• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - dudo

1
Bataljonen.no / Spam!
July 17, 2011, 11:56:51 AM
2
Kampen sendes på Max, men det er forhåpentligvis ikke av interesse for folk her inne. Kvalitetsmessig er dette 3 poeng som SKAL tas, men vi vet alle hvordan det er med Brann og Sogndal. Satser på en fantomkamp av Leciejewski. Dette er vel også en av kampene vi må spille uten Austin, noe som gir oss store utfordringer.
3
Brann / Supportermøte 28. april
April 19, 2011, 12:14:47 PM
http://www.brann.no/nyheter/nytt-supportermote-28-april/

"Møtet holdes i Frydenbø Corner og starter klokken 19.00.

Denne gang ønsker Brann å informere om strategiprosessen som er startet i klubben. Hva går den ut på og hvem er involvert i den?

Så er det naturlig å gi en sportslig status etter seks serieomganger, og som vanlig fortelle publikum hvordan den økonomiske situasjonen er akkurat nå.

- Og ikke minst ønsker vi tilbakemeldinger og synspunkter fra supporterne. Dette er stedet for dem som har noe på hjertet, sier daglig leder Roald Bruun-Hanssen. Han kommer på møtet sammen med hovedtrener Rune Skarsfjord og trolig en eller to A-lagsspillere.

Det ventes at supportermøtet avsluttes cirka 20.30.

Alle er hjertelig velkommen!"
4
Brann / Oddvar Hansen er død
April 01, 2011, 14:52:07 PM
http://www.brann.no/nyheter/oddvar-hansen-er-gatt-bort/

Hvil i fred! Mannen var trener i 62 og 63, og som vi vet den eneste gulltreneren bortsett fra Mjelde. En legende!
5
Kamper / Treningskamptråd: AaFK - Brann - 6.3 kl 17
March 04, 2011, 18:37:19 PM
6
Brann / Takketråd til Olafur
May 29, 2010, 15:17:56 PM
Drøye seks år har gått, og forsvarssjefen som på et tidspunkt var verdens suverent beste straffeskytter og vår forsvarssjef gjennom både cup- og seriegull gir seg for å bli trener i Grindavik.

Hyll, og på gjensyn?
7
Brann / Kamptråd: ?rsmøte 2010, torsdag 25.2 kl 19
February 25, 2010, 18:53:22 PM
Vel, da er det bare minutter før det braker løs. Spenningen knytter seg vel i størst grad til hvordan budsjettet blir seende ut, og hvorvidt Harald Andersen går på stumpen ut eller ikke. Tirsdagsgjengen ryktes at ruster opp. Bjarne Berg har vært ute med kjeften og advart om at han skal ut med kjeften. Han har visst også vært i Oslo i dag. (Se egen tråd)

En gjennomgang (med påfølgende spørsmål) av regnskapet for 2009 kan kanskje klargjøre enkelte ting. Vi får se.
8
Kamper / Brann - Seattle, torsdag kl 15
February 24, 2010, 16:10:11 PM
http://fotball.bt.no/lamanga/article162294.ece

Det blir gjensyn med en av brødrene Nyassi. Spennende å se om vi har gått glipp av noe her. Ellers er vel samtlige klarert for spill med unntak av PVM og Hassan? Er Hansen på La Manga? Haugen har dratt hjem. selv håper jeg å se dette laget:

Opdal

Sævarsson - Austin - Yaw - Holmvik

Solli - Bakke - Jaiteh - Mjelde

Huseklepp - Guastavino

Så får vi prøvd ut nok et stopperpar. Kjempegreier. Det blir uansett et av de bedre lagene vi møter hittil i år, og jeg vil være godt fornøyd med å ikke tape.
9
Kamper / Kamptråd Odd - Brann, 09.05 kl 16.00
May 02, 2009, 13:28:35 PM
Turen går til Skien, et sted hvor vi har mange gode minner fra. Faktisk har vi vunnet de fire siste kampene mot Odd, og ikke tapt mot dem siden 2002, når vi til gjengjeld tapte begge kampene. I år har de gjort sine saker bra i begynnelsen, hjemme har de 2-1-0 og 8-4 i målforskjell, borte har de vært varierende. Det begynte med et 3-0-tap i Stavanger, fortsatte med 3-3 i gymsalen, en kamp de kanskje burde vunnet, og så ble det 1-1 i Trondheim. Trenden viser at de slipper inn mest mål i det siste og det første kvarteret.

Av spillere å se opp for er Bentley verdt å nevne, med sine 3 mål og 2 assist i år. Dog har jeg troen på at vi skal være gode nok taktisk til å ta han ut av kampen.

Om oss selv vil jeg si "if it ain't broken, don't fix it", og kjør på med samme lag som sist. Benken vil også bli sterkere med Bakke tilbake, og kanskje også Haugsdal og Hansen?

Laget:

Opdal

Sævarsson - Bjarnason - Sigurdsson - Holmvik

Solli - Austin - Jaiteh - PVM

Huseklepp - Nielsen

Benk: Udjus, Dahl, Bjørnsson, Karadas, El Fakiri, Bakke og Hansen. Det betyr at spillere som Onstad og Einarsson må belage seg på å bli i Bergen om jeg får viljen min.

Dette er en kamp vi skal ha alle muligheter til å prestere i. Vi skal ha en del mer hurtighet på midtbanen enn Odd, og om kontringene sitter kan det bli mange sjanser til oss.
10
Kamper / Kamptråd: Brann - LSK, 30.04 kl. 19.00
April 27, 2009, 23:12:40 PM
Tre poeng i boks mot Glimt, og det er på tide å tørke støv av optimismen igjen. LSK står med tre 1-1 kamper, og tre tap. Borte har de spilt uavgjort mot Stabæk og TIL, og tapt 3-1 mot Aalesund. De har scoret ett mål i alle kampene sine, og sluppet inn i alle, og står med 6-10 i målforskjell. Det er også en klar tendens til at de slipper inn mest den siste halvtimen.

Hos oss er Guntveit mest sannsynlig ute, Bakke definitvt ute, Dahl blir mest sannsynlig klar, og Cato Hansen og Birkir blir kanskje klare begge to. Austin tilbake fra karantene.

Selv håper jeg på dette laget etter Hassans eminente backspill i dag, og Jaitehs prestasjoner mot B/G og VIF, men tror nok dessverre det er ganske så usannsynlig:

Opdal

El Fakiri - Bjarnason - Sigurdsson - Holmvik

Solli - Austin - Jaiteh - PVM

Nielsen - Huseklepp

Sannsynligvis ender vi opp med dette:

Opdal

Dahl - Bjarnason - Sigurdsson - Holmvik

Solli - Austin - El Fakiri - PVM

Nielsen - Huseklepp

Ellers er det et lønnlig håp om at Huseklepp kan svirre Nordtveit kraftig, og påføre herrene Kippe og Riseth et par kort. Jeg tror dessverre Nielsen ikke kommer til å ha superdagen mot såpass duellsterke gutter. Er også litt redd for den nye spissduoen i Occean og denne guttungen fra Afrika som virket frisk mot RBK. Vårt sterkeste kort er kanskje fysikken (!), og spesielt utholdenheten, som virker å være på gang.
11
Kamper / TV-kamper runde 10-12
April 27, 2009, 16:34:12 PM
http://www.fotball.no/table.asp?p=53184&cat=51834&x=1&a=248763&TournamentId=288661

Våre endringer:
28.5 19:45 Brann-Molde NrK1
2.6 19:00 Strømsgodset-Brann TV2 Zebra
12
Brann / 4-3-3/4-5-1?
April 19, 2009, 21:41:10 PM
Det er på tide å stille spørsmålet igjen. Huseklepp viste i dag at han faktisk har noen ferdigheter defensivt, og kan med det benyttes som kant i et slik system. Samtidig viser Jaiteh at han er et anker av klasse. Potensiell startoppstilling:

Opdal

Sævarsson - Bjarnason - Sigurdsson - Holmvik

            Rudy      -      Jaiteh      -      PVM

Hansen                                               Huseklepp

                         Karadas/Nielsen

Her har vi to ekstremt løps- og taklingssterke indreløpere som begge kan dekke opp for kantene sine når de går, og som også kan løpe inn i boksen. Ja, også åpner jo dette for et salg av Solli om vi får en god pris, selv om han også kan benyttes på vingen eller som indreløper.
13
Kamper / Sesongstart - tidspunkt?
January 16, 2009, 16:09:10 PM
Er tidspunktet for sesongstart fastsatt, eller blir kampene flyttet pga tv-sendinger og whatnot?
14
Brann / Det nye trenerapparatet
November 21, 2008, 14:59:25 PM
Nilsen er ansatt - Hvem kommer? Hvem blir? TV2 melder at Truls Hallen og Rune Skarsfjord er høyaktuelle som hhv fysisk trener og assistenttrener. Hvordan har VIF-spillernes fysiske form vært i år?
15
Brann / Formasjonsendring på gang?
September 01, 2008, 15:24:22 PM
http://tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2179045.ece

Quote- Vi har vært tro mot 4-4-2-formasjonen. Men dette systemet har vært bygget opp med bærebjelker som nå har forsvunnet. Da må vi finne nye måter å snekre laget på. Vi må se på spillertypene vi har nå og justere spillemåten vår etter dem, sier Mjelde til TV 2 Sporten.

Han vil bruke landslagspausen til å øve på den nye formasjonen. Etter det TV 2 Sporten forstår, er 4-3-1-2-formasjonen det mest sannsynlige alternativet.

- Den 14-dagersperioden vi går inn i nå kommer vi til å se på alternative måter å spille på, sier Mjelde.


Jeg må selv si at jeg ikke helt forstår hva denne formasjonsendringen skal innebære. Skal man fortsette med to vinger og tømme sentral midtbane enda mer ved å skyve én av spillerne frem? Eller skal vi slutte med vinger og spille mer med en diamant? Selv vil jeg heller se en variant som ser mer ut som dette:

Opdal

Sævarsson - Bjarnason - Sigurdsson - Hanstveit

                   Bakke       -         Jaiteh

Solli             -          Austin        -           Huseklepp

                          Demba/Ludde

Her skal Bakke og Jaiteh balansere laget og la backene gå på overlapp. Samtidig skal Austin (som virket å ha god rekkevidde og arbeidskapasitet) ta stort defensivt ansvar når vi ikke angriper. Huseklepp må få være Huseklepp, og den av Solli/PVM som er på banen må også ta en del defensive løp, enorme motorer som de har. Begge er alternativer som anker òg. Ankepunktet mot dem begge i en av disse vingrollene er at ingen av dem er særlig målfarlig.

4-3-1-2-formasjonen forstår jeg meg som sagt ikke på, men jeg regner med det er en diamant man snakker om. Det kan selvsagt være at det er en formasjon som passer oss bra, men jeg ser ikke hvordan vi skal få nok trøkk fremover.

Det store problemet i år har i mine øyne vært en for veik sentral midtbane. Bakke/Jaiteh har blitt løpt i senk gang på gang av motstandere som stiller med 3 sentrale midtbanespillere. Dette kan selvsagt bøtes litt på med å trekke vingene mer sentralt inn i banen, men jeg er ikke overbevist. Og hvorfor i all verden skal vi spille med to spisser når vi ikke har en eneste en som duger?
16
Tifo, sanger o.l.... / X-files
July 23, 2008, 22:07:34 PM
5 poeng til den som lager en bra tekst til X-files-melodien til bruk på dager som denne!
17
Brann / Trackingsystem i TL!
May 22, 2008, 16:28:11 PM
http://www.tv2.no/sporten/fotball/tippeligaen/article1930988.ece

Kampen i Trondheim blir historisk i norsk sammenheng ved at man for første gang fester tracking-brikker på spillerene som gir oss informasjon om blant annet hvor langt de løper. Jeg er i ekstase!
18
Det er kanskje i overkant tidlig med en kamptråd allerede nå, men den første nyheten er ihvertfall kommet: Ijeh kommer ikke til å spille: http://fotball.bt.no/eliteserien/article106949.ece

Kan ikke trene eller spille kamper på flere uker pga lysken. Godt nytt, Ijeh er en langt bedre spiss enn denne Velicka som har spilt for dem de siste kampene.

De som risikerer karantene ved gule kort i neste runde er Karadas og Gylfi hos oss, og Soma og Samuelsen hos dem.
19
Brann / ?rsmøte
February 28, 2008, 16:34:01 PM
Quote from: "http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=6196"


For meg er punkt 9.3 interessant, selv om jeg ikke helt skjønner innholdet, så om noen føler kallet må de gjerne forklare! Ellers er pt 11 og 13 de som stikker seg ut som interessant. Får vi en endelig avklaring på hva som skjer med svingene og Søndre?
20
Brann / Ferieplanlegging
February 20, 2008, 12:39:14 PM
Ja, folkens, det er på tide å tenke på sommer og ferie og denslags. Vi kan ikke alle være krøvel, og i år som i fjor (for mitt vedkommende) er det en kamp eller to som må ofres. For de av dere som har anledning til å ta ut tidlig ferie er dere jo så heldig at det er et eller annet arrangement på kontinentet 7.-29.6 (vår siste kamp før pausen er 8.6) som angivelig forhindrer oss fra å spille fotball her på berget. For oss andre er det verre, men det er da noen perioder med landskamper (og cupkamper?): 10.8-24.8, 31.8-14.9 og 5.10-19.10. Oppe i det hele har vi jo også kval-kampene, som vel spilles 29./30.7 og 5./6.8 (runde 2) og 12./130.8 med returoppgjør 26./27.8, men er litt usikker her.

Oversikten:
Uke #

24 EM
25 EM
26 EM, HamKam B
27 Bodø/Glimt H, 3. runde NM
28 Lyn B
29 AaFK H
30 FFK B, 4. runde NM
31 CL kvalrunde 2, HamKam H
32 CL kvalrunde 2, Godset B
33 CL kvalrunde 3, kvartfinale NM
34 CL kvalrunde 3, RBK H
35 Glimt B
36 FRI
37 Viking H
38 LSK B
39 Lyn H, Semifinale NMDa er vi langt ute i september, og de fleste er vel ferdig med ferien. Vi er heldige, og har relativt "små" kamper i sommer. Hvor man skal kline inn 3-4 uker her aner jeg ikke, men ukene 30-33 er relativt "kjedelig" kampmessig, forutsatt at vi blir seedet i kvalrunde 2. Det er selvsagt planlagt retur innen 1. kamp i kvalrunde 3. Alternativt kan man reise etter RBK-kampen 24.8 og være tilbake til Viking-kampen 14.9. En annen mulighet er jo å hive seg rundt og reise i slutten av juni og returnere til AaFK-kampen 20.7.

Alternativt blir det Thailand i november. Nei faen, da er det CL...

Endret: Takk til Ricky for cup-rundene.