• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Rudi

1
Brann / Hva med å hente....
August 07, 2005, 13:04:02 PM
......Harald Aabrekk tilbake som spillerutvikler og "taktisk"-konsulent. Aarbrekk er en ringrev og dyktig på sitt felt. Tror dette kunne vært et godt alternativ. Han og Mjelde kjenner jo hverandre godt så det skulle vel ikke skapt så store problemer, (imotsetning til Aabrekk og Teitur, for de som husker den historien).



- Rudi
2
Brann / For første gang i historien....
June 16, 2005, 13:59:14 PM
....er jeg enig med Mini.

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=80515

Brann viser mangel på ambisjoner ved (muligens) å selge en profil midt i sesongen til et annet norsk toppserielag. Dette er noe Rosenborg aldri ville gjort, hvertfall ikke for småpenger, og derfor klarte de også å etablere seg i toppen i så mange år på rad. Selv om det er laget og ikke enkeltspillere som teller, trenger en klubb som har ønske om å være i toppen profiler som skaper litt liv og viser seg litt frem, og jeg kan ikke helt se hvem det skal være nå!
Selvsagt bør man vise en spiller forståelse ved familiære forhold, men det burde da kunne vært en mulighet med å vente til etter sesongen. Men dette vet de involverte mer om enn oss som står på utsiden, derfor blir det håpløst for oss å fortelle hva som bør gjøres. Vi kan bare oppservere, spekulere og eventuelt reagere.

Slik jeg ser det er det, nok en gang, Brann som begår feilen her. Raymond og familien vil naturlig nok hjem og hvis den muligheten byr seg, takker de selvsagt ja. Men hvis Brann har ambisjoner om å bli et topplag kan de ikke selge unna til en hver pris!



- Rudi
3
Brann / Billett til idag!
March 17, 2005, 12:18:41 PM
Jeg har en billlett til dagens kamp tilovers, så hvis noen er interessert er det bare å ta kontakt! Kjøpte den for kr. 100,- og vil selvsagt ikke selge den for noe mer enn det.
For den som er interessert er nr. 928 41 921


- Rudi
4
Brann / Aksjon?
October 23, 2004, 22:58:23 PM
Bare lurer på om det er kommet noe "enighet" om det vil bli forsøkt gjennomført noen form for aksjon (mht til billettfordelingen til finalen) på kampen mot Viking imorgen? - Jeg må ikke på død og liv ha noen, men vil fullt og helt støtte opp om evt. aksjoner i full solidaritet med alle som ikke har fått mulighet til å kjøpe billetter til finalen. Dette er kanskje et noe utdebatert tema, og jeg tror de fleste er enig om at noe må gjøres, men hva, og vil det være hensiktsmessig å ytre det på våre siste hjemmekamp, når guttene kjemper om Royal League og trenger vår støtte. Det vil helt klart bli best lagt merke til av Brann hvertfall. Uansett, hvis det er aktuelt med noen form for aksjon, bør dette opplyses om så godt som mulig om på forhånd slik at flest mulig blir med, og det ikke blir stykkevis og delt.
5
Tifo, sanger o.l.... / En sang Geddi fortjener!
September 30, 2003, 13:05:28 PM
Hva med å gi Geddi sangen vi en gang sang til Roger Helland?!

(Mel. : She'll be coming round the mountain)

Du skal få min gamle Branndrakt når eg dør,
du skal få min gamle Branndrakt når eg dør.
Gerimund/Geddi elsker slit og smerte,
dør for klubben i sitt hjerte.
Du skal få min gamle Branndrakt når eg dør!


Noen innvendinger? - Ingen kan ihvertfall si at han ikke fortjener den.


- Rudi