• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - TL

1
Brann / Hvor god er Samir Saric?
May 01, 2008, 10:42:27 AM

Puttet 14 mål i fjord da Løv-Ham holdt på å rykke ned. Er oppe i 4 mål allerede. Kun 23 år. Er det noen som har fulgt med Løv-Ham litt nøyere enn meg som kan si noe om hvor god denne spilleren egentlig er. Styrker/svakheter. Snakker vi om en fremtidig brannspiller her? Og bør brann i så tilfelle vurdere å gjøre fremstøt allerede denne sesongen(feks lån med opsjon på kjøp) før noen andre klubber gjør det? 
2
Brann / Knut Henry Haraldsen
June 07, 2005, 12:54:44 PM
Ser at Knut Henry Haraldsen er ferdig i belgia.Han står nå fritt til å forhandle med andre klubber. Kunne dette vært en spiller for oss?
3
Brann / Lange baller
April 30, 2005, 10:50:37 AM
Jeg er sikkert ikke den eneste som har lagt merke til at Brann har slått mye langt i det siste. Mitt spørsmål er:noen som vet om  dette er en bevisst taktikk fra branns side? Hvis dette er tilfelle avslører det etter min mening store taktiske svakheter fra Mjeldes side, da det er åpenbart at dette ikke fungerer. Brann har et mannskap som er godt nok til å spille ut ethvert lag i eliteserien. Men da må alså ballen ned på bakken. Her handler det om å stole på egne ferdigheter. Særlig publikumsvennlig er måke-fotballen heller ikke. Men tilbake til utgangspunktet: Er det meningen fra Mjeldes side at brann skal spille slik fotball?

TL.