• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Luke Skywalker

1
Brann / Kaptein 2008
November 13, 2007, 16:30:26 PM
Hvem skal overta Martins rolle som kaptein i Brann?
Er det egentlig noen kapteins roller i Brann per dags dato?
Jeg mener nei. Gutveit er ikke god nok til å være fast i stallen, og Hanstveit er altfor spe og forsiktig. Hva med Karadas eller Bakke? Bjarnason kansje? Bakke? Ikke godt å si.
Hva mener du?
2
Brann / Selger sin sjel!
April 14, 2007, 10:03:15 AM
http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=5334

Brann ønsker at supporterne og stadion skal virkelig vise seg som den 12 mann. Jada, fint det. Men jeg synest Brann skyter seg selv i foten, og det irriterer meg. Hva mener jeg?
Hvem er det som er på stadion nå for tiden? Er det ikke en haug med pappagutter, VIP'er og folk som har fått slengt etter seg billetter fordi jobben ha kjøpt partour kort? Hva stemning kommer de med da?
Kanskje de gidder og reise seg ved scoringer, men de kommer garantert til å bli sur når vi gjør det og det ikke er mål. Jeg liker at Brann har godt med penger og at stadion blir bedre og alt dette. At de sikrer seg økonomisk for neste 30 årene, men jeg liker ikke utviklingen mot at de selger sjelen sin. For den gangen Brann tilhengerne ikke lenger er det de er kjent for, er jeg redd Brann har tapt. Så Mjelde; husk dette når du ber om stemning. Du selger 3000 billeter til stemningslagerne, (utenom Bataljonen) og vi må slite med blod og tårer gjennom sesongen for å få billetter, mens de nyrike og rulle r talende får de i posten, så ikke forvent for mye, det har dere selv tatt betalt for.
3
Brann / Erik Hagen til Brann?
March 31, 2007, 08:51:59 AM
4
Brann / Respektive plasser
March 10, 2007, 10:52:26 AM
Ofte så ser jeg at noen nevner en spiller i den og den posisjonen og at det ofte ikke er riktig, eller at jeg er uenig. Tenkte kanskje å ha en tråd hvor dette kan diskuters.
Her er noen eksempeler:

Gashi. Hvor spiller han? Jeg mener han er best, og bør kun brukes, på midtbanen, ikke ving eller defensivt men sentral midtbane.

Solli. Denne spilleren er best på ving, høyre, ikke som back, sentral midtbane eller venstre ving.

Guntveit. Han spiller best som høyreback, men kan også brukes som ving. Men på høyrekanten, var også god på midten en gang i tiden, men ikke nå lengre.

Hvor mener du noen bør spille? Hva med Monkam eller Ludvigsen?
5
Brann / Noe muffens
January 16, 2007, 18:41:04 PM
Vet at Andresen diskuteres i en tråd, men følte dette var litt annerledes enn den debatten som pågår.


Hvorfor ønsker Brann å presse Andresen til å signere? De sier at det er for å ikke tape penger. Men når alt kommer til stykke får jo ikke Brann særlig mye av de pengene, hva er da vitsen. Virker som om det ligger en annen grunn bak dette, og at de gjemmer seg bak økonomi. Hvis Brann velger å selge Andresen sitter de igjen med lite penger, det er jo mange som har investert i nettopp han. Hvis han derimot velger å bare bli ut senongen er jo han mer verdt da, han er tross alt en meget viktig brikke. Mer viktig enn at man bare kvitter seg med han for småpenger. Jeg tror en meget god spiller sitter på sidelinjen i en annen klubb, og ønsker å komme til Brann, og at de vil velge mellom de to. Hvis Martin blir, er det ikke interessant for han andre, hvis han drar, er han vel så god. Men det forteller de ikke oss. Spørsmålet er bare; Hvem er denne gode spilleren? Jeg har tre forslag:

Fredrik Strømstad, Bernier, Hassan

Så gjenstår jo det å se...
6
Brann / Royal League. Noe å se fram til?
October 31, 2006, 09:14:51 AM
Helt ærlig, jeg synest hele RL er meningsløs. Hvorfor skal dette være noe spesielt mål for en klubb. Kan noen være så snill og fortelle meg hvorfor vi er glad for at Brann er med her. Og om dette kommer til å styrke eller svekke Brannn.

Jeg forstår det ikke...
7
Kamper / Andre som ønsker Brann som vinner!
September 15, 2006, 13:25:05 PM
Ser at flere spillere ønskerat Brann skal ta gullet, ikke RBK. Tror det er ganske gjengs rundt om, de fleste er nok lei av at trønderne vinner, og tror også mange ønsker at Bergen skal ta gullet hjem. BA hadde i dag en ringerunde til gamle Brann spillere for å spørre hva de ønsket. Det morsomme var det Ivar Rønningen i Ham Kam svarte, eg siterer:
"Ivar Rønningen i HamKam er til og med åpen for bestikkelser:
- Hvis vi har reddet plassen når RBK kommer til Hamar, kan jo Hardball eller Vollvik ringe, så får vi se om jeg ikke kan hive ballen i eget mål for en slump penger, fleiper Rønningen til BA."

Ser ikke helt hvordan et selvmål mot RBK kan hjelpe Brann. Noen som kan hjelpe meg?
Og er ikke slike uttalser litt skumle, om han nettopp skulle slippe inn et tvilsomt mål?