• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Lurkin

1
Kamper / Før kampen: Brann - Lyn Oslo 28.09
September 23, 2008, 19:32:35 PM
2
Brann / Champions League trekning (01.08.08)
July 31, 2008, 14:19:54 PM
Yes, i morgen (fredag) trekkes det hvem vi møter i siste kvalikkrunde før gruppespillet. Dette forutsett at vi slår pakket fra Latvia. Her er valgene våre..

Liverpool
Barcelona
Arsenal
Schalke 04
Juventus
Olympique Marseille
Steaua Bucuresti
Olympiakos
Shakhtar Donetsk
Fiorentina
Spartak Moskva

Og så kan vi møte vinnerene av følgende oppgjør. Rangers/Kaunas, Panathinaikos/Dinamo Tblisi, Basel/IFK Göteborg, Fenerbahce/MTK Budapest og Anderlech/BATE Borisov.

IFK Gøteborg spilte uavgjort mot Basel, og ville nok vært å foretrekke. BATE slo også Anderlecht 2-1 i første leg.
Kl 12.00 i morgen er trekningen, altså.

Noen spesielle ønsker? :)

3
Brann / Partoutkort 2008
October 05, 2007, 19:01:28 PM
Jada, jeg har hatt sesongkort siden jeg var 12-13, men akkurat i år har ikke det vært tilfellet pga jeg har vært på østlandet nesten hele 2007.
Da er spørsmålet mitt hvordan jeg kan oppdrive dette for neste sesong? Slik jeg ser det er det nå 12000 som får tilbud om fornyelse, og ca 11999 tar denne sjansen. Kanskje de øker grensen for neste sesong, men det er jo en del prosent av kapasiteten som må være tilgjengelig utenom partourkort.

Er det helt umulig? Eller må jeg ligge i telt i en uke?
4
http://www.dagbladet.no/sport/2007/04/23/498627.html

..det varmer litt.


- Jeg legger merke til det utpå banen når de synger den sangen. Det er veldig spesielt, og vanskelig å sette ord på. Jeg er veldig takknemlig overfor fansen, og kommer alltid til å huske hvordan de har behandlet meg, sier Sæternes til Dagbladet.no.
5
Brann / Eirik Bakke lover Per Ove..
May 24, 2006, 09:38:37 AM
..å kontakte Brann hvis han vil hjem igjen.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2114516.ece
7
Brann / Daniel Braaten klar for Brann!!!
March 31, 2006, 23:08:28 PM
..aprilsnarr...haha, sorry, den var under beltestedet og litt til.
8
Brann / Hvilke muligheter har vi igjen?
February 09, 2006, 13:04:26 PM
Okay, nå ville jo ikke Lago eller Eguren spille for oss. Teoriene er mange, og det vil ikke overraske meg om dette forblir uløst. Spekuleeeere.

Men hva er mulighetene? Vi trenger forsterkninger. POL har gjort det relativt bra synes jeg, og fått vekk litt Klocker her og der. Vi trenger en angriper, en allsidig midtbanespiller og kanskje en stopper til. Synes ikke tapet av Lago var noe stort, Zavrl er jo slovensk landslagsspiller - noe som er sterkt i seg selv. Eguren derimot er en spiller vi kunne trengt sentralt på midten. Vi kan jo håpe at Monkam er en hit allerede i år, men sjansene er vel relativt små. En spiss trenger vi også, et lag trenger tre kvalitetsangripere.

Så hvilke midler har vi? På tide å ringe Idar? Ta Scharner-penger i bruk? Har vi mulighet til å hente Thorstein fra barteland? Skal vi vente på Lundekvam? Hva er alternativene?
9
Brann / Janez Zavrl klar for Brann
February 05, 2006, 02:04:57 AM
http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article551943.ece

Ja, gutter og jenter, herrer og tøser, det begynner å se bra ut. Nå kan vi friste med Soma, Bjarnasson, Zavrl, Lago og til nød Sigurdsson bak der. Han kan også spille midtbane, og en defensiv midtbanespiller er alltid koslig å ha som backup for Andresen.

Ekstra hyggelig er det at vi fikk han for under 500 000 NOK, selv om en ukjent russisk klubb bydde over 8 mill NOK for han, men han ville til Brann og hadde en klausul i kontrakten sin med Domzale som sa at han kunne gå til en skandinavisk klubb for en langt mindre sum. Merkelig klausul.

Nå er jeg spent på hvordan han er som spiller og hvordan i helvete man uttaler navnet hans. To stavelser (tror jeg) i etternavnt, og en vokal. Vi får se hva Hanøy kommer frem til i April.
10
Brann / Kamptråd: Serieavslutningen
October 29, 2005, 13:58:00 PM
Ja, gutter og jenter. Hansa'en er i kjøleskapet, ostepopen i skapet og skillingsboller fra Hjelle i skuffen.

Hvem vinner? Måtte alle verdens makter være med Start i dag.
Hvem rykker ned?
Skal Brann virkelig prøve 4-3-3? Har Doddo så mye innflytelse? Blir Petter Vaagan Moen langtidsskadet?

Dette er som en Brødrene Dahl episode. Kl 18.00, folkens!
11
Brann / Doddo vil ha 4-3-3
October 11, 2005, 09:21:11 AM
http://www.bt.no/blogg/index.php?act=art&aid=128&id=1

Nåååååja, tenker jeg. Kunne godt bli prøvd, men hva ville laget vært?
Dessuten måtte dette bli et mer 4-3-2-1.

------------------Opdal

Sigurdsson - Scharner - Soma - Hanstveit

---------Miller - Andresen - V. Moen

Ludvigsen ------- Sæternes -------- Winters


Litt for løpssvak midtbane? Passer Robbie denne rollen?
12
Brann / Royal League
September 16, 2005, 16:05:07 PM
Nå ser jeg at mange tviler på at vi greier 4. plassen. Men er det ikke 5 plasser i år? Eller er det ikke innført enda?
13
Brann / Rosenborg = Nedrykk?
September 11, 2005, 00:57:00 AM
14
Brann / Burde Opdal vært i landslagstroppen?
August 15, 2005, 02:59:58 AM
I følge media blir han pekt ut som Brann's beste mot Glimt, og han har spilt som den eneste gode spilleren den siste tiden og har vel kanskje vært vår beste spiller denne sesongen.

Grunnen til at jeg stiller spørsmålet er at jeg ser at Odd's Rune Jarstein blir tatt ut i troppen som erstatter for Espen "Bærtur" Johnsen. Greit at han spilte bra i vår mot oss, men han slapp inn 5 mål mot Glimt som ikke var så imponerende, og slapp inn ganske klumsete mål mot LSK. Han virker fryktelig variabel og urutinert. På tide å satse på Håkon?
15
Brann / Kan Rosenborg blir seriemester 05?
June 28, 2005, 02:24:23 AM
Jævla mange eksperter som skal avskrive RBK plutselig. Tror fremdeles de har en sjanse. Det er bare 12 poeng opp til Start. Greit. Men nå er det alltid sånn at en klubb leder ved sommerpausen og avslutter sesongen lengre nede på tabellen (Tromsø, Lillestrøm, Glimt).
Jeg håper og tror det blir tøft for trønderpakket, men det er jo bare 6 poeng opp til resten av gjengen. Og de skal jo møte Start en gang til. Start må på vanskelige borteturer som f.eks. til Bergen, og kommer til å tape poeng. Synes det blir latterlig å avskrive de, selv om det er like langt opp til 5. plass som ned til bunn..

Ingenting hadde vært bedre enn en RBK uten medalje eller Royal League plass whatsoever... :)

Noen tanker rundt dette?
16
Brann / Roy Helge Olsen!
May 05, 2005, 22:31:21 PM
Greit, vi slipper inn 3 mål pga Soma som ser ut som han har drukket før kamp, men faen da! Se på dommeren. La meg trekke frem to situasjoner.

1. Vi får et feilaktig annulert mål. Scharner skyter, ballen treffer en Glimt-spiller, og det blir blåst offside på skotten vår. FEIL!

2. Kvisvik (??) skal legge inn, og en Glimt-spiller sklir inn og redder på Opdal-vis med hendene uten at Mr. Olsen greier å fløyte på instrumentet sitt.


Samme gamle, samme gamle. Typisk at vi ender to poeng bak gull eller noe.
17
Brann / Brann 2
April 19, 2005, 16:35:29 PM
Registrerte meg at Brann 2 spilte uavgjort 1-1 mot ??. Dylan scoret og Miller spilte visst bra.

Så også at BT ga min gamle lagkamerat Preben Hammersland en 4'er, mens Sanne fikk 3. Preben er 16 år, kanskje han burde sittet på benken i steden for Sanne? :)
18
Brann / Luksusproblem?
March 18, 2005, 15:01:35 PM
Altså, hva skjer med midtbanen vår? Scharner og Miller spiller jævla bra, og Helge har jo spilt fantastisk det siste året. Gleder meg til å se løsningen på problemet. Charlie vil nok spille så mye som mulig...

What do ya think?
19
Brann / Kommentatoren på Canal Digital
March 10, 2005, 20:41:08 PM
Fy flate, makan til møkk. Jeg å prøver å nyte en nervepirrende fotballkamp, mens han der jævla kommentatoren verken kan navn på spillerene, snakker heller om chips og dip eller skispurt enn fotball, han sa 8 (ja, åtte!) ganger at Brann hadde 10 mann etter Cato ble utvist, han sa at større mirkaler hadde skjedd hele 5 ganger etter 2-0 og kombinert med den mest monotone stemmen noensinne så hadde han faen med ikke pustepauser.

"Ja, corner er mål sier de. Men ikke her, eller jo, kanskje. Nei, ballen går ut, og inn igjen, jo!"

"Han prøver å lure Brann forsvaret med å løpe frem og tilbake, til høyre, så til venstre, til høyre igjen og så til venstre igjen"

"Og han spiller ut ballen DER.." (noe han gjorde hele tiden, meg og fatter greide å forutsi når han ville si dette)

"Sæternes skyter! Men i nettveggen, den traff nettveggen. Ja, ballen gikk utenfor."

"Er kaldt ute, det er faktisk en skiløype på løpebanen som vi kan se på bildene. Ballguttene løper oppe på snøen! Tror nok de har kledd seg med varme klær, kanskje stilongser og noen varme huer" (sa han mens Brann var i angrep)

"Ja, IFK Gøteborg stiller i hvitt og blått" (i det 82. spilleminutt)

Bare noen eksempler, fy flate så irriterende...