• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - sydnes76

1
Brann / UEFA cupen 2007
June 28, 2007, 13:46:01 PM
Nå er det snart trekning og jeg har tatt en titt på Branns potensielle motstandere. Jeg håper litt på kamp mot B36 Torshavn eller kanskje en reprise mot Glentoran. Noen som husker resultatet fra kampene mot nord-irene? Det skal i utgangspunktet være grei skuring dette her, men vi har jo opplevd Brann i uefa cupen tidligere :)
Hadde vært kjekt å komme i gruppespillet, med stor tropp burde ikke dette være noe problem i forhold til å ligge i toppen av serien eller det å spille norsk cup.
2
Brann / De nye patoukortene
March 28, 2007, 20:05:17 PM
Jeg var nede på stadion i dag for å hente det nye kortet mitt. Jeg er glad det endelig skulle kommet et kredittstørrelse-kort, men systemet var forferdelig. Sto lenge å ventet mens hun skulle finne det, hun sa noen var sortert på fornavn og noen på etternavn. Til slutt fant de ut at det ikke var der.
I tillegg overhørte jeg at man ikke kan gå ut av stadion etter man er kommet inn ettersom det registreres på kortet. Dette er jo dårlige nyheter for røykerne. Selv liker jeg å ta en tur for å strekke litt på beina, møte noen kompiser eller bare for å unngå en av de fantastiske pauseunderholdningene.
Men oi så kul stadion er og eg gleder meg siiinsykt nå!
3
Brann / Osdal eller Doddo, Ba eller Bt?
January 29, 2007, 17:35:26 PM
Som mange andre her inne så er jeg sulteforet på Brann-nyheter. Dagens kjedeligste var om Branns islendinger som kan snakke norsk om de ikke er med hverandre. De skal ha cred for å prøve å lage noen saker i allefall...

Jeg leser selvsagt også blogger og deltar også relativt aktivt på forumet her på bataljonen. I dag leste jeg om kontrakter i Brann på Alexander Osdal sin blogg. Jeg følger også Doddo sin blogg i Bt.  Det jeg ikke gjør er å skrive til hverken Osdal eller Doddo, da foretrekker jeg å skrive her.

Hva foretrekker dere? Hva er positivt og negativt med de to mest kjente Brann-bloggene? Innimellom føler jeg de to skribentene blir for subjektive, hver på sin måte. De får jo betalt for det......Men det er gjerne viktig at man ansetter noen med følelser for Brann for å få troverdighet. Jeg tror valget faller på Doddo sin blogg for min egen del. Mye av sarkasmen og ironien til Osdal blir enten malplassert eller unødvendig og framstår som et middel for å fremme sin egen evne til å skrive.

Jeg har vel fått mer og mer sansen for Bt`s 100% fotball og suser bare raskt innom Ba av og til.
Bataljonen`s forum skal ha mye skryt for mange fine tråder og mange gode innlegg. Spesielt de som styrer og steller med dette bør få en god klapp på skulderen.
4
Kamper / Rapid Bucuresti på tirsdag?
January 20, 2007, 12:03:51 PM
5
Brann / Brann vil ha EM
January 11, 2007, 16:21:58 PM
6
Brann / Ramiro Corrales er klar
January 05, 2007, 15:36:22 PM
Så hva synes vi om det da? Ingen tvil om at vi trengte en venstrebent spiller og han spilte jo brukbart i fjor. Håper han kan pushe litt...