• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - chris_henrik

1
Brann / Tribuneliv mot RBK
October 05, 2006, 00:20:15 AM
Kampen mot RBK blir den viktigste kampen som er spilt på stadion i min levetid, ja kanskje den viktigste kampen i hele Branns historie. Seier betyr himmelen, Tap betyr katastrofe. Om Brann reiser poengløse fra Oslo neste helg, og Rbk tar tre poeng mot Ham-Kam, vil RBK kunne sikre seriemesterskapet tre runder før slutt. Og det på Stadion. Om Brann og Rbk tar like mange poeng i neste runde, vil Brann kunne plassere seg i førersetet til seriemesterskapet når det gjenstår 2 runder. Og det på Stadion.

Vi må rett og slett sørge for at det blir et leven uten like. Ikke bare på midten av store stå, og nedover felt Z på Hansa. Umbro, BT og Gamle-sitte må gi utløp for den enorme Brannrusen som kommer til å herske på stadion den dagen. Reiser du armene i været og synger med på "Berømte Brann fra Bergen" fra ditt sete på Umbro felt C, rad 7 plass 13, skal du være sikker på at David Disponent (57) og Turid Telefondame (42) stemmer i. Eller fra din plass på BT, ser du Hansa løfte skjerfene og synge "Byen er Bergen", ta et godt tak i sidemannen, rop KOMIGJEN! og Petter Playstation (13) kommer garantert til å være med. Ligger vi under 2-0 til pause, dropp pipekonserten og si til han på setet foran deg på hovedtribunen, Bjørn Dahl (58); At denne ene gangen snur vi det! Det er ikke typisk Brann å komme hardt tilbake når det gjelder som mest. Men denne ene gangen snur vi det!

Har du vært taus på stadion i 25 år og skulle ønske du kunne ta med deg ditt vante sete over til pølsevip, gi uttrykk for at du vet at nå står alt på spill. Før avspark er det mye som kan gjøres for bidra til at stemningen på tribunen blir av en helt annen verden. La pampene på Altanen få låne noen to-stangsflagg fra TIFO gruppen. Ha en gedigen felles oppvarming i sentrum da Foten blir for liten, når halvparten går opp på Stadion kan resten se kampen live på storskjermen. Er det 7 grader og regn og ditt eneste røde plagg er en T-skjorte hvor det står "Mallorca '97" ta den på utenpå Bergansjakken.

Når historien om sesongen 2006 skal gjenfortelles om ti år, kommer Brann - Rbk til å bli stående som nøkkelkampen. Tidspunktet hvor alt ble avgjort. Gi ditt bidrag til at denne kampen får et eget kapittel i boken "1908 - 2008: 100 år med Brann".
3
Tifo, sanger o.l.... / Klanen Tifo
April 26, 2006, 09:31:27 AM
Alle vet hvilket år Brann sist vant serien (dessverre) og hvilket år Vif sist vant serien (2xdessverre). Ser det som meget sannsynlig at klanen kommer til å ha en Tifo med dette som tema.

Blir det noen Tifo på søndag? Hva med en mot-tifo som går på akkurat dette? Er det mulig å komme med konkrete forslag, eller er det toget gått?

Hadde forøvrig vært fint med en sticky hvor det stod at en ikke skulle komme med direkte forslag i trådene og at en skulle sende dette på mail.
4
Er møkk lei av at Telenor bruker avkastning fra telenettet, et nett de fikk i gave fra det norske folk, til å forhinde oss i å følge fotball på TV. De har gjort det med EM og VM de siste årene. Nå er det vår hjemlige serie som står for fall.

Dette tror jeg kan reversere mye av den økte interessen for tippeligaen som vi opplever i år.

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=281088
5
Brann / VIF - Brann (RL)
April 26, 2005, 13:40:11 PM
Etter en relativ god bortekamp, og en mindre god målløs hjemmekamp er det på tide å reise kjerringa mot VIF på torsdag. Rekdal er bortvist fra benken, Steffen er skjør som glass og spiller neppe.

Winters og Sæternes har litt å revansjere etter gårsdagen, og slik jeg ser det har vi gode muligheter til å vinne denne kampen med et par mål.

Når det gjelder øvrige VIF nyheter er det hyggelig å lese at Morgenbladet har sin egen lille Gabardin-serie mot VIF;

-"Vålerenga fins ikke. Klanen heier på seg selv"
http://www.klanen.no/forum/index.php?t=msg&th=14635&start=0&;

Min frekke påstand er at tar vi VIF på torsdag er vi klare for RL-finale, ikke pokker om vi glipper mot IFK hjemme.
6
Brann / BA: "Mons Ivar Drittlei supporterhetsen"
March 29, 2005, 09:45:22 AM
Begynner å bli lei denne såkalte journalistikken som BA bedriver.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1517809.ece

Dusten Palmer har selv brukt spalteplass på å beklage seg over episoder der Håkon Opdal har vært litt uheldig. Dette er et diskusjonsforum om  sportsklubben Brann og livet rundt. Da bør en forstå at her har vi en viss takhøyde når det kommer til uttalelser. Heller ikke ideelt at enkeltbrukere blir sitert og trukket fram.

Palmer har vel hatt denne saken liggende i skuffen en stund, og måtte trekke den fram nå i mangel på de vanlige pre-season Brann-skandlene.

Foreslår at BA går tilbake til å bedrive sin vanlige Søndag-Søndag journalistikk og utelukkende skriver om hendelser der de kan bruke ordet "Daiene" i annenhver overskrift.

Heldigvis er Kvisvik litt kompis med Knut Thorbjørn Eggen slik at hetseartikkelen ikke lenger er toppsak på ba.no

Neste uke får vi vel "Berit Riise ærekrenkes på supporterforum"

Litt utenfor sakens kjerne dette, men mener at BA hauser saklige diskusjoner opp til å være hetsing.
7
Brann / Overskudd etter Spektrum?
November 17, 2004, 14:04:41 PM
Med 5000 betalende à kr 250,- i Spektrum gir dette rene billett inntekter på kr 1 250 000. I tillegg kommer eventuell provisjon av ølsalg.

Kan ikke tenke meg at det koster mer enn 100 000 å leie spektrum, samt 150 000 for samtlige artister inkludert lyd, lys og vakthold. Slenger på 100 000 til andre utgifter, (catering, reiser og gaffa-tape).

Dette gir et overskudd like under millionen. (uten provisjon på ølsalg)

Er det noen som vet om midlene skal kjøres rett inn i driften av BBB, brukes til tidenes TIFO under RL finale på stadion eller skal det endelig bygges ærestribune for tRøNdeRe på Gratishaugen? :-)
8
Tifo, sanger o.l.... / Nystemten og hånden på brystet
November 09, 2004, 17:12:02 PM
Gradvis etter at vi begynte å synge nystemten før kamp, har stadig flere gått over til å holde seg på brystet når den synges.  

Dette får oss til å se ut som noen jævla facister.

Det har aldri vært noen tradisjon i Bergen for å synge denne med med hånden hevet, og ihvertfall ikke etter 1945..

Hånden på brystet er noe vi kan overlate til bananrepublikkene under VM.


-----
Hallo!! Hallo!!
Vi è så jævli god!!
Vi har ikkje vunne nokke siden søndag klokken to!!