• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - AndreasNV

1
Tifo, sanger o.l.... / Melodiers opprinnelse.
June 01, 2013, 21:12:49 PM
Jeg føler at inspirasjonen til nye sanger stort sett helt siden B. S. T. har vært hentet fra engelske og tyske supportersanger, som igjen hentet fra enkle klassiske viser og liknende. Det har fungert, men jeg fikk en ide som kanskje kan snu trenden litt da jeg så den faste spalten om bergenske sanger i Bt, "Første Vers". Spalten kaller sangene som er skrevet om og til Bergen utallig, og jeg tenker at det hadde vært dritkult om noen klarte å skape gode brannsanger med bergenske sangers melodier. Hvis ikke tekstene om Bergen er fine nok fra før! :)
2
Tifo, sanger o.l.... / Rune Skarsfjord
September 03, 2012, 01:58:32 AM
Roter jeg eller har jeg hørt "Naaa Na Na Nanana Naaa, Nanana Naaa, Skarsfjooord"?
For den er veldig fin, synes vi bør bruke den på en eller annen måte

http://www.youtube.com/watch?v=en5KP-HcPyY.
Som din informasjon (eller mitt forsvar): Jeg er OVERHODET ikke en citytilhenger.
3
Jeg håper at begge overlever, men det virker litt som at de er for lik og at mange etterhvert vil glemme å starte opp en av de.

I så fall - hvilken er best?
4
Brann / Speidertråden for spillerforslag.
July 25, 2012, 17:27:52 PM
Jeg synes det blir mange temaer på en gang i overgangstråden, og jeg håper jeg ikke er den eneste som liker å tipse og bli tipset om spillere. Starter kanskje ikke med et smell, men her er en kontraksløs tidligere dortmundspiller som jeg synes det hadde vært gøy å se mer av, http://en.wikipedia.org/wiki/Bajram_Sadrijaj. Her er en god skåring, http://www.youtube.com/watch?v=ahaGMgZoYEY, og en litt for hard talking (på ballen), http://www.youtube.com/watch?v=tuxB4l3lZVI.

Skriv hvis du vet om spillere som er verdt en titt.
5
Tifo, sanger o.l.... / Zsolt.
October 31, 2010, 12:37:28 PM
6
Brann / Brann som livsstil.
October 06, 2010, 01:51:26 AM
Jeg så en Reitangruppen-logo i en Rema 1000 og tenkte at hvis jeg handler der går det mer penger til Rosenborg. Jo mer penger Reitangruppen har, desto mer penger kan Rosenborg presse ut av de. Jeg vet ikke hvor langt jeg vil gå med slike tanker, om jeg vil boikotte for eksempler Hafslund, Skagerak og Lyse. Det er et spørsmål om hvor mye bergensk fotball betyr for meg. Hvor mye betyr det for deg? Og ... er jeg gal?
7
Tifo, sanger o.l.... / Olé!
September 12, 2010, 22:50:45 PM
Jeg fikk en ide da jeg så på Arsenals pasningsspill før 4 - 1-skåringen i dag, da The Arsenal ropte "Olé!" etter hver vellykkede pasning. Vi har og gjort det før, i kamper som gårsdagens, og det er morsomt (noen roper bare "EY!";D), men det hadde vært gøy å prøve å telle pasninger i stedet. "EN! TO! TRE! FIRE!" fra Hansa tror jeg ville ydmyket motstanderen ytterligere. Det må i så fall, som alt annet, bare innføres ...
8
Tifo, sanger o.l.... / Gamle sanger.
March 15, 2010, 18:59:53 PM
Det er fint: å fornye seg, men jeg lurer på om noen har et fasit-svar på hvorfor gamle tribune-sanger (som de som er mellom låtene på albumet: Vi é Brann - Bergens stolthet!) forsvinner. Jeg har ikke et formål med dette, jeg bare lurer ...
9
Tifo, sanger o.l.... / Gua-sta-vino!
August 06, 2009, 07:04:55 AM
GUA-STA-VINO!!! Han er jo i tillegg fra nabo-landet til Tevez! :)
AR-GEN-TINA!!!
Veldig tidlig med sang for en spiller, men en god midlertidig løsning.
10
Brann / Keeperhjørnet
September 24, 2006, 21:52:09 PM