• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Gnomen

1
Tifo, sanger o.l.... / Ropert og tromme
July 03, 2005, 22:46:46 PM
Føler at dette fortjener en egen tråd:

Hva med å ordne en kar som kan stå med "ropert" for å fyre opp stemningen? Jeg gir egentlig F'en i hva folk mener om det, om det hører hjemme eller ikke.. Det som er et faktum er at det fungerer, og det får opp stemningen!!

Så hva sier dere til det? Mange klubber som benytter seg av dette, og hvorfor ikke fikse en tromme i samme slengen, vi kan trenge det nå som Hansa og SS synger sammen, vanskelig å holde riktig takt begge steder..

Det er mye som kan gjøres for å få opp kvaliteten og engasjementet..

SS er ikke lenger Store Stå men Stille Stå.. Og det kan vi ikke leve med!!
2
Tifo, sanger o.l.... / Bluss og GALSKAP!!!!!
July 02, 2005, 23:50:11 PM
Denne tråden kommer sikkert til å bli steng og jeg kommer sikkert til å bli kastet ut av forumet... men dette må jeg bare få ut!

Det jeg har lyst å ta opp er hvorfor dere i BBB er så utrolig negativ til bruk av pyro på tibunen.. jeg vet jo fra før av at BBB styres av en gjeng med kjerringer, og at styret helt sikkert elsker NFF og familielivet... Men hvorfor? hvor er galskapen?

Det er rett og slett patetisk at så mange supportere kan stå sammen og si at det er ok å angi sine egne om det blir blusset eller fyrt opp en røykbombe.. greit at mange av dere ikke er der for å lage liv, faktisk en god del av dere som går på SS som bare kan holde dere hjemme!!

Nå må SS få fingeren ut av ræven, og skjerpe seg..

Jeg er for pyro, jeg er for masse flagg, hopping og SYNGING!! Faen ta, slik SS og BBB er nå er det rett og slett ikke noe mer enn en parodi på en supporter-gruppe!!

Og når skal BBB ordne lokale til å snekkre flagg og annen tifo i? Dere gidder jo faen ikke å løfte en finger for å ordne noe slikt selv om det har vært et ønske om det i lang tid!!!!

Da takker Gnomen for seg.. jeg kommer nok tilbake under et annet nick ;)
3
Hva med å få igang en flagg-konkurranse der vinneren får en liten premie; en MP3-spiller eller noe i den stilen? Puss en hel del heder og ære!!!

Jeg er sikker på at noe slikt vil få opp tallet på flagg blandt supporterne.. Kunne kåret en vinner i slutten av hver sesong!?

Hva sier folket? Dette måtte selvfølgelig bitt styrt av tifo-gruppen i Bataljonen.


Ser at andre lag har lignende konkurranser.. Dessuten lurte jeg på om Bataljonen kunne være så snill å se på mulighetene til å skaffe et sted der vi kan lage tifo, som til en viss grad kan brukes fritt, og som har alt det nødvendige utstyret(overhead og slikt).. Mange andre som har dette, men desverre ikke oss.