• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - automatt

1
En slags fornærmelse dette ?

Jeg ville bare påpeke at tradisjonellt har man fryktet RBK's overganger mest av allt, og ville påpeke at med det mannskapet bartene sannsynligvis vil stille har de neppe bakromsspillere av format lenger. Det kan derfor være dumt å ha overdreven frykt for raske kontringer imot hvis Iversen,Johnsen og Storflor er trioen på topp.

Derimot mistenker jeg at utfordringen kan bli stabilt trykk mot vår firer og hodedueller hvor Iversen og Johnsen er sterke.

Ha forøvrig en strålende aften Jaco.

Med vennlig hilsen Automatt
2
Jeg antar Iversen og Johnsen er på topp, og da må man unngå rygging for de kan heade inn høye innlegg i kassa. Stå høyere enn normalt mot RBK er mitt håp at de gjør.
3
Kamper / Rosenborg-Brann
June 03, 2006, 17:29:43 PM
Er redd overskriftene på tirsdag kan bli noe slikt ja :

"Berg gav RBK-midtbanen nok ro" , Høgmo's genitrekk osv.

uten Andresen er Brann sjanseløse på Lerkendal. Han er viktig selv om han kun er 70% frisk.

Gruer meg til å sitte og se på hele kampen hvis RBK tar en tidlig ledelse.

Er glad Miller spares hvis det er gambling å ha ham med, er tross alt 16 kamper igjen.
4
Brann / Brann rykker ned...
June 03, 2006, 14:31:19 PM
Brann er ikke et bunnlag. I værste fall spiller de uten Haugen, Miller og Andresen mot Rosenborg, og hadde det vært tilfelle hele sesongen hadde de nok vært et slags bunnlag kanskje. Skadene kan umulig være langvarige nok til å påvirke lagoppstillingen mot Ham-Kam håper jeg, men akkurat 2. pinsedag kan Brann risikere å fremstå som et helt ordinært lag og tape pga alle skadene og karantenene. Tror et tap blir tilgitt raskt i så fall.
5
Kamper / Rosenborg-Brann
June 03, 2006, 14:11:45 PM
Quote from: "janjan"Må være bedre å bruke TFL på høyrekanten. Knudsen kommer jo aldri rundt på kant uansett. Jeg hadde foretrukket Kalvenes venstre (godt innhopp sist) og TFL/Huseklepp på høyre.


Jeg er helt enig. Vanskelig å forstå hvorfor Ludvigsen skal spille på venstresiden. Da får vi en høyrekant som skjelden kommer rundt og en venstrekant som ikke kan legge inn med venstre. Ville faktisk foretrukket å ha Ludvigsen som spiss istedenfor utover i kampen pga hurtigheten.

Må være taktiske snurrepiperier vi ikke forstår ? Uten Miller og Andresen er dette en tapt kamp. Andresens skade i en betydningsløs landskamp kan altså ødelegge enormt mye. Håpløst.
6
Quote from: "arnes1"Jeg vet at mange er fokusert på å nullstille seg, men kan det sies ofte nok i disse tider. Det skal ikke mer enn en strekk til på MA så sliter vi.
Mjelde bør få være talerør for ahn er nøktern. De andre bør muligens få munnkurv en periode.?

Undres på om MIM kan "oppdra" resten av gjengen til nøkternhet lenger?


Hallo. Det er ikke Brann som har bidratt til dette. De har opptrådt veldig fornuftig. Oslo-avisene h derimot har vel bragt dette på bane stadig vekk så det holder ikke å skylde på bergensere eller Brann når det gjelder dette.
7
Kamper / Rosenborg-Brann
June 02, 2006, 19:44:57 PM
Ja, dette er full KRISE nå.
Brann har bl a slike tap på Lerkendal :

5-0  
9-0
10-0

Egentlig driter jeg i hvor mye vi taper HVIS vi taper for det er kun poeng som teller, ikke hederlige ettmålstap.
8
Nå bør vi ha kommet så langt i sesongen at det motiverer ekstra å kjempe om medaljer ihvertfall. Ingen av Branns kamper vil være uinteressante fra nå av, de kan umulig havne i et vakumm nå vel.
Vanskelig å si hva feriepausen betyr, tenker at hard trening for å øke kondisen er lurt en periode, så slakke av og få overskudd til Ham-Kam-kampen.
9
Kamper / Rosenborg-Brann
June 01, 2006, 17:46:55 PM
Det blir uansett en tøff oppgave og jeg frykter for defensiv tankegang og overdreven frykt for kontringer. Hvi hverken Helstad eller Braaten er med er det vel kun Storflor igjen av hurtigtogene og da er vel faren størst fra Iversen og Johnsens hodespill eller Tettey/Ciljans hjennomløpninger vil jeg tro.

Topp konsentrajon må uansett til, og innsats og litt flaks er heller ikke av veien. Håper man bruker innbytter kvoten aktivt for det er sannsynlig at det trengs påfyll av friske bein tidlig i 2. omgang.
10
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
May 31, 2006, 20:15:29 PM
Apropos stadion : Nå vil vel svingene bli så godt som lukket med VIP  møt øst og storskjermer m m i vest. Blir ikke stadion da så lukket at veksten kan hemmes ? På den annen side så jo Viking stadion grønn og fin ut i kveld og utenlands klarer de jo dette. Kanskje utluftingen blir bra nok slik det er planlagt ?

Blir fett med storskjermer flere steder. Hvorfor kan ikke tekst-tv ha "fast " plass på den ene med side 809 / 810 / 811 fra TV2's tekst-tv. Blir kanskje litt harry ?
11
Kamper / Rosenborg-Brann
May 31, 2006, 18:50:42 PM
Hvis PVM spiller sentralt har vi jo ingen naturlig venstrebeint kant men Huseklepp kan jo spille der. Hva med en skikkellig offensiv kantbekledning og Knudsen som anker :

Ludvigsen - Knudsen - Andresen -Vaagan Moen

og bytte en av flankene med Huseklepp etterhvert. Det er frekt og dristig men kanskje må Brann finne på noe uventet og overraskende for å ta poeng der oppe ?
12
Brann / Billettsalgstall
May 31, 2006, 11:29:21 AM
Slik jeg ser det var det 4 faktorer som var med og bidra til ørlite skuffende tilskuertall i Lyn-kampen :

1 At det var TV-kamp på TV2
2 At det var uvisshet i dagevis før pga streikefaren
3 At været ikke var det aller beste
4 At bilettsystemet ennå ikke er helt bra

Pkt 2 og 4 går det an å gjøre noe med før Viking-kampen så også på dette feltet har Brann litt å gå på heldigvis.
Nyheten om endring på storskjermfronten kan sikkert også øke interessen litt vil jeg håpe. Potensialet i storskjermer er stort og der blir det sikkert en utvikling til å maksimere utnyttelsen både kommersiellt og informativt.
13
Brann / Brann rykker ned...
May 28, 2006, 10:13:52 AM
Supporterne kan være med å påvirke egne spillere mer enn de kan påvirke/svekke motstanderne. Jeg tror det er lettere å øve innflytelse på innsatsbiten enn andre elementer. Fansen kan neppe innvirke på pasningskvalitet og kvalitet på skudd, men tror de kan øke vinnerviljen til hjemmespillerne i en viss grad.
14
Brann / Brann ingen medaljekandidat
May 28, 2006, 10:10:24 AM
15
Dette er jo noe mange strever med , ikke bare Brann. Man finner samme trend i hele Europa. For å bli topplag må arbeidsinnsatsen ligge på topp hele. tiden.
16
Kamper / Brann - Lyn
May 27, 2006, 13:53:47 PM
Det er for tidlig å legge taktikk lørdag ettermiddag. Vent til søndag middag, og se an baneforhold . Med våt tung bane ville jeg hatt 2 på topp og kjørt steng 4-4-2 formasjon og prøvd å presse høyt hele tiden på midtbanen.
17
Publikum har jo vært enestående i ved de spesielle anledningene i år, og laget trenger full støtte også i de mindre glamorøse kampene som f eks mot Lyn og andre lag. Ingen kan klage på VIF-kampen ihvertfall og nå er det en ny anledning til å gi sitt bidrag. Jeg blir litt skuffet hvis det kommer under 16000 for 17000 bør ihvertfall være mulig. Forhåpentligvis vil mange bestemme seg i morgen og la seg lokke til stadion.
18
Brann / Store Staa ikke lenger best i landet?
May 27, 2006, 12:28:19 PM
Jeg tror at det er viktig med nyrekruttering også. I flere klubber er det "fraksjoner" som vil ha egne opplegg men som likevel ikke finner på tull men er støtte for laget. Det kan være noen yngre som er en vennegjeng som drar med seg andre og de står nær "hovedflokken" og er relativt samstemte men vil bare styre opplegg selv rundt kamper.
Har hørt om det i Moss,Start,Strømsgodset og nå sist FFK.
Det ideelle er selvsagt en enorm samlet gruppe som står last og brast i allt men samtidig må nyrekrutteringen være på plass slik at man unngår "generasjonsskifter" på tribunen.
19
Brann / Brann rykker ned...
May 27, 2006, 12:16:51 PM
For en gangs skyld kan vi tidlig legge bort tanken på nedrykk. Faren for totalsprekk vil alltid være tilstede men nedrykk blir det ikke i 2006 ihvertfall. Nå gjelder det Lyn og hjemmekampen søndag. Stå på Brann, jobb.