• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Per Anders

1
Brann / 4000 betalende...
July 20, 2005, 09:05:25 AM
En dum treningskamp, i dårlig vær, midt i fellesferien.... 4000 betalende tilskuere! Hva sier dette oss?

Vel, vet ikke helt hva det sier alle her inne, men meg sier det at hvis resultatene fortsetter å komme, blir det stappfullt resten av sesongen. Vi ser en eksplosjonsartet økning i fotballinteressen generelt, og Branninteressen spesielt. Fryder meg over dette, og ser for meg hva som skjer med utbyggingsplaner etc. fremover. Dette lukter god kål for oss som ønsker skikkelig STORSTADION!
2
Brann / Ta vare på billettene!
July 18, 2005, 09:29:07 AM
Kom til å tenke på at det kan være greit å ta vare på billetter, programblad og andre "minner" fra årets sesong. Det er ikke umulig at Brann tar gull denne sesongen, og da hadde det vært gøy å ha slike minner for ettertiden.

Om femti år: " Se, her er billetten fra kampen mot Rosenborg i gullsesongen 2005. Det var tider det. Kampen ble spilt på gamle Brann stadion i Idrettsveien, og Brann vant 4-1. Det var en skotte på laget den gang som het Charlie Miller. Han scoret tre av målene! "
3
Brann / 16 lag i Eliteserien?
July 15, 2005, 12:19:17 PM
4
Hvordan skal vi få skrevet om "Vi è berømte Brann fra Bergen" fra presens til preteritum?

Det kommer vi til å bli nødt til når vi har vunnet serien.

"...vi har vunne serien i år, ja visst faen gjorde vi det, som i nitten sekstitre...."

Vi må få en tilnærmet lik versjon som den i presens (nåtid) som rimer...

Noen som vil forsøke å få denne i gang?

:-)
5
Tifo, sanger o.l.... / Kopiering av låter
July 12, 2005, 08:20:14 AM
Er det bare jeg som har denne følelsen, eller er det faktisk slik at mange andre supportere i Norge kopierer Branns supportere når det gjelder låtvalg? Det er mange ganger jeg har hørt at "nye" låter har vært sunget på stadion, for så å dukke opp rundt omkring i Norge. Riktignok er mange av disse melodiene brukt i England og andre steder, men er det slik at Branns supportere kopieres av andre i Norge, eller er det bare noe jeg føler?
6
Brann / Farvel Miller!
July 06, 2005, 13:07:47 PM
Leser på vg.no at Miller er på vei tilbake til Skottland. Trist, men sant. Takk for mange flotte scoringer god innsats for Brann!
7
Brann / Nye elementer i stadiondebatten
July 05, 2005, 18:42:18 PM
8
Brann / Hvor er du nå �degaard?
June 20, 2005, 17:11:08 PM
Hadde ikke dette stortalentet valget mellom Brann og Rosenborg før denne sesongen? Spiller han for Rosenborg 2 i 2. divisjon?

Jeg sier bare: BRANN - Rosenborg 4-1
9
Har nevnt dette før, og la merke til det igjen. Da vi sang nystemten før kampstart sto Rosenborgspillerne dønn i ro i respekt for oss og nystemten. Har lagt merke til dette i tidligere sesonger også. De er faktisk den eneste klubben som oppfører seg skikkelig under vår "nasjonalsang". All honnør til dem for det! Jeg synes det vitner om god moral og sunne holdninger.
10
Brann / Petter Vaagan Moen
June 18, 2005, 15:38:12 PM
Vil bare høre folkets meninger om hvordan vi skal ta imot Petter Vaagan Moen når Brann skal spille mot Hamarkameratene den 3. juli.

Jeg mener han bør få en skikkelig varm velkomst til stadion. Han er etter det "ekspertene" sier er kommende storstjerne, og det sies også at han har et større potensial på banen enn Kvisvik. Han har den farten Kvisvik mangler, i tillegg til suveren teknikk og glitrende innleggsfot.

Hva med kjempeapplaus når Hanøy roper ham opp?

Enig / uenig ?
11
Tifo, sanger o.l.... / Røykbomber etc.
May 23, 2005, 11:23:21 AM
12
Brann / Jevnere enn i fjor?
May 23, 2005, 10:50:37 AM
Brann og Rosenborg har allerede tapt 3 kamper hver etter 8 serierunder. Jeg mener å erindre at serievinneren vanligvis taper et sted mellom 4 og 6-7 kamper. I såfall ligger vi dårlig an, men det gjør for såvidt også våre nærmeste konkurrenter; Vålerengen og Rosenborg. Jeg nekter å tro at Start vinner serien, selv om jeg tror de KAN klare en plass i Royal League. Betyr dette at vi går mot en sesong som blir ENDA jevnere enn den vi opplevde i fjor? Hvis dette blir tilfellet, så må man ha rundt 30 poeng for å overleve, og det kommer til å skille ytterst få poeng fra plass i Royal League til kvalifiseringsplassen. Dette kan bety at en tabbe eller to på slutten kan føre til at vi raser 5-7 plasser på tabellen. 3. plassen vi fikk i fjor var på kusehåret som de fleste husker.

Vi har ikke spilt en tredjedel av serien, og har tapt 3 kamper. Ganger vi dette med litt over 3, blir det omkring 10 tap totalt. Vi vinner IKKE serien med 10 tap, enkelt og greit. M.a.o. må det en lang periode uten tap for å rette opp skuten mot gull. Jeg så Kvisvik uttalte seg om at Brann skal komme på høsten. Kan dette bli en hvilepute for feilskjær i første halvdel av sesongen? Skal vi godta at Brann har tapt 5-7 kamper frem til sommeren fordi høsten blir "garantert god"? Jeg ser for meg et rotterace utover høsten, og dumme feilskjær nå kan koste oss dyrt. 2-3-tap for Start og Glimt, og 0-0 mot Tromsø. FYSJ!
13
Brann / Bommet på ballen?
May 12, 2005, 22:22:03 PM
14
Brann / HAUGEN KOM TILBAKE !
April 29, 2005, 00:51:00 AM
Det vi trenger er en spiller som kan løpe som en pisket bikkje i 90 minutter. Si hva f... dere vil om Helge Haugens teknikk etc., men vi trenger ham til å kaste seg inn i taklinger, løpe motstanderne i senk og bryte opp spillet.
I tillegg må vi ha kantspillere som i det minste er i stand til å drible min lille nevø som fortsatt bruker bleier. Det kan ihvertfall ikke Tom Sanne. Martin Knudsen kommer kanskje forbi, men det er fordi min nevø er for ung til å forstå at Knudsen prøvde på noe som kunne ligne en finte. Har forresten sett at Martin Knudsen har blitt veldig flink til å vende opp ved å dra ballen bak med siden av hælen. Har sikkert terpet mye på dette i det siste, for han gjør det ganske ofte for tiden. Nå skal jeg ikke bli EKSTREMT kritisk, selv om jeg har MEGET god grunn til å bli det, men det er ganske mye som ikke ligner en gullkandidat.

Punkt en: Bruk spillere som kan kaste seg inn i situasjoner og gir alt. Helge Haugen og Christian Kalvenes må inn for å rive opp i spillet og klinke til!

Punkt to: Bruk kantspillere med ballkontroll. Har man ikke alternativer så er Kvisvik og Miller de beste.

Punkt tre: IKKE noen eksprimenteringer med forsvaret. Det trenger RO og TRYGGHET.

Målene kommer. Både Sæternes og Winters er rutinerte herrer som kommer til å bøtte inn mål.

HEIA BRANN!
15
Brann / Torbjørnsens bergenske eksempel...
April 13, 2005, 18:05:57 PM
16
Brann / Siste dråpen i Tom Sanne-begeret...
April 12, 2005, 17:29:59 PM
Hvordan i helv... er Bergensavisen og Bergens Tidende i stand til å gi Tom Sanne 3 på sine spillerbørser? Er de redde for å bli kritisert av Mjelde for å "være med på mobbingen"? Slik jeg ser det så fikk han altså ett poeng for å løpe inn på banen, og ett poeng for hver av de to støttepasningene han slo til Martin Knudsen. Med andre ord fikk han ikke trekk for å skyte på publikum på Hansatribunen.
Vi snakker her om prestasjonsidrett, og Sanne har etterhvert hatt ufattelig mange sjanser. Han har ikke vist en tøddel av kvaliteter utover å kunne løpe fort. Hvordan han får karakterer over 1 på spillerbørsene er meg fullstendig ubegripelig. Til dere som naivt mener at man må "støtte" spillere i det uendelige... gisse-gisse, dikke-dikk... Hvis Brann skal bli den gullkandidaten vi alle håper på, så må vi være så edruelige å fjerne dem som ikke bidrar i riktig retning. En reserve fra Viking skal altså være en av Mjeldes "fire S'er" som skulle være bærebjelker for fremtiden...??? Jeg er så ufattelig glad for at Mjelde har Espen Steffensen som hjelpetrener. Det er ikke gull alt som glitrer. Hadde Steffensen vært hovedtrener er jeg sikker på at Miller hadde kommet inn på høyresiden, hvis ikke han hadde startet kampen før Knudsen. Sanne bør ha fått sin siste sjanse. Bare for å få sagt det, dette er ikke Sannes feil, men han har ikke en dråpe selvtillit. Vi som har gått på stadion endel år har sett utallige eksempler på at det er en umulig vei å gå for en spiller som først har havnet i unåde hos store deler av publikum. Sorry, men Sanne bør for sin egen del satse på studiene. Han kan sikkert gjøre en grei jobb for et av de lokale lagene i 2. div.

SKAL VI TA GULL ELLER???
17
Brann / INGEN VEI TILBAKE - ELITESERIEN 2005
April 05, 2005, 16:52:24 PM
Nå er det en knapp uke til seriestart, så dette tipset blir mitt definitive for 2005:

1 BRANN
-----------------------
2 Viking
3 VÃ¥lerengen
4 Rosenborg
- - - - - - - - - - - - -
5 Hamarkameratene
6 Start
7 Lillestrøm
8 Lyn
9 Aalesund
10 Odd
11 Tromsø
- - - - - - - - - - - - -
12 Fredrikstad
-----------------------
13 Molde
14 Glimt

Etter en slik GULLsesong, med altfor lav kapasitet på Brann stadion, forstår Bjørn Dahl og co. realitetene, og går inn for et stadionanlegg til MINST 25000 tilskuere.
18
Brann / De borgerlige tror på Brann...
March 26, 2005, 17:11:22 PM
Jeg ser i BA at sentrumsløkrullene har minst tro på gull til Brann, sosialistpakket er hakket mer positive, mens de borgerlige er realistiske og tror mest på at Brann tar GULL. Da blir det vel borgerlig flertall fra Bergen i valget til høsten....?
19
Brann / Jordan - Brann 0-0
January 28, 2005, 22:16:05 PM
Fire Brannspillere fra start i landskampen. Fantastisk! Hvor lenge er det siden noe slikt har skjedd? Kun Soma ble byttet ut av de fire.

Det blir vel naturlig å legge landskamper til Brann stadion fremover....
20
Brann / 4000 sesongkort i Fredrikstad, så langt.....
December 25, 2004, 12:55:18 PM