• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - BlackJack

1
Brann / Kan Mjelde håntere Ijeh?
January 09, 2008, 13:48:56 PM
Ijeh er en veldig krevende spiller, og vil ikke bli noe mindre krevende ved en eventuell overgang til Brann. Tror det kan bli en underholdende sesong i Bergen på mange måter dersom en overgang til Brann blir en realitet..

Mitt tips er utlandet. Ijeh ønsker seg til "sydligere strøk". Kanskje ikke syden, men muligens Belgia eller Nederland..
2
Brann / Njet
December 10, 2007, 18:23:21 PM
3
Brann / Ijeh?
December 09, 2007, 22:28:00 PM
Funket ikke i FCK fordi han der fikk nettopp den behandlingen dere foreskriver fra Mons Ivar. Tror neppe det hadde blitt noen suksess
4
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
October 28, 2007, 15:06:37 PM
Dersom VIking holder seg i toppen av Tippeligaen, og spiller i Europa med jevne mellomrom, så kan ingen i regionen true dens posisjon. Eneste trusselen er hvis Viking rykker ned, og Sandnes/RIL holder seg i adecco. Når det er sagt, så har jeg ingen tro på at både Randaberg, Sandnes og SIF skal være i adecco samtidig. De vil etter all sannsynlighet bytte på å oppholde seg der og i 2. div.
Vyene til Randaberg er det sykeste luftslottet jeg har hørt om, etter Starts mål om å bli størst i skandinavia. Det bor 7000 i Randaberg, ikke f. om de klarer å generere de 30-40 millionene i året som trengs til TL satsning. Så mye penger har ikke Fred Ingebrigtsen råd til å bruke heller...

På 80-tallet var Vidar og Viking i samme divisjon, men de stjal ikke mange tilskuere fra Viking for det om... Situasjonen i Stavanger kan sammenliknes med om Fyllingen/Løv Ham (FyllHam?) vaker i adecco: de stjeler ikke akkurat rampelyset fra Brann...
5
Kamper / Krøvels Viking kompleks...
October 28, 2007, 10:50:17 AM
6
Brann / Ja, dere tar gull..
September 30, 2007, 21:38:38 PM
Gratulerer så mye, Bergen! Sett ift. alternativene, men bla. RBK og LSK, så var dette det minste av ondene..
7
Brann / Brøndby
February 06, 2007, 23:30:21 PM
Har ikke Brøndby vært inne i bildet. Kan ikke se hvilken norsk klubb som skulle være mer interessant enn Brann ut fra et objektivt ståsted. Eller kanskje han er ute etter ferske, svake trenere, og at denne gang har turen kommet til Myhre i Vålerengen..?
8
Brann / Pakket
November 11, 2006, 17:18:09 PM
9
Kamper / Lillebror i Vest
November 02, 2006, 19:18:56 PM
Ser mange bruker mye spalteplass på hvor lite de bryr seg om Viking og Stavanger. Videre blir det slått fast med den største selvfølge hvem som er "størst i vest". Det siste kan diskuteres i det vide og brede, og kan få ulikt resultat etter hvilke kriterier en legger til grunn.

Bare det faktum at mange er så opptatt av å slenge dritt om Viking og Stavanger viser at dere faktisk bryr dere, på godt og vondt.  Ved å skrive så mye om dette, så viser dere tvert i mot det motsatt! De som driver med det samme i Stavanger representerer en hard kjerne i "Hordene" som få av oss egentlig vil identifisere oss med (gjett hvorfor...)

Personlig hater jeg Vålerengen og LSK mye mer enn Brann. Brann har jeg mer et elsk/hat forhold til, men i sum et lag som er positivt til stede i toppen av norsk fotball.

Støtten til Rosenborg kom for de fleste av oss av den prekære situasjon laget vårt befinner seg i. For oss virket det som mindre gunstig å møte et Brannlag på gulljakt i siste runde, enn et uten noe å spille for...

Måtte det beste laget (viking) vinne på søndag...