• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Finfin respons

1
Kamper / Raufoss - Brann Mandag 18.07 kl.18.00
July 11, 2022, 18:33:39 PM
Raufoss ligger lengst nord i Vestre Toten kommunen med grense mot Gjøvik.

Raufoss har navn fra gården Raufossen og har trolig sammenheng med det norrøne rauði som betyr myrmalm. Det er flere myrområder i distriktet.

Raufoss er kommunesenteret og det største tettstedet i Vestre Toten. Totalt har Raufoss ca 7.000 innbyggere, av disse bor ca 6.300 i selve tettstedet. Gjøvikbanen går gjennom tettbebyggelsen.

Raufoss er i dag en villaby med ganske stor utstrekning. Her ligger også hjørnestensbedriften Raufoss ASA og Hydro Raufoss Automotiv som er arbeidsplassen til over 3.000 mennesker.

På Raufoss finner du også Raufosskogen Sport & Fritidspark med bl.a. Lønnberget Hoppsenter og Totenbadet,  et 5.000 m² stor innendørs badeanlegg med sklier, bølgebasseng, boblebad, svømmebasseng, stupetårn, treningsstudio etc.

Flotte bilder av denne turistperlen finner du på Visit Innlandet eller noe sånt.

Billetter:
https://raufossfotball.ticketco.events/no/nb/m/e/raufossbrann_obosligaen_2022
2
En grusom seks-null-kamp skal hevnes
når Brann drar til Drammen, må nevnes:
En ankel er vond
Og Amer er ond*
Men nødrimet kommer: LAN stevnes!

* han har vært slem 4 ganger og soner karantene, hjemmesoning.

https://www.brann.no/nyheter/for-kampen-stromsgodset-brann-2020
3
Brann / Guilty Pleasure Favorittlag
March 20, 2020, 17:54:54 PM
Denne tråden har jeg hatt i magen et helt år. Timingen KUNNE IKKE vært bedre, dessverrre. For her skal vi døyve abstinensene og symptomene med å mekke sammen et et favoritt / drømmelag av Brann-spillere som IKKE kom inn på 110-listen til bt.no i fjor (https://www.bt.no/sport/i/lAAybM/branns-110-stoerste-spillere-topp-10)
Det hadde jo vært supert hvis vi fikk lov av Pamer til å legge inn A-listen på 110 spillere her i trådstarten, som en spesialsnillhet, ikke alle har +bt, og vet at Martin Knutsen og Alex Valencia er off limits (men man kommer langt med sunn fornuft). For ideen her er å lage en B-liste, med mindre store 11 spillere.

Spillerne du velger kan gjerne ha en eim av "guilty pleasure" ved seg:
Spillere du virkelig skulle ønsket hadde blitt totalt gode/tipp topp, men som ikke ble det.
Altså spillere/ spillertyper som du har/hadde sansen for, anonyme såvel som markante personligheter. Listen din kan være hentet fra memory lane, den kan være full av talenter som aldri slapp gjennom nåløyet, lokale, striler, sogninger, utenlandsflopper, hakkekyllinger, klessetryner, avisoppslag-helter, etc, osv, esc. Du kan med fordel bruke en tradisjonell formasjon, og unngå ekstreme "omskoleringer". Det er ikke feil om laget klarer å unngå nedrykk, men la oss være overbærende med hverandre, det er først og fremst andre hensyn som styrer uttakene i denne tråden.

Oppsummert:
Det eneste jeg ber om (utenom BT sin 110-liste) er at du er fornøyd med listen din.
Her er min B-liste:

Keeper: Holmen Johansen

Høyreback: Vegar Landro
Senterback: Jonas Grønner
Senterback: Yaw-Ihle Amankwah
Venstreback: Morten Pedersen

Høyre indreløper: Tom Sanne
Anker: Stefan Badji
Venstre indreløper: Endre Hansen

Høyre kant: Kristoffer Larsen
Spiss: Kristian Ystaas
Venstre kant: Marengo!
4
Brann / Hva er målpoeng?
May 10, 2018, 09:49:14 AM
Jeg vil vite sannheten. Jeg vil ha en definisjon. Jeg vil ha kilde, sitat, autoritet, ikke bare synsing, spekulasjon eller gjettverk.

Jeg har forsøkt google. Yahoo. Bing. Altavista. Netscape. mIRC #Knarvik. Ingen kan hjelpe. Ingen vet.

Likevel, i hver eneste artikkel om brann, norsk fortball og om ronaldo dukker ordet opp, uten forklaring, som om dette var pensum i Gym Teori.

Så. Hva er målpoeng?
En mozartkule til beste svar.
5
Brann / Oliver Rotihaug
August 19, 2015, 14:49:18 PM
Kanskje heter han Oliver. Kanskje heter han Olivier. Bare BAs ingress-produsenter vet.
( http://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/branns-siste-signering-for-vinduet-stengte/s/5-8-135852 )
I alle tilfeller har Brann fått en ny fast spiller i A-stallen. Det skal vel behørig feires med en egen spillertråd, om jeg har forstått Forumets tradisjoner riktig. Virker som en fornuftig signering. Er det noen som kan si noe om hans styrker og svakheter og spillertype?

Klippet fra Brann.no:
"Rotihaug har frem til nå stått på Branns B-liste, noe som gir ham mulighet til å spille et visst antall kamper i OBOS-ligaen. Med proffkontrakt er det ingen begrensninger.

I tiden som kommer skal spilleren få tilrettelagt treningen i et samarbeid mellom A-troppen og U-troppen.
- Oliver kommer til å trene mye med A-laget, men han har også videregående skole som skal fullføres, påpeker Soltvedt.

FAKTA:
Navn: Oliver Rotihaug
Posisjon: Angrep
Født: 2. april 1997
Høyde: 175 cm
Tidligere klubb: Eid IL
Kom til Brann: U-spiller fra sommeren 2013
A-kamper for Brann: 2
Kontrakt: Ut 2017"
( http://www.brann.no/news/article/18apknz0dtpb315q1ruqrl8aq6/title/skrev-proffkontrakt-med-rotihaug )


EDIT: Som Lasaron skriver under: Han er ikke i A-stallen som sådan.
Men han er altså fritt tilgjengelig for A-laget, og står opplistet på nettsidene til A-laget i og med at han har spilleminutter. Så denne tråden er vel noe prematur, kanskje.
6
Brann / På tide med en geni-strek?
March 17, 2015, 23:38:46 PM
Hei, ettersom jeg er helt ny på dette forumet, klinker jeg til med en ny tråd. Tanken min er at denne skal være litt useriøs og vill, fordi vi kanskje må ut av boksen og tenke litt sprøtt i vår higen etter å gjøre jobben bedre enn Norling.

Anders Pamer skrev lesverdig om trekket som gjorde gasellen örn Sigurdsson til en underholdende og god stopper i 2006-sesongen. Geni-streken var å flytte ham fra backposisjonen til å spille stopper i tospann med Bjarnason. Innlegget kan med fordel leses.
http://www.bt.no/100Sport/meninger/blogg/Pa-tide-med-en-genistrek_-Brann-504010_1.snd

Pamer spør: Hva er geni-streken for dagens stall?

Venstreback-plassen:
Jeg tenker Brannlaget består av mange (!!) spillere med uforløst potensiale (f.eks. Larsen). Jeg mener Brann viste tidvis (men dog sjelden) stor fotball i 2014 (f.eks mot RBK i femte serierunde). Jeg har alltid ment at Brann har fungert best offensivt med Fakiri på backplass - back-spillerne er utrolig viktig i Norlings (opprinnelige) spillestil, og backene kan og bør være svært sentrale i det oppbyggende offensive spillet. Personlig har jeg alltid ment at lagets beste spiller bør være back. Back-rollen er i offensivt oppbyggende spill svært lik de sentrale midtbanespillerne egentlig. Det er backen som kan skape overtall i midten eller på vingen og på den måten utgjøre det lille ekstra som trengs.
(Nå vet vi jo at Hanstveit ikke har vært helt suveren i 2014, han var i sin tid god offensivt i tospann med Kvisvik, de to fungerte svært godt sammen, nå er Hanstveit ganske middels. Erdin kunne vært en fantastisk back, men han mangler noe i posisjonering og spilleforståelse defensivt, men han var desto mer interessant som ving i treningskampen mot aafk der han gjorde et positivt inntrykk. Han liker jo å sette fart i lengderetningen.)


Mitt forslag til genistrek er derfor: Fredrik Haugen som venstreback.

Haugen er en god ballvinner, og slår gode pasninger. Men han dominerer ikke midtbanen så ofte som han burde. Kanskje kan han bli en ultimat god back?

Kom gjerne med respons eller andre forslag litt utenfor boksen!