• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - KEA

1
Brann / MOBILISER!
September 28, 2006, 23:01:55 PM
Vi har 3 hjemmekamper og 2 bortekamper igjen før vi vet hvor gullet havner. Vinner vi de 5 siste er det i boks! La oss sørge for at gullet blir og forblir her!

BBB har turopplegg til bortekampene mot Lyn og Viking. Det er kjempebra! I tilllegg reiser mange av oss på egenhånd, eller en vennegjeng sammen. Men her bør M A N G E flere enn oss som er inne på dette forumet mobiliseres! Kveldens absolutt uhyrlige?n gang til: 6  POENG MOT LYN (B) OG VIKING (B).

MOBILISER!MOBILISER!
2
Brann / Resten av sesongen
September 17, 2005, 22:42:33 PM
strekke seg etter. Det er i hvert fall bedre enn å si at sesongen er kjørt! Forresten så har jo de danske lagene vært klare lenge, og er Brøndby, FC København, FC Midtjylland og AaB (Aalborg). I Sverige gjenstår 5 serierunder og rekkefølgen nå er Djurgården, IFK Göteborg, Helsingborg og Malmö FF. Personlig synes jeg definitivt fjorårets Royal League ga mersmak til tross for snø og elendighet, men man kan jo spørre seg om det harde vinterprogrammet har vært en fordel eller satt oss tilbake mhp. skader m.m. i årets sesong, og om det var verd premiepengene. Og Royal League er kanskje den eneste internasjonale turneringen Brann kan ha sjanse til å vinne?N seier fra gruppespill og sugerør inn i den store kassen som heter gruppespill i UEFA-cupen. Og svært spennende motstandere både sportslig og for publikum.

I utgangspunktet skal vi gi jernet for å vinne alle kamper framover, men med skader på både nøkkelspillere og dem som skulle erstatte dem, er det helt urealistisk å vinne alt. Noen må hviles, pleies og kanskje matches forsiktig (i hvert fall bør Martin Andresen hvile på landslaget og konsentrere seg om Brann). At de fleste tog er gått fra oss er noe vi ikke kan gjøre noe med.

Men med dette utgangspunktet lurer jeg på:

Hvordan bør Brann prioritere for resten av sesongen?
Hvilke kamper er viktigst?
Hva kan og bør vi forvente?
3
Brann / Internasjonal storkamp - Alle mann på Stadion!
September 13, 2005, 10:48:31 AM
4
Brann / Krisemaksimering.
May 22, 2005, 20:46:55 PM
faen, helvete, satans idioter.........Faen i Helvete!En fotballkamp spilles i 90 minutter for faenvårt eget lag
5
Brann / Anders Frisk
March 15, 2005, 16:41:03 PM
De fleste har vel fått med seg at Anders Frisk har valgt å legge opp som dommer etter trusler mot seg og sin familie. Selv om vi Brannsupportere ellers ikke nøler med å si det vi mener om dårlig dømming i våre kamper, regner jeg med at det er stor enighet om at dette er å gå ALT for langt, og at det ikke tjener fotballen at en av verdens beste dommere ikke ser annen utvei enn å gå til et slikt drastisk skritt.

Dette er vel ikke det mest typiske Brann-temaet, men vi vil alle ha gode dommere, og verken spillere eller publikum er tjent med at hetsen utarter. Hva om vi markerer Brann som en foregangsklubb ved at VI SUPPORTERE markerer vår støtte til Frisk og andre svartkledte som tross alt stiller opp for fotballen og oss på tribunen?

Dere i styret som har med media å gjøre vet sikkert hvordan vi i så fall kan få fram budskapet, og om dette ikke er noe for avisene når vi sikkert fram via media@uefa.ch (se for øvrig hva UEFA skriver på http://www.uefa.com/newsfiles/288047.pdf).

Terje Hauge skal for øvrig i kveld dømme tilsvarende kamp (åttendedelsfinale i Champions League) som Frisk da han ble truet. Hva om det hadde vært ham?

Noen synspunkter på dette? Jeg bare spør.