• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Nesten

1
Brann / Innsatsvilje, innstilling og konsentrasjon.
July 19, 2007, 10:33:03 AM
2
Hei.
Når den nye tribunen på sydsiden bygges håper jeg selve altandelen kan gjenoppføres midt på den nye tribunen, ihvertfall logoen og den nåværende altanen. Hva som ev blir liggende bakenfor betyr lite. Dette blir det eneste igjen fra gamle stadion isåfall. Jeg er så gammel at jeg husker da stadion kun hadde midtdelen på gamle sitte som en sittetribune mens det på hver side var slik det var på østkanten av gamle sitte fram til 1997.
I 1962 var det innenfor murene 26400 hvorav ca 25000 betalende mot FFK. Jeg har et flott bilde hjemme fra den kampen som ble spilt i stålende høstsol i september 1962. Det endte 4-1.
Vi har mistet ( i 1977 ) den gamle radioboksen midt på gamle stå, og svingene og store stå nord er borte. En liten tradisjonsbit har vi råd til å ta med i den nye tid. Søylene, de irriterende forsvinner og helhetsinntrykket blir veldig bra.
Nå gjelder det bare å gi ALLT mot Aalesund. Tenk om man kunne skape en stemning som i de mest minnerike kampene mot VIF,RBK og LSK.
Guttene må løpe og jobbe hardt. Egentlig er jeg litt redd fyrtårnet til Aafk.