• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Langhår

1
Fortvil ikke kjære venner! Ny muligheter venter rundt neste sving. Denne gangen er det Rekdals Aalesund som skal hente tre poeng.

Jeg er spent på hvilken mottagelse spillerne får på Stadion etter de siste tiders hendelser. Men vi spiller tross alt hjemme og det betyr vel at sjansen for tre poeng er til stede.

2
Brann / Tabellen 2010: Hvordan går det?
March 05, 2010, 11:16:10 AM
Det nærmer seg en uke til seriestart og det meste er vel gjort hos de aller fleste på overgangsmarkedet i denne omgang. Oppkjøringen nærmer seg dermed slutten og vi har sett lagene i en rekke seriekamper. Dermed begynner det å bli på tide å forsøke seg som spåmann. Hvem vinner serien? Hvem rykker ned?Og viktigst av alt; hvordan går det med våre gutter i verdens tøffeste fortballklubb?

Tipp gjerne hele tabellen om du vil, kun Branns plassering eller andre saker og ting du forutser for kommende sesong. Her er mine tips:

Vinner: Rinnan-banden
2-3 plass: Stabæk eller Molde
Nedrykk: Kongssvinger, Haugesund og Sandefjord

Jeg tipper at Brann får en ny femteplass. Noe som vil være akseptabelt ut i fra forutsetningene min bok og ikke bety treneravgang. Akilleshælen blir forsvaret, om vi får beholde Huseklepp og Guastavino i front tror jeg det kan blir mye fint spill framover. Jeg ser problemer i forhold til at skader i utsatte posisjoner vil svekke laget og det at spillere må steppe inn i uvante posisjoner kommer til å bli synlig når vi møter lag på samme nivå som oss selv. Men for all del, en femteplass må jo nødvendigvis bety en rekke seire også. Uansett var det ikke meningen med noe dyp analyse nå, kun mer eller mindre kvalifisert tipping. 
3
Brann / Hans Brandtun
February 20, 2009, 16:29:53 PM
Hans Brandtun tar sannsynligvis over etter Revheim som Branns styreleder. Valgkomitèen har bestemt seg for å gå inn for ham og da blir han etter alt og dømme styreleder. Selvfølgelig skal han formelt velges, men det hører vel med til sjeldenhetene at et benkeforslag vinner fram.

Den tidligere Brann, Rosenborg og Fyllingen spillereren har allerede sittet i Brannstyre en stund og var regnet som en av Revheims støttespillere. Blant annet rykket han ut til forsvar for Revheim når styrelederen ble bedt om trekke seg av Bjarne Berg i Hardball.

Jeg tror ikke vi kan vente det store kursskifte med Brandtun som leder for langsiktige strategier og målsettinger, men det er det kanskje ikke behov for heller.

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=7326

Regner med denne tråden synker som en stein, men jeg lagde den likevel.
4
Brann / Espen Steffensen
June 21, 2008, 10:29:24 AM
Kan ikke se at assistenten har egen tråd her inne. Nå er jo ikke han akkurat den mest profilerte figuren i Brann, men mange er jo like vel sterkt kritisk til hans trenergjerning i Idrettsveien.

Brann har uansett ende ikke tatt initiativ til å forlenge hans kontrakt som går ut etter sesongen. BruunH er lite villig til å kommentere saken og slik som jeg leser artikkelen tyder vel ting på at Brann er svært usikre på om de ønsker å tilby ham kontrakt videre. Skulle ikke forundre meg om det blir utskiftninger på assistentsiden etter sesongen.

http://fotball.bt.no/eliteserien/article110823.ece
5
Kamper / Etter kampen: Viking-Brann 1-2
May 25, 2008, 20:54:03 PM
Jada rusk i maskineriet er det fortsatt, men fy faen så deilig med tre bortepoeng. Jeg synes alt i alt vi gjennomfører en god kamp. Skadene bekymrer dog voldsomt, får håpe det ikke er så ille....
6
Kamper / Etter kampen: TIL-Brann
May 03, 2008, 19:48:05 PM
Kampen falt i kvalitet etter pause. Vi hadde vel knapt en sjanse, mens TIL stanget og stanget uten å skape de helt store muligheter de heller. Bra defensivt, dårlig offensivt, men det henger vel gjerne litt sammen. Tror nok Mjelde er relativt fornøyd med ett poeng.
7
Kamper / Etter kampen: Stabæk-Brann
April 19, 2008, 19:48:50 PM
Nytt braktap, denne gangen mot Stabæk. Rytmen, tempoet og registeret fra ifjor er borte som dugg for solen. Her har man mye å ta tak i.
8
Brann / Hvem bør erstatte Peddien?
November 02, 2006, 12:31:24 PM
Ludvigsen er ute og jobben som sportssjef er ledig. Sportsjefstillingen er en ekstremt viktig jobb, ikke minst når det gjelder spillerkjøp/salg, men også fordi sportssjefen er hovedtrenerens nærmeste overordnede.

Så hvem bør vi hente inn? Semb? Bengt Eriksen? Ivar Morten Nordmark?

Her er det bare fantasien som setter grenser.

Kjør debatt eller la vær!
9
Kamper / Odd-Brann
May 16, 2006, 22:52:54 PM
Det er vel bare å løfte hodet å se fremover. Neste kamp er borte mot Odd. Sammen med LSK og våre gutter er Odd det eneste laget som har tilgode å tape i årets serie. Litt mindre imponerende blir det jo når vi vet at de har fem uavgjorte sålangt.

Dette blir uansett en knalltøff batalje, men slik som vi fremstår for tiden er intet umulig. Moralen i laget er imponerende, Stabæk og TIL kampen viste hvilken enorm vilje vi har i laget for tiden.

Personlig hadde jeg aldri trodd at Odd skulle være med i tetstriden, så for meg har laget overrasket stort.

Tror nøkkelen til suksess blir å dominere midtbanen og dermed ta ut Svindal Larsen. Kampen i kampen blir duellen mellom Andresen og Svindal Larsen. Setter en tier på at vår mann klarer brasene.

I tillegg håper vi jo at Haugen kan løpe rundt å sparke ham i leggen i 90 minutter. Haugen får en viktig oppgave i å rive opp midtbanen til Odd.

Skulle vi vinne mot Odd, vil vi lage en fin luke ned til tredjeplassen. Da kan vi virkelig begynne å si at "vi har noe på gang". Og mene det.
10
Bataljonen.no / Snusforbud!
May 15, 2006, 14:00:38 PM
Har Bataljonen blitt forespurt om dette siste sprellet fra "ledelsen". Hvis ikke hadde det vært interessant å høre deres syn på saken.

Blir jo en morsomt å se hvorden vekterne har tenkt å håndheve dette:

Vekter: Har du snus?
Gjest:  Nei.
Vekter: Hva er den klumpen under leppen da?
Gjest: Eh en pølsebit.
Vekter: Gap opp så får vi se.
Gjest: Nei
Vekter: Enten gaper du opp ellers kan du bare pelle deg ut!
Gjest: Javel greit
Vekter: Aha ser man det, snus.Kom deg ut!
Vekter: Hversågod neste! Alle med klump under leppen stiller seg opp i køen til venstre!

osv,osv....

Link for dem som vil lese om galskapen
http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4733&brann=fb06640da29d29959899184bf71aa759

Dette må jo være det dummeste siden man lot Idol-Håkon voldta "Nystemten" for åpen mikrofon. Her bør noen si fra....
11
Brann / Opdal tatt ut på landslaget!
May 15, 2006, 11:19:49 AM
Opdal er tatt ut i troppen. Bør han få muligheten fra start?
Kjør debatt!

http://www.dagbladet.no/sport/2006/05/15/466258.html