. Så det ble til slutt opprettet en reisetråd. Vet ikke om det er nødvendig til denne kampen, men skader ikke å lage en. Skal selv til Frankrike, men har ikke sjekket så mange reisealternativer enda. Men har fått med meg at fly ligger på ca 4000 tur/retur uansett hvor du flyr fra i Norge. Her kan en øse ut med reiseinformasjonen en sitter med, så hjelper en kanskje noen på vei ned til Frankrike! :-)

Mangen som har bestillt tur? Hotell? Hvilke reiseruter velger dere? Hva er rimeligst?
13
Tifo, sanger o.l.... / Felt Z VS Nedre Hansa
August 02, 2008, 19:57:10 PM
Hva skjer på tribunen i dag? Plutselig begynner felt Z å synge mot oss på Nedre Hansa eller missforstår jeg nå? Hvem gagner det? Hva vil felt Z oppnå med dette? Får dere for lite oppmerksomhet? for lite skryt? Oppførelen ligner hvertfall en unge som ikke får nok oppmerksomhet! Vil dere frem til at dere er best? At vi på Nedre del er null uten dere? Skal gjerne være den første til å innrømme at felt Z spiller en stor rolle for stemningen på Hansa. Om dere på felt Z tror at det bare er vi som ikke synger når vi ikke vinner, så tar dere grundig feil! Dere starter ikke mangen sanger i dag foruten Opp med humøret og Bakke- sangen. Disse to sangene, spes. førstnevnte er ikek godt nok kjent på nedre del slik at det blir skikkelig trøkk på den, enda! Og når vi starter noen sanger på nedre, så er dere ikke med å synger. Hva er det godt for? Demonstrasjon? Det ganger hvertfall ingen! Og de på banen får mye dårligere støtte om det skal fortsette slik!

Det er ikke meningen å starte en ny tråd om stemningen på Stadion, men en tråd som tar opp det faktisk kan tyde på at Felt Z går i mot resten av Hansa? Rett meg om jeg tar feil, men det virket slik i dag. Overhode ikke noe grine-innlegg fra min side, men fortsetter det slik, så kan vi se langt etter å være Norges beste supportere...

Hva vil felt Z oppnå? Kan noen svare meg på det...
14
Kamper / Etter kampen Brann-Ventspils (1-0)
July 29, 2008, 21:43:40 PM
En kamp der vi sliter med å sette ballen i mål. Kjører over motstanderen i bort i mot samtlige 90 minutt. Overhode ikke nervøs for at vi ikke går videre fra 2 kvalikkrunde. Vi har lært av tidligere feil, og kommer til å gå greit videre over to kamper tror jeg. Veldig synlig at dette var en kamp Huseklepp burde spillt fra start. Motstanderen var dårlig, og Huseklepp briljerte med motstanderen! Godt at Demba fikk seg ett mål..
15
Stian: Endret litt på teksten. Slik som jeg har forstått det skal det synges følg på, ikke full på.
16
Brann / Overganger 2011
May 07, 2008, 14:10:56 PM
Det nærmer seg stadig ett nytt overgangsvindu og ryktene tar seg opp igjen.

Lyn har 13 mann som kan finne seg ny klubb når vi ankommer juli-mnd, så de får noen virkelig hektiske mnd forran seg. I tillegg har de en trener som står uten kontrakt ved sesongslutt. http://www.ba.no/sport/fotball/article3522929.ece
Av disse, så syns jeg hvertfall Hoff og Sokolowski er verdt å se på. Hoff som en god erstatter for Winters og Soko er en midtbanespiller med bra potensial. Den sentrale midtbanen vår har ikke vært så god i sesonginnledningen, men det begynner å bedre seg nå når Jaiteh er tilbake. Om Gylfi og Fakiri kunne funnet formen snart, så er det ikke nødvendig med så store forsterkninger sentralt på midten i dette vinduet.

Espen Ruud er en spiller som mange kunne tenke seg å se i Brann-drakt i fremtiden (meg inkludert) og nå tyder alt på at han forsvinner fra Odd i sommer. Han vil ikke skrive ny kontrakt med Odd og Fagermo ser nå på muligheten å gjøre en byttehandel som inkluderer Ruud og skaffer Odd en fullverdig erstatning for Ruud.
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=519710
Samtidig kan det leses i ulike medier i dag at Ruud jaktes av flere Norske og Danske toppklubber, så nå får Viking virkelig kamp om å signere han. De som nesten hadde en avtale i boks...
http://www.nettavisen.no/sport/fotball/forstediv/article1816597.ece
17
Kamper / Før kampen: Brann - Vålerengen 16 mai
April 18, 2008, 07:12:51 AM
Det ble bestemt i går at dette blir hovedkamp på tv2. Den vil altså gå kl 20.00 Eller vil den det? I følge Bergen Politiet utgjør en slik kamp på en slik dag, så stor riskiko at kampen kan bli avlyst!! Det er det dummeste jeg har hørt! Grunnen skal være at ingen av politifolkene vil jobbe overtid (greit nok, er tross alt 17 mai neste dag), men å sette opp en turnus der de har visst om denne kampen i 4 mnd, 4 mnd!!! Da går det jaggu meg an å sette opp en turnus der det er ekstra bemanning fra ettermiddagen av og ut over natten!
18
Kamper / Kampene i Málaga
March 10, 2008, 16:29:33 PM
Dette er Brann sine kamper i Málaga:

13.03.2008 (kampen skulle opprinnelig spilles 12, men er flyttet)
Málaga - Brann

19.03.2008
HJK Helsinki - Brann

Tidspunktene er ikke fastsett enda.

Her kan de siste kampene før seriestart diskuteres...
Noen som vet om disse vises på TV2 sumo eller noe slikt? Kan ikke se at noen av kampene er satt opp på kampsenteret til TV2.
19
Brann / Brann 2
February 25, 2008, 17:29:30 PM
20
Tifo, sanger o.l.... / TIFO 2008
February 15, 2008, 17:44:47 PM
Etter som temaet blit diskutert litt under tråden tifo- dugnad 9/2, så kan vi kanskje ha en tråd som går på dette med TIFO i kommende sesong?

Personlig liker jeg TIFOer. De trenger overhode ikke være så veldig avanserte. Den mot Everton var meget bra syns jeg! Og etter det jeg forstår, så ble denne mekket sammen av 3 stk... Så visst noen flere gidder å stille opp for å gjøre en liten innsats som kommer godt til syne under kampene til klubben vi elsker, så kan dette bli bra! Håper på TIFO under hver hjemmekamp og så mange bortekamper som mulig! Hadde ikke TIFO blitt motarbeidet en periode, så hadde det vell vært TIFO på alle hjemmekamper i 2007 sesongen?

Selv håper jeg på at vi kan lage noen flere bannere som kan henges opp på hver kamp. For eksempel slik Everton gjorde på stadion.