• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - piddiæn

1
Du ser klipp fra en kamp og mener at vi spilte så bra fotball på den tiden?? Ikke forståelig. Vi spiller jo gode enkelt kamper enno. Sånn er det bare. Vi HAR vært god i år og  en kamp. Men vi er ikke go i hver kamp fordet.
2
Bataljonen.no / Sv: Trommeforbud på bortefeltet?
August 15, 2009, 11:22:10 AM
Husker når Sheffield W spillte hjemmekamper. Magisk stemmning når de tok i bruk tam-tam trommene. Skjønner ikke hvorfor folk er så skeptiske. De lager en god mystisk stemning hvis de brukes riktig. Ja til trommer på stadda, nei til brus og fastfood på stadda.
3
Brann / Sv: Hvorfor er vi blitt så "snille"
August 14, 2009, 11:00:25 AM
Tror vi alle skal være glad for at den tiden med mynt kasting, spytting og vulgær språkbruk er over. Tror at styret i Brann liker oss bedre nå som vi faktisk klarer å oppføre oss som mennesker inne på stadda også.

Se bare hvordan Kjernen sliter nå. All den negative omtalen de får. De har tatt over vår rolle som pøbler. Heldigvis.
4
Brann / Sv: Grasrotandelen
June 23, 2009, 11:04:54 AM
eg gav min andel te bauekorpset eg gjekk i. di fortjenar det mer enn Brann. Ikkje misforstå. eg elskar Brann og. Bare at bauekorpset styres av unge guttar.
5
Brann / Sv: Hater Casuals?
June 23, 2009, 10:13:23 AM
di var vistnok i Stavanger no og. Så di på fergen oppover igjen. de skrøt av at di ikkje viste resultatet av kampen. pinligt.