• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Observed

1
Brann / Sv: Overganger 2010
August 12, 2010, 01:47:01 AM
http://www.hegnar.no/okonomi/article442236.ece

Er dette mannen som kommer tilbake og redder oss :) Hadde vært artig med LUDO som eneste sponsor på branndrakten. RBH hadde passet godt inni en genser i rødt, grønt, blått og gult som stadioen, og norges store riksklovn.
2
Brann / Sv: Supportermøte tirsdag 25.05
May 25, 2010, 14:39:16 PM
3
Her må vi ikke være historieløse. Det er en mann og et elendig styre som har skylden for at vi er der vi er i dag. Holmvik, gylfi, demba, sjøhage, igalho, helstad, ørn 2, karads, australieren på hø back, fakiri er navnet på spillere som har blitt hentet, solgt eller ikke fornyet kontrakter som har vært uheldig sportslig eller økonomisk. Sparkingen av Steffensen, sparkingen av Mjelde kan vel kalles en tabbe eller iallefall uheldig valg.
EN mann har det sportslige ansvaret for alt dette, men han er sparket oppover i systemet. RBH! Han har ansvarte for det som skjedde i dag, det som skjedde 09 og 08

Nilsen hadde aldri kommet til SKB hvis han hadde skjønt hvilke rammebetingelser han hadde.
4
Brann / Sv: Eirik Bakke
April 26, 2010, 21:28:12 PM
Er vel ingen stor hemmelighet at brann var i samtaler med sogndal om en overgang når de spilte kvalikk mot ålesund. Tipper at Bakke har fått beskjed om at han ikke vil bli satset på. Selv om dette kan virke rart i og med at han er et førstevalg i dag. Problemet er at han er for treg på dette nivået og at han kommuniserer dårlig, det dårlige tempoet hans sprer seg både fremover og bakover i banen, men han går i krigen og har mye erfaring. Har snakket med mange som mener at Storesund holder like høyt nivå som Bakke, men at han varierer for mye. Kanskje ser vi Haugen som en erstatter? lite erfaring, men når Steffen Iversen uttalte at han var imponert over nivået hans ligger det sannsynligvis mye kvalitet der.
5
Quote from: Langhår on April 18, 2010, 12:19:00 PM
Quote from: Nixon on April 18, 2010, 11:31:37 AM
Quote from: Langhår on April 18, 2010, 07:35:48 AMJeg håper virkelig ikke at folk lar seg imponere over Moldestads frieri for det er ikke verdt noe som helst. Det som betyr noe er handling.


Helt enig i at det som betyr noe er handling. Men man kan bli for kynisk også, alt er ikke dekkoperasjoner i Sportsklubben Brann. Magefølelsen min sier at Moldestad er ganske oppriktig når han ønsker endring. For selv om det, som du sier, ikke er noen grunn til at styret skal fortsette, så tyder alt på at de kommer til å gjøre det. Og da er det tross alt mye bedre at de tar skjeen i en annen hånd og prøver å gjenreise en slags tillit med handlinger.


Jeg er selvfølgelig enig i det, men for meg vil det å ta skjeen i en annen hånd være ensbetydende med å trekke seg. Det de holder på med nå er overhodet ikke i klubbens beste interesser. De kjemper for sine ettermæler og sportsklubbens beste har de forlengst sluttet å prioritere. Jeg har sett dette mange ganger før. Tilslutt blir det et sammensurium av bortforklaringer, lovnader, utsettelser og 17.mai taler. De kjemper for seg selv ikke for klubben. De håper på mirakler og at investorene igjen skal forbarme seg. De biter seg fast og nekter å bli "bært ut". Noe som selvfølgelig vil oppfattes som meget ydmykende. De vil heller fortsette enn å oppleve det.

Og hvordan kan Moldestad snakke om ydmykhet når de fremdeles klamrer seg til sine taburetter? Nå snakkes det om at Bjørn Dahl likevel fortsetter, men bare i en annen rolle. Og BruunH er aktuell som direktør for hele klubben? Hvor er ydmykheten oppe i dette? Styret har jo ikke tillitt fra andre enn 60-70 pensjonister som i halvsøvne stemte dem videre på årsmøtet. Supporterne vil ikke ha dem, bergenserne rister på hodet av dem, viktige investorer vil åpenbart ikke ha dem, Nilsen føler seg lurt av dem, og til og med BruunH virker ikke spesielt happy med dem. Samtidig har de kjørt klubben utfor stupet med 25 mill i minus og ifølge diverse forretningsfolk med peiling (bl.a Bjarne Berg) så er det stor sjanse for at resten av egenkapitalen er blåst vekk før jul. Og hva gjør styret? Jo de fortsetter.

Brandtun, Moldestad og resten av kostebinderiet kan stikke ydmykheten sin der solen aldri skinner. Det de utviser er det motsatte av ydmykhet. I USA sier de "put you money where your mouth is". Med andre ord, kutt ut tompratet.


Jeg er helt enig. De kan bare gjøre en ting nå, og det er å forsvinne ut av klubben. Personlig tror jeg de gir Nilsen fyken før de stikker selv.
6
Dette er bare tull og tøys. Møte med supporterene? Eneste grunnen til at de går ut og vil møte supporterene er for å få ro rundt seg selv (styret), samme grunn som at Brandtun går ut og lover forsterkninger. De vil redde sin egen ræv. De vil prøve å lure dere til at de skal få det umulige til å bli mulig. Men fakta er at dette styret har kjørt skuta på grunn, de vil ikke samarbeide med harball, de har priset seg selv til ca 40 mill. Styret er verdt mer en hele brannstallen.

RBH greide å hysje ned BA bloggeren pluss mange av medlemmene med å gi info som liksom skulle være inside. Og det greide han( noe som gjenspeiler en forferdelig naivitet), men hans udugelihet forsvant ikke av den grunn. Derfor begynner stemningen nå å bli amper både hos de engasjerte og middels engasjerte. Det vet styret og RBH at de ikke kan leve lenge med, derfor lover de nå sirkus og brød.

I et firma som hadde holdt på slik hadde alle aksjonærene trekt seg ut, eller forlang radikale forandringer. Men desverre så skjønner ikke stadiongjengeren at det faktisk er han som er aksjonæren hver gang han løser inn en billett. Og derfor kan de holde det gående en god stund til.
7
Brann / Sv: Bjørn Dahl gir seg
April 14, 2010, 17:51:57 PM
Quote from: eivhelle on April 14, 2010, 17:38:22 PM
Quote from: Observed on April 14, 2010, 17:18:51 PM
Quote from: Nixon on April 14, 2010, 15:45:00 PM


Den viktigeste egenskapen til en leder er å forstå det produktet en skal lage. En vesentlig
forutsettning for å lede en fotballklubb er lang erfaring i å jobbe med fotball. De tekniske detaljene
rundt økonomien blir uansett overlatt til folk lenger nede i organisasjonen. I tillegg vil en alltid
ha folk med kompetanse rundt økonomi i styret.

Det finnes flere eksempler på store norske bedrifter som har toppledere med teknisk utdanning.
Et eksempel er toppsjefen i Kongsberg gruppen som er utdannet Siv.Ing. Og da snakker vi om
omsetning på flere milliarder.


Det er jeg helt enig i. Kunnskap om produktet er veldig viktig, og derfor har de en siv ing til sjef, men så har nå Løcka bred erfaring fra andre stillinger ( hvis det er han som sitter nå). Men nå har Kongsberg gruppen ikke bare en leder, men en del flere direktørstillinger derfor ikke sammenligbart. En øverste dir i en slik stilling er ansvarlig for produktet og kommunikasjon med alle undergruppene. I Brann blir dette helt annerledes. Og mer som jeg skiserte ovenfor.
9
Quote from: bma on April 09, 2010, 15:58:37 PM
Hjelper lite med formasjoner,navneliste og den slags når vi har en trenerduo som ikke motiverer
gutta  videre for Ã¥ holde ut i 90 minutter.Det har vi sett nokk av ut fra den trenerduo Brann har i dag.
De som er i Brannstallen i dag har mye god teknisk spill i bein og kropp,men så mangler da denne
sykiske del til motivasjon og inntresse for å sanke poeng for å nå toppen for å holde seg i Tippeligaen.
Tenk om vi kunne fått sett laget vårt Brann i 90 minutter,med et slikt toppspill de viste i førte omgang mot Molde så hadde ikke Brann ligget på 14 plass i dag.

Start er et agresift lag som holder i 90 minutter.SÃ¥ her blir det enda et tap det sverre....:-(




Motivere noen for å holde ut i 90 min? Enten så har du kondis eller så har du det ikke. Har du sett kampene og midtbanen til Brann? det er der problemet ligger, ikke hos treneren. Det er så lite fart og kreativitet i den lagdelen at det sprer seg både fremmover og bakover i banen.
10
Brann / Sv: Overganger 2010
April 09, 2010, 09:39:18 AM
Det er vel ikke så vanskelig å lese mellom linjene her. Bjørn Dalh mener at kalven rett og slett ikke er god nok, de vil ikke ha han. Her står det ikke på 150 000 kr. De ønsker ikke spilleren.
11
Brann / Sv: Overganger 2010
April 09, 2010, 09:26:13 AM
Quote from: Nixon on April 08, 2010, 16:47:24 PM
Quote from: krakra on April 08, 2010, 15:15:34 PMProblemet er at styret og Dahl for veldig lenge siden har glemt at de driver en fotballklubb. Det er bare en ting som står i hodene deres og det er å kutte der det kuttes kan for å bli kvitt underskuddet. Greit nok, vi vil ikke ha underskudd, men de driter jo fullstendig i hva som skjer med laget, så lenge de går i null. Den dagen de kan stå der og si "vi gikk i balanse/overskudd" vil de sikkert være stolte av seg selv som viste oss dumme supportere at de duger. Om Brann så rykker ned.


Ja, rykker vi ned skal vi i alle fall gjøre det med stil.
Med penger på bok...


Problemet er at de glemte at de driver en bedrift etter 07 sesongen. Da trodde de at dette ville gå av seg selv, satt seg godt tilbake i stolen og trodde frukten høstet seg selv. I tillegg kom det noen utgifter på budsjettet som ingen kunne forutse forårsaket av draktmannen

http://fotball.bt.no/eliteserien/article124912.ece
Det siste året var det kjedeligste av dem. Derfor valgte jeg å gi meg.
Dahl avviser at det ligger dramatikk bak at to viktige personer i klubben nå slutter.

Lokøy har i avisene sagt han vil drive privat eller søke nye utfordringer og sikter høyt.

http://fotball.bt.no/eliteserien/article137688.ece?cmpid=rssece_frontpage
12
Kan ikke skylde på noen andre en Brann for at en taper kampen. Dårlig mot Haugesund, dårlig mot Viking, dårlig mot sandefjord, en bra omgang mot molde. Vi kommer til å bli slaktet utover sesongen desverre. Tipper Sandstø er trener etter denne sesongen. Og går ikke styret kan vi vel sammenligne de med et diktatorstyre som vi så i gamle østblokkland. Sikkert kjipt for Dalh å forlate en jobb som sikrer han 900 000 i året, og de andre har jo også fine lønninger for å komme på besøk en gang i ny og ned.
13
Brann / Sv: Overganger 2010
April 02, 2010, 09:28:39 AM
14
Brann / Sv: Fra gull til gråstein - hva skjedde?
March 10, 2010, 11:44:06 AM
Quote from: monzilla on March 10, 2010, 11:37:59 AM
Så lenge syndebukken er ute, så har styret ryggen sin dekket på akkurat den. Dessverre.


Hvis det som har skjedd er ulovlig også?
15
Brann / Sv: Fra gull til gråstein - hva skjedde?
March 10, 2010, 11:35:25 AM
Quote from: krøvel vellevold on March 10, 2010, 10:27:44 AM
Quote from: Observed on March 10, 2010, 09:45:40 AM
Quote from: Langhår on March 10, 2010, 09:07:20 AM
Jeg er imidlertid meget, spent på "Draktberget" som Monzilla forteller er morgendagens tittel. Det blir spennende å se hva BT mener de vet om det.


kan vel bli den største skandalen i SKB sin historie, og hoder vil rulle, eller så beviser BT at de ikke vet noe som helst.

Mannen bak denne skandalen har jo for lengst "søkt nye utfordringer andre steder". Som f.eks. i damenes toppserie.



Men vil BT fortelle sannheten. For sannheten er ikke en mann som bommet så totalt på markede, og dermed ville søke nye utfordringer i damefotballen. Han fikk vel beskjed om umiddelbart å trekke seg pga det som har skjedd. Og hvis det kommer frem at styret har vist om denne skandalen vil vel det være fellende for de.
16
Brann / Sv: Fra gull til gråstein - hva skjedde?
March 10, 2010, 09:45:40 AM
Quote from: Langhår on March 10, 2010, 09:07:20 AM
Jeg er imidlertid meget, spent på "Draktberget" som Monzilla forteller er morgendagens tittel. Det blir spennende å se hva BT mener de vet om det.


kan vel bli den største skandalen i SKB sin historie, og hoder vil rulle, eller så beviser BT at de ikke vet noe som helst.
17
Brann / Sv: �konomitråd
February 27, 2010, 10:15:32 AM
Dagens siste opplysning fra BT er egentelig fellende for styret. Selv om Berg ikke hadde hadde kommet med redningspakken. Når en driver butikk slik som Brann gjør og en i tillegg har investorer, og en fører de bak lyset er dette ikke bra. En ting er hva du sier til media, noe annet er hva en forteller de som investerer penger. Nå er det ikke slik at disse eier noen andeler i Brann dermed er det bare løgn og tull styret driver med, og ikke økonomisk kriminalitet. Likevel er det ganske alvorlig det som kommer frem, og det viser enten useriøsitet, inkompetanse eller likgyldighet hos styret.

Var egentlig skeptisk til redningspakken fra Berg, men nå tror jeg dette er Brann sin eneste mulighet. Samarbeidet med harball er iallefall dødt hvis styret ikke går.
18
Brann / Sv: Overganger 2010
February 25, 2010, 12:24:02 PM
Tror ikke det vil merkes spesielt, var egentlig verre å miste ørn 2. Solli er bra, men ikke av Helstad eller Andresen betydning. Sværason kan spille på kant og backen er det vel et par andre bra alternativer.
19
Brann / Sv: Overganger 2010
February 25, 2010, 11:57:14 AM
Hvor jeg har det fra forteller jeg selvsagt ikke. Men hvis du så på TV2 for ikke så lenge siden så hadde spillergruppen kommet med en evaluering av SN. En sak som virket nesten fabrikert fra TV2, der de sa at spillerene kritiserte Nilsen for å være redd for å tape. Slik jeg har hørt det gikk evalueringen ut på at SN var egenrådig på den måten at han tok ikke imot input fra spillerene og kunne være litt tøff i stilen av og til. Noen mennesker liker ikke for tøffe typer, spesielt hvis du har et navn.

Og hvis du lurte har jeg ikke hørt et eneste overgangsrykte og det er vel fordi det ikke er noen. Trond Mohn fikset serie gullet til RBK i år også, tiden da spenningen om hvem som vinner sølvet er kommet tilbake, iallefall et par år til.
20
Brann / Sv: Overganger 2010
February 25, 2010, 09:38:39 AM
Det betyr vel ikke noe annet en at Brann har vært villig til å selge Solli til RBK med penger og Norvik som kompensasjon, men fikk ikke prisen de ville ha. Nå går Hareide ut også, og ønsker spilleren til klubben. Er jo ikke en hemmelighet at Solli ikke er fan av SN og det vet vel Hareide godt og prøver å utnytte situasjonen.
21
Brann / Sv: Overganger 2010
January 20, 2010, 14:17:43 PM
22
Brann / Sv: Overganger 2010
January 13, 2010, 19:12:15 PM
Morten M har skrevet under for RBK. Tusen takk Mohn.

Forresten så tipper jeg det er et fett om Bakke eller Rogne spiller midtstopper, Rogne har ikke bevist en dritt mer en f.eks Onstad eller Walde har.

Vi har mistet ørn og vi mister Huseklepp og forundrer meg ikke om Tijan J forsvinner.
Holder på å miste interessen for dette laget.

Takker snart for meg på stadioen og melder meg på når RBH er borte
23
Brann / Sv: Overganger 2009
December 29, 2009, 16:42:18 PM
Quote from: skuteviken on December 29, 2009, 10:35:35 AM
Quote from: Observed on May 05, 2009, 17:11:50 PM


Denne spesielt hadde jeg ikke klart meg uten. Har du mange kontakter i Romeriket Blad og? Ã?rÃ¥sen? For de du har over fjellet blir meget perifere og intetsigende til slutt. 


Blir ikke overrasket om han havner i VIF, men tror det blir utlandet. Ble jo bekreftet i media at VIF var på hugget, men de har vel fått den økonomiske virkeligheten innover seg som SKB og kjøpte vel en sandefjordspiller.
24
Brann / Sv: Overganger 2010
December 29, 2009, 08:32:32 AM
Ja, er tilbake etter fotballferie. Men eneste ryktet jeg har hørt er at sigurdsson sin kone har lyst å være i Bergen pga at hun ikke er ferdig med studiene det er sikkert noe som alle vet eller kanskje vært i media. Ellers er det dødt.
25
Brann / Sv: Overganger 2010
December 28, 2009, 22:12:49 PM
RBH er en fjott. Han kommer ALDRI til å signere en bra spiller. Han kommer ALDRI til å forlenge en kontrakt til en spiller vi trenger å ha i stallen. Sakte men sikkert brytes SKB ned til å bli en kjedelig klubb som spiller 2009 fotball. Sakte men sikkert brytes vi ned vi som elsker dette laget pga at vi må se på hvordan gullproduktet lekes vekk av inkompetente mennesker. Stemningen på stadioen i år er noe av det dårligste på lang tid. Nilsen sitt hode vil bli forlangt på et fat på slutten av sesongen, og det er ikke Nilsen sin skyld en gang.
26
Brann / Sv: Talentarbeid
December 28, 2009, 22:03:55 PM
Sier litt eller alt om treningskulturen, og så at du ikke blir god i fotball av å spille 3 div.
27
Brann / Sv: Overganger 2009
August 30, 2009, 16:24:23 PM
Quote from: TCAC on August 30, 2009, 15:24:06 PM
Quote from: Markmus on August 30, 2009, 15:07:24 PM
Husker Observed snakket om en mulig signering i Andresen-klassen dette vinduet. Vil du si hvem du siktet til nå? :)


Uff, ikke få han i gang igjen...


Hadde jeg vist hvem de snakket om den gangen hadde jeg sagt det for lenge siden, men fikk ikke vite mer enn at en klassesignering var på trappene.
28
Brann / Sv: Overganger 2009
August 30, 2009, 07:56:18 AM
Den taktikken som Brann bruker her smelter mitt hjerte. Mitt yrke går mye ut på forhandlinger, og RBH har satt RBK og TIL i sjakk-matt. I stede for å hive seg på MM budrunde, går de for TR og byr det samme som RBK for MM, samtidig så vet de at de har lagt inn et bud 30 % over RBK sitt. TIL vil selge MM, men pga økonomiske årsaker må de vurdere TR budet som førstebud.

Faren nå er at RBK slår kontra og legger inn bud på TR også. Da må Brann gamble ved å gjøre det samme, eller øke budet på TR med 2 miller.

Har vært kritisk til RBH før, men dette imponerer.
29
Brann / Sv: Overganger 2009
August 29, 2009, 07:25:37 AM
Det kalles Stockholm Syndromet
30
Brann / Sv: Overganger 2009
August 28, 2009, 18:06:12 PM
Kanskje Mohn bør gå inn å hjelpe brann nå. Han har stukket kjepper i hjulene for SKB for så at det skal komme RBK til gode 6mndsenere
31
Brann / Sv: Overganger 2009
July 26, 2009, 06:58:39 AM
For en forbanna idiot denne mannen er. Blir så sykt skuffet over disse hodeløse uttalelsene hans, og jeg forstår ikke hvorfor ikke bataljonen gjør noe. Bedre at de ødelegger stemningen på en kamp, en at RBH ødelegger den på 30. Denne mannen må ha korttidshukommelse som varer i ca 1 mnd.
32
Brann / Sv: Overganger 2009
July 22, 2009, 21:23:07 PM
Quote from: Markmus on July 19, 2009, 21:56:19 PM
Quote from: Observed on July 19, 2009, 20:23:06 PM
Har fått vite et par ting de siste ukene, og etter det jeg har hørt går vi en gøy høst i møte mtp spillerkjøp. Spes en spiller jeg har hørt som diskuteres er BRA, men denne overgangen skjer sikkert ikke. Viss det skjer er det "Martin Andresen signeringklasse".
33
Brann / Sv: Overganger 2009
July 19, 2009, 20:23:06 PM
Har fått vite et par ting de siste ukene, og etter det jeg har hørt går vi en gøy høst i møte mtp spillerkjøp. Spes en spiller jeg har hørt som diskuteres er BRA, men denne overgangen skjer sikkert ikke. Viss det skjer er det "Martin Andresen signeringklasse".
34
Brann / Sv: Overganger 2009
July 19, 2009, 20:12:20 PM
Quote from: kjegil on July 18, 2009, 08:24:55 AM
Brann jakter Lyn-stopper, skriver Dagsavisen i dag.

Lyn har allerede latt fire spillere gå, men må fortsatt selge for å få inn de budsjetterte salgskronene. I følge sentrale kilder skal midtstopper Indridi Sigurdsson stå høyt oppe på Branns ønskeliste, og Lyn er villig til å selge, står det å lese i avisen.

Også Vålerengen skal være interessert i spilleren.

Dermed kan vi snart ha seks islendinger pÃ¥ laget. Det er plass til fem til pÃ¥ laget  :D


Dermed er alle overgangene jeg fortalte jeg hadde inside på bekreftet i media, bortsett fra Tore R. Bare et lite stikk til alle som har gitt meg pepper for overgangstullet.
35
Brann / Sv: Overganger 2009
July 14, 2009, 08:34:34 AM
Frustrasjon internt i Brann = Folk i systemet er misfornøyd med RBH. Dette kan ikke tolkes på noen annen måte. Ser vi en forsiktig begynnelse på heksejakt fra media for å felle RBH. Tror nok dette blir RBH siste forsøk på overgangsmarkede viss han ikke lykkes. BA og BT selger flere aviser når Brann gjør det bra, eller når de har sladder nyheter om Brann.
36
Kamper / Sv: Molde - Brann 12 juli 09
July 12, 2009, 19:43:39 PM
Pisset på i beste sendetid. Måtte hele den sportslige ledelsen få en fot i ræven etter denne kampen. En ting kan iallefall Bruniken, lage gull om til gråstein. Hvor lenge skal denne forbannelsen henge over oss?
37
Brann / Sv: Overganger 2009
July 11, 2009, 07:32:40 AM
Forresten flott å se at vif tapte 7 mill på DFH, betyr at vi ikke er i besittelse av den mest udugelige sportssjefen. Håper og tror at RBH bruker dette vinduet til å rydde i alle tabbene sine. Viss ikke er vel han ferdig i SKB
38
Brann / Sv: Overganger 2009
July 11, 2009, 07:22:14 AM
Gustavhino mulig på vei til Brann. Sa vel dette for ca en mnd siden til dere som er så opphengt i å kappe hodene av rykter. Er andre "spådommen" på rad som går inn, tror krystallkulen min virker bra for tiden.

Har nevnt 3 andre spiller som skal være aktuelle, av de er Hardball villig til å gå inn i en spiller, Tore R, får vi han er Sikkert Sigurdsson fra lyn uaktuell, men tror ikke MM er uaktuell om vi får Gust.
39
Brann / Sv: Overganger 2009
June 24, 2009, 09:28:56 AM
Brann håper sikkert på at en klubb fra utlandet skal komme med et bud på sigurdsson i sommer slik at han ikke går til VIF, evt så er han sugen på SOF, og blir sesongen ut. Fornyer han kontrakten har bruun gjort en kjempe jobb. I følge det mine kontakter har sagt så har det kjølnet litt rundt han pga dårlig sesong og CL kvalikk prestasjonene pluss ikke overbevisende ecup spill.

TR ble priset av Fulham til 6 mill. TIL ville ha 25 mill for han. Han har 6 mnd igjen av kontrakten, og er verdt maks 6 mill i norske marked. Nilsen har gode kontakter her.
Sigurdsson på Lyn, vet jeg ikke noe om som spiller, men er alternativet.
Uansett står vi svekket viss vi mister ørn2, tror jeg, han kan være både matchvinner for oss og for motstanderen.

Gustavhino blir ikke sett på som god nok for utlandet i følge de jeg har snakket med, som forteller at han har for dårlig fart og jobber for lite i løpet av kampen, han har ca like god kondisjon som Huseklepp hadde for 2 år siden, lyn må også selge.
MM - vil vekk, og hadde kommet til oss i vinter viss ikke en viss Bergenser hadde lagt 10 miller på bordet, likevel går økonomien dårlig der oppe, innkassokrav, stor lønnsforskjell på keeper og lagets beste spiller kan gjøre at det tvinges frem et salg.

Huseklepp har blitt fulgt av to klubber i 5 kamper nå og har spilt sine dårligste kamper spes når ett av disse lagene har vært til stede, ingen hemmelighet at Nilsen er sugen på å få inn en som putter mer mål en huse selv om han mister kreativitet. Nilsen prøver å snakke prisen på Huse opp i media noe som tyder på at det kan være konkrete henvendelser på spilleren.

Johan Bjørdal på bodøglimt har også vært nevnt som en spiller som Brann er intressert i, vet ingen ting om denne spilleren, hadde ikke hørt navnet før heller.


Som sagt er dette ting jeg hører fra personer som jobber med dette til dagen, spes en journalist som jobber rundt Brann, VIF og RBK, med gode kontakter. Jeg kjenner ikke Bruun eller Nilsen, så hva som rører seg innenfor veggen har jeg ikke peiling på, men håper at dette stemmer.

Viss vi ikke får disse i boks, så har vi jo russeren som var her.
40
Brann / Sv: Overganger 2009
June 23, 2009, 20:11:25 PM
Sigurdsson er vel riktigere
41
Brann / Sv: Overganger 2009
June 23, 2009, 19:57:24 PM
Brann har kontaktet TIL og Lyn om fire spillere. To i hver klubb. Ett rykte som jeg har fått inside her på forumet på PM, har blitt bekreftet av andre kilder også, det er Soma tilbake Branndrakt. Spillerene det gjelder er MM, Gust, TR, Siggurdson.

Ryktet er at de skal ha ha inn en stopper og to spisser. Vet ikke hvem som er på vei ut, sikkert huse og siggurdson.
42
Brann / Sv: Overganger 2009
June 08, 2009, 12:58:33 PM
43
Brann / Sv: Linker
June 07, 2009, 19:53:32 PM
samme som vif gjorde i 2005? Tulling, ikke alle som må flytte til Oslo fordi de vil leve ut sine bygdefantasier i en anonym tilværelse.
44
Brann / Sv: Matias Møvik
June 06, 2009, 14:31:03 PM
Quote from: Onside !!! on June 06, 2009, 14:29:03 PM
Quote from: TheRock on June 05, 2009, 18:50:34 PM
Marcus Pedersen er da både raskere og mer luftsterk enn det Møvik er, han vant en god del hodedueller mot oss. Men enig i at Møvik kanskje mangler litt på aggressiviteten. Bør jobbe med akslerasjonen slik jeg ser det. Da kan han bli en møtende spiss som kan motta ball, vende vekk motstander og skyte fra utenfor 16-meter.


Møvik er raskere enn Marcus Pedersen! Møvik er faktisk ganske kjapp, eneste er at han har ikke verdens beste akslerasjon.


som er det eneste som er viktig for en spiss å ha mtp hurtighet (akslerasjon)
45
Brann / Sv: �konomitråd
June 05, 2009, 18:03:47 PM
Dette her er bare tull, og spill for prøve å legge seg på et lavere lønnsnivå. RBH har dummet seg ut med å gi hassan, huseklepp og venstrebenken vår så høye lønninger at til og med Trygve Hegnar syns han er en idiot. Nå må det ned. De ville hente både skolowski, MM, hoff osv for bare kort tid siden. Slike situasjoner er lette å forutse på dette nivået. Finanskrisen har ikke slått ned som en bombe i Brann og det finnes økonomiske muskler, men spillerene de henter kan ikke få 3 miller i årslønn lenger.
46
Brann / Sv: Linker
May 29, 2009, 09:51:57 AM
http://www.youtube.com/watch?v=lLrxwG6b1BQ

Kanskje denne er gammel, fikk den tilsendt og fant den meget morsom
47
Brann / Sv: Billettsalgstall
May 29, 2009, 08:35:20 AM
Ikke bare det. Måtte stå utenfor i billettluken 10 min etter kampstart pga at kortet ikke funket. Mange som var i samme køen, og stemningen ble ganske amper. EN del som hadde kjøpt billett på brannkortet som de selger for 25 kr hadde ikke fått det registrert at de hadde kjøpt billett på kortet. Noen bare gikk og sa at de forvetet å få pengene tilbake i og med at de hadde betalt for et produkt Brann ikke greide å levere. Han fyren med flippskjegg(vet ikke hva han heter) var megastressa nede i billettluken. Til slutt måtte de printe ut en billett til meg så jeg fikk komme inn på ett ledig sete. Dette har jeg aldri opplevd før, var elendig.
48
Brann / Sv: Billettsalgstall
May 24, 2009, 19:04:27 PM
Brann har tapt ca 350 000 kr på billett inntekter i år, har dette fra sikre kilder i tilfelle noen av dere tvilere skulle lure, kan oppgi at det var papirutgaven av BT. RBK har jeg ikke peiling på, men her er snakk om en del mer penger.
49
Brann / Sv: Overganger 2009
May 20, 2009, 19:35:02 PM
50
Brann / Sv: Overganger 2009
May 12, 2009, 20:57:03 PM
Alt vi mangler fra laget den gangen er en som putter 20 mål i året. En som kan snu kampen på ett minutt, en trussel for det andre laget. Det er alt vi mangler for å bli best igjen, og det sier vel litt om tippeligaen. RBH gjorde generaltabben med å selge TH. Uansett hva folk sier burde han fått de 5 millionene i året for det hadde vi tjent penger på. Ledelsen i Brann imponerer ingen og det har de aldri gjort heller. Dette er den eneste bedriften i Bergen som omsetter for nesten 200 mill og har så mange inkompetente ledere. Men bare så det er sagt, Skyld på speidere, penger, finanskrise, det mest horrible som noen gang har satt sin fot på stadioen er RBH.

Mannen er en skandale uten dimmensjoner, og i det private næringsliv hadde han fått sparken for lenge siden. Han fikk ingen kritiske øyner når alt gikk på skinner, men selv da greide han ikke å gjøre en god jobb. Og historien forteller resten.

Faktumet er som det blir nevnt over, RBH og ledelsen driter i fansen, de ser på de som står på hansa som tullinger, og de som tror noe annet er naive. Jeg står der selv, og ser en mann uten kompetanse som får styre fritt rundt som han vil. Selvsagt må han ha go fra ledelsen, men han er sportssjef og han gjør ikke jobben sin. Brann fansen burde aksjonere mot RBH, for klubben er vår, vi har bare vært uheldige. For å presisere hva som ligger i ordet aksjon, så mener jeg ikke ett opprør, men tomme tribuner, eller stillhet under kampen.