• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - lovebrann4ever

1
Brann / CAPO!!!!?? det er det vi trenger!!
May 25, 2005, 21:34:51 PM
2
Brann / lite liv.
May 25, 2005, 14:35:20 PM
no har jeg vert på BBB- felte hver kamp denne sesongen, jeg syntes det er relativt dårlig liv på kampene no for tiden. det har vert en kamp der det va skikkelig liv. det var 16.mai menne då var jo relativt mangen drita full så det er jo greit.. jeg håper at no på søndag atte Brann Bataljonen Bergen klarer å sette i stand no skikkelig liv.. ikke bare de første 5 minuttene. ikke for å slenge drit til Brann supportare, vi er best i verden, menne jeg syntes at vi kan endå bedre.. er der ikke enighet blant andre som har vert på kampene??
Brann til blods... Brann til jeg dør..
may the force be with you Obi "Wan" Mikel. (where ever you are)
3
Brann / nytt blod..!!
May 25, 2005, 10:22:50 AM
michael mifsund som er en alt muligmann fra lillestrøm og vil vekk derfra er et STOORT møst for en klubb som Brann.. han har klasse over seg.... kan brukes som høyre kant.. kristoffer hælstad er en ung perfekt derigent som er en ball vinner... han gir alt alltid.. den nye myggen... har et godt lag,menne vi trenger bare en som kan styre troppene skikkelig hele tiden.... mjelde e god ikke misforstå meg, menne han trenger en assistent som kan gi beskjed han også...
4
Brann / elsker Brann i tykt og tynt...
May 24, 2005, 11:56:50 AM
jeg er fremdelses rasende over at Brann klarte å tape mot start på søndag, menne jeg elsker Brann uansett. jeg håper de vinner mot lyn no først kommende søndag, menne om de ikke gjør det så kommer jeg til å vere skuffet ja, menne jeg er en Brann suporter uansett og jeg vil aldri tenke tanken om å gå til en annen klubb, jeg er Brann til jeg dør, i tykt og tynt.. selv om vi skulle rykke ned så støtter jeg Brann for det.... ser at tom sanne skårte for Brann2. NYDELIGT... på tide..... ELSKER BRANN I TYKT OG TYNT.. Brann til blods. Brann til jeg dør..