• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Leffen

1
Brann / SK Brann Kvinner
March 09, 2022, 18:05:41 PM
Det var vel en annen tråd et sted men fant den ikke.
Jeg har planer om å dra på kamper i østlandsområdet i vår (bor i Oslo) men må være ærlig å si at jeg vet lite om laget. Synes BT/BA har dekket ganske dårlig. Media har også et ansvar for å øke interessen rundt laget.

Men er det noen som har peiling her? Som kan gi en introduksjon til laget, hvordan de spiller etc. Tror mange kunne hatt interesse av det.

Forøvrig ganske slapt at Brann ENNÅ ikke har fått lagt ut bilder av spillerne på nettsiden
2
Brann / Brann i media
August 01, 2016, 13:21:50 PM
Tenkte det kunne være greit med en tråd om Brann i media. Skrives og menes mye der ute. Diskuter det her! (fant ingen slik tråd på forumet)

Det eneste lille jeg har å melde nå er at når man går inn på fanen Brann på ba.no får man alle nyheter både om laget og branner i Bergen. Det er både ganske irriterende og litt artig:)

3
Brann / Tippeligaen: For mange lag
October 20, 2012, 11:36:32 AM
Dette har kanskje vært diskutert før, isåfall har ikke jeg fått det med meg.

Jeg mener at hovedårsaken til den dalende interessen for tippeligaen er antallet lag. Odde tidspunkt og mye fotball på TV spiller naturligvis også inn, men jeg tror størrelsen på ligaen er hovedårsaken.

Resten av denne sesongen er spennende å følge med på for supporterne til de tre lagene i toppen. Og noen i bunnen. For resten av lagene er det ikke lenger noe å spille om. Vi skal reise til Fredrikstad, men hvem bryr seg nevneverdig egentlig? Vi er jo heldige, har mange spennende unggutter på gang, og vil se de "in action" mest mulig. Men for den jevne supporter tror jeg rett og slett det blir alt for mye fotball! Nivået i årets tippeliga har vært jevnt over dårlig. Mange middelmådige lag, og mange gode spillere spredt ut på alt for mange klubber.

Da det ble 16 lag i ligaen, virket det som om det skulle være en menneskerettighet at alle nordmenn  skulle få ha et lag å heie på i den øverste divisjonen. Dessverre, vi er et alt for lite land for slikt.

Se til Danmark, se til Skottland. Bedre ligaer, færre lag. Håper de høye herrer i NFF skjønner det fort som svint. Jeg vil tilbake til dagene da det var 12 lag og jeg gledet meg til hver kamp. Det gjør jeg jo i dag også, men det er nok dessverre tusenvis av andre brannfans som ikke orker å bruke så mye tid på så mye middelmådig fotball.
4
Tifo, sanger o.l.... / bærgen, bærgen ooooh
December 03, 2007, 00:28:50 AM
5
Brann / 8.2 millioner til spillerkjøp
June 11, 2007, 13:03:25 PM
hilsen hardball

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article1105862.ece

spørsmålet blir jo bare: trenger vi egentlig flere spillere per dags dato? sånn jeg ser det måtte det vært en virkelig klassestopper, eller en klassespiss
6
Brann / urovekkende statistikk
September 04, 2005, 11:42:46 AM
fant denne tråden på vg-nett. er vel noe vi er klar over, men det er allikevel skremmende.

ghog skrev:

Har gått gjennom de siste uttakene for landslagene fra G15 til U21. Ikke overraskende er Lyn i toppen her. Det står bra til i Enga og Grenland også.
Har tatt med alle lagene som hadde 2 eller fler med totalt, pluss TL-lagene.
Klubb Totalt
FC Lyn Oslo 12
Odd Grenland 9
Vålerenga 9
Fredrikstad FK 6
Bodø/Glimt 6
Start 6
Rosenborg BK 6
Mandalskameratene 5
Ham-Kam Fotball 4
Bryne 4
Stabæk 3
Pors Grenland 3
Tromsø 3
Moss FK 3
Lillestrøm 2
Tromsdalen 2
Viking 1
Molde 1
Brann 0
Aalesund 0
7
Brann / oppsummering så langt
July 30, 2005, 20:18:38 PM
tap igjen i dag, gullet er vel tapt.
savnet av andresen og raymond er for stort til at vi klarer å prestere på samme nivå som i vårsesongen.

jeg mener at brann har gitt fra seg gullet i sommerpausen. alle kunne fortalt POL at man ikke selger kvisvik, uten å ha erstatter på plass umiddelbart. istedetfor har de lagt 10 MILL(!!!) på bordet for en unggutt fra hamar som såvidt har etablert seg i tippeligaen. med et år igjen av kontrakten, er dette en latterlig sum. han hadde uansett ikke fortsatt i hamar etter kontrakten utløper, og med litt is i magen kunne vi fått han betraktelig billigere. samtidig kunne man da brukt høsten, til å finkjemme markedet i større grad og kanskje finne et sikrere kort, som også ville vært rimeligere.
kjøpet av tfl er forsåvidt greit. men han mener jeg utelukkende må brukes som backup for de to på topp. vi kan ikke i vårt spillesystem ha en høyreving, som ikke har defensive fiber i kroppen.

et spørsmål som ikke har kommet opp i løpet av sesongen, er mangelen på midtstoppere. dette naturlig nok fordi bjarnason og soma har spilt alle kampene. men den dagen en av disse blir skadet, er fredrik klock den eneste vi har i bakhånd. scharner har sagt han vil spille stopper, men alle vet at vi trenger han på midten. hvorfor ikke de har hentet inn nye fjes i dette leddet, er for meg et stort spørsmål.

når det kommer til Mons, så har jeg aldri hatt stor tro på ham, og har det heller ikke nå. han har et par sterke sider, som gjørat han virker veldig kompetent i møte med mediene. han har språket i sin makt, og evner å forklare/bortforklare de valgene han gjør. i tillegg er han god til å snakke med mulige spillere, og overtale dem til at brann er et godt sted og fortsette karrieren.
når det kommer til hans evner i forhold til taktikk, og spilleforståelse, er han lungt unna det nivået vi bør kunne kreve av en brann-trener.
han ledet laget til bronse og cupgull i fjor, men dette var på grunn av en god spillerstall, som holdt seg skadefri, og et par matchvinnere i troppen.
hans berømte stein-på-stein filosofi, er vel strengt talt falt i grus for lenge siden. vi er ikke noe bedre enn vålerenga. vi er ordentlig kjøpelag.

potensialet i laget er stort. masse gode spillere, men også altfor mange som ikke er gode nok, som drar ned nivået. sanne,klock,mcallister,knudsen. u know the drill.

denne sesongen ender med fjerdeplass tror jeg. viking tar gullet, engen på andre, lillestrøm på tredje. mens vi må kjempe om de neste plassene med start og lyn.

ny trener etter sesongen. 2 nye stoppere, ny høyreback, høyreving med både offensive og defensive kvaliteter(vikings lundqvist hadde vært perfekt). og vi har mulighet på gullet.
8
Brann / hassan
June 25, 2005, 14:10:34 PM
noen som vet statusen på hassan, for øyeblikket?
får han spille, og i hvilken posisjon?
er han fortsatt høyreback, og har tilpasset seg den rollen, er jeg positiv
9
Brann / hoseth takker nei
June 17, 2005, 20:42:13 PM
FCK og brann var visstnok enig om overgangssum, men hoseth takket nei fordi han heller vil til vålerengen, når overgangsvinduet åpner.

ha. visste han var en tosk.
10
Brann / Terje Skjeldestad
April 22, 2005, 13:06:17 PM
Keeper-problematikken har jo blitt diskutert til det kjedsommelige på dette forumet. Jeg mener at vi trenger en sikrere sisteskanse en det vi har i den talentfulle trioen opdal/thorbjørnsen/haraldsen.
Er ikke da Terje Skjeldestad et opplagt valg? Hadde Brann vist sin interesse der i gården, tror jeg vi kunne klart å kapre ham, til tross for hans imponerende lojalitet til moderklubben.
I mine øyne en av de mest undervurderte norske keepere, til tross for at han ble tatt ut på landslaget nå nettopp.