• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Paikjetil

1
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
July 23, 2023, 01:02:05 AM
Tenk å betale så mye penger for å IKKE se laget spille.
2
Tenk om disse såkalte forsangerene med ropert hadde vært interessert i kampen som foregår bak ryggen deres. Dette ultras-pisset som skal være så utrolig organisert er ødeleggende. La stadiontrollet leve med kampen på gresset. Det er ikke nødvendig å synge et eller annet drit om noe sus og flagg og sang når laget jager noe klikking. Snu deg og se på kampen.
3
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
April 28, 2019, 03:08:53 AM
Det er nok noe sant i at Z ikke er helt med på det disse glade guttene (noen av de med ryggen mot kampen) holder på med.


Dette ultras-inspirerte greiene med at alt skal være organisert, dirigert og diktert hører hjemme på Åråsen og det som eventuelt verre er, ikke på Brann stadion. Det skaper en passivitet og avventende holdning. Folk står bare og venter på beskjed om hva de skal synge og hvordan de skal bevege hender og føtter.

Når sanger som gjerne skulle vært kvelt ved fødselen startes og repeteres i det uendelige som om det var kanaris som holdt på, er det ikke veldig stemningsskapende og det er nok lett for at de «som egentlig står på felt D» (sitat slutt) starter noe annet fordi de er lei av lallingen.

Mitt inntrykk er at felt z aldri henger seg på disse evigvarende sangene som startes på kommando i hytt og gevær av de som ikke er på stadion for å se kampen, og at tempoet i sangene z starter ødelegges av den nedre delen av tribunen. Det synges altfor fort på nedre del. Noe så enkelt som barmen-ropet ender opp i en ihjelkokt grøt fordi man ikke forstår rytmen, og/eller er mer fokusert på å starte en sang så man kan stå og riste på hodet fordi folk klapper når de ikke skulle klappet.

Og denne «e det bare meg, eller koker hele Bergen» kan sløyfes. Det er bare deg.4
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
September 15, 2018, 01:25:23 AM
Quote from: Nixon on August 19, 2018, 21:04:43 PMForøvrig kudos til BGG/Bataljonen som har klart å finne to forsangere med gode lunger og ikke et påtrengende behov for å se på kampene.

Det er sånt vi har ledd av fra andre steder, men men...

Lurer på om disse står med ryggen mot skjermen på puben når guttene med stilige armbevegelser skal boikotte kampen mot fuglene.
5
Kamper / Re: Rosenborg - Brann 27.5
May 27, 2018, 22:50:33 PM
Dirigentene til kjernen med ryggen til banen fikk vel ikke situasjonen med seg, så ingen fikk beskjed om å reagere nevneverdig på det. Det var antydninger til pipekonsert, og så fortsatte de på den samme lallingen som om ingenting hadde skjedd. Ingen ble bedt om å være sint, så det blir nok ingen bot.
6
Brann / Sv: Peter Orry Larsen (POL)
March 14, 2017, 03:48:45 AM
Gi mannen nye initialer, så slipper han skadeforfølgelsen.
7
Brann / Sv: Brann får drakter fra Nike
December 05, 2016, 01:21:14 AM
No ser eg rødt, no ser eg burgunder.
8
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
October 23, 2016, 13:59:56 PM
Det er vel en del av ultraskulturen å synge monotone og kjedelige sanger i det uendelige. Og vise frem stilige pumpende armbevegelser.
9
Brann / Sv: NFF igjen!!
September 04, 2016, 22:20:05 PM
Quote from: karkarkar on September 04, 2016, 22:13:43 PM
Hvilket annet dyr ville vi heller sett?


Rodolph Austin
10
Kamper / Sv: FKH - Brann (lørdag 27.august)
August 28, 2016, 04:04:33 AM
Orlov skulle aldri hatt straffe. Det er en glimrende takling av FKH-spilleren.

Vi scorer to mål, Haugesund tre. Blir for dumt å komme rekende med at dommeren er klansmann, vif-sympatisør og hater Brann og Bergen. Dette var ikke den første Brann-kampen hans med fløyte i munnen.

11
Quote from: Torvanger on August 13, 2016, 21:29:11 PM
Det var et mektig oppmøte av Brannfans, på et ellers glissent Ullevaal, Brann styrte kampen og spilte på dominant og  bestemt, men var ekstremt ueffektive som vanlig, blant annet når Haugen får det for seg at han ikke skal bruke storsleggen, men heller levere et halvhjertet tilbakespill til VIF-keeperen. VIF er helvetes skarpe offensivt og effektive.


Ja dette er noe som er helt rart med Haugen. Velger forsøk på det elegante med innsiden av foten når han burde kline til helvete til, og kliner til helvete til når han heller burde velge den elegante innsiden. Sånn har det alltid vært.

Ellers trenger vi en spiss som kan føre ball. Min nevø på 11 mnd er flinkere med kulen enn Orlov.
12
Kamper / Sv: Molde-Brann, 21.mai kl 1800
May 23, 2016, 02:48:32 AM
Quote from: Northside on May 22, 2016, 21:56:15 PM
Bilder fra turen til Molde:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1128652083821825.1073741892.149857955034581


Har det gått av moten i ultrasmiljøet å sensurere samtlige ansikter på bildene dere deler med offentligheten?
13
Quote from: Yngve on May 21, 2016, 13:22:46 PM
Quote from: Ninja-Bob on May 21, 2016, 10:53:45 AM
Kan det ha noko med materialet å gjere?


Sjølvsagt. Det er jo ein grunn til at etter 2-3 år med iherdig synging, kamp etter kamp, er det framleis berre 14 stykk som syng med på "Det går et sus over stadion"


Det er ikke et hvilket som helst sus, men et _SUS_, som om et sus var noe skarpt og kontant. Kanskje de glade ultrasguttene burde forstå at det er en grunn til at den tørrkoker i ytterligere 97 år. Gi opp disse monotone og intetsigende sangene om pyro, flagg og sang, at dere skal koke i hundre år (hva enn det betyr) og at byen er klar for fææææst. Gi faen i å rote med disse jævla flaggene i nitti minutter pluss tillegg. Vi som sitter bak dere liker veldig godt å se hva som skjer på banen. Synd disse BGG (ironisk nok) er så opptatt av å være så synlig med disse flaggene og de pumpende armbevegelsene sine i ekte kanaris-stil. For min del kunne de lagt seg i en sous vide-pose og godgjort seg i hundre år øverst på gamle sitte. Så kan vi andre holde kjeft og se på fotball.
14
Det er rart at man tilsynelatende er så hinsides misfornøyd med tremålstap på Lerkendal. Vi er nyopprykket og møtte regjerende mester som er ubeseiret på hjemmebane på snaut to år. Hadde vi tapt de to-tre første kampene og deretter prestert som i første omgang denne kampen hadde nok pipene hatt en annen lyd. Første omgang tatt i betraktning "lyger" resultatet noe. Vi er fullt på høyde med RBK. Vi kunne fort ha tatt ledelsen ved Haugen, og da hadde kampen sett helt annerledes ut.

Alle kan se at RBK har et langt bedre lag enn oss. De har bedre spillere i samtlige ledd. De Lanlay rundlurer tre av våre spillere og scorer et fint mål fordi han er dyktig. Deres kaptein skaffer et straffespark fordi han går inn for det i duell med Acosta som er brennheit i toppen og i ferd med å ta en Badji. RBK er et rutinert tippeligalag, vi er et middelmådig lag som nettopp har rykket opp.
15
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tribunekultur
November 08, 2015, 21:37:31 PM
Neste år hører vi nok "Shalalalalalala, åh SK Brann" fra Bergens glade megafongutter. Eg frykter det.
16
Kamper / Sv: Brann - Jerv, onsdag 14.10 kl 19:00
October 12, 2015, 19:45:56 PM
Det er trist at ikke slike ideer kveles ved fødselen. På Stadion lever stemningen på tribunen med kampbildet. Dette må BGG bare forholde seg til. Ligger vi under, spiller dårlig og skaper lite/ingenting, vil det for de aller fleste føles unaturlig og påtatt å hoppe, danse, vifte med flagg og synge om at byen er klar for fest. Stemningen blir ikke bedre av at det startes sanger i hytt og gevær, ei heller at disse sangene dveles ved i det uendelige. Jeg har null tro på at en megafon vil få flere til å synge, og forventer masse hån og latter fra felt z på onsdag.
17
Brann / Sv: Billettsalgstall
May 16, 2015, 23:09:17 PM
Quote from: Northside on May 16, 2015, 22:40:19 PM
På Store Stå var det håpløst å fikse noe god stemning. Halvparten av de som var på feltet hadde null interesse av synging. I tillegg var det så fullt at det var umulig å organisere oss bedre på feltet.


Det var deilig uten den totalt umotiverte flaggingen og den evige lallingen om at byen nå er klar for en eller annen fest. Samt maset om et eller annet sus. Gi opp tullet. Vi er ikke kanaris
18
Deilig seier og all ære til laget, men når Orlov fosser mot Løvstakken som om han var Toni Nhleko og setter personlig rekord i antall vellykede ballberøringer i løpet av en omgang (for ikke å si to omganger), så er det noe som skurrer. Ranheim var fryktelig dårlige.

Jeg har enda til gode å se et mål denne sesongen som følge av et godt Brann-angrep (kanskje med unntak av 2-0-målet mot Strømmen). Vi har kun gjort "ferdigskårete" mål.

1-0 mot FFK. Huseklepp er heldig som ikke får klareringen fra keeper mellom beina (hadde skjedd i fjor) og er heldig som ikke får avslutningen sin klarert på mirakuløst vis (hadde skjedd i fjor).

"Assisten" til Orlov på 1-0 mot Strømmen er et lykketreff. Aldri ment som en pasning til Castro. Hadde normalt sett endt opp på felt E på BT-tribunen.

1-2 mot Djerv er aldri i verden straffe. Ingen forseelse og i tillegg utenfor 16-meteren. Keeper er uhyre nærmt å redde straffen.


2-2 mot Djerv havner i beinene til Orlov ved en tilfeldighet og er ferdigskåret. Kun Barmen ville bommet der.

1-0 mot Ranheim hadde aldri gått forbi en tippeliga-keeper.

2-1 mot Ranheim er en klønete pasning fra Huseklepp som beleilig ender opp hos Orlov.

3-1 mot Ranheim er den merkeligste avslutningen jeg har sett av en Brann-spiller noen sinne.

4-1 er et resultat av at Ranheim er fryktelig svake. Orlov hadde spilt den tilbake til keeper i en hver kamp i 2014.

Skal vi rykke opp i år må vi begynne å gjøre ordentlige mål. Ballen kommer ikke til å fortsette å dette i beinene til godt plasserte spillere. Vi taper mot Bryne, Vard, Ulf og Hønefoss. Fire på rad. 1-1 mot Nest og Norling sitter trygt etter 0-1 mot Levanger etter mål av Orlov - med korsryggen, 12 meter fra mål.
20
Kamper / Sv: Strømsgodset - Brann Lørdag 13/9 kl 18:00
September 14, 2014, 03:44:50 AM
Quote from: Klaus_Brann on September 14, 2014, 01:07:16 AM
Quote from: TCAC on September 13, 2014, 21:19:08 PM
Selvsagt ingenting å henge seg opp i. Om Pedersen oppriktig mener at Strømsgodset reddet karrieren hans, så er det vel helt greit å ikke feire mål mot dem. La i hvert fall ingen demper på min glede over målet eller seieren.


Hehe, jeg nølte et lite sekund med å feire målet. Jeg trodde han hadde blitt avvinket for offside siden han ikke viste noe tegn på glede etter frekkisen.


Kjører du deg ikke opp på Brann-stoff før kamper? Marcus sa klart pluss tydelig i fra om at han ikke kom til å feire ved en eventuell nettkjenning mot sin tidligere klubb.

Forøvrig var Skaanes' scoring hans femte for sesongen, dog var tre av de mot RBK.
21
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
September 12, 2014, 20:23:12 PM
Quote from: crm on April 07, 2014, 07:21:02 AM


Ser mitt snitt til å omskrive dette ynkelige forsøket på en supportersang. Det kan umulig være bare jeg som er rimelig lei av å høre denne bli gjentatt monotont i det uendelige. Stemningen er ikke stor på store stå når denne lalles på - den drepes. Vi er ikke kanaris. Her er min versjon til kampen om en uke:

Det lukter taco på stadion
Stemningen e stor på BT no - tortilla
Så kom igjen, gi meg lefse no
Neste kamp må fylle store sko - mer taco

Håper denne sangen snart kan legges på is. Det samme gjelder den flaue "Hei hå hei hå hei hå"-sangen.
22
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
September 06, 2014, 22:23:48 PM
Er det ikke litt rart at disse som er så nøye på å sladde ansiktene på bilder de selv legger ut av hverandre er så opptatt av "det visuelle" og å bli sett på tribunen? TV-kameraene sensurerer dere ikke.

23
Brann / Sv: Sesongen 2014
August 11, 2014, 22:40:10 PM
Hvorfor får vi aldri straffespark?
24
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Rikard Norling
June 13, 2014, 19:36:07 PM
Quote from: MortenM on March 26, 2014, 20:34:41 PM
Var i Barcelona nylig. Dei brukte Pippi Langstrømpe-sangen.
Kunne hatt noe á la "Her kommer Rikard Norling, ..."


Nei.
25
Brann / Sv: Sesongen 2014
December 09, 2013, 16:04:27 PM
Norling må gå hvis vi har mindre enn 12 poeng etter de fire første.
26
Brann / Sv: Brann får drakter fra Hummel
December 07, 2013, 12:33:57 PM
Ikke mye forandringer på 2014-drakten. JM bygg-logoen ødelegger fremdeles mye.
27
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
July 04, 2013, 13:11:45 PM
Kan ikke noen bare gi jenten et bluss og la det stå til..
28
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
May 31, 2013, 21:16:27 PM
Apropos Sævarsson. Hvorfor ikke bare gjøre det enkelt og bruke Alex Valencia/Dylan MacAllister-sangen(e)? Birkir Mar Sævarsson.
29
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tribunelivet 2013
May 12, 2013, 19:52:22 PM
Quote from: Klaus_Brann on May 12, 2013, 18:51:02 PM
Enig. Det er en stund siden jeg har vært på bortekamp i Drammen, men via skjermen trykker de bra til i alle fall. Fint å se at de går i mot NFFs blussforbud også.
'We shall not be moved' ble vel diskutert her inne for en god stund siden, men vet ikke hvorfor den aldri ble noe av.


Sikkert fordi vi, med BGG i spissen, heller satser på evighetslalling på tjuagutter og den der andre som startes 15 ganger per kamp. Høres ut som noe Aalesunds-fansen eller alle de andre driver med.
30
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tribunelivet 2013
May 09, 2013, 21:08:54 PM
Quote from: lok1 on May 09, 2013, 20:50:19 PM
Ny god dag på tribunen, selv om det selvfølgelig vil bli bedre på 16. mai. Stolingen er nesten borte, og det virket som at det ble kortere mellom sangene, noe som er bra!

Jeg er ikke fan av å diktere hvordan andre skal opptre på tribunen, og jeg bryr meg ikke om hva folk har på seg, eller hva folk synger. Men du/dere som skriker "Bevegelse", "Gå i" og som skriker til hverandre over ti rader, please stopp. Det skriker i ørene, er forstyrrende for alle og tar takten ut av sangene.

Ellers ser det ut til at Billy Ray Cyrus-sangen har begynt å sitte for flere og flere. Meget bra!Er du en av de som snur seg og stirrer på folk som våger å åpne kjeften under kamper? Som ungene på BT. Please stopp.
31
Quote from: BrannTarzan on May 04, 2013, 12:24:52 PM
Dette beviser jo at vi er der for Brann i tykt og tynt..
Nei dette beviser bare tykt. På torsdag vil vi se at folk ikke "er der for Brann" i tynt.
32
Som forventet
33
Uunngåelig at alt går tits up i andre nå. LSK får to tidlige mål og vi får panikk.
34
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tribunelivet 2013
April 08, 2013, 22:47:26 PM
Stolene må bli. Hva skal man ellers hoppe på for å lage trommelyder?
35
Jeg spår at "Ultras Bergen" dukker opp i 2013, med alt det innebærer.
36
Quote from: SteinA on December 03, 2012, 14:28:04 PM


Ja. vi er forkjempere for bruk av pyro, tifo, og andre visuelle effekter som klapping, hopping, flagging osv, men mest av alt KONTINUERLIG synging kampen igjennom.

Dette er blitt sagt før, og jeg gjentar det nå: Gjør noe med din egen innsats før du klager på andre!

Heller ordentlig trykk når spillet på banen er bra enn KONTINUERLIG lalling på evighetssanger i 90 minutter. Folk går på stadion for å se Brann spille fotball, ikke for å hoppe, klappe på kule måter eller se på visuelle effekter.
37
Nå må vi ikke stikke alle under en og samme stol.
38
Brann / Sv: Brann får drakter fra Hummel
December 01, 2012, 18:24:07 PM
Quote from: Nixon on December 01, 2012, 16:52:22 PM
http://www.brann.no/latest-news/article/1kzojlgr8jtzp1xvqgj5crga2r/title/slik-ser-branns-nye-drakt-ut

Ny drakt.


Synes JM-logoen ødelegger hele drakten. Den kunne vært plassert på ene ermet som Toro. Drakten hadde sett mye mer stilren ut uten den skrikende logoen midt på brystet. Blir bortedrakten svart?