• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Anne Malene

1
Bataljonen.no / Hvordan gjøre Bataljonen mer attraktiv ?
September 29, 2006, 21:48:19 PM
For min del er det to ting som gjør at jeg ikke vil være medlem av Bataljonen, begge deler kan lett løses.

1. Navnet. Men jeg leste forklaringen om at det henspeilet på buekorps. Så hvorfor ikke starte et eget buekorps? Det er vel nok av dem med erfaring rundt omkring på stadion. Gjerne et for både gutter og jenter, ikke minst for å vise at man er inkluderende og ønsker at jenter og kvinner skal være en del av Bataljonen.

2. Image. Jeg ser på Bataljonen som en rølpeklubb. Det viktigste med bortekamper er å drikke på bussen. Det viktigste med hjemmekamper er vorspiel/nachspiel på fotballpuben. Det viktigste med å feire seriestart og -avslutning er å ha en heidundrandes fest på Champions eller where ever. Det er ikke for meg. Jeg er samboer og har to barn. Brann er noe jeg vil oppleve sammen med dem. Hva med å opprette underorganisasjoner, Bataljonen skal jo være en "paraplyorganisasjon" (slå dette opp på wikipedia...). Da tenker jeg f.eks. Bataljonen Barn 6-12 år. Bataljonen Ung 13-17 år. Bataljonen Student 18-24 år. Bataljonen 25-49 år. Bataljonen Senior 50 +. Aldersgruppene er bare eksempler. Bataljonen Familie, for familier. Da kan man gjerne arrangere spesielt for gruppene, f.eks. familiedag, fotballcup, foredrag, tur på Fløyen... Og fester på utesteder, selv foreldrene i Bataljonen Familie trenger en tur ut i blant. Det trenger ikke være så mye å organisere, dersom man i styret eller en styringsgruppe har 1-2 personer som har ansvar for sin "avdeling", men hele gruppen samarbeider om arrangementene og driften ellers.
For det er vel ikke om å gjøre å øke medlemstallet bare for å slå Bastionen og gjerne Klanen også, dere må jo gjøre det interessant å forbli medlem.

Og forresten, når det gjelder liv på Stadion; jeg sitter på tribunen bak Store Stå, og vil egentlig synge med. Men dette er ikke så lett når man har lange sanger som "visst ikkje Brann vinner serien i år". Gi oss flere "sanger" med få ord og taktfast klapping, da er det lettere å få resten av Stadion med. F.eks. "Eirik Bakke - klapp klapp klapp". Om ikke alle synger, så klapper de i alle fall. Det enkleste er ofte det beste, også når det gjelder supportersang.