• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - blahblah

1
Tifo, sanger o.l.... / Noen som har..
December 22, 2006, 05:27:34 AM
By våpenet i stor oppløsning?

Eneste jeg fant er det under, som dere ser er det veldig dårlig oppløsning på.



Send gjerne på PM!
2
Kamper / TV Norge - Royal League - Skandaleopplegg!
November 09, 2006, 21:31:19 PM
Helvetes amatører... Hvor dumme er disse produsentene da? faen altså... kommentatorene var jo nesten verre. intern humor og fnising av ting som ikke har noe med kampen og gjøre, ikke kunne de navnene på diverse spillere heller...

Helvete at ikke tv2 eller nrk tar over det pisset.....
3
Brann / Kjøre til stavanger.
November 04, 2006, 21:50:55 PM
Noen her som har lyst og kjøre tur-retur til stavanger? har bli men ingen sjåfør, tenkte selv og drikke noen øl der nede så hadde vært greit:)

Den som kan dette får 300kr for det, og selvfølge slipper den personen og ligge ut noe som helst på ferge eller bensin. billett til kampen kan også skaffes(ikke garantert 100prosent), har også en ledig plass i bilen visst det er noen som vil være med, 500kr tur-retur.(dyrt til stavanger..)

svar på PM med telefon nummer så skal jeg ta kontakt snarest, om jeg sovner så tar jeg kontakt om morningen. uansett om jeg har sjåfør eller ei. tenkte forresten og kjøre i halv 8 tiden, hjem igjen rett etter kamp.
4
Brann / Puseklepp er sur!
November 03, 2006, 20:33:49 PM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article68391.ece

Begynner og bli lei den syting, er jo verre enn charlie.. og mener han har betraktelig dårligere grunn til og syte... vet ikke jeg hva mener andre?
5
Brann / Bare sånn ut i det blå
October 04, 2006, 19:49:57 PM
hvor mye var det pilsen på fotikken kostet for 15 år siden?:)
6
Brann / Kjør overpakket, liksom..
September 28, 2006, 17:32:47 PM
http://www.bt.no/blogg/index.php?act=art&aid=498&id=1

Herrgud for en tåpelig fyr, han lurer på hvorfor brann supportere synger kjør over pakket. det er jo så negativ energi på det osv...

Quote"Jeg har vært Brann-supporter i 11 år, men nå er det slutt. Min sønn på 8 år som bor med moren i Sandefjord og jeg hadde billetter på felt Z til Sandefjord-kampen. Da vi skulle sette oss ned på setene ble vi pepet ut og det ble ropt grove bemerkninger mot oss. Til og med pommes frittes og ketchup ble kastet mot oss, kun fordi minn sønn hadde på seg Sandefjord-skjerf! Håper dere er stolt over dere sjøl! Vi hadde ingen annen mulighet enn å forlate stadion".


visst fyren hadde vært brann supporter i 11 år burde han vite såpass at man ikke tar med en person med andre supporter effekter på Hansasvingen, dette vet vel alle. og du tar ihvertfall ikke med en gutt på 8 år. da velger man en nøytral tribune.