• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - DaffyAnd

1
Brann / Varmer litt
February 28, 2008, 09:29:19 AM
Sett logoen på branndrakten i OB kampen? Der har de gått vekk fra det makkverket av "ny" logo og gått tilbake til Brannlogoen slik den skal være.


Det varmer at det er noe som heter vett i de som styrer på stadion.
2
Kamper / BRANN - EVERTON
December 21, 2007, 18:28:12 PM
Quote from: "SKBMiller"Jeg har booket fra Torp på onsdag kveld og hjem igjen til Torp fredag kveld. Til fantastiske 650 kroner(!) t/r, dette er inludert alle avgifter Ryanair legger på underveis. Men denne prisen er uten reiseforsikring (118kr) og bagasje (150 kr).

Det villeste er at billettene fra Torp først lå på 1100kr rundt kl 13, før det rundt 15 gikk opp til 1400 kr. Men plutselig sank prisene til 650 kroner!

Så dere her i øst: Dra fra Torp! 700 kroner i skrivende stund om du gjør det billigst mulig!


1182 for to personer t/r!!!!!

Lurer på om jeg skal hive meg på den....
3
Kamper / Ikke akkurat bluss
December 21, 2007, 11:45:14 AM
Quote from: "The Boss"Sykt, en som kastet en bluss fra bak målet, til inni midtsirkelen =) Imponerende!!

hvis du såg på tribunen, så såg du at de hadde med seg pistoler som fyrer opp bluss. Tørr ikke tenke på hvordan de har fått de med seg inn...
4
Brann / Bluss Gullfesten
November 21, 2007, 20:03:11 PM
Quote from: "SKBMiller"merkelig saker dette her. på vei ned fra vikingkampen og i byen etterpå sto bare politiet og smilte rett ved blussende supportere. jeg spurte et par av dem og de sa at de bare var der for å forhindre vold og slikt.

så rart de uten advarsel gir deg bot, det er sure penger


Jeg har bare fått tilbud om å godta forelegget.

Jeg var i samtale med politifolkene fortalte om hvorfor jeg blusset. Jeg er vel eneste som spurde de rundt meg om det var greit at jeg blusset  ba de trekke seg litt unna. Så jeg var på en "åpen" plass. var 1,5-2 meter til nermeste person. Holt blussen i ro overmeg.
Når jeg snakket med politiet så ville de ha personalia av meg. Greit nok. Etter mye mas så sa de at jeg måtte ta denne samtalen som en advarsel. At de ikke ville gå videre med den siden de ikke hadde ressurser til slikt...


Så 1 mnd etterpå....
5
Brann / Forelegget
November 21, 2007, 18:38:42 PM
for overskridelse av :
Politilovens §30 nr.4 jf § 14 jf politivedtekten for Bergen kommune §31 jf § 19 nr4
På, utover ellre i umiddelbar nærhet av offentlig sted er det forbudt å brenne av krutt, fyrverkeri eller eksplosive stoffer uten politiets tillatelse.

Hipp hurra.

Det sureste er at de sa at jeg måtte ta samtalen med de som en advarsel og kose meg videre...
6
Brann / Bluss Gullfesten
November 21, 2007, 17:54:16 PM
Heisann!

Er det flere som har fått bot etter å ha blusset på gullfesten 28.okt?
Jeg fikk en bot på kr. 4000.

Er det noen som blusset og ikke fikk bot?
7
Brann / den branngenseren som er strikket
October 11, 2007, 19:35:46 PM
Jeg lurer på hvor man får mønster til den strikka branngenserer, hadde vært kjekt å hatt en sånn:D
8
Brann / Vil vi være tystere som Klanen?
May 18, 2007, 00:45:47 AM
Quote from: "Speedy"
Quote from: "monzilla"
Quote from: "Speedy"
Quote from: "DaffyAnd"han solgte de til 1800 kr for 2 stykk...


Send en mail til Bataljonen i stedet.


Hvordan vil Bataljonen eventuelt behandle saken? Må vel ha håndfaste bevis for å kunne evt sanksjonere.


De kunne forhøre seg med vedkommende og lure sannheten ut av ham på en måte. Er ikke umulig. Hvis foreksempel de spør han om hvem han solgte billettene til (går ut ifra at de har avtales over nettet), og han gir BBB nummeret, så ringer de vedkommende og spør om han kjøpte billetter til 1800 kr, han bekrefter det, så er selgeren busted.
Er sikkert flere metoder å bruke hvis man legger hodet i bløt.
Hvis DaffyAnd kjenner selgeren noelunde kan han også lure ut sannheten av ham via MSN ved å koseprate, for så å lagre loggen og sende den til Bataljonen.

Dårlige løsninger av meg sikkert, men det tok improvosering til. Finnes nok smartere løsninger.




Jeg har flusst av sms. Kjenner fyren personlig...
9
Brann / Vil vi være tystere som Klanen?
May 17, 2007, 19:19:25 PM
han solgte de til 1800 kr for 2 stykk...
10
Brann / Svartebørs
May 17, 2007, 13:09:09 PM
Skal man tyste på medlemer som selger enkeltkamper av patourkortene sine på store kamper? Kjenner noen som har gjort det. Skal jeg da melde fra til bataljonen?
11
Brann / Billetter på SS
April 12, 2004, 09:45:44 AM
Quote from: "brannfrik"eg har ikkje nåkke imot fjortiser, og eg e enig i at fjortiser er en ressurs såvel som en plage. grunnen til at det har utviklet seg et sånt fjortisstempel e jo fordi de fleste fjortisene har stilt seg på midten og hemmet stemningen ved ikkje å synge sjøl.

du og alle andre "såkalte" fjortiser som har hjertet i brann skal bare drite i kommentarene og fortsette og komme på ss og skrike dåkkar hese for byen og laget.

med nye ss faller hele bunnen ut av et aldersgrenseopplegg.
det e jo ingen som har vettet i behold som betaler 200 for medlemsskap i bbb og 1000 kr for partoutkort på bbb-feltet bare for å stå der, når de kan betale halvparten på et tilgrensende felt... eller e eg helt på jordet her???
   




Det er en skam at det ikke er tilgang for alle på StoreStå, som alle vet så det alltid vert supporterene som har samlet seg der, de som ikke synger har ikke plaget meg. Jeg er en av de som har sunget hele tiden. Problemet er ikke 14tissene som ikke synger men hele horden. Man kan ikke forvente at noen som nettop har fått lov av sine foreldre til å gå på StoreStå før skal synge på sanger som de ikke kan. De må få muligheten til å lære seg sanger først.  Ved en slik oppdeling så vil det være en haug med 16årigner som står og synger sanger som de ikke kan.