• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - kaj eskelinen

1
Brann / Davy Wathne og andre som kritiserer ...
November 08, 2013, 20:21:21 PM
Hva er det med folk som kristiserer medias håndtering av Brann og Skarsfjord de siste årene og spesielt den siste tiden?                                                                                                                                                                         Ser på debatter at det er Bergensernes feil at Skarsfjord går og at vi ikke skjønner forutsetningene etc. Jeg synes de er rimelig klare: Norges nest største by, vi hadde Skandinavia 3 høyeste publikumsnitt kort tid tilbake, et av verdens rikeste land (god økonomi / muligheter for sponsorer etc), en av Europas dårligste ligaer, og jeg kunne fortsatt.    Hvorfor i all verden skal vi ta til takke med en 9 plass og dritt fotball???   Kan ikke fatte og begripe hva som skjer med folk?                                                                                                                                              Etter min oppfatning har Skarsfjord prosjektet de siste årene fått de beste forutsetninger mulig i en klubb som Brann. Media har vært altrof snill etter min oppfatning, og så blir vi / de kritisert for det motsatte. Så kommer det rekendes sammenligninger med Alex Ferguson og kontinuitet og at han kunne fått sparken etter noen år i 89 / 90, samme med Deila og Godset, etter min mening er dette frekkhetens nådegave. Ferguson tok gull med Aberdeen i Skottland og vant Europa cupen i tillegg med dem, en uhørt prestasjon, klart united fansen så at her er det en som vi må gi litt tid. United var i tillegg en såkalt "drinking club" og en stor kultur endring måtte skje. Når det gjelder   Feila og Godset så er de en underdoog med små ressurser og fans etc. Så at her skjer det positive ting og dette liker vi.                                                                                                                                                               Hva er det som gjør at Skarsfjord skal fortjene å sitte på " ubestemt tid" i Brann? Snakker du med folk fra. Haugesund er det samme historien som i Brann. Spm. 
2
Brann / Skarsfjord må gå
November 06, 2011, 22:03:09 PM
Bergen er ikke bekjent av en spillestil og en trener som dette. Taktikken å få ned forventningene, ligge bakpå og satse på lange baller og en god spiss. Dette vil fortsette ødeleggelsen av klubben og forholdet til supporterne. Få tilbake en trener som sier og mener at vi skal ta seriegull 2012 nå. Er som om om juventus siden de rykket opp i år ville sagt til fansen at det ville ta 5 år og komme opp i topp 3.....   Brann er et storlag og Bergen godtar ikke dette lenger...
3
Tifo, sanger o.l.... / Martin Andresen sang
April 13, 2007, 19:00:00 PM
Hva med å lage en sang etter Rekstens " Alt ting e så grått å trist, naboen e nynazist"

Noe sånn som:

" Vi har Norges nummer 1, Martin han e kommet hem, Trener nedi kjelleren, kaller seg for hevneren" osv.. Funker bra det
4
Brann / Ikke kom til Hansa
June 10, 2006, 22:34:32 PM
Hansa tribunen og Z er de eneste som gjør at vi kan slå oss på brystet og kalle oss norges beste fans og som gjør at vi opplever sinnsyke tillstander på Stadion. Gamle og nye sitte er også braog er med som vanlig når det tar av. Store stå og Bataljonen er ikke i nærheten av og kunne si at det er norges beste supporter gjeng, all ære til Bataljonen men det er ikke bra nok. Min største redsel er at Bataljonen tror de skal komme å lære folk som meg som har gått på Stadion i over 20 år og felt Z gutta og resten av Hansa hvordan vi skal synge på kamp, det er motsatt gutter, kom heller og lær av felt Z og Hansa.
5
Tifo, sanger o.l.... / Sang til Martin Andresen
May 31, 2005, 09:54:27 AM
Hva med å lage en sang etter Rekstens " Alt ting er så grått å trist, naboen er nynazist"   Noe sånn som " Vi har Norges nummer 1,   Martin han er kommet hem,    Trener nedi kjelleren, kaller seg for hevneren"   osv.. Funker bra det