• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - michael collins

1
Segueira løper 40 meter og blir felt to ganger på veien av brannspillere. Han gjør ikke noe galt, men det er klart han skal ha rødt kort! Hva er i veien med dere?
2
Quote from: Huff on April 13, 2009, 22:33:34 PMTIL må elske bortekampene ettersom hjemmelagene nærmest kaster tre poeng på dem gjennom å være komplett inkompetente.


So far, so good. ;D
3
Kamper / Sv: Minner fra Brann-Tromsø
April 13, 2009, 21:46:51 PM
Quote from: KennethS on April 13, 2009, 20:06:06 PM
Du mangler Kenneth Udjus, selv om han aldri spilte kamper for Tromsø, så var han i troppen til Tromsø.


Han har aldri vært i TILs kamptropp.
4
Brann fikk to velfortjente straffespark, og burde hatt minst 3-4 til. Alle Tromsøs fire mål burde være annulert, det er urettferdig å stille med to gode angripere siden Brann ikke har noen! Takk for kampen brannsupportere, og velkommen til Alfheim til årets bortekamp! :)
5
Som admin antyder: Dette er en kamptråd. For min egen del prøver jeg å holde en sivilisert tone, og angriper ingen.
6
Quote from: Langhår on April 13, 2009, 09:21:57 AM
Skal si det er berikende med alle disse trivelige gjestene som svinger innom her for å skrive noen ord. Det gjør virkelig forumet mye mer spennende og interessant.


Supportere kommer i alle slags fasonger og kvaliteter. Isbergets forum har vært invadert av brannsupportere i vinter, særlig på grunn av spekulasjonene omkring en overgang for Morten Moldskred. Flesteparten av disse gjestene ville vi helst vært foruten, for å si det slik.
7
Martin Knudsen er vraket fra TILs kamptropp til fordel for Remi Johansen (U 19): http://fotball.itromso.no/eliteserien/article135000.ece

Høgmo advarer dommerne: http://fotball.bladet-tromso.no/eliteserien/article134960.ece

Til vebo: Laget med størst fotballferdigheter vinner i morgen. Vi får se hvilket lag det blir.  :D

Til alle: Gledelig overrasket over at en majoritet av brannsupporterne demonstrerer litt sans for humor i 2009.
8
Det finnes nok noen TIL-supportere som har et horn i siden til Steinar for at han gikk til Brann, men de er få. De aller fleste TIL-supportere ønsker ham alt godt, selvsagt med unntak av når TIL møter Brann. At du kaller meg "uhederlig" fordi jeg skriver dette forteller ganske mye om deg, og svært lite om meg.
9
Quote from: Langhår on April 11, 2009, 17:41:37 PM
Forsvaret til TIL er ikke allverden og bør være fullt mulig å skape de nødvendige sjanser på.
10
Vi har vært litt deprimerte, men etter seieren over Vålerengens Idrettsforening er humøret på topp! Påskemorgen slukker sorgen! Per Messias Høgmo (for et flott navn, takk for den!) er vår frelser, som sørget for at laget sto opp fra de døde etter det flaue hjemmetapet mot Rosenborg - selv om vi faktisk vant sjansestatistikken 11-6 mot RBK!  >:(
11
Brann / Sv: Steinar Nilsen
April 11, 2009, 16:32:58 PM
Glad for å høre det. Steinar har gjort en fantastisk jobb i Tromsø i årene 2005-2008, og vil alltid ha en viktig plass i hjertet til oss TIL-supportere. Vi håper han vender tilbake til Tromsø før eller senere.
12
Brann / Sv: Steinar Nilsen
April 11, 2009, 16:15:33 PM
Et merkelig svar på et spørsmål stilt uten noen som helst negativ brodd, fra en person som har all mulig grunn til å ha respekt for Steinar Nilsen.
13
Brann / Sv: Steinar Nilsen
April 11, 2009, 15:30:57 PM
Jeg er litt overrasket over at det ikke er postet innlegg i tråden "Steinar Nilsen" siden 17. mars. Tippeselskapene tipper at Martin Andresen er den treneren som ligger "best an" til å bli sparket først, med Steinar som nummer to. Hva tror dere, er Steinar i faresonen hvis Brann taper mot TIL?
15
Jeg kan ikke dokumentere noe, men hadde en teori om at Brann de første par timene etter bortetapet mot Sandefjord ikke var spesielt høye i hatten. Min innsikt i bergensmentaliteten er imidlertid begrenset, så teorien var muligens helt på jordet. :D
16
Du må merke deg at jeg snakker om de to "drømmescenarioene" for TIL. Hvis Brann får det første målet har vi et helt annet scenario, der Brann kan legge seg litt bak mens TIL må angripe. Jeg tror selvsagt ikke at TIL vinner med flere mål uansett. Kampen er helt åpen, slik jeg ser det.
17
Jeg så kampen VIF-TIL om igjen i går, og ble nesten oppgitt over naiviteten i VIFs kampplan. Laget sto enormt høyt, og når backrekka rett som det var ikke holdt linja ble det drømmeforhold for bakromsspilleren Morten Moldskred. På Alfheim regner vi alltid med at motstanderne legger seg lavt, og satser på kontringer. Det opplever vi også på bortebane mot svakere lag. Jeg er spent på hvordan Steinar Nilsen, som kjenner TIL ut og inn, vil legge opp taktikken. Kjenner jeg brannpublikumet rett, vil det ikke være særlig populært om Brann legger seg lavt på hjemmebane mot Tromsø. Jeg kan se for meg to drømmescenarioer for kampen, sett fra TILs synspunkt: ;)

Scenario 1: Etter uavgjort i Trondheim er Brann verdensmestere igjen, og planlegger å kjøre over TIL ved å presse høyt og aggressivt. Dette skaper ideelle arbeidsforhold for Morten Moldskred, som kaldt og rolig kontrer inn 2-3 mål.

Scenario 2: Steinar Nilsen kjenner TIL ut og inn, og legger en utspekulert kampplan som han må endre etter at Miika Koppinen stanger inn en corner i det 7. minutt. Brann skifter umiddelbart over til plan B, som handler om å kjøre over TIL ved å presse høyt og aggressivt. Dette skaper ideelle arbeidsforhold for Morten Moldskrd, som kaldt og rolig kontrer inn 2-3 mål.
18
Brutus? Hva er det du snakker om? Isberget har ikke så mange medlemmer som Bataljonen, men vi er mer enn én. ;) For øvrig gleder jeg meg til kampen, og vil gi dere oppdatert informasjon om TIL fram mot kampdag. Vel og merke så fremt det er mulig å diskutere her i siviliserte former.
19
Hvis min samiske intuisjon er intakt, er det Langhår som i hele vinter har spammet Isbergets forum under nicket dal-1. At jeg har skrevet ca 15 innlegg her på forumet siden i fjor sommer (i forbindelse med kamper og Steinar Nilsens "overgang") håper jeg kan passere uten voldsomme aggresjoner i noen retninger.
20
Quote from: skuteviken on April 07, 2009, 09:40:21 AM
4 - 2 - 3 - 1


Da Brann ansatte Steinar Nilsen, vedtok dere samtidig å spille 4-4-2. Det er mulig dere ikke har skjønt dette ennå, men slik er det. ;)
21
Brann / Sv: Overganger 2009
April 06, 2009, 22:35:02 PM
Quote from: Huff on April 06, 2009, 19:03:25 PM
Nå er jeg mest irritert på Trond Mohn, skulle gjerne hatt MM i troppen etter å ha sett litt på VIF-TIL. Velvel, han er vel bosmanspiller etter sesongen, og vil vel helst til Brann...


Håper det er OK at jeg kaster inn en liten saksopplysning: Morten Moldskred har kontrakt med TIL ut 2010. :)
23
Brann / Sv: Overganger 2009
March 31, 2009, 17:57:43 PM
Quote from: Gubrask on March 31, 2009, 16:48:10 PM
Strand går som ventet på lån til Tromsø.


På lån ut sesongen, og med opsjon på kjøp: http://www.til.no/www/Nyheter/Nyhetsarkiv/Lars-Iver-Strand-tilbake-i-Tromsoe
24
Brann / Sv: Forberedelser til sesongen 2009
March 05, 2009, 23:08:14 PM
Jeg har sjeldent sett en så oppgitt Steinar som i BT-intervjuet ovenfor. Og når man ser forsvarsarbeidet på de tre baklengsmålene er det ikke vanskelig å forstå. Hvis TIL-forsvaret hadde spilt slik i fjor hadde han revet ned garderoben etter kampen. Noe sier meg at det vil ta tid å få skikk på dette Brann-laget.
25
Brann / Sv: Overganger 2009
January 24, 2009, 08:45:13 AM
Det er helt merkelig at dere tror en overgang avgjøres av spillerens ønsker. Morten Moldskred ønsker seg opplagt til Brann, men han har kontrakt med TIL ut 2010 og inngår i klubbens planer for inneværende sesong. Selv om han helst vil bort fra Tromsø har han all interesse av å prestere på høyest mulig nivå, for å være attraktiv for andre klubber også etter denne sesongen. Brann driver et skittent spill når de oppfordrer Moldskred til å uttale interesse for klubben i media, men samtidig ikke er villig til å betale nok til at TIL overhodet lukter på tilbudet.
26
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
October 26, 2008, 14:28:23 PM
Er det noen som husker tallet på klubbene Semb har vært koblet opp mot siden han sluttet som landslagstrener? Jeg tror aldri vi vil få se ham som klubbtrener igjen. Han har et behagelig liv som TV-kommentator og fotballsynser, og kommer ikke til å utsette seg for presset ved å trene for eksempel Brann.
27
Kamper / Sv: Før kampen: Brann- Tromsø
October 25, 2008, 11:44:20 AM
28
Kamper / Sv: Etter kampen: Bodø/Glimt - Brann 3-1
August 31, 2008, 22:57:02 PM
Quote from: eivhelle on August 31, 2008, 20:37:15 PM
Det som er irriterende med kampen i dag er at Brann taper kampen i en periode der vi er i ferd med å ta over initiativet. Glimt skaper lite farligheter i andre omgang og straffer oss med kontringer når Brann angriper med mange spillere. .


Jeg håper Mjelde visste mer om hvordan Glimt spiller enn du gjør. Det er nøyaktig på den måten Glimt vinner sine kamper. De ligger med ti mann bak ballen omkring egen 16-meter 95 % av tiden, og kjører kontringer med fullt trykk 4-6 ganger i løpet av en kamp. Når man bare ser scoringene og de beste sjansene på TV virker det som om de spiller flott fotball. Ser man hele kampen oppdager man at de spiller ultrafeig fotball, og til og med på hjemmebane. Bodøpublikumet er det eneste i landet som ikke skammer seg over å se sitt eget lag forsvare seg til seier.
29
Håper og tror at dere banker Bodø/Glimt i helga! Glimt ligger i en klump med 10 mann bak ballen omkring egen 16-meter i 95 % av tida, og satser alt på kontringer 3-4 ganger i løpet av kampen. Dessuten prøver de hele tiden å filme seg til frispark utenfor 16-meteren. Brann burde vinne denne kampen lett. På vegne av alle TIL-supportere: Lykke til! ;D