• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - HansaInferno

1
Tifo, sanger o.l.... / Supporterlivet på BT
September 23, 2008, 23:36:44 PM
Hvordan er det med liv der borte? Ser at folk reiser seg og snur seg mot tribunen i ny og ned og pusher litt på. Synes at iniativtakerne skal ha mye ros for å få med seg en tribune som i utgangspunktet er en familietribune.

Kan bli interessant å følge utviklingen, kanskje også å være delaktig. Er det mange her på forumet som holder til der borte?
2
Bilder og filmer / Morsomme bilder
September 17, 2008, 00:11:57 AM
Tenkte vi kunne ha en slik tråd.



lag dine egne her:

http://bighugelabs.com/flickr/motivator.php
3
Neste kamp er mot HamKam i Hamar. Lørdagskamp er det også, så jeg tror nok at det blir en del bergensere der borte. Jaiteh og Demba har til den tid returnert til Brann, noe som gleder meg ihvertfall. Karadas er ute med karantene, noe som gir plass til Bjarnason i midtforsvaret.

HamKam er årets jumbo og skal være enkel match for Brann. Allikevel tror jeg at denne blir svært tøft og tør ikke å håpe på mer enn 1 poeng.
4
Tifo, sanger o.l.... / Flaggdag - Oppfordring
March 25, 2008, 19:26:05 PM
Kan ikke Bataljonen slenge opp en oppfordring til å ta med flagg mot FFK. Aner ikke hva tifo-gruppen har planlagt, men storflaggene (om det finnes folk som ønkser å være flaggmenn) kan vel slenges opp på noen andre tribunene, gjerne BT, siden de som holder hus der har vært meget flinke den siste tiden med sang og leven.

Flagg mot FFK, og gjerne i resten av kampene gjennom året.
5
Tifo, sanger o.l.... / Everton-kampen
February 11, 2008, 17:33:34 PM
Blir det noe tifo? Eventuelt bør ikke folk oppfordres til å ta med flagg osv?

Håper at det blir litt liv og røre på tribunene, selv om vi kanskje kjører over de på banen.
6
Brann / Gullet blir heme - 2008
January 26, 2008, 02:08:07 AM
Seriemester 2008
7
Tifo, sanger o.l.... / Tips til tifo-gruppen
January 15, 2008, 13:35:28 PM
Hva med å lage et banner eller to som kan henges opp ved inngangen til Goodison med skriften "syng for Brann"? Bare sånn at folk får det inn at det er viktig med steming også, at vi ikke bare er turister som er der for å drikke... Hadde vært flaut med 3000 på tribunene og piss-steming.
8
Tifo, sanger o.l.... / Sanger for motgang
December 01, 2007, 13:57:56 PM
Synes ikke folk at det er for lite sanger å synge når det går ræv på banen? Hver gang Brann spiller dårlig er det ikke mye vi har å bla opp med av sanger og dette dreper jo stemingen. Her bør vi nesten finne på litt mer, noe for å redde oss i stunder der vi blir pisset på i banespillet, for da pisser de ofte på oss fra tribunehold også!
9
Hva kan vi supportere gjøre for å engasjere enda flere av de som går på Brann-kamper, til å synge og bidra til stemning?

Er det ikke viktig at Bataljonen og resten av de syngende supporterne prøver å dra med seg resten av gjengen? Jeg har tenkt litt på hva en effekt av å henge opp "syng for Brann-banner" ved de forskjellige inngengene vil ha, eventuelt snakke med Brann og få det malt over hver inngang? Tror det kunne blitt stilig, og jeg tror det ville tjent sin hensikt.

Ellers er det jo dette med å dele ut lapper osv. Det er mer tidkrevenede. Vi så jo hvordan Hanøy fikk med seg hele stadion tidligere i år (vet.. Hold kjeft Hanøy), det er ikke slik jeg vil at det skal gjøres, men det viser at publikum trenger kun et lite spark bak, så blir de med.

Drømmen min er at man skal kunne gå på Stadda, og om man ikke synger skal man føle seg litt flau fordet alle andre synger, ikke omvendt. Har bare lyst å starte en debatt om hva vi kan bidra med for at dette skal bli virkeligheten. Brann har de siste året hatt den beste stemingen på sine hjemmekamper, jeg bare håper at det fortsetter slik. Mjelde har jo snakket mye om hvor viktig det er med god stemning, og alle elsker jo den mannen, så de hører jo på han. Dette med å male "syng for Brann" over inngangene bør være noe ihvertfall Brann bør se nærmere på. Få noen proffe folk til å gjøre det sånn at det ser bra ut. Tror jeg må sende en mail om dette.

Så hva kan vi supportere gjøre, og bør BBB bidra og sette seg mål innen dette, eller har de kun en strategi om å tilstrebe seg flest mulig medlemer?
10
Tifo, sanger o.l.... / En hyllest til BT-tribunen
November 14, 2007, 03:34:48 AM
Nå har jeg partoutkort på Hansa så jeg får egentlig ikke med meg hva som skjer på andre siden når jeg er på kamp, men har merket meg at BT virkelig har steppet opp med synging i det siste, og jeg vil bare hylle dette iniativet. Jeg har sett flere filmer på Youtube der BT holder like mye liv som hvilken som helst syngende tribune i landet. De starter egne sanger, de står oppreist og veiver med flagg og skjerf.

Håper den herlige trenden fortsetter der borte neste år også!

Ellers må jeg si at det har vært magisk steming på Stadda de siste kampene. Alle ære til hele stadion for den utrolige stemingen. Jeg har et lite håp om at Brann Stadion kan bli en stadion der alle synger. Det finnes ikke så alt for mange av de, verken her i norden eller ellers.
11
Kamper / Brann - Dinamo Zagreb
November 10, 2007, 21:28:35 PM
SK BRANN - DINAMO ZAGREB

Kampstart: 29.11 kl.20:15

Storkampen for oss i gruppespillet. Hjemme mot et veldig godt kroatisk lag, som kommer til å gi absolutt alt for å vinne denne. Det er enormt viktig at Brann vinner mot Dinamo, med uavgjort kan det gå, men med tap er vi ute av dansen. Vi bør altså aller helst vinne.

Kjenner ikke laget deres noe særlig. Noen som kan mer om Dinamo? Kunne vært interessant om noen kunne kommet med litt info.

Ellers håper jeg ta folk møter på denne. Brann trenger støtten, og det er nesten litt tragikomisk å tenke tilbake på det styret som var bare for noen uker siden når folk skulle ha billetter. Flok sto å gren på tv. Nå selger vi kanskje 10 000 - 12 000 billetter.. Merkelig.

Prisene ligger vel på 150 kr for BBB-medlemer og 200 for de med partoutkort. Aner ikke hva en ordinær billett koster?

12
Tifo, sanger o.l.... / Vindaloo
November 08, 2007, 01:57:32 AM
13
Kamper / Alle mann ut i Europa
October 09, 2007, 12:52:33 PM
Jeg var så heldig at jeg fikk se Brann slå Brugge i Belgia og må si at det var en herlig opplevelse. Min andre tur ut i Europa, men det skal jammen bli flere. Jeg oppfordrer alle å dra på bortekampene vi har i UEFA-cupen nå, det kan bli et lite eventyr for oss. Jeg har allerede bestemt meg, jeg skal til Basel!

Alle mann ut i Europa!
14
Tifo, sanger o.l.... / Melodier
September 19, 2007, 12:50:49 PM
Her er en side med alt for mange melodier, til de som ønsker å lage nye supportersanger.

http://www.kidsareunited.it/downloads.asp
15
Brann / Tipp tabellen med kalkulator
September 04, 2007, 10:14:23 AM
16
Brann / Knut Walde
August 22, 2007, 21:38:28 PM
En lokal spiller som ble kjøpt fra Løv-Ham for rundt 3 mill (?). Nå har han enda ikke debutert for Brann, og jeg stiller spørsmålstegn ved hvorfor han ble hentet. Bruun-Hanssen ønsker å satse på lokale spillere, og dermed hentet vi LøvHams beste stopper for så å benke han/lar han spiller på Brann 2.

Vi brukte en del penger på Walde, og spørsmålet er om det var så lurt. Nå er jeg ikke sikker på summen, men har hørt 3 mill kroner. Bruun-Hanssen ville ikke være med på å hente Pelle Nilsson til Brann fordi han var for dyr, selv om Hardball ville hjelpe. Så vi hentet Walde istedet???

Hvor mange kamper får han for Brann før han blir solgt/leid ut igjen? Jeg tipper noen få innhopp, og at han er på vei vekk allerede i vinter igjen.
17
Tifo, sanger o.l.... / Skal vi ordne flaggdag mot RBK?
August 04, 2007, 20:43:05 PM
Folk som har flagg bør ta disse med mot RBK neste helg. Lørdagskamp, flomlys og en utrolig viktig kamp. Her må vi gjøre alt for å hjelpe laget til 3 poeng.

Har tifogruppen noe flaggdag i tankene? En oppfordring til folk om å ta med flag kunne vært noe.
18
Kamper / Brann - Rosenborg 14/2 La Manga Cup
February 13, 2007, 00:40:31 AM
En spennende kamp for oss. Kan ta vår 3 strake seier mot bartene nå, og det vil smake godt i så tilfellet.

Før Kampen: http://www.norskefans.com/norge/artikel.asp?id=1564

Forventer dette laget:

--------------Helstad----------

Vaagan-------Gashi-------Huseklepp

--------Andresen-------Monkam---

Hanstveit-----Bjørnsson---Bjarnason---Dahl

-----------------Opdal--------------

Håper på Helstad på topp, men blir ikke overrasket om Sæternes starter. Ellers bør Ludde få seg en hel omgang.


Håper at vi knuser trønderne
19
Brann / Fortapt i fotballen.. Agurk..
February 11, 2007, 23:26:08 PM