• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gepard

1
Brann / Re: Overganger Vinteren 21/22
March 28, 2022, 22:34:11 PM
Simba og Kols ut på lån er gull, både for spillere og klubb.

Castro inn, meget bra.

Lukter litt opprykk plutselig.
2
Lukter 600 ja..
3
Brann / Re: Sesongen 2021
August 13, 2021, 19:24:26 PM
Spørsmålet begynner å bli, har det blitt gitt thumbs up fra noen i Brann for at stadion kan brukes som fest\nach i korona ? Man samler inn mobiltelefoner, mens man liksom ikke tenker på at det er overvåkningskamera overalt...

kan jo feks bety at man vet at det er ingen fare for at noen ville bry seg om det som skjer på de kameraene.

spekulasjoner selvsagt, men virker relativt merkelig.
4
Quote from: krakra on June 30, 2021, 21:39:16 PMhttps://vglive.no/kamp/brann-lillestr%C3%B8m/466937/rapport

Hvor i denne oppsummeringen kommer de to Skaanes burde satt? Jeg ser en Skaanes-sjanse, og både LSK og Brann har vel andre vel så store sjanser som det, om ikke enda større.

Etter 70' og på overtid, store sjanser, men ikke for en ufarlig spiller. Kjipt å kritisere Skaanes sikkert, siden han er en fin fyr og jobber som bare F, men realiteter er realiteter

For meg blir han kun et eksempel av flere, om hvor elendig jobb det er gjort hva gjelder å hente riktige spillere. Det er total Obos-kvalitet på dette laget. Hverken Pep eller Klopp kunne fått til noe annet enn nedrykkskamp med denne stallen og ikke minst med forutsetningen om at vi skal spille Gøy og satse på lokale talenter. Det er så eksepsjonelt naivt.
5
Har lite med Kåre å gjøre dessverre. Se feks på signeringen av Skaanes. Man vet jo hva som vil skje. Bom etter bom etter bom. Kåre kan ikke putte sjansene for spillerne.

Dette handler stort sett om komplett elendig spillerlogistikk kombinert med forferdelig økonomi.
6
Brann / Re: Sesongen 2021
June 30, 2021, 21:04:57 PM
jaja. Det hele er så ekstremt forutsigbart. Bestillingen er levert.
7
Brann / Re: Sesongen 2021
May 19, 2021, 17:56:54 PM
Bekymringsfullt hvor avslappet forhold en del har til de første 5 kampene, "det er ikke der vi skal ta poengene". Etter dette kommer det altså motstandere hvor Brann muligens får styre spillet mer, mot lavtliggende motstandere som smeller inn kontringer etter balltap.

At Brann skal gjøre det bedre mot denne type mostandere er da slett ikke sikkert, man har jo slitt noe enormt mot etablert i lang lang tid.  Det at man møter topplag tobm burde heller være sett på som en fordel, som regel er det ikke dumt å møte disse tidlig i sesong, samt at presset er litt av.

Så ser en i tillegg lag som Tromsø og Kbk som har hevdet seg bra i møte mot disse "umulige" mostanderne.

Brann trenger resultat i de neste to kampene, ellers er jeg redd denne sesongen er over før den er i gang.

8
Ingebrigtsen\Horneland er ikke problemet. Savnet av en dyktig sportssjef er problemt. Spillerlogistikken er horribel. Signering av Sane og Gerson greit bevis.
9
Snakkes i Obos. Det er så mye galt at jeg ikke en gang orker begynne. Gherson inn hadde vært begynnelsen.....
10
Brann / Re: Overganger vinteren 20/21
May 12, 2021, 18:56:50 PM
Henter man Gherson blir jo spillerlogistikken (henter først en som ikke har spilt på 1.5 år for å dekke den plassen) seende enda merkeligere ut, om det er mulig. DEF MIDT og hardarbeidende målfarlig spiss, er det Brann trenger.
11
Brann / Re: Overganger vinteren 20/21
May 11, 2021, 19:47:15 PM
For en enorm suppe de koker der oppe i Idrettsveien.
12
Brann / Re: Overganger vinteren 20/21
May 10, 2021, 21:57:47 PM
Sivert Heltne hadde reddet dette laget fra nedrykk, Huseklepp sine ideer om at talentene ikke har godt av en gledrebikkje i laget er så langt ute på bondelandet at vet ikke hva...
13
Brann / Re: Overganger vinteren 20/21
May 10, 2021, 16:56:34 PM
Totalt sjanseløs signering.

Nok en gang fremstår Brann som amatører på overgangsfronten. Henter spillere basert på enkeltpersoners kjennskap\telefonlister.

Skulle det hentes noe nå, måtte det jo være noen som kunne komt inn med en gang og gjort en jobb, men her henter man altså en som ikke har spilt på 1.5 år. Hva er poenget ??

Selger Løfgren for lommerusk, har ikke erstatter klar, henter vill gambling.

Savnet etter en sportssjef som har en eller annen slags minimum av plan er så enormt at man vet ikke man skal le\gråte

14
Kamper / Re: Treningskamper 2021
April 18, 2021, 01:58:52 AM
Helt komisk hvor positiv feks Huseklepp og andre har vært rundt dette laget\stallen. Dette er Norling på repeat, bare verre..
Offensiv tankegang, spesielt eksemplisitert ved å skulle bruke wolfe og blomberg på backene. Kjempegøy å bruke masse lokale ungutter og tenke alle menn i angrep...

Enda mer ille ble det når man ikke la til rette for at denne typen tropp skulle fått bedre mulighet for å levere , ved å legge KG.

Men men, Obos er nok fint, så lenge vi spiller på NATURGRESS.
15
Brann / Re: Sesongen 2021
April 01, 2021, 19:04:18 PM
Er jo null problem at brann ikke får hjemmekamp på 16mai,absolutt null.
16
Brann / Re: Overganger vinteren 20/21
March 01, 2021, 14:21:30 PM
Det stinker obos 2022 herfra til himmelen. Dette laget mangler totalt ledertyper, og det hentes inn den en lettvekteren (bokstavelig talt)etter den andre, alt skal være "ungt å spennende" Hvis KI får til noe annet enn bunnkamp med denne stallen er det et mirakel og ekstremt imponerende håndtverk. Litt facinerende blir det også at den stallen som bygges opp nå er langt mer en KG-stall enn en gresstall. Spillere med frekvens og lette i kroppen.

17
Brann / Re: Sportssjefen etter Soltvedt
February 22, 2021, 21:11:07 PM
Scharner som sportssjef, endelig hadde sirkus-brann vært fullendt..

Tipper Svante, er nå sportssjef for Svensk Elitfotball ikke ?, tipper det er en stilling som gir muligheter ang nye jobbtilbud.
18
Brann / Re: Sportssjefen etter Soltvedt
February 22, 2021, 15:02:07 PM
Svante Samuelson er vel drømmesigneringen, Pol kan også være interessant. Trenger definitivt inn en som er dyktig på forhandlinger og lure medieutspill, en som kan spillet rett og slett.
19
Brann / Re: Rune Soltvedt
February 22, 2021, 15:00:21 PM
Soltvedt sitt hjerte står defintivt i Brann, og virker som en knakandes fyr, som gjorde sitt beste i en rolle han ikke hadde erfaring i. Det er riktig med et bytte nå, men man må takke mannen for en helhjertet innsats for klubben.

Knapt noen var vel mer nervøs under brannkamper enn han.


At dette skjer nå, må man anta betyr at ny mann omtrent er klar.
20
Brann / Re: Overganger vinteren 20/21
February 18, 2021, 22:16:19 PM
Er jo helt innertier dette, kun ungdommer og lukten av gress. Obos-lagene i 2022 bør være klare for kamp !
21
Hva var egentlig galt med den såkalte "prosessen" ? Synes ting var veldig klart jeg, sport ,og administrasjon dernest ,ønsket kg av gode grunner. Men det ble nedstemt, fordi flertallet ikke ville at brann skal være en "plastklubb" - følelser
.
Hvis man var villig til å tenke rasjonellt var det ingen grunn til å ikke akseptere argumentene. Det at sport\adm i det hele tatt ønsket dette burde være nok. Kan man  ikke bare stole på at de som jobber der oppe har en grunn for å mene det de mente ? De ville aldri ønsket kg om det ikke var strengt nødvendig, Soltvedt\Johannesen\ingebrigtsen -spillerne er alle for Gress (om det hadde vært mulig) men de mente basert på elendigheten på Nymark at det ikke gikk lenger, om Brann skal kjempe i toppen.

Leikvang-tullet, og at "prosessen" var for dårlig, handlet i all grunn om at det var argumenter for at brann skal spille på EKTE GRESS-følelsen

22
Quote from: Churchill on February 04, 2021, 18:02:16 PMDette er jo Branns grunnleggende problem. Klubbens ledelse mener gress er best, men vil skifte til kustgress av sportslige årsaker, fordi dette er den beste måte å skaffe klubben gode treningsforhold på. Medlemmene vil ha gress, fordi......... og så flyter alt ut i elendigheten.


Korrekt oppsummert. Så enkelt er det. Uansett hvor mye argumenter branns ledelse hadde lagt frem hadde dette ikke blitt Kg, når det handler om andre ting en rasjonalitet for medlemsmassen.
23
Hvorfor ikke bare stole på at de som jobber i Brann vil klubbens beste ?
24
Hansken er på en måte kastet, (flertallet av ) medlemmene mener Brann tar feil ang at det ikke kan være en topclass gressbane på Nymark. Fortsettelsen får en håpe at de da legger et stort press på Bergen Kommune for å faktisk levere det.

25
Quote from: esp123 on January 25, 2021, 16:14:17 PMJeg føler at debatten har vært preget av at en stor del av de som er mot kunstgress nok er det helt uavhengig av hvordan prosessen hadde vært og hvilke argumenter Brann kommer med. Så er det veldig lett å klage på prosessen når argumentene mot kunstgress stopper ved "fotball skal spilles på gress". Og det nok frustrerende for Brann, som i tillegg opplever at "motparten" går ganske langt i å tillegge de motiver de ikke har. Det er vanskelig med en god kommunikasjonsstrategi når man snakker til en vegg.
Spikeren på hodet !
26
Hva hjelper det å legge frem velbegrunnede argumenter for medlemsmassen nå, eller for den saks skyld for flere måneder siden (ang at det er "prosessen" som er problemet for medlemmene)
når for\mot KG hos store deler av medlemsmassene ikke baserer seg på rasjonalitet ??

27
Hvis det nå blir nei til kg er det bare å gratulere. Det viktigste av alt er tydeligvis at i Brann er det medlemmene som har peiling, ikke sportlig ledelse\adminstrasjon.

Grunnen til å stemme ja til KG er enkel, de ville ALDRI ha ønsket det om ikke følte det er strengt nødvendig.
28
Er det seriøst noen som kjenner lukten av gress på stadion ? (Foruten fra sidemannen da)
29
Dette bør ikke avgjøres av et årsmøte , bestående av menigmann og div fraksjoner.

Det er sportslig ledelse sammen med de som har mest innsyn i saken som bør ta denne beslutningen.

De innfører ikke Kg med lett hjerte.

Absurd om noe som åpenbart virker definerende for klubbens resultater skal stoppes av et følelsesstyrt årsmøte
30
Men uten Kg-legging blir det nok eksepsjonelt lenge til Brann kommer til å vinne noe igjen, så da blir jo spørsmålet om vi orker kun negative følelser. Som ja er viktige i Brann-foholdet, men relativt slitsomt.
31
Skal man spille europacup er det åpenbart en fordel.

Skal man foredle talenter som er vokst opp på Kg, er det åpenbart en fordel.

Kommer ikke til å bli en bakdel i forhold til overgangssituasjonen.

Liker man lukten av gress, er det selvsagt kjipt.

Blir følelser vs fornuft dette. Vanskelig nok det.
32
Er nok en riktig beslutning.
33
Kamper / Re: Treningskamper 2020
February 15, 2020, 19:23:11 PM
svensk motstand pleier være grei motstand når en søker høyt press
34
Brann / Re: Treneren etter LAN
September 19, 2019, 15:46:55 PM
Quote from: Giles on September 19, 2019, 13:39:01 PMLAN en sesong til kan gjøre uopprettelig skade på publikum/folkehelsen, etterlate et lag i ruiner, et elendig omdømme blant talentfulle spillere og en økonomi i fritt fall.

Hvis det stemmer at spillere sier dette om Landro vs Lan, er det en ganske forklarende greie
35
Brann / Re: Treneren etter LAN
September 17, 2019, 13:44:16 PM
Hadde vært en forferdelig ansettelse, men typisk Brannsk
36
Kamper / Re: Cupen 2019
June 26, 2019, 19:15:40 PM
Quote from: gladiporno on June 26, 2019, 19:08:58 PMJeg tror at trykket fra spillerne blir verst, og at det vil være det som til slutt blir utslagsgivende for at Nilsen går av

Slik sett har Nilsen gravd sin egen egen grav med å kjøpe flere høyprofilerte spillere som neppe trives med ca. null sjanser i kamper etter kamper.

Kan være et veldig godt poeng. Spillernes makt er kvalmende. Jeg er redd vi får samme effekt som i United, det kommer inn en gladlaks som blir kompis med spillerne, lar de spille offensivt og seervennlig(klikkvennlig), spillerne respondere bra en periode for så å drite seg komplett ut. Brann er for meg en typisk klubb som bør ledes av en sterk trener. Men spillerne har makten til å hive det på bålet..dessverre
37
Kamper / Re: Cupen 2019
June 26, 2019, 19:03:38 PM
Tungt å innse at det som virker fornuftig, LAN som evig branntrener og sterk stall, dessverre ikke er kompatibelt.

Blir enormt intressant å se hva som skjer nå. Tror LAN sitter veeeldig trygt internt, men trykket fra media og supportere kommer til å bli gigantisk fremover
38
Kamper / Re: Cupen 2019
June 26, 2019, 16:25:27 PM
Liker lagoppstillingen
39
Brann / Re: Overganger sommeren 2019
May 27, 2019, 13:21:03 PM
Bamba er pissdårlig som ensom spiss for Brann under Lan. Han har ikke fysikk, gidder nå endelig å jobbe sånn passe (etter å ha vært i fryseboksen en stund), men fremdeles alt for lat\lite utholdende.

Han får faktisk også baller å jobbe med i bakrom men er KONSTANT i offside på de muligheten, svak spillerforståelse. En individualist som fungerte i Kbk hvor han hadde fri tøyler for et lag som lå meget lavt, ergo fikk de enorme kontringsrom mot måljaktende motstandere. Da var han grei nok, hadde blant annet et villt soloraid. Brann lot seg blende og siden Onkel Mohn spanderte trengte de ikke tenke seg grundig nok om dette faktisk er en spiller som fungere under LAN.
40
Brann / Re: Overganger sommeren 2019
May 27, 2019, 11:28:33 AM
Mest bekymret over at Soltvedt har ansvaret for evt å finne en som er bedre en Bamba, for et bomkjøp, og FOR et salg av KBK, bare å bøye seg i støvet. 9 Mill fikk de!! Inn fikk de kastrati og de har knapt vært bedre, og NEI Rune det betyr ikke at du skal hente Kastrati..

Jeg mener vi bør ha en ny sportslig leder, hvertfall en som har et spesielt ansvar for spilleroverganger, for der er Soltvedt fryktelig svak. Tror han er en fin fyr å ha i miljøet, men spillerlogistikk er han langt, langt unna å beherske. Det har kjøpet av Bamba alene bevist.


41
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 26, 2019, 22:43:40 PM
https://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/mike-jensen-om-kyniske-rosenborg-skjonner-ikke-hva-du-du-snakker-om/s/5-8-1059541 kjekt å se at noen i pressen har vært på jobb idag, i motsetning til feks ballsparkgjengen, som bare babler i vei om at Brann lot Rbk få selvtillitt. Bare tull, Rbk hadde ingenting utenom dødballer. Brann manglet en spiss.
42
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 26, 2019, 22:23:39 PM
Quote from: Larsendos on May 26, 2019, 22:15:29 PMGjør vi ikke en god kamp mot fjorårets seriemester? Måtte snu for dem før eller siden.

Første omgang er knall. Vi løper som faen.

I andre omgang er det stillingskrig der vi får 80% av angrepene ødelagt av at Bamba er på etterskudd eller i offside.

100 % enig, Bamba katastrofal i dag. Brann må gjøre en jobb på overgangsmarkedet i sommer. Bamba og Koomsom bør ofres, hent Adegbendro som er i fryseboksen til Horneland. Og så må man få tak i en Viljhamson-aktig spiss. Fysisk og målfarlig som jobber beinhardt for laget, det blir dog ikke enkelt. Berisha blir for liten på topp, og er meget bra som innoverkant
43
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 26, 2019, 22:06:23 PM
Brann la seg da ikke lavt ? Rbk derimot, parkerte bussen.  Hva kamp er det folk har sett ?
44
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 26, 2019, 21:51:05 PM
Man må innse at dette var en perfekt kamp for Horneland, dette er det eneste han vil med et Rbk lag, og de vil få det til best mot topplag på bortebane (molde et unntak da de får en smekk tidlig) Helt villt å se på, dødballer er det eneste de byr på.

Det er vanskelig å spille mot, siden spillerne aksepterer Hornelans stil i denne kampen, og dermed jobber hardt nok. Det er verrre når de skal spille slik på hjemmbane mot Mjøndalen. Da himler spillerne hans bare med øynene. Tror ikke man skal frykte Rbk i år, så lenge Horneland er ved roret.

Brann kunne egentlig ikke gjort så mye anderledes, foruten å ha en bedre spiller i front, Bamba skjønner ingeting og har et forferdelig kroppspråk, få han vekk. Går i offside hver bidige gang ball blir spilt i bakrom, og hytter med nevene når han ikke får ballen i bakrommet. Ubrukelig spiller.
45
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 20, 2019, 13:06:07 PM
vi må aldri glemme at Brann er Brann og de hjelpesløses hjelper. Er det noen som trenger hjelp nå, så er det Rbk og Horneland. Ergo, forsmedelig tap
46
Hannover rykket ned, radlinger er da 3(?)keeper i 2.bundesliga. hent han tilbake, og ta med Sønnen på veien oppover. Da snakker vi komplett mannskap. Shn inn som anker i kamper hvor man møter motstandere som man ikke skal spille ut.
47
En ting som slår meg er at det føles som om hver eneste gang LAN's Brann har invitert til fest, så leverer de ikke, og de store massene går skuffet hjem. Blir vel samme greiene nå da, mm de har fått nok trening i å skulle føre kampene  at de nå takler posisjonen
48
21-3 i sjanser. Da må man score mer en 1 mål..... Bamba og Koomsom spesielt, må skjerpe seg
49
Boli blir fort et mareritt i morgen ja, mm Brann faktisk begynner å putte på sjansene sine, Virker som LAN skal gå i strupen på motstander igjen, og tilgjengelig mannskap tyder også på det, det blir det fort hett rundt ørene på Vito og Bis om man får brudd mot seg

Pri 1 blir å score på sjansene sine..... Kommer til å trenge terapi om man fortsetter å forspille sjanser. Men med karer som Koomson, Berisha, Gilli\Bamba i fremre ledd blir det fort noen at det kommer til å komme noen leflete avslutninger
50
Så at eurosport-folkene , var vel han petter bø thosterud eller noe, og Vadim Demidov mente at Bamba ville passe best på en kant, fordi han kan være mer fri i den rollen og bruke styrkene sine bedre der, enn som spiss. Har ikke slått meg og lite foreslått her i byn, her er vel det omtrent etablert at han ikke kan spille kant.

Men må jo regne med at de  kan sin fotball, så kanskje det kunne vært en tanke. Problemet med Bamba som spiss er jo at en mister presspillet fra spissen, her er jo Berisha overlegen.

Holmen johansen i mål, bamba inn for Gilli, og ellers uendret fra Ranheim kampen. Så får en kjøre maks press-spillet sitt, og så håpe at effektiviteten skjerpes