• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Bjarte

1
Brann / Gjelder alle: Les her
October 13, 2005, 19:02:23 PM
I det siste har det forekommet utrolig mye "chatting". De aller fleste av de som har drevet med dette har nå fått advarsel. Samtidig ikke bare ber vi dere alle, men forlanger at dere som vil drive med "chatting" å kutte det ut. Etterfølges ikke dette, blir dere utestengt uten advarsel fra nå av.

Det er også mange som for tiden tydelig forsøker å sette rekord i antall innlegg med å skrive unødvedige kommentarer som "enig", "hehe, morsomt" og lignende saker. Slutt med det, ellers er det rett ut for dere også.

Personangrep og personlige feider forekommer også mye for tiden. Det får dere enten ta på PM eller i en mørk bakgate i sentrum.

Og helt til slutt både ber og forlanger vi at folk slutter å leke "Rettskrivningspoliti" her inne. Samtidig ber vi dere alle om å prøve å bruke litt bedre tid på hvert innlegg, og å forsøke å skrive litt mer korrekt norsk.
2
Brann / Viktig!!! Medlemsblad, eller ikke medlemsblad
August 05, 2005, 12:39:06 PM
Forrige medlemsblad kom ut i april. I det bladet oppfordret vi folk til å bidra med noe til det neste medlemsbladet som etter planen skulle vært ute i begynnelsen av juli. Dessverre har det grunnet arbeidsmessige forhold blitt utsatt til august, men vi sliter fortsatt med å få ett nytt blad ut.

Etter forrige medlemsblad var det 1-EN som meldte seg at han kunne hjelpe til med å tegne illustrasjoner. I tillegg var det 0-NULL personer som har bidratt med noe som helst.

Jeg gikk ut på sidene her for vel 3 uker siden og ba folk om hjelp og til å bidra med noe. Det var 1-EN som sendte inn ett dikt.

Slik situasjonen er nå kan vi allerede nå gi ut ett nytt medlamsblad, men det vil da kun inneholde ca. 15 sider (det forrige var vel på ca. 40 sider).

Det jeg synes er helt utrolig er at det er så mange her inne som har så mye de skulle sagt, men å sende det inn og si det i ett medlemsblad og bidra, nei det gidder de ikke. Husk at man kan være anonym med "nick" også i bladet. Jeg har sagt det mange ganger før, og det er at er det noe jeg beundrer Klanen for så er det samholdet og dugnadsånden. Kun det og absolutt intet annet.

Det er så mye man kan ta opp. Stemning, tifo, ny stadion, salget av Kvisvik, gresset på stadion, parkeringsmuligheter på kamp osv. Man kan herse med Brann, spillerne, BBB, medlemsbladet, Fotballpuben og til og med Hansa. Man kan lage illustrasjoner med snakkebobler, man kan finne morsomme fotballbilder og sende de inn, eller har man bilder av barn, barnebarn, oldebarn, tippoldebarn, nevøer, nieser, kjerring, gubbe, mor eller far i Brannkostyme så send de inn. Man kan rett og slett gjøre hva pokker man vil, kun fantasien setter grenser.

Så nå ber jeg dere alle ydmykt om hjelp. Send inn bidra, og hjelp oss med å få ut neste nummer. Dersom jeg får 100 bidrag og kun kan bruke 15 av de, så har dere uansett bidratt selv om det ikke skulle komme på trykk. For husk mottoet til "Stein på stein"; "- For, med og av Brannfansen"
3
Brann / "Stein på stein"
July 17, 2005, 01:11:43 AM
Deadline for "Stein På Stein" er om 14 dager. Nå ønsker jeg at alle som har noe å bidra i den forbindelse sender inn bidrag til det.

Send det til fanzine@bataljonen.no.

Samtidig vil jeg utfordre "Per Anders" og "krøvel vellevold" til å komme med innspill om hvorfor "Nye Brann Stadion" skal være +/- 25 000 tilskuere. Så nå "Per Anders" nå er det opp til deg!
4
Brann / Framdrift - utsendelse av brev om billetter
October 12, 2004, 21:35:55 PM
Hadde håpet på å ha det meste klart i dag, men nå skal det ikke være så enkelt som det.

Grunnet datakrasj blir vi litt forsinket, men her er planen:

Onsdag 13. oktober: Klargjøre til utsendelse
Torsdag 14. oktber: Legge i konvolutter, sette på etiketter og sende ut i Posten.

Dette vil si at de 200 som vil få tilbud om cupfinalebilletter via oss vil motta brevet i Posten fredag eller lørdag.
5
BT holder på å undersøke saken med at noen har klart å gå "bakveien" for å få billetter. Dette være seg enten via disse spesielle numrene eller via Sverige. I den anledning ønsker BT å komme i kontakt med noen som kan bekrefte dette. BT (og vi) er ikke ute etter å ta dere, men ticknet og nff. Så dersom noen av dere kan hjelpe oss å "bevise" at dette var mulig så ønsker vi kontakt med dere. Anonymitet loves selvfølgelig. De av dere som vil hjelpe oss kan ta kontakt med meg på 55169597 (hjemmetelefon uten nummervisning) før 23 i kveld.
6
Brann / Utlevering av togbilletter
September 09, 2004, 21:49:31 PM
Hadde håpet at jeg skulle få sendt mail til alle i kveld som har betalt togturen til semifinalen mot Stabæk. Begynner å bli sinnsyk trøtt, så for de av dere som ikke har fått den mailen nå i kveld, her er det jeg vil sende dere i morgen:

Hei igjen

Din/deres innbetaling for tog t/r til Stabæk 22. september er registrert. Vi vil levere ut billetten(e) i forbindelse med Brann sin hjemmekamp mot Stabæk mandag 13. september. Du/dere vil da finne oss ved inngangen til Bataljonsfeltet på SS. Dersom det er fint vær vil vi være å finne utenfor inngangen, hvis ikke er vi rett innenfor. Vi vil være der fra en time før kampstart til 10 minutter før kampstart. Dersom det ikke passer å hente billetten da, må du/dere gi oss beskjed på forhånd, slik at vi kan ordne overleveringen på andre måter.

Vi vil også minne deg/dere om at vi på toget fra Bergen til Lysaker vil selge billetter til bussen som går fra Nadderud til Lysaker etter kampen. Billettene vil kun bli solgt der og koster 30 kroner.

Dersom noen av dere nå også har betalt medlemskap til BBB i forbindelse med denne turen, vil vi også be dere om å sende en mail med full navn, adresse, postnummer og poststed, i tillegg til fødselsdato og telefonnummer (helst mobil) på hver av dere som har meldt dere inn. Dette er viktig da vi må få lagt dere inn i medlemsarkivet vårt.

Med hilsen
Bjarte
Brann Bataljonen Bergen
7
Brann / 15 nye plasser på toget til Stabæk
August 28, 2004, 14:43:45 PM
39 plasser forsvant på under ett døgn, men vi har nå fått tak i 15 nye plasser hvor av 6 plasser er med sovekupe på returen. Disse plassene koster 400 t/r og 670 t/r.

Mer om dette finner du på forsiden.
8
Brann / Tur til Stabæk - Tog
August 24, 2004, 20:23:53 PM
Vi har fått til en avtale med NSB, med tog fra Bergen onsdag 22. september klokken 07:58, med retur fra Lysaker ca. klokken 23. Vi jobber også med å ordne buss fra Nadderud til Lysaker etter kampen (spes. i tilfelle det blir ekstraomganger).

Pris blir 670 kroner.

Flere detaljer om turen vil følge en av de nærmeste dagene.
9
Brann / Påminnelse - oppfriskning av regler
June 01, 2004, 18:34:51 PM
Vi ser at det er behov for en ny oppfriskning i reglene vi har for disse sidene. Legg spesielt merke til det i uthevet skrift. De av dere som event. føler dere truffet bør være obs på at dere når som helst kan bli utestengt uten forvarsel fra disse sidene.

"Vi vil også legge til hva styret i Brann Bataljonen Bergen mener om sensur og sletting. Dette var tidligere en egen tråd i forumet. 'Vi i BBB kommer til å være mye mer striks hva angår sensur og fjerning av innlegg enn hva det var på BST sin krangleside. BST slet den siste perioden med ett 'fjortiss'-stempel og dette stempelet kan vi velge å ta med oss videre inn i BBB eller å gjøre noe med det. Men BBB er og kommer aldri til å bli ett nytt BST, og derfor har vi valgt å gjøre noe med det. Men det er viktig å presisere at BBB er for alle, uavhengig av alder (og kjønn også for den del). Og alle Brann-supportere er velkommen til å si sin mening her inne på 'Tribunens Røst'.

Men vi er opptatt av at vi holder oss til sak og at det ikke brukes til 'chatting'. Unødvendige kommentarer, og det vi ser på som barnslige innlegg vil bli fjernet. Har man sagt noe i en tråd trenger man ikke å gjenta det senere i tråden. Det virker også som enkelte må ha ett ord med i hver eneste tråd som blir startet. Grei regel her er at dersom en ikke har noe nytt å tilføre diskusjonen, så styr unna. Ingen får premie for flest mulig innlegg! Og husk at den som tier, samtykker. En trenger ikke komme med ett innlegg der en sier bare 'enig'. Vi fjerner ikke noe bare fordi vi er uenig med noen og i utgangspunktet fjerner vi ikke noen tema så lenge det er relatert til Brann eller Bataljonen. Derimot vil vi fjerne tema som ikke er relatert til Brann, som f.eks. fjern Semb-aksjonen.

Andre lags supportere er også velkommen så lenge de 'vet å oppføre seg'. Harselering og innlegg som kun er laget for å provosere får de ta på sine egne sider eller på sider som VGD. Men her vil de bli fjernet. Og ved gjentagende ganger vil de også bli utestengt fra 'Tribunens Røst'.

Vi forventer ikke at 100% av de som leser dette er enig med oss. Alle er vi forskjellig og vi vil aldri klare å gjøre alle tilfreds i forhold til hva vi mener og gjør. Vi gjør det vi mener er rett og det holder for oss".

På vegne av BBB Bjarte
10
Brann / Vi etterlyser Morten Nodland!!!!
April 17, 2004, 18:02:02 PM
Vi liker ikke å måtte gjøre det på denne måten, men vi gjør et unntak. Vi etterlyser Morten Nodland i Rådal. Sesongkortet hans er kommet i retur til Brann, og dersom han har lyst å komme seg inn på SS i morgen, ta kontakt så snart som mulig på 900 71 497. Kjenner dere han, så vennligst gi han beskjed om dette.
11
Brann / Om medlemskort og innmelding.
April 15, 2004, 18:23:19 PM
Som vanlig er det veldig mange som melder seg inn veldig sent og som vanlig er det mye panikk for å få medlemskortet sitt tidsnok til første hjemmekamp. Men da har jeg en bønn til dere alle som vil melde dere inn. Vær så snill å gjør det dere får beskjed om å gjøre!

På "Bli medlem"-sidene står det helt klart og tydelig:
"Les nøye igjennom alt nedenforstående, da dette er viktig."
Og litt lenger nede står :


Kan bare informere at 75% av alle innmeldinger har mangler, deriblant navn og adresse.

Husk også krysse av for kvittering fra banken dersom dere betaler via nettbanken.

Og helt til slutt vil jeg også legge til at BST er død. Død og begravet. Så det hjelper ikke å skrive på medlemsnummeret for BST. Vi er ikke BST. Vi er Bataljonen, Brann Bataljonen Bergen eller BBB.
12
Brann / Ny quizaften
November 24, 2003, 22:28:14 PM
13
Brann / Om rykter og det å kontakte oss
August 30, 2003, 16:29:38 PM
Fikk i dag en telefon fra en kar som lurte på om bussen til Skien gikk eller ikke. Han hadde nemlig fått en melding fra en tjommi som hadde hørt rykter om at bussen ikke skulle gå da den ikke var full. Mest sannsynnlig dreier dette seg kun om en eller flere misforståelser/mistolkninger, men allikevel er det nå på tide med litt info om dette med rykter osv.

Vi i Brann Bataljonen Bergen er tilgjengelig på telefon og på e-mail. Er det noe dere lurer på, så er det bare til å ringe oss eller å maile oss så svarer vi gjerne på det dere undrer på. Info om hvordan komme i kontakt med oss finner dere oppe til høyre under "Bataljonen" og "Kontaktinfo". Da det er mange kommersielle "spam"-firmaer i USA som scanner sidene våre for å finne e-mail addresser har vi ikke lagt det ut i første omgang, men jeg kan røpe så mye at den begynner på styret og slutter på @bataljonen.no.

Dersom det f.eks. blir nødvendig å kansellere en tur, så gjør vi alt vi kan for å få tak i dere og informere dere personlig om det. Bare så det også er sagt.

Så vil jeg ta for meg litt "folkeskikk". Jada, vi skal ikke leke anstand eller høflighetspoliti, men det er 2 ting vi vil sette veldig stor pris på når dere kontakter oss pr. telefon. Det første er at vi setter pris på at dere presenterer dere. Det andre er at vi også setter stor pris på at dere ringer oss istedet for å sende meldinger. Dette sier vi ikke fordi vi er gamle, gretne gubber som ikke behersker SMS, men fordi vi setter mer pris på personlig verbal kontakt (hm, den kunne vel ikke misforstås vel...:-).
14
Brann / Linker - Brann
August 28, 2003, 14:44:19 PM
Mange av trådene her inne startes med henvisning (link) til noe som er å finne på en annen webside. Istedet for å få en ny tråd om hver eneste av de forslår jeg at vi holder oss til en tråd hvor vi kan henvise til andre interessante sider ang. interessante artikler som er enten Brann eller fotballrelatert. Så kan de som ønsker det klikke på linken og lese det de event. ønsker å lese om. De fleste av disse sakene trenger jo ikke diskuteres og dessuten fører de bare med seg innlegg som "stilig", "morsom" og "hehe" +  :)  :)  :)  :) osv.
15
Brann / Tur til Skien
August 20, 2003, 17:09:37 PM
Bataljonen arrangerer busstur 31. august til Skien, og i dag onsdag klokken 18 begynner påmeldingen på Fotballpuben. Turen vil koste 350 kroner t/r.

Til Stavanger klarte vi til slutt å fylle opp båten, så hvorfor skal vi være noe dårligere til Skien? Greit nok, det blir nok vanskelig å fylle opp en ny båt med nærmere 200 mann, men vi må da i det minste klare å fylle opp en 50-seters buss. E dokker med?

Turen startet fra Fotballpuben søndag 31. august klokken 01.00 og bussen forventes å være framme i Skien i 9-10 tiden. Retur rett etter kampen.

Turen koster 350 kroner for t/r. Kun kontant betaling ved påmelding.

Fotballpuben vil stå for all påmelding til denne turen og ønsker dere å være med er det bare til å ta kontakt med de i baren. Vi vil samtidig oppfordere dere til ikke å gjøre dette i de perioder de har veldig mye å gjøre, som f.eks. lørdag under tippekampen (ta det enten i god tid før eller etter kampen)eller før kampen mot Sogndal på mandag. I forbindelse med kampen mot Sogndal vil "Johnny fra butikken" være behjelpelig med påmelding fra ca. klokken 4.

Er det noe dere lurer kan vi treffes på tlf. 41 10 59 00.
16
Vi i BBB kommer til å være mye mer striks hva angår sensur og fjerning av innlegg enn hva det var på BST sin krangleside. BST slet den siste perioden med ett "fjortiss"-stempel og dette stempelet kan vi velge å ta med oss videre inn i BBB eller å gjøre noe med det. Men BBB er og kommer aldri til å bli ett nytt BST, og derfor har vi valgt å gjøre noe med det. Men det er viktig å presisere at BBB er for alle, uavhengig av alder (og kjønn også for den del). Og alle Brann-supportere er velkommen til å si sin mening her inne på kranglesiden.

Men vi er opptatt av at vi holder oss til sak og at det ikke brukes til "chatting". Unødvendige kommentarer,  og det vi ser på som barnslige innlegg vil bli fjernet. Har man sagt noe i en tråd trenger man ikke å gjenta det senere i tråden. Det virker også som enkelte må ha ett ord med i hver eneste tråd som blir startet. Grei regel her er at dersom en ikke har noe nytt å tilføre diskusjonen, så styr unna. Ingen får premie for flest mulig innlegg! Og husk at den som tier, samtykker. En trenger ikke komme med ett innlegg der en sier bare ?enig?. Vi fjerner ikke noe bare fordi vi er uenig med noen og i utgangspunktet fjerner vi ikke noen tema så lenge det er relatert til Brann eller Bataljonen. Derimot vil vi fjerne tema som ikke er relatert til Brann, som f.eks. fjern Semb-aksjonen.

Andre lags supportere er også velkommen så lenge de "vet å oppføre seg". Harselering og innlegg som kun er laget for å provosere får de ta på sine egne sider eller på sider som VGD. Men her vil de bli fjernet. Og ved gjentagende ganger vil de også bli utestengt fra kranglesiden.

Vi forventer ikke at 100% av de som leser dette er enig med oss. Alle er vi forskjellig og vi vil aldri klare å gjøre alle tilfreds i forhold til hva vi mener og gjør. Vi gjør det vi mener er rett og det holder for oss.

På vegne av BBB
Bjarte

Edringer gjort 2. september i fet tekst.